80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Müge canım menüler güzel ama suyun az.gerçi sana söylüyorum ama ben de az içiyorum.yazın ne güzel içiyorduk.

Burcu nasılsın canım?

İzlem canım face den mesaj yollamışsın cevapladım baktın mı?hala canın acıyor mu vücudun alışması birkaç gün alacak galiba.kas gevşetici ve ağrı kesici ile atlatırsın sanırım.ama çok yönlüymüş salonun.benim sorduğumda sadece aletlerle çalışma vardı.seninki daha güzel.
Dün gece bir sürü fotoğraf çektirdim ama arkadaş daha face e koymamış.diğerlerini almam için de pazartesi olması lazım.okulda görüşebilrim ancak onunla.bide bir fotoğrafçı gelmişti.o da çok çekti bizi.oraya gideceğim beğendiklerimi alacağım.yani anlayacağın birkaç gün alabilir foto koymam.ama dün resmen ben konuşuldum herkes nasıl inceldiğimi sordu çok zayıflamışsın dedi.tabi abartı .çünkü kıyafet o kadar etkiliyor ki görünümü…yine de eskiye göre zayıfladığım kesin.

Semracığım tebrik ederim kilo vermişsin tatlım yine…

Kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler canınız sağolsun.haftaya inşallah..

Menüler genel olarak güzel.bu sefer teker teker yazamayacağım.o kadar uykusuzumki.hastalık geçemedi çünkü ben yeterince uyuyup dinlenemiyorum..vücut yorgun olunca iyileşemiyor.o yüzden kusura bakmayın..

Neeslihan kendine kızdın ama dayamadım yazayım ben de bir şeyler.yani iyiki 1 kilo verdin hemen yemeye başlamışsın.bugün dikkat et bari.

Deryam eteğe çok üzüldüm.inşallah bir dahaki sefere özgün bir etek yaparsın canım.

Zubus çok dikkatlisin menüler çok güzel.devam arkadaşım..1 kilo harika bir şey.

Tülin canım işe yaradı yaptığım şey.herkes o platformla nasıl yürüdüğüme hatta göbek attığıma şaştı durdu.ama o kadar rahattımki.ben bile bir ara ayağıma baktım doğru ayakkabı mı diye.alıştım sanırım.ama eve dönerken artık halim yoktu zigzaglar çiziyordum yürüken.yedek ayakkabımı bile giymedim.karbon menülerin çok güzel.sence nasıl gidiyor zorlanmıyorsun değil mi?

Eranisa kıyafetlerin bollaşması şahsen beni tartıdan daha mutlu ediyor.sen de git ablanla diyetisyene.kilolar yakında aynı listeyi bile uygulayabilirsin.

Seher nasılsın canım?

Ayşe şoklardayım canım kesin şişkinliktir ya.yani derya doğumgünü pastasını yediğinde bile ertesi gün kilo verebilmişti yanlış mı hatırlıyorum.seninki azcık kaçamağa bile gelmiyor gıcık şey.

Yasafat sen karbon mu yapıyorsun?çok az değil mi yediklerin?

İrem nasılsın canım 300 gr azalmışsın ne güzel.ama bu yoğunluk inşallah hasta yapmaz seni.dikkat et kendine.

Zekiye üzülme canım ama vücudunu şaşırtman lazım.yap bakalım karbon birkaç gün..inşallah işe yarar.

Gülay çok geçmiş olsun..

nilgün canım süpersin geçmişi okumama gerek kalmadı özetlemişsin...herkese tek tek cevap vermen herkese yetişmen çok güzel...resimlerini çok merak ediyorum ayakkabın süperdi rahatsız olmadan göbek atmana ayrıca sevindim..topukluda durmak heleki göbek atmak meziyet....bizde bügün iş arkadaşlarıyla burada resim çekildik kendileri istediler facebook'a ekleyecekler olmazsa buraya eklerim son halimi görmüş olursunuz tabi etek ceket ne kadar belli olur emin değilim eski 40 beden eteğime giriyorum biraz beli sıktı ama yinede giydim..

evdeki sıkıntılarda netleşti (istemediğim halde mecburen onaylamak zorunda kaldım )aynen senin kırşehir'e olur demen gibi bişey canım...birde böyle deneyelim daha mı ii olacak yoksa hepten kötüleşecek mi?zaman gösterecek...en çok üzüldüğüm nokta annemle oğlumu ayırmak ve kv'nin semtine taşınmak...hergün onu sabah akşam görmek zorunda olmak...inş.oğlum anneme karşı soğumaz...

