80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar annemle çok kötüyüz...bana çok kötü laflar ediyor...iyi oluyor sana diyo, şiş daha beter ol diyor
Çok üstüme geliyorlar ben bütün gün evde temizlik yapıyorum, geliyor en ufak birşeyde bir ton laf ediyor...ben bu yaşta maddi durmumuzdan dolayı arkadaşlarımla bile buluşmuyorum, evden çııkmıyorum, yaranamıyorum yaaa....çok kötüyüm kızlar...birde bugn bozdum herşeyi bir güzel... şu an deli gibi ağlıyorum, kafayı yicem

kızlar bunlar ojelerimmm 2 sni bugün aldım
geçen hafta 4 tanesinide arkadaşıma verdim azalmışlar bayaa.))

bunlarda rujlarımm amaaaa yine yakalayamdım şeftali tonunu(((

banu 14 diyordun şeftali tonunu odamı tutmadı. ya bende 1 yıldır nerdeyse o rengi isitiyorum sen 14 diyince bakıp alayım diyordum. dudakta göründügü gibi durmuyor o tonlar. bende kırmızı gibi duruyor mesela. neyse bulursan haber edersin. bi önceki sayfada resmini istiyim diye düşünmüştüm bak bu sayfada gördüm fotonu. keşke yarına 1 kilo eksi cıkayım diyeydim
ha bu arada mor tonundaki ruj eminim sana cok yakışır. ojelerde süper gerci ben direk rujlara odaklandım

zzekiyecim ben 14 numarayı almadım başka bir kozmtikçiye giridm flormar rujlar kampanyada dyince
mor ve yanındkaini aldım mor çok güsel durdu evet digeride güsel ama mercan rengi diye aldım
pembeye yakın bir ton çıktı
ama bulucam oşeftali tonunuu yakındır
l14 te baktım bugün şeftali gibi durmuyor
mesela dikkatini çektiyse egerrr sondan ikinci rujuda mercan diye aldım resmen turuncuuu yani
ama şeftali tonunda allık ve simli altın sarısı far ile çok güsel kombin oluyorlarrr

bu ara pembe ve geri makyaja taktım çok güsel duruyor ama pembe farım bitmiş almayıda unuttum:26::26::26:

resim isterimmmmmmmmmm.maşallah hepimiz yemeklere gitmişiz.karbona devam et tabi ,ne güzel sonuçlar almışsın...

nilgüncüm resimlerin hepsini bir makineyle çekindik p.tesi arkadaştan alıcam inş. fotoları.

aslında çalışmak kafanı dağıtmak için çok önemli cnm. insanın bir uğraşı olmayınca kendini dinlemeye başlıyor. acılarını hüünlerini hatırlayıp hatırlayıp daha kötü oluyor. tabiki profsyonel yardım olman çok iyi olmuş açık hava yürