80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar okadar çok geçmiş birikmişki okuyamadım.
dün gece öğrt. günü kutlamamız vardı, mezesiydi, balığıydı derken fazla kaçtı ama dedim telafi ederim kendimi kasmadım yerken. gece çok geç geldim dün gece gelince bir paket bisküvi yemişim ayakta ve yatmışım nasıl bir şuurum kaçtıysa artık:))) hayal meyal hatırlıyorum bişeyler, sabah eşim dalga geçiyor 100 kilo olcan gece bisküvi yenirmi diye:))
bugün kalktım kahvaltımı yaptım ve hava karardı hiçbişey anlamadım c.tesiden.

bu arada karbon yaparken bu kadar sihirli bişey olduğunu anlamamıştım ama regliye rağmen 800 gram ekside olunca kesinlikle işe yarar sihirli bişeymiş dedim. haftasonu bol sebze yiyip hafta içi tekrar karbona başlıycam kızlar. şimdi kalkıyım çok geç olmadan bir sebze yemeği pişiriyim kendime. öptümmm

Canım bence az az sık sık ye.Bide böle dene.

Çok geçmiş olsun.İyiki yetişmişsiniz.

çok teşekkürederim canım.
Canım bende senin gibiyim.Ben kendim için diyorum . gözüm aç benim.ayarım yok. ya hep ya hiç.Neyse şimdi hiç yememeye çalışıyorum.Ama itiraf edeyim tatlıya zor hayır diyorum.

Son düzenleme:
Burcu nasılsın canım?

Iyi demek adet olmu$ nilgün ablacim , iyim diyim iyi olalim :)
Sen nasilsin, umarim sagligin sihatin yerindedir

*********************************************************************************

Bu Arada Yeni Gelen Arkada$lar Ho$geldiniz ,
Pek Tani$amadik Ama Ben Tanitayim Kendimi ..
Adim Burcu 21.Ya$indayim

Azminiz Daim Olsun , Ba$arilar

teşekkürler canım.ben zübeyde.35 yaşındayım.

Son düzenleme:
amaniiinnnnn neler olmuşşşşş...hahahaah benimle yarışmaktan korktunuzmuuuu yavyummmmm......neyseeeeee sağlık olsunnnn....şaka bir yanaaaaa kaptaniçe banuşşşşun sözü geçerrr yapacak bişi yokkkkk....

herkeze bolll şanslarrrrrrrr....

hee kuu senle yarışmak yemedi
bilmezmisin nasıl dişli bi rakip olduğumu
şartlar öyle gerektirdi

burcucum hafiff bir sıkıntı sezdim yazdıklarında
iyimisin ablacım
okul-iş ne yapıyorsun bu aralar... özledik seni

zübeyde hoşgeldin iyi kilo vermeler

kızlar ben çok kötü birşey yaptım, yok benim boğazım durmuyoo resmen, dün ne güzel ilk günü atlatmıştım ama az önce
ay ben bittim yaaa ben hiçbir haltı başaramayacak mıyım

bende kendimi tanıtayım

ismim izlem-28 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2.5yaşında bir oğlum var
bilgisayar programcısıyım, izmirde yaşıyorum
doğumdan 7ay sonra başladım diyete
yaklaşık 1 senede verdim kilolarımı 1 sene de sabit kaldım 60-63 arasında

herkese başarılar... zayıflık sultanlıktır unutmayın

canım bazen bizim için iyi olan istemediğimiz şeyler oluyor.her şerde bir hayır vardır.ailenin için hayırlısı olsun inşallah.çocuk bu kolay unutabilir hazırlıklı ol.yani çocuk vakit geçirdiğine bağlanır ama diğerlerini görünce 10 dk sonra hatırlar ve eskisi gibi olur.o yüzden üzülmemeye çalış.sana yakıştığı gibi terbiyeli gönlü güzel insan ol.karşıdaki anlamzsa da anlamaz.allah rızası için yap.ama kendini de asla ezdirme arkadaşım.sen zaten nasıl davranacağını bilirsin.çok öpüyorum.resimlerini merakla bekliyorum

arkadaş düzenleyip yarın ulaştıracakmış bize.hemen koyarım ben de..güzel sözlerin için sağol.çanta olayı tülin de ben genelde azarlarım çok güzel.meslek alışkanlığı bilirsin.hiç acımam o yüzden dikkat et..

sağol canım.senin aile de öğretmenmiş ne güzel.çiçek almış kadar olduk sağol düşünceli arkadaşım benim.

canım şu olumsuz havadan kurtul artık.yeter ama.niye kendine bu kadar kötülük yapıyorsun bakim.kızıyorum ama.bence menülerin dikkatli ve gayet azimlisin.ben sana güveniyorum canım.başaracaksın.

1-2 kilo verince daha azimli olacaksın.aldığın kararlar güzel.7 den sonra yememek her zaman sonuç verir.kolay gelsin.

inşallah olursun canım.eşinin de desteği yanında ,ne güzel.

ya ne güzel ben de çok istiyorum eliptik.yaparken beni de canım.lütfen spor ayakkabı giymeden yapma.yoksa ayağını incitebilirsin.

resim isterimmmmmmmmmm.maşallah hepimiz yemeklere gitmişiz.karbona devam et tabi ,ne güzel sonuçlar almışsın...

tipik bir hafta sonu işt.iş güç.diyete çok dikkt edemiyorum ama genelde sebze ağırlıklı besleniyorum.

kızlar ben çok kötü birşey yaptım, yok benim boğazım durmuyoo resmen, dün ne güzel ilk günü atlatmıştım ama az önce
ay ben bittim yaaa ben hiçbir haltı başaramayacak mıyım

hayır efendim başaracaksın.bizden o güzel kafana çanta yiye yiye aklın başına gelecek.bizden kurtuluş yok..

tülinciğim müsadenle..(çantacımız o da..)

daha etkili olsun diye biraz gözüne sokayım dedim....

burcucum hafiff bir sıkıntı sezdim yazdıklarında
iyimisin ablacım
okul-iş ne yapıyorsun bu aralar... özledik seni

Ne iyim ne kötüyüm ablam ,
laylaylay görünmekten yoruldum artik
cevremdekileri üzmemek icin güler yüzlüyü oynayip duruyorum
ama icim öyle degil ... yipratiyor beni bu durum ..

cali$miyorum evdeyim $u siralar .. babamin vefatindan sonra
huzur evinde cali$mayi sürdüremedim ..

Psikologdan Randevu Aldim Seyanslara Ba$ladim
faydasini görmeyi umud ediyorum ..

Buraya verdim son zamanlar kendimi , yorumlari okuyup
sohbetleri göz gezdirip zaman ve kafa dagitiyorum i$te :)
Bir sordun bin ah i$ittin gibi oldu :44: susayim artik :)

sen nasilsin ablacim , metin ege yaki$iklim nasil

canımmm bende o siteden indirdim ona uyuyorum.dediğin gibi kafam çoook karıştı:)))

susma canım susma içine atma ki için acımasın biz dinlemeye hep hazırız sen anlatmakaya hazır oldukça
demek huzur evinde çalışıyordun bilmiyordum ben...

ben geldimm biraz avm ye gtttikkk dolaştık çizme istediigim gibi bulamadım ama başka ganimetler aldım

flormar da
2 oje pudra pembesi ve bordo
1 rımell
2 ruj nar çiçegi simlii vee bronz
flormar parfüm seti
simli mavi-yeşil renk arası bir göz kalemiiiii

ah benim dili tatlım yüzü güzeliiimmm. emeğin için saol canım benimmm. ayy bende yerim he bi tavuğu:)))dediğin gibi unuttum meyveyi ama salatasız da olmuyo beeee:))) kabızlık desen cabasııı..sen demek en az 1 ay kadar yaptın canım yaaaa..1 hafta yapmayı düşünüyorum bende azmı acepppp
canımmmm harikasın yaaa ne diyimm ben sanaaaa...çok çok teşekkür ederim hemeeennn başlıyorum okumaya canııımmsınn

Sevgili eddoras bişey sormak istiyorum,avatarın yanındaki o yazıyı nasıl yazabilirim canım?
açıklıyım canım
sayfanın en üstünde sağda kontrol panelinden gir.
ayarlarımbaşliğının altında profili düzenleye tıkla.
kişisel rütbe yazılı yerdeki kutucuğa mesajını yaz.
en altta değişiklikleri kaydet yazan kutucuğa tıkla.tamamdır.
kolay gelsin.

Çayelinden öteye gidelum yalii yaliii,i gidelum yaliii yaliii, gidelimmm yaliiii
sırtındaki sepetuun ben olayum hamali, ben olayum hamali, ben olayım haaa

lüüüüüüüüü lüüüüüüüüüüü lüüüüüüüüüüüüüüüü lüüüüüüüüüüüüüüüü
haaa haaaa heyyyy heyyyy heyyyyy, haaa haaaaa heyyyy heyyyyy heyyyyyyy

:118::118::118::118::118::118::118:

iyi akşamlarrrrrr saygılarrrrr efenimmmmm

Merhabalar,
Öğretmenler günümüzü kutlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor,sabit kalanlar ya da alanlar da haftaya inşallah diyorum.
2 gündür girdim sayılmaz,dün bildirimi okuldan yapıp çıktım,günüdz evde oturmadım,şimdi de misafir gelecek,okuyamayacağım.Misafirlerim gitikten sora geç olmazsa gelip 3 günlük okumaya çalışacağım,umarım herkes iyidir.

Dünkü menüm iyiydi,kaçamak yoktu ama artık yazmayayım,nerdeyse bugün de bitecek.
Bugünkü menüm:
Sabah-Öğle:
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 süs biberi
kuru kırmızı biber(yağsız,teflonda)
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1/2 peynirli ev poaçası
1 mandalina
Akşam:
1 dilim ekmek
ızgara balık
yağsız bol karışık salata
pişmiş soğan salatası
2 sb şalgam
Ara:yiyeceğim
Meyve

1 lt su (2 ye tamamlamaya çalışacağım)
şekersiz çaylar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…