Canım bence az az sık sık ye.Bide böle dene.günaydın kızlar. gecmiş cok birikmiş 2 gündür hızlı hızlı okuyorum. kilo verenler cogunlukta cok sükür. hepnizi tebrik ederim.
gelelim bana canım cooookkk sıkkın nerdeyse aglıyacagım yani o derece.
yendien kilo vermeye baslıyanca oyle bi heves gelmiştiki bana.
bu hafta hiç kaçamagım olmadı. sadece 2 gün akşamları yarım tabak yemem yemegi bi tabak yedim. buda kaçamaksa. bu sekilde kilo vermem tamam ama en azından sabit kalırım. e diger 3 gun de ful diyet menüsüydü niye gitmedi niye veremedim bilmiyorum. bayram oncesinden beri aynı kilodayım. sadece bayramda aldım onu verdim ve işte yine bitti. tekrar bi duraklamaya tahammülüm olmadıgını hissediyordum ki suan berbat durumdayım. yine bi degişiklik gerek sanırım yoksa daha fazlada kısamam artık yediklerimi. hep hesaplıyorum 900kal i gecmiyorum e daha napayım site 1500 kal önerdigi halde. ufffffffffffff kh. beni bekler artıkın napalım. hiç istemesemde bu hafta 3 gun katı k.h yapacagım bakalım
Çok geçmiş olsun.İyiki yetişmişsiniz.canım benim üç gitmez 2 gider ama her ay gidecek onu düşün....sen diyet ve sporu sıkarsan 65le çıkarsın ordan
çok tebrükkkkkkkk kuzum çok sevidim,darısı başımızaaaaaaaaaa
olsun ku,gidiyor ya bak ben yarım paket sen bir paket margarin atmışızzz bu hafta :))
25 kg mu ,10 hafta kadar var her hafta 2 versen ki imkansız yine okadar gitmez müge'c,m,bence biraz geri çek 15 de mesela.15 kg verirsin herhalde ,başarılarrrrrr canım
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
1 haftada 1 kilo harikasın canım:))Bikaç haftaya 7li rakamları görürsün daha bi motive olursun eminim:))
inşallah canım.motive edici sözlerin için teşekkürederim.
sayende dilime dolandı şarkı bütün gün bunla gezerim heralde:)))
alemsin ya çok güldümneymiş bu karbon diyeti karbon diyeti diye konuşup duruyor herkes:) neyse bu kadar azim gösteriyosun işine yarar umarım.. Bu arada tarhanayı ben de hiç sevmem ya, kokusuna bile tahammülüm yok
azmin zaferi işte bu ya:)) Biz de incecik fıstık gibi olucaz umuyorumm:)
canım çok sıkkın diyince bi sağlık sorunu filan var sandım, çok şükür değilmiş. ama moralini bozma canım ya oluyor böyle zaman zaman çok güzel kilo veriliyor sonra vücut sabitliyor bi süre. kilo almış filan değilsin ki bu kadar üzülme, spor yapıyorsan biraz onu arttır istersen. kh diyeti nasıl ben pek bilmiyorum ama işine yaricaksa dene yani.. bi de bence şöyle bi hafta filan hiç tartılma.. eminim haftaya bildirimde bu hafta şu kadar gitti diye yazıcaksınn:)
canım ya allah kolaylık versin çok yoğunsun anladığım kadarıyla. kolay gelsin:/
çok çok çok geçmiş olsun canım allahtan siz gitmişsiniz de hemen hastaneye yetiştirmişsiniz. çok tehlikeli bu soba zehirlenmeleri gerçekten.. allah acil şifalar versin canım..
geçmiş olsun canım bence üşenme bugün git, bir an önce yaptır tahlillerini filan.. bu ağrıyla çarşambaya kadar nasıl bekleyeceksin?
çok teşekkürederim canım.Müge canım menüler güzel ama suyun az.gerçi sana söylüyorum ama ben de az içiyorum.yazın ne güzel içiyorduk.
Burcu nasılsın canım?
İzlem canım face den mesaj yollamışsın cevapladım baktın mı?hala canın acıyor mu vücudun alışması birkaç gün alacak galiba.kas gevşetici ve ağrı kesici ile atlatırsın sanırım.ama çok yönlüymüş salonun.benim sorduğumda sadece aletlerle çalışma vardı.seninki daha güzel.
Dün gece bir sürü fotoğraf çektirdim ama arkadaş daha face e koymamış.diğerlerini almam için de pazartesi olması lazım.okulda görüşebilrim ancak onunla.bide bir fotoğrafçı gelmişti.o da çok çekti bizi.oraya gideceğim beğendiklerimi alacağım.yani anlayacağın birkaç gün alabilir foto koymam.ama dün resmen ben konuşuldum herkes nasıl inceldiğimi sordu çok zayıflamışsın dedi.tabi abartı .çünkü kıyafet o kadar etkiliyor ki görünümü…yine de eskiye göre zayıfladığım kesin.
Semracığım tebrik ederim kilo vermişsin tatlım yine…
Kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler canınız sağolsun.haftaya inşallah..
Menüler genel olarak güzel.bu sefer teker teker yazamayacağım.o kadar uykusuzumki.hastalık geçemedi çünkü ben yeterince uyuyup dinlenemiyorum..vücut yorgun olunca iyileşemiyor.o yüzden kusura bakmayın..
Neeslihan kendine kızdın ama dayamadım yazayım ben de bir şeyler.yani iyiki 1 kilo verdin hemen yemeye başlamışsın.bugün dikkat et bari.
Deryam eteğe çok üzüldüm.inşallah bir dahaki sefere özgün bir etek yaparsın canım.
Zubus çok dikkatlisin menüler çok güzel.devam arkadaşım..1 kilo harika bir şey.
Tülin canım işe yaradı yaptığım şey.herkes o platformla nasıl yürüdüğüme hatta göbek attığıma şaştı durdu.ama o kadar rahattımki.ben bile bir ara ayağıma baktım doğru ayakkabı mı diye.alıştım sanırım.ama eve dönerken artık halim yoktu zigzaglar çiziyordum yürüken.yedek ayakkabımı bile giymedim.karbon menülerin çok güzel.sence nasıl gidiyor zorlanmıyorsun değil mi?
Eranisa kıyafetlerin bollaşması şahsen beni tartıdan daha mutlu ediyor.sen de git ablanla diyetisyene.kilolar yakında aynı listeyi bile uygulayabilirsin.
Seher nasılsın canım?
Ayşe şoklardayım canım kesin şişkinliktir ya.yani derya doğumgünü pastasını yediğinde bile ertesi gün kilo verebilmişti yanlış mı hatırlıyorum.seninki azcık kaçamağa bile gelmiyor gıcık şey.
Yasafat sen karbon mu yapıyorsun?çok az değil mi yediklerin?
İrem nasılsın canım 300 gr azalmışsın ne güzel.ama bu yoğunluk inşallah hasta yapmaz seni.dikkat et kendine.
Zekiye üzülme canım ama vücudunu şaşırtman lazım.yap bakalım karbon birkaç gün..inşallah işe yarar.
Gülay çok geçmiş olsun..
Canım bende senin gibiyim.Ben kendim için diyorum . gözüm aç benim.ayarım yok. ya hep ya hiç.Neyse şimdi hiç yememeye çalışıyorum.Ama itiraf edeyim tatlıya zor hayır diyorum.kIZLAR , MENÜ HAKKINDA YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER FAKAT BİRŞEY SÖYLE4YECEĞİM,
BEN MORAL AÇISINDAN ÇOK KÖTÜ OLDUĞUM İÇİN İLK BİR HAFTAYI SIKI TUTUCAM, AKŞAM 7DEN SONRA KESİNLİKLE YEŞİL ÇAY YADA SU DIŞINDA İÇMEYECEĞİM BİRŞEY VE KESİNLİKLE YEMEYECEĞİM....ÇÜNKÜ MORALİM ÇOK BOZUK, BU MORALLE BEN İLK GÖRDÜĞÜM ÇİKOLATAYA TATLIYA SALDIRIRM BEN BİLİYORUM BENİ :26::26::26: AYRICA MİĞDEM GENİŞLEMİŞ DURUMDA ZORDA OLSA ONU BİRAZ DİYETE ADAPTE ETMEM LAZIM, SONRA ÖLÇÜLERİ NORMAL HALE GETİRMEYİ PLANLIYORUM....
