80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benden önce davranan olmazsa ilk bildirimi ben yapayım yine.. üzülerek mafoldumben

bu hafta ilk kezkilo veremedimm... kiloyu geçtim gram farketmezmi ya.. off... neyse.. şişkinliktendir... yalaaaaaaannn... kendimi kandırıyorum ancak

handeryacımm..
başlangıç---------- 90
geçen hafta------- 82
bu hafta-------------82
bu hafta giden---- 0 giden yok malesef

ozaman günaydınn bebeg cımm ee nasılsın varmı güzel haberler kaydirigubbakcemile2

kaç kilo gitti sen onu de bakem bi bana sositososito

ama almadın da bu güzel haber ..sen verdin verdin bünyen dinlenmeye alıyodur belki haftaya vericen inşallah mral bozmak yok... sen zaten bozmasınn canım arkadaşımmŞeniz

önümüzdeki hafta mutlaka kilo vermem lazım... yoksa listeden silincem yaa

70 li kiloları bir an önce görmek istiyorum tartıda... haftaya cuma 80 olsam sonra 70 lerrrr :)) az kaldı azz....

gelcem 5 dakka ya gidip geliyom bişiler okuyom ..gittim sanmayın kız uyanana burdaym :ecrin_bebek:

elaycımm moral bozmakyok tabi.. bu ancak benim diyetten soğumama neden olur.. sonrada gelsin kilolar -tatlicadiarzu-

yoooookkk bu sefer olmazzz.... bu kadar asılmışken bu olaya.. hayatımda ilk kezhemde bu kadar uzun süre... haftaya görüşücez arkadaşlar..
bakalım rakibem baharnazım naptıı.. o kesin verdi bak görürsün... amaan versin dezatenn.. biz ne kdar rakibiz desek tebirbirimizin kilo vermesi bizi mutluediyoo.. en azından beni öylee.. hepimizi de öyle olmasıı.. yoksa nerde kaldı bizim birlikten güç doğar ilkemiz...

günaydın elay ii idare eder işte sen nasılsın
kilomu belirtiyim
başlangıç---88
geçen hafta---87
bu hafta ---88,6 olmuşum maalesef

ok elaycımm.. bende bi diğer topiklerime bakınıp geliyom arkadaşlarr.. burdayım okul saatine kadar.. :))

flekscim günaydın cnmm... ama naptın sen yavv.. 1.600 aldın hee... niye kineöyle oldu acaba? kaydirigubbakcemile

flekscim sen bağlangıcını geçmişsin ya mafoldumben

neden böle oldu ki ... bişiler ters gidiyo sanırım ...iyimisin gerçekten

başlangıç kilonu bile geçmişsin kızz.. bravo valla... ben veremedim diye ağladım resmenn... haftaya iyice asılman lazımm biliyosundur inşallah...

sen hani gidiyodun kızz :))) gerçi, bende gidyodum da fleks yazdığını görünce takıldım resmen...

dinime küfreden müslüman olsa pehh kaydirigubbakcemile3

bebeg blog yazmak yemek tarifi yazmak nasıl oluyo ben burayı kullanmayı bilmiyorum sanırım ..azcık anlatsana bana :içelim:

aynı şey oldu şimdi bende tartıya çıkmaya korkuyoom ..kızlar bbende mi aldım yoksa yoksa aynı yerdemiyim :uhm:

ben nerdeyim aaaaaaaaaaaaaaaa :uhm::uhm:

handeryacım beni listeye eklicem diye uğraşma skın canım kızlar çıkıyorm artık çok canım sıkılıyor 1,5 aydır 88,87 gidip geliyorum burayı fazla işgal etmek istemiyorum inanın hep bu hafta bunu düşündüm bu cumayı bekledim ama yine artıda görünce karar verdim hepinizi tanıdığıma çok sevindim kızlar kilo vern arkadaşları kutluyorum sonuyokinş vermişsindir canım sende kendine başka rakip bulursun canım eğer kabul ederseniz arada uğramak isterim yanınıza
napıyım bunuda başaramadım hepinizi öpüyorum

ben geldimmmmmmmmm
gecen haftadaki kilo: 86,5
bu hafta: bu haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))) 84,7 kg allahim sükürlerrr olsunnn
giden kilo 1,8kg

ciktimmmm ögleden sonra gelirimm aksama byyy

yapma kuzum ALlah aşkına :1no2:
başaramaman için ne sebepler göstereceksin ki ne eksik ne fazla yavaş yavaş olurdu kendin yapamadıysan diyetisyne gitsen destek alsan belki hormanal bi sorun var yapamadım diyerek kendini 87 ye mahkum etmek mi istiyorsun senağlama

çok üzdün beni gel gitmekten vazgeç senağlama

kızlar gunaydın.. Listeden çıkarılacak ismi açıklıyorum alnagme.. 2 haftadır veremedim. Bu hafta çıkma zamanı bana ceza olsun.. Handerya cım sana da zahmet olacak ama.. evet kızlar geçen hafta regl falan dedim.. Ama şu an almadığıma şükür mü edeyim yoksa veremediğime üzeleyim mi karara veremiyorum.. Hani bizim dayanışma kızlar sanırım benim motivasyona çok ihtiyacım var şu an.. Ne olur yardım edin.

yer işgal etmek de ne demek asla böyle düşünme bunu yanlız yapamadığımız için burdayız ve beraberiz. sakın aklından çıkar gitmeyi fleks cim.. Evet bende de sorun var bak iki haftadır takıldım ama bırakmak yok devam.. sakın madem oyle gunde 2 kere gırıyorsan sımdı 4 kere gırme zamanı. Pes etmek yok sakın arkadasım. Gel beraber yola devam edelim birbirimizi denetleyelim ama burdan dönemk yok ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…