80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alnağmecimm.. bunu duyduğuma sevindim cnmm.. zaten bırakmayız senii. merak etme canmm...

kızlarr ben çıkıyorum... okul saatimiz geldii.. gelince temizlik yapıcam sonra nepişirsem hiiç bilmiyorum... gün içinde giremesemde akşama görüşürüz artık. ama dayanamam girerim biliyorum :)))

iyi günler herkese...

kızlar kilo bildirimi yapıcam ben

geçen hafta 79 bu hafta 78500 oldum ben giden 500 :) iyimi kötümü bilmiyom ama sevindim kaçamak doluydu bu hafta oysa ki:ecrin_bebek:

selam kızlar kilomu bildireyim
geçen hafta 86
bu hafta 85
giden 1 kilo kızlar
ama ben bu hafta kesin iki kilo vermem lazım diye uğraşmıştım ama gide gide 1 kilo gitmiş
olsun bu nada şükür
fleks nereye gidiyorsun ya rakibem beni bırakıp olmadı ama gidemezsin
adet düzensizliğim var demiştin yanlış hatırlamıyorsam pko mu var sende
belki ondan kilo vermen zor olabilir ama gayret et verirsin canım
haa bu arada bendede pko var tabi biraz zor kilo vermek ama başaracağım dedin mi insanın elinden hiç bişey kaçmıyor inan ki vericez sakın gitme bi yere çok üzülürüm ya
kızlar ben çizelgemi daha sonra değiştiricem kilomu bildireyim dedim dışarı çıkıyorum şimdi akşama değiştiririm hepinizi öpüyorum by

geçmişi okuyum dedim ama sadece göz gezdirebildim
flex lütfen sadece sen değil burda bi çok insanız kilo veremeyen yada az veren birbirimize ihtiyacımız olduğunu unutma
handerya canım rahatsızlığın hala geçmedimi gözüme öyle bi şey takıldıda,zencefil tozu ve balı macun kıvamına getirip gün içinde bi kaç kez bir çay kaşığı yersen sesine ve diğer rahatsızlıklara iyi gelir
nidam geçmiş olsun
hause rose hoşgeldin canım kilolar yakın sanırım bende rakip arıyorum kendime seninle rakip olalımmı birbirimizi motive ederiz daha iyi oluyor arkadaşlar yapıyorlar

bende kilo bildirimini yapayım
Başlangıç: 82 Şimdiki: 79,100
Bu hafta giden: 1,300
Hedef kilo: 60

Son düzenleme:
alnağme kız sen izmirin neresindensin opuyorumnanaktan

merak ettim iki izmirli biz varız sadece burda

canım sevindim kilo vermene başka bi arkadaşımla olsa kıskanırdım vallahi burası başka bişey gerçekten evet canım adet düzensizliğim var en yakın zaman da doktora gidicem tahlil falan yaptırım bi kızlar herkese teşekkür ediyorum destek verdiğiniz için :a015:

çok uzaksın ki ben taaaa menemen deyim ama hatayı çok iyi bilirim teyzemler orda oturuyo neyse hemşehri olmak güzel

canım tabiki bırakamayız biz kader arkadaşıyız hep birlikte zayıflayacaz bazen veremiyecez bazende verecez pes etmek olmaz ilseninle konuştum senin sayende buraya alıştım bizi bırakamassınopuyorumnanaktan

ben gelene kadar herkes gitmişş... bende temizlik yapıyorum.. süpürdüm de şimdi desilicemm. sayfayı açayımda açık kalsın dedim ama başına oturuverdim :)))

nyse ben gittimm...
hııı sevdemercimm.. cnm istikrarımızı bozmamak gerekiyoo.. zaten beni bu hale kilo veremediğim zaman ki vazgeçişlerim olduu.. bu sefer öyle olmıcak cnmm...

Geçmişi okuyamadım ama veren herkese tebrikler..Ben şu an temizlik yapıyorum annem geldi oğlumu tutmak için o yüzden uzun uzun yazamıyorum annem gelirse bıdır bıdır yapar haklı olarak hadi ben işimin başına...

bu hafta artıdayım malesef +200 gr 78.200 olmuşum

bugün topik bayanlarının temizlik günü herhalde handeryacımm.. sana da kolay gelsinn.... benimdeaz kaldı.. sonra mutfağa yemeğe geçicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…