handeryacım beni listeye eklicem diye uğraşma skın canım kızlar çıkıyorm artık çok canım sıkılıyor 1,5 aydır 88,87 gidip geliyorum burayı fazla işgal etmek istemiyorum inanın hep bu hafta bunu düşündüm bu cumayı bekledim ama yine artıda görünce karar verdim hepinizi tanıdığıma çok sevindim kızlar kilo vern arkadaşları kutluyorum sonuyokinş vermişsindir canım sende kendine başka rakip bulursun canım eğer kabul ederseniz arada uğramak isterim yanınıza
napıyım bunuda başaramadım hepinizi öpüyorum
aaaa noluyosize kızlar nee... alnağme şişşştt.. valla tepemin tası atıyo hee.. elay bekle ben atlayıp geliyorum seni alırım da öyle gideriz alnağme hanımın yanına.. ee birlikten kuvvet doğar demii arkadaşlarr... zemuszemus
ayy lütfen pes etmeyinn yaa.. bak zaten kilo veremedimm... ağlıcam yine valla yaa...mafoldumben motivasyonumu alt üst etmeyin yaa...klava:
önümüzdeki hafta mutlaka kilo vermem lazım... yoksa listeden silincem yaa
70 li kiloları bir an önce görmek istiyorum tartıda... haftaya cuma 80 olsam sonra 70 lerrrr :)) az kaldı azz....
Seraycım sen emziriyormuydun bilmiyorum ama eğer emziriyorsan mutlaka iyice araştır canım bebeğine etkisi olmsın sonra ben yaptım bi ara öyle bir hata..klava:
Lavitacım saol canım senin sınavlarında umarım seni sıkmadan,üzmeden ,kolayca geçer ama azıcık ye kafan çalışmaz sonra sınavda...
[/FONT][/B]
flatliners yediklerine bakıyorumda genelde çok istikrarlısın çok nadir kaçamak yapıyorsun hep böyle yiyerekmi verdin bu kiloları çok merak ediyorum
flatliners bişi sorcam hergün nektar yemen nin bi amacı var mı ... yoksa sadece sevdiğin için m yiyon CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?