Açıkçası ben birşeylerden az yiyerek kilo verebilen bayanlardan değilim, o şeyi ya hiç yemicem yada serbest olucam onun üstünde...ee kilolar gidince zaten 1-2 taneden fazla yenmiyor, ama şimdi ekmek delisi olarak ben akşam 1 dlm ekmek yersem, o ekmeği bitirmeden uyuyamam
Canım bende senin gibiyim.Ben kendim için diyorum . gözüm aç benim.ayarım yok. ya hep ya hiç.Neyse şimdi hiç yememeye çalışıyorum.Ama itiraf edeyim tatlıya zor hayır diyorum.
ay ne enteresan ne gıcık birşeyim Yarabbim sabır ver şu kızaaaa
Burcu nasılsın canım?
Iyi demek adet olmu$ nilgün ablacim , iyim diyim iyi olalim :)
Sen nasilsin, umarim sagligin sihatin yerindedir
*********************************************************************************
Bu Arada Yeni Gelen Arkada$lar Ho$geldiniz ,
Pek Tani$amadik Ama Ben Tanitayim Kendimi ..
Adim Burcu 21.Ya$indayim
Azminiz Daim Olsun , Ba$arilar
nilgün canım süpersin geçmişi okumama gerek kalmadı özetlemişsin...herkese tek tek cevap vermen herkese yetişmen çok güzel...resimlerini çok merak ediyorum ayakkabın süperdi rahatsız olmadan göbek atmana ayrıca sevindim..topukluda durmak heleki göbek atmak meziyet....bizde bügün iş arkadaşlarıyla burada resim çekildik kendileri istediler facebook'a ekleyecekler olmazsa buraya eklerim son halimi görmüş olursunuz tabi etek ceket ne kadar belli olur emin değilim eski 40 beden eteğime giriyorum biraz beli sıktı ama yinede giydim..
evdeki sıkıntılarda netleşti (istemediğim halde mecburen onaylamak zorunda kaldım )aynen senin kırşehir'e olur demen gibi bişey canım...birde böyle deneyelim daha mı ii olacak yoksa hepten kötüleşecek mi?zaman gösterecek...en çok üzüldüğüm nokta annemle oğlumu ayırmak ve kv'nin semtine taşınmak...hergün onu sabah akşam görmek zorunda olmak...inş.oğlum anneme karşı soğumaz...
Kız nilgün kız hatta çantala beni:) Çok pişmanım,ama bugün dikkat edicem söz,bugünkü menümde hiç kaçamak görmeyeceksin.Arkadaşlarının seni konuşması çok hoş bişey senin adına sevindim hemen kendimi senin yerine koydum da baya bi gururlanmışsındır çünkü hakettin.Ahhh o platformlar okadar hoşuma gidiyoki şu fıtık belasından dolayı giyemiyorum hiç,sen sağlıkla güle güle giy inşaallah,resimleri bekliyorum:111:
gecenin güzel geçmesine ve tabiki yarattığın muhteşem etkiye çok sevindim canım. benim ailemde annem babam ve kız kardeşim öğretmen. kız kardeşimin ilk öğretmenler günüydü. onunla birlikte ben de ataması yapılmayan öğretmenleri destekliyor koruyor ve haklarını aramalarında sonuna kadar yanlarında oluyorum. dikkat ederseniz atanamayan öğretmenler değil ataması yapılmayan öğretmenler dedimçok bilinçliyim yani. nerden nereye geldim ya. kardeşimin ilk gerçek öğretmenler günüydü öğrencileri hediye almış çok mutlu idi.(özel sektörde şimdilik.)çok seviyorum 24 kasınmları keşke çiçek alabilseydim hepinize
AAAYYY müge ablişi ısırır onu yaaaa
ahaahah di mi anacım neyim eksik...şimdi bunu lise döneminde rededen kızlar kafayı yiyordur ahaha
Evet yaa ben çok su içemiyorum baş ağrısı yapıyor resmen , en fazla 1,5 lt. :26::26:
AAAAAYYY KIZLAR EŞOFMAN BİLE DAR OLUYO AAAAAAA , YUH BANA YUH! YZIKLAR OLSUN BANA !!!!
kIZLAR , MENÜ HAKKINDA YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER FAKAT BİRŞEY SÖYLE4YECEĞİM,
BEN MORAL AÇISINDAN ÇOK KÖTÜ OLDUĞUM İÇİN İLK BİR HAFTAYI SIKI TUTUCAM, AKŞAM 7DEN SONRA KESİNLİKLE YEŞİL ÇAY YADA SU DIŞINDA İÇMEYECEĞİM BİRŞEY VE KESİNLİKLE YEMEYECEĞİM....ÇÜNKÜ MORALİM ÇOK BOZUK, BU MORALLE BEN İLK GÖRDÜĞÜM ÇİKOLATAYA TATLIYA SALDIRIRM BEN BİLİYORUM BENİ :26::26::26: AYRICA MİĞDEM GENİŞLEMİŞ DURUMDA ZORDA OLSA ONU BİRAZ DİYETE ADAPTE ETMEM LAZIM, SONRA ÖLÇÜLERİ NORMAL HALE GETİRMEYİ PLANLIYORUM....
Açıkçası ben birşeylerden az yiyerek kilo verebilen bayanlardan değilim, o şeyi ya hiç yemicem yada serbest olucam onun üstünde...ee kilolar gidince zaten 1-2 taneden fazla yenmiyor, ama şimdi ekmek delisi olarak ben akşam 1 dlm ekmek yersem, o ekmeği bitirmeden uyuyamam
ay ne enteresan ne gıcık birşeyim Yarabbim sabır ver şu kızaaaa
merhabalar arkadaşlar.
gülaycım ananeye geçmiş olsun.allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
benimde son ahftalarda motivasyonum düşük.
kabus geri döndüüüü.adet düzensizliği.
üç aydır düzenliydi ne güzel.vücudum su tutuyor ve kilom değişiyor sürekli.
ama bugün bi karar aldım.baskülü umursamadan devam edicem yoluma.
inşallah adetim düzene girer yeniden.
bu arada bende kendimi bir hedef koymak mecburiyetinde hissediyorum.
neden dersenizişöyle:geçen ağustosta diytsyne gitmiştim.
80le gittim.15 günde 2 kilo vermiştim.sonra dr.m istanbula tayin oldu.
yani bulunduğum şehire 5saat mesafede.ama sağolsun eşim ben seni götürürüm dedi.
dr.ma çok güveniyorum ve bırakmak istemiyorum.
şimdi şubat tatilinde ist. gidicem,nasip olursa.en az 70-72 olmam lazım.
mahçup olmayım dr.ma.çünkü pek uygulayamadım dediklerini.
işte böyle.içimi döktüm bende.
Kızlaaaar hani eliptik bisiklet alıcam diyodum ya aldım 3-4 gün oluyor geleli,bugünde servisten gelip kuracaklar,çok sabırsızlanıyorum spora başlamak için(ben zaten çok tezcanlı biriyim herşey hemen olsun istiyorum)İnşaallah düzenli kullanıp daha hızlı veririm bu kiloları...
selam kızlar okadar çok geçmiş birikmişki okuyamadım.
dün gece öğrt. günü kutlamamız vardı, mezesiydi, balığıydı derken fazla kaçtı ama dedim telafi ederim kendimi kasmadım yerken. gece çok geç geldim dün gece gelince bir paket bisküvi yemişim ayakta ve yatmışım nasıl bir şuurum kaçtıysa artık:))) hayal meyal hatırlıyorum bişeyler, sabah eşim dalga geçiyor 100 kilo olcan gece bisküvi yenirmi diye:))
bugün kalktım kahvaltımı yaptım ve hava karardı hiçbişey anlamadım c.tesiden.
bu arada karbon yaparken bu kadar sihirli bişey olduğunu anlamamıştım ama regliye rağmen 800 gram ekside olunca kesinlikle işe yarar sihirli bişeymiş dedim. haftasonu bol sebze yiyip hafta içi tekrar karbona başlıycam kızlar. şimdi kalkıyım çok geç olmadan bir sebze yemeği pişiriyim kendime. öptümmm
kızlar ben çok kötü birşey yaptım, yok benim boğazım durmuyoo resmen, dün ne güzel ilk günü atlatmıştım ama az önce
ay ben bittim yaaa ben hiçbir haltı başaramayacak mıyım
burcucum hafiff bir sıkıntı sezdim yazdıklarında
iyimisin ablacım
okul-iş ne yapıyorsun bu aralar... özledik seni
Tülüm ben de sana ebru akının linkini verecektim ama sen zaen ona göre yapıyormuşsun. Ben karbon diyeti yaparken araştırmalarıma göre en başarılı liste onun listesiymiş, ben hep onu baz almıştım canım, yine de sen bilirsin, farklı kaynaklara baktıkça aklın karışır :26:
Ne iyim ne kötüyüm ablam ,
laylaylay görünmekten yoruldum artik
cevremdekileri üzmemek icin güler yüzlüyü oynayip duruyorum
ama icim öyle degil ... yipratiyor beni bu durum ..
cali$miyorum evdeyim $u siralar .. babamin vefatindan sonra
huzur evinde cali$mayi sürdüremedim ..
Psikologdan Randevu Aldim Seyanslara Ba$ladim
faydasini görmeyi umud ediyorum ..
Buraya verdim son zamanlar kendimi , yorumlari okuyup
sohbetleri göz gezdirip zaman ve kafa dagitiyorum i$te :)
Bir sordun bin ah i$ittin gibi oldu :44: susayim artik :)
sen nasilsin ablacim , metin ege yaki$iklim nasil
tülincim güzel bacım
sana şöyle açıklıyım
bende 1 ay kadar yaptım karbonu
bi aysebru diye arkadaşımız vardı o kısa bir sürede 40 kilo vermiş
5-6 beden düşmüştü
ondan öğrenmiştim, bu markette satılan tavuk burgerler var ya ondan fırında pişirip pişirip yiyordum diyor
bazen günde 12-13 tane yediğim oluyor diyordu light kolayla
bir kere pişiriyormuş yağsız fırın tepsisinde gidip gelip atıştırıyormuş
birde bi oturuşta 1 tavuğu yediğim oluyordu diyordu
birde bi arkadaşın başarı öyküsü var, sanırım 5 ayda 30 kilo vermişti belki daha kısa süre olabilir
fotoğraflara inanamassın
ondan çok şey öğrenmiştim o kadar yürekten konuşuyordu ki
o kadar mantıklı hiç sıkılmadan atlamadan cevaplıyordu hayran hayran itaat ediyorduk resmen
4-5 kilosunu öyle verdim ben ama çok sıkı yaptım
bu unonun denge liht ekmekleri var 1 dilimi 8 sanırım onlardan bir dilim yiyip geri kalanı sıfır gibi tamamlıyordum
meyve olayını unut zaten hele kırmızı elma bomba
suyu 2-3lt arası içmen lazım, birde kabızlık ihtimalini göz önünde bulundur...
benim en büyük kurtarıcım zero kola idi, bişiyin yanında yarım bardak içiyordum anında doyuruyor şişkinlik oluyor
ben o bayanın öyküsünü bulayım da koyayım buraya umarım faydası olur...
canımmmm harikasın yaaa ne diyimm ben sanaaaa...çok çok teşekkür ederim hemeeennn başlıyorum okumaya canııımmsınnkızlar karbonhidrat diyetiyle ilgili sorularınızın büttüüüün cevaplar burda var
selinin öncesi sonrası resmi de 12. sayfada, bazen yeri kayabiliyor, siz mesajları karıştırın 12. sayfada çıkmassa
bakınız bende 10. sayfada 2010 haziranında 10 kilom var demişim
hala da var yuh bana beee 2 senedir uğraşıyorum ama 1 sene yerimde sabit kaldım
sanırım iyi bişiy yaptım vücudumun dinlenmesi için
neyse selinin harika incelişini ve sarulara verdiği sabırlı-aydınlatıcı cevaplarından ötürü kutluyorum tekrardan
hemen koşun
isterseniz bişiyler yazında ilk sayfalara gelsin, herkes faydalansın hanımlar ben şimdi yatıyorum iyi geceler hepinize
taaa kaç sayfa gerilerde kalmış tülüüüünnn bak kıymetini bil kuuu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-selintepenin-basari-oykusu.html
açıklıyım canımSevgili eddoras bişey sormak istiyorum,avatarın yanındaki o yazıyı nasıl yazabilirim canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?