80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım bırakma ya lutfen daha fazla spor yaparsın daha çok azımlı olman lazım bırakma lutfen devam et akşamları daha az ye bakalım bu haftada ole yap bende bu hafta veremedım kı spor yaptığıma ragmen ama ılk 3 hafta verdım sımdı metebolızma durdu sanırım ama kesınlıkle vazgecmıcem devam edıcem haftaya verıcem ınş. ınanıyorum ben sende ınan verıceksın

alnagme sakın sende fleks gibi yapma artık elime sopayı alcam heeee klava:
noluyo size yapmayın böle nolur tamam 2 hafta bu vucut dinleniyordur onca yıldır yerleşen yağlar ha diyince erirmi sende :uhm:

bekle sabret sakın bak sakın bırakayım deme ay sen hem izmirdemişin söle bana nerdesin şuan hemengeliyorumm

flekss.. kızz nereye gidiyosun... yok öyle beceremicem deyip kaçmak.. senin yaptığın en kolay olann... başarısızlıklarımızın üstüne gitmezsek nasıl üstesinden geliriz... belki de yediklerinin listesini bi değişikliğe ihtiyacı vardır.. baz şeyleri değiştirirsen ben senin yapabileceğine inanyorum... birbirimize destek olmak içinburdayızz.. yanlız başımıza yapamadığımız için.. tek olunca bir yerde pes ettiğimiz için burdayız...tekrar bi düşün derim bende... ama ben kendi adıma konuşaımm.. gitmeni istemem.. kimsenin gitmesini istemem...

aaaa noluyosize kızlar nee... alnağme şişşştt.. valla tepemin tası atıyo hee.. elay bekle ben atlayıp geliyorum seni alırım da öyle gideriz alnağme hanımın yanına.. ee birlikten kuvvet doğar demii arkadaşlarr... zemuszemus

ayy lütfen pes etmeyinn yaa.. bak zaten kilo veremedimm... ağlıcam yine valla yaa...mafoldumben motivasyonumu alt üst etmeyin yaa... klava:

Günaydın kızlar...
Ben haftaiçi geldiğim için pek bir değişiklik yok.
Önümüzdeki hafta tartılsam daha iyi olmazmı?
Sadece 300-400 gr farketmiş ama ben bunada razıyım.
Zaten hedefim haftada 1 kilo.
Sabah yediklerim şöle,
Kalktığımda 1 fincan lahana çayı içtim.
yarım saat sonra: 2 dilim (minicik) kepek ekmeği
b.peynir
2 domates
akdeniz yeşilliği
3 zeytin
yeşil çay

Bugün arkadaşlarla buluşacağız, inşallah kaçırmam.
Azimliyim, ızgara falan idare ederim inşallahh...

Heyyy ben burda böyle pes etmeleri görmek için gelmedim.
Ohh ne güzel, demek işine gelmeyince bırakabiliyorsun grubu.
Olurmu öyle şey, devam ediyoruzzzzz
zayıflayana kadar, siyahlardan kurtulana kadar, bodyler giyebilene kadar
devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aaaa canım motivasyonun neden altüst olsun. sen 90 dan 82 ye inmiş insansın.
bende doğumdan sonra 92 falandım şimdi 82.7 civarındayım.
Tartıda bu rakamı bile görmek benim için harika.
Demekki yapabiliyoruz, demekki, başarabiliyoruz, dirayetliyiz, istikrarlıyız, durmak yok yola devammmm...

kızlar çok teşekkür edrim desteğiniz için ama fazlalıkmış gibi görüyorum kendimi bunu nasıl aklımdan çıkarıcam kızlar bana biraz izin veri ozaman inanın bu izin çok uzun sürmeyecek biraz kafamı toparlıyım gerçekten çok morelim bozuk

>>>>>>>>>>Heyyy ben burda böyle pes etmeleri görmek için gelmedim.
Ohh ne güzel, demek işine gelmeyince bırakabiliyorsun grubu.
Olurmu öyle şey, devam ediyoruzzzzz
zayıflayana kadar, siyahlardan kurtulana kadar, bodyler giyebilene kadar
devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm<<<<<<<<<<

yürrüüü be serayycım kim tutar seni... neden güzel yazmışsın valla... ayynennn katılıyorum.. cnmm ..

nidam.. ayrıntılı yazsan dasopaları ona göre hazırlasak güzelimm... klava:

ayy ben uyanmadım daha.. valla kesin uyuyorum ve kötü birüyadayım.. biri beni çimdirsin... :mymeka:

elaycım kusura bakmacnmm.. dökülenlere cvp vermekten senin soruna yanıtım gecikti..yazıyrum şinciikk...

blog eklemek için.... kullanıcı paneline bi girr.. orda solda profil düzenlefln.. olduğu yerde blog bölümü var.. tam hatırlamıyorum bakmadan amablog ekle yada bloğumayazı yolla olması lazım ordan ekliyosun...

yemek tarifi eklemek için.... mesela tatlı laelaelaelaelae ekliceksin.. tatlı tariflerine gidiyosun... çıkan tariflerin hemencik solüstünde yeni konu yazıyodu sanırım...ordan ekliyosun.. tafrifin adı,malzemeler fln kutucuklar çıkıyo oralara yaz.. cevapla de.. gönderiliyo.. kurcalacnmm. zor değil.. dur bi bakayım tam net anlatırım istersen:..

önümüzdeki hafta mutlaka kilo vermem lazım... yoksa listeden silincem yaa

70 li kiloları bir an önce görmek istiyorum tartıda... haftaya cuma 80 olsam sonra 70 lerrrr :)) az kaldı azz....

bende o 79.9 bile ola 70 li rakamları görmek için uğraşıyorum, gördüğümdede çok çok mutlu olacağım...

Seraycım sen emziriyormuydun bilmiyorum ama eğer emziriyorsan mutlaka iyice araştır canım bebeğine etkisi olmsın sonra ben yaptım bi ara öyle bir hata..klava:

çay diye aldım ama akşam ve sabah içtim bir garip etti beni.
sanki çok sıcak bişey içmişimde ağzım yanmış gibi bir tat var ağzımda, buruş buruş gibi. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıZaten pipirikliyim, belki o etki etmiştir. Aslında pek emmiyor oğlum artık, geceleri 1 kez belki. Ben kendimede zarar verir diye çok korkuyorum.

hıı elaycım şeymiş... tatlılar diye bulup girdin mesela alttahızlı geçişten.. tariflerçıkınca üstte yeni mesaj yazıyomuş.. ona tıkla sonrası malumm.. kolay gelsin cnmm... ekle de bakalım kızz.. ama bakalım sadece... laelaelaelaelae

ayy serayy cım aynıyız.. bende 7li rakam görmek istiyorum yıllar sonra..

kızıma hamilekaldığımda 72 ydim.. 87 kilo girdim doğuma.. 1hafta sonra 78 dim..kızım emmedi ama ben 3 ayda 70e düştüm yinede..(bu arada kızım 6 yaşını doldurdu ama ben ancak hamile kiloma gelebildim)
tabi sonra düzensizliğm var diye dr. d.kontrol hapı verdi.. 2 yılda 20 kg. aldımm.. geçen yaz 97 yi görmüştüm.. kabus gibiydi.. diyetisyenle 90 a ancak inebilmiştim.. amaşimdi burdayım ve mutluyum... eski günlerime yaklaşıyorum en azından... eee yavaş geldiler yavaş gitcekler tabii.. ama pes etmicemm. 1 yılda da insem 70 kiloya pes etmicem.. geri almıcem artık onlarıı... rabbim yardımcımız olsunn...

kızlar 5 kişiyizneden kimse bişey yazmıyo yaa.... muhabbetinize de doyum olmuyo hee... kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…