nilgün canım süpersin geçmişi okumama gerek kalmadı özetlemişsin...herkese tek tek cevap vermen herkese yetişmen çok güzel...resimlerini çok merak ediyorum ayakkabın süperdi rahatsız olmadan göbek atmana ayrıca sevindim..topukluda durmak heleki göbek atmak meziyet....bizde bügün iş arkadaşlarıyla burada resim çekildik kendileri istediler facebook'a ekleyecekler olmazsa buraya eklerim son halimi görmüş olursunuz tabi etek ceket ne kadar belli olur emin değilim eski 40 beden eteğime giriyorum biraz beli sıktı ama yinede giydim..
evdeki sıkıntılarda netleşti (istemediğim halde mecburen onaylamak zorunda kaldım )aynen senin kırşehir'e olur demen gibi bişey canım...birde böyle deneyelim daha mı ii olacak yoksa hepten kötüleşecek mi?zaman gösterecek...en çok üzüldüğüm nokta annemle oğlumu ayırmak ve kv'nin semtine taşınmak...hergün onu sabah akşam görmek zorunda olmak...inş.oğlum anneme karşı soğumaz...
slm kizlar herkeze iyi hafta sonlarii
yaris benide cok heycanlandirmisti üzüldüm bu alinan karardan dolayi
kaptancim eyer yanlis anlamassan oylamaya sunsak olmazmi:26::26::26:
teşekkür ederim....1 haftada 1 kilo harikasın canım:))Bikaç haftaya 7li rakamları görürsün daha bi motive olursun eminim:))
sayende dilime dolandı şarkı bütün gün bunla gezerim heralde:)))
alemsin ya çok güldümneymiş bu karbon diyeti karbon diyeti diye konuşup duruyor herkes:) neyse bu kadar azim gösteriyosun işine yarar umarım.. Bu arada tarhanayı ben de hiç sevmem ya, kokusuna bile tahammülüm yok
azmin zaferi işte bu ya:)) Biz de incecik fıstık gibi olucaz umuyorumm:)
canım çok sıkkın diyince bi sağlık sorunu filan var sandım, çok şükür değilmiş. ama moralini bozma canım ya oluyor böyle zaman zaman çok güzel kilo veriliyor sonra vücut sabitliyor bi süre. kilo almış filan değilsin ki bu kadar üzülme, spor yapıyorsan biraz onu arttır istersen. kh diyeti nasıl ben pek bilmiyorum ama işine yaricaksa dene yani.. bi de bence şöyle bi hafta filan hiç tartılma.. eminim haftaya bildirimde bu hafta şu kadar gitti diye yazıcaksınn:)
canım ya allah kolaylık versin çok yoğunsun anladığım kadarıyla. kolay gelsin:/
çok çok çok geçmiş olsun canım allahtan siz gitmişsiniz de hemen hastaneye yetiştirmişsiniz. çok tehlikeli bu soba zehirlenmeleri gerçekten.. allah acil şifalar versin canım..
geçmiş olsun canım bence üşenme bugün git, bir an önce yaptır tahlillerini filan.. bu ağrıyla çarşambaya kadar nasıl bekleyeceksin?
canımmm ay aynı bünye yaaa. geçen hafta sadece 1 gün 3 dilim ekmek ve kısır kaçamağım oldu. karbona başlamasam artıydım. ama karbonla 300 gr anca verdim. ya herkes bigün dikkat eder verir biz 1 haftada anca toplarız....
canım geri almaman dileğiyle tekrar tebrik ederim. 8 i veren 15 ide verir canımmm
ablacım geçmiş olsun tekrar sonuçları bildir olurmu:))))
canım protein diyetindesin sanırım ama çok çok az değilmi. sen o kadar kilo vermişsin elbette benden daha deneyimlisin ama fikrimce çok az canım yediklerin.
canım bu hafta menünü çok göremedim ama düzenin olmadıgı için az verdin sanırım. bende aynen 300 verdim...
