canımteşekür ederim neyapalım dediğin gibi bunada şükürcerencim senden de alalım güzelim kilo bildirimini bakalım... kaydirigubbakcemile2
selam kızlar kilomu bildireyim
geçen hafta 86
bu hafta 85
giden 1 kilo kızlar
ama ben bu hafta kesin iki kilo vermem lazım diye uğraşmıştım ama gide gide 1 kilo gitmiş
olsun bu nada şükür
fleks nereye gidiyorsun ya rakibem beni bırakıp olmadı ama gidemezsin
adet düzensizliğim var demiştin yanlış hatırlamıyorsam pko mu var sende
belki ondan kilo vermen zor olabilir ama gayret et verirsin canım
haa bu arada bendede pko var tabi biraz zor kilo vermek ama başaracağım dedin mi insanın elinden hiç bişey kaçmıyor inan ki vericez sakın gitme bi yere çok üzülürüm ya
kızlar ben çizelgemi daha sonra değiştiricem kilomu bildireyim dedim dışarı çıkıyorum şimdi akşama değiştiririm hepinizi öpüyorum by
alnağme kız sen izmirin neresindensin opuyorumnanaktan
merak ettim iki izmirli biz varız sadece burda
canım tabiki bırakamayız biz kader arkadaşıyız hep birlikte zayıflayacaz bazen veremiyecez bazende verecez pes etmek olmaz ilseninle konuştum senin sayende buraya alıştım bizi bırakamassınopuyorumnanaktansevilmek kadar güzeli var mı can arkadaşlarım benim sağolun. Ama bir yanlış anlamayı düzelteyim hemen gitmek için beni listeden çıkarın demedim.. Hani kurallarımızda 2 hafta veremeyene ceza olsun diye listeden çıkaralım demiştik ya o amaçlı beni listeden çıkarın dedim..Zaten siz beni atsanız bile ben gitmem artık.. Mümkün değil bırakmam böyle can dostları..
aboww kızlar benim puanım 13 olmuş bu nasıl odu yaw aman pek sevindim zemuszemuskaydirigubbakcemile3:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?