filizcimmm hüseyingaziyemi taşıncaksın cnm
umarım ypabiliriinnnn biraz zor olsada alışırsın cnm neden böyle oldu peki
ben kaçırdım sanırım bu durumları

slm kizlar herkeze iyi hafta sonlarii
yaris benide cok heycanlandirmisti üzüldüm bu alinan karardan dolayi
kaptancim eyer yanlis anlamassan oylamaya sunsak olmazmi:26::26::26:

slm kizlar herkeze iyi hafta sonlarii
yaris benide cok heycanlandirmisti üzüldüm bu alinan karardan dolayi
kaptancim eyer yanlis anlamassan oylamaya sunsak olmazmi:26::26::26:

arkadaşım olabilecek şeyleri engellemek adına iptal ettik bak biz kendi 3 kişilik yarışımızı bile iptal ettik
zaten hepimiz bir yarış için deyiz ne geregi var ki gruplaşmanın
bunu kaçıncı kez yazdım bilmiyorum tabiki:)

teşekkür ederim....

canım bir gün hariç hergün yazdım ama geç ve alakasız saatlerde yazabildim. bu haftanın eksisi yeterince sebze yiyememek oldu. listemi verirken diyetisyen sadece et olan alternatifleri en son olarak ekledi. mecbur kalırsam diye öncelik hep sebzenin olmalıyıd. ama pek olamadı. ben de en azından aşmamaya özen gösterdim. sebzeye döneblirsem daha iyi olacak.

Ahh canıım vallahi okurken içim ezildi,inşaallah kötü etkilerini kolayca atlatır teyze,Allah sizden de razı olsun ki yaşlı kadını ziyarete gitmişsiniz,aslında ailemizdeki yaşlıları ihmal etmemeliyiz bazen düşünüyorum da kendi yaşlılığımı"ya tamamen yalnız kalırsam,kimsem olmazsa etrafımda ben ne yaparım" diye içim sıkılıyo,çok zor bişey...

Canım olsun sen yine heyecanlan zaten kilo vermek için burdayız .

Neeslihan kendine kızdın ama dayamadım yazayım ben de bir şeyler.yani iyiki 1 kilo verdin hemen yemeye başlamışsın.bugün dikkat et bari.

Kız nilgün kız hatta çantala beni:) Çok pişmanım,ama bugün dikkat edicem söz,bugünkü menümde hiç kaçamak görmeyeceksin.Arkadaşlarının seni konuşması çok hoş bişey senin adına sevindim hemen kendimi senin yerine koydum da baya bi gururlanmışsındır çünkü hakettin.Ahhh o platformlar okadar hoşuma gidiyoki şu fıtık belasından dolayı giyemiyorum hiç,sen sağlıkla güle güle giy inşaallah,resimleri bekliyorum:111:

gecenin güzel geçmesine ve tabiki yarattığın muhteşem etkiye çok sevindim canım. benim ailemde annem babam ve kız kardeşim öğretmen. kız kardeşimin ilk öğretmenler günüydü. onunla birlikte ben de ataması yapılmayan öğretmenleri destekliyor koruyor ve haklarını aramalarında sonuna kadar yanlarında oluyorum. dikkat ederseniz atanamayan öğretmenler değil ataması yapılmayan öğretmenler dedim çok bilinçliyim yani. nerden nereye geldim ya. kardeşimin ilk gerçek öğretmenler günüydü öğrencileri hediye almış çok mutlu idi.(özel sektörde şimdilik.)çok seviyorum 24 kasınmları keşke çiçek alabilseydim hepinize

Arkadaşlar yarış konusuyla ilgili son bişeyler söylemek istiyorum,ben bu fikri sadece bizi biraz daha heyecanladıracağı ve motivasyonumuzu arttıracağı için öne sürmüştüm ama olayın farklı şekillerde gelişebilmesi ihtimaline karşılık bu yarışın uygun olmayacağı fikrinde olan takım kaptanımızın fikrine saygı duyarak katılıyorum ve topiğimizde huzurla ve heyecanla kilolardan kurtulmak istiyorum,ama bu arada kendi adıma koyduğum" yılbaşına kadar 6 kilo verme" hedefime ulaşmam için topiğimizdeki herkesten desteklerini bekliyorum,herkese sevgileeeeeeeeeeer.

AAAYYY müge ablişi ısırır onu yaaaa

canım bende haberlerde görmüştüm adam manken olmuş beeee. sende olursun nolcek aşkın gibi manken:))))

ahaahah di mi anacım neyim eksik ...şimdi bunu lise döneminde rededen kızlar kafayı yiyordur ahaha

Müge canım menüler güzel ama suyun az.gerçi sana söylüyorum ama ben de az içiyorum.yazın ne güzel içiyorduk.

Evet yaa ben çok su içemiyorum baş ağrısı yapıyor resmen , en fazla 1,5 lt. :26::26:

AAAAAYYY KIZLAR EŞOFMAN BİLE DAR OLUYO AAAAAAA , YUH BANA YUH! YZIKLAR OLSUN BANA !!!!

kIZLAR , MENÜ HAKKINDA YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER FAKAT BİRŞEY SÖYLE4YECEĞİM,
BEN MORAL AÇISINDAN ÇOK KÖTÜ OLDUĞUM İÇİN İLK BİR HAFTAYI SIKI TUTUCAM, AKŞAM 7DEN SONRA KESİNLİKLE YEŞİL ÇAY YADA SU DIŞINDA İÇMEYECEĞİM BİRŞEY VE KESİNLİKLE YEMEYECEĞİM....ÇÜNKÜ MORALİM ÇOK BOZUK, BU MORALLE BEN İLK GÖRDÜĞÜM ÇİKOLATAYA TATLIYA SALDIRIRM BEN BİLİYORUM BENİ :26::26::26: AYRICA MİĞDEM GENİŞLEMİŞ DURUMDA ZORDA OLSA ONU BİRAZ DİYETE ADAPTE ETMEM LAZIM, SONRA ÖLÇÜLERİ NORMAL HALE GETİRMEYİ PLANLIYORUM....

Açıkçası ben birşeylerden az yiyerek kilo verebilen bayanlardan değilim, o şeyi ya hiç yemicem yada serbest olucam onun üstünde...ee kilolar gidince zaten 1-2 taneden fazla yenmiyor, ama şimdi ekmek delisi olarak ben akşam 1 dlm ekmek yersem, o ekmeği bitirmeden uyuyamam

ay ne enteresan ne gıcık birşeyim Yarabbim sabır ver şu kızaaaa

Tatlım bu kadar koşturmada Allah yardım etsin sana,vallahi okurken ben yoruldum.

merhabalar arkadaşlar.
gülaycım ananeye geçmiş olsun.allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
benimde son ahftalarda motivasyonum düşük.
kabus geri döndüüüü.adet düzensizliği.
üç aydır düzenliydi ne güzel.vücudum su tutuyor ve kilom değişiyor sürekli.
ama bugün bi karar aldım.baskülü umursamadan devam edicem yoluma.
inşallah adetim düzene girer yeniden.
bu arada bende kendimi bir hedef koymak mecburiyetinde hissediyorum.
neden dersenizişöyle:geçen ağustosta diytsyne gitmiştim.
80le gittim.15 günde 2 kilo vermiştim.sonra dr.m istanbula tayin oldu.
yani bulunduğum şehire 5saat mesafede.ama sağolsun eşim ben seni götürürüm dedi.
dr.ma çok güveniyorum ve bırakmak istemiyorum.
şimdi şubat tatilinde ist. gidicem,nasip olursa.en az 70-72 olmam lazım.
mahçup olmayım dr.ma.çünkü pek uygulayamadım dediklerini.
işte böyle.içimi döktüm bende.

Kızlaaaar hani eliptik bisiklet alıcam diyodum ya aldım 3-4 gün oluyor geleli,bugünde servisten gelip kuracaklar,çok sabırsızlanıyorum spora başlamak için(ben zaten çok tezcanlı biriyim herşey hemen olsun istiyorum)İnşaallah düzenli kullanıp daha hızlı veririm bu kiloları...

wuuuu, hayırlı olsun, evde spor çok güzel oluyo ya aç müziği yada diziyi fln süüüüüür istediğin zaman
Ama kuzu unutma, etkili olmasını istiyorsan düzenli şekilde olması lazım

güle güle kullan canım.
benimde kondisyon bisikletim var.çok memnunum.
eliptik bisikletin biraz bel ağrısı yaptığını duydum kullananlardan.
sonra dayımın gelinide aldı.sordum onada bel ağrısı yapyomu diye.
bele yük binmesini önlemek için bir terlik veya spor ayakkabı giyiliyormuş.
iyi günlerde kullan canım

Bunu söylediğin iyi oldu canım ,ev için bi spor ayakkabısı almalıyım ,benim de belim rahatsız zaten ama dikkatli yapmaya çalışıcam.

wuuuu, hayırlı olsun, evde spor çok güzel oluyo ya aç müziği yada diziyi fln süüüüüür istediğin zaman
Ama kuzu unutma, etkili olmasını istiyorsan düzenli şekilde olması lazım

Teşekkür ederim canım inşaallah zevkli olur da düzenli yaparım ama bu sefer çok kararlıyım spor yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…