ahh canım ürüyada olsa pek güzelmişşşşş..keşke tükürmeseydiinnnnn:))))
canım bende haberlerde görmüştüm adam manken olmuş beeee. sende olursun nolcek aşkın gibi manken:))))
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
anaaaaaaaaaaaam ne çenesi düşük karılarsınız oku oku haşat oldum
topiğimize kırkbinkere maşallah herkes çok güzel kilolar verio
bi kurşun döktürmeli
kaptaniçemiz son noktayı koymuş ama ben yinede nacizane fikrimi belirtmek isterim
bu yarış işi beni çok heyecanlandırmıştı
valla ne yalan diyim bende herhafta aynı kiloda olduğum insanların kilo ve menülerini takip ediorum
gruplaşma değil de bi yarış olsa tam süper olurrrrrrr:124::124:
tek liste olsa 80ler bi renk
70ler bi renk
60ve aşşağısıda bi renkle yazılsa
olmamı:26::26:
Neeslihan kendine kızdın ama dayamadım yazayım ben de bir şeyler.yani iyiki 1 kilo verdin hemen yemeye başlamışsın.bugün dikkat et bari.
Müge canım menüler güzel ama suyun az.gerçi sana söylüyorum ama ben de az içiyorum.yazın ne güzel içiyorduk.
Burcu nasılsın canım?
İzlem canım face den mesaj yollamışsın cevapladım baktın mı?hala canın acıyor mu vücudun alışması birkaç gün alacak galiba.kas gevşetici ve ağrı kesici ile atlatırsın sanırım.ama çok yönlüymüş salonun.benim sorduğumda sadece aletlerle çalışma vardı.seninki daha güzel.
Dün gece bir sürü fotoğraf çektirdim ama arkadaş daha face e koymamış.diğerlerini almam için de pazartesi olması lazım.okulda görüşebilrim ancak onunla.bide bir fotoğrafçı gelmişti.o da çok çekti bizi.oraya gideceğim beğendiklerimi alacağım.yani anlayacağın birkaç gün alabilir foto koymam.ama dün resmen ben konuşuldum herkes nasıl inceldiğimi sordu çok zayıflamışsın dedi.tabi abartı .çünkü kıyafet o kadar etkiliyor ki görünümü…yine de eskiye göre zayıfladığım kesin.
Semracığım tebrik ederim kilo vermişsin tatlım yine…
Kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler canınız sağolsun.haftaya inşallah..
Menüler genel olarak güzel.bu sefer teker teker yazamayacağım.o kadar uykusuzumki.hastalık geçemedi çünkü ben yeterince uyuyup dinlenemiyorum..vücut yorgun olunca iyileşemiyor.o yüzden kusura bakmayın..
Neeslihan kendine kızdın ama dayamadım yazayım ben de bir şeyler.yani iyiki 1 kilo verdin hemen yemeye başlamışsın.bugün dikkat et bari.
Deryam eteğe çok üzüldüm.inşallah bir dahaki sefere özgün bir etek yaparsın canım.
Zubus çok dikkatlisin menüler çok güzel.devam arkadaşım..1 kilo harika bir şey.
Tülin canım işe yaradı yaptığım şey.herkes o platformla nasıl yürüdüğüme hatta göbek attığıma şaştı durdu.ama o kadar rahattımki.ben bile bir ara ayağıma baktım doğru ayakkabı mı diye.alıştım sanırım.ama eve dönerken artık halim yoktu zigzaglar çiziyordum yürüken.yedek ayakkabımı bile giymedim.karbon menülerin çok güzel.sence nasıl gidiyor zorlanmıyorsun değil mi?
Eranisa kıyafetlerin bollaşması şahsen beni tartıdan daha mutlu ediyor.sen de git ablanla diyetisyene.kilolar yakında aynı listeyi bile uygulayabilirsin.
Seher nasılsın canım?
Ayşe şoklardayım canım kesin şişkinliktir ya.yani derya doğumgünü pastasını yediğinde bile ertesi gün kilo verebilmişti yanlış mı hatırlıyorum.seninki azcık kaçamağa bile gelmiyor gıcık şey.
Yasafat sen karbon mu yapıyorsun?çok az değil mi yediklerin?
İrem nasılsın canım 300 gr azalmışsın ne güzel.ama bu yoğunluk inşallah hasta yapmaz seni.dikkat et kendine.
Zekiye üzülme canım ama vücudunu şaşırtman lazım.yap bakalım karbon birkaç gün..inşallah işe yarar.
Gülay çok geçmiş olsun..
herkese günaydın arkadaşlarr
bugün çok mutlu açtım gözlerimi üst kattan gelen matkap sesiyle
olsun bugün keyfimi hç bişiy bozamaz
oğlumun şarkısı gibi a-mina mina ooooo bakka bakaa eeeee
hfhsjfs odimbi aplika
söyleyişi görmelisinizwakka wakkaya sardı bu ara
kardeşimin izin günü bugün, uyandırabilirsem dışarı çıkak hava çoook güzel
öpüyorum hepinizii
canım bende haberlerde görmüştüm adam manken olmuş beeee. sende olursun nolcek aşkın gibi manken:))))
Müge canım menüler güzel ama suyun az.gerçi sana söylüyorum ama ben de az içiyorum.yazın ne güzel içiyorduk.
kızlar özledim sizi. siteden ayrı kalmak güzel birşey değil. dediğim gibi herşey ziyadesiyel yoğun ve istediklerime yakın olmasa da elimden gelince bozmamaya çalışmam tek teselli. ayşenin öğretmenler günü yemeğini;ilknurun bir türlü açılmayan fotoğrafını;deryanın son tasarımlarını;nilgünün nasıl olduğunu fusunun menülerini kızların yarışını ay hepsini merak ediyorum. başıma gelmeyen kalmadı evde 3 bilgisayar var birinin kartı yanmış biri kablosuz bağlanmıyo birinin arkadasım siferisini bilmiyo. dün vın aldım 3 saat tim de bekledim bilgisayarım çalıştırmadı nöbetten çıkmıştım aç susuz uykususz bir ton iş beklerken uğrastım ugrastım olmadı.eksik konularım var ancak netten indirleblirdim. sinirden otutup ağladım. banucum ikaz etti diye kilo bildirimini reken yapayım dedim. net yok.kardeşim yaptı valla gece bildirimi.ama yılmadım gece bire kadar çalıştıım artık bugün iyice hızlanmam lazım yarın da çalışamayacağım çünkü. sabahhın köründe kalktım 3 konu daha okudum arkadasımdan pc aldım çok şükür bu çaşlıtı yarım saat tempolo yürüdüm ve güzelce kahvaltımı yaptım. velhasıl yıkılmadım ayaktayım...
Kızlaaaar hani eliptik bisiklet alıcam diyodum ya aldım 3-4 gün oluyor geleli,bugünde servisten gelip kuracaklar,çok sabırsızlanıyorum spora başlamak için(ben zaten çok tezcanlı biriyim herşey hemen olsun istiyorum)İnşaallah düzenli kullanıp daha hızlı veririm bu kiloları...
güle güle kullan canım.
benimde kondisyon bisikletim var.çok memnunum.
eliptik bisikletin biraz bel ağrısı yaptığını duydum kullananlardan.
sonra dayımın gelinide aldı.sordum onada bel ağrısı yapyomu diye.
bele yük binmesini önlemek için bir terlik veya spor ayakkabı giyiliyormuş.
iyi günlerde kullan canım
wuuuu, hayırlı olsun, evde spor çok güzel oluyo ya aç müziği yada diziyi fln süüüüüür istediğin zaman
Ama kuzu unutma, etkili olmasını istiyorsan düzenli şekilde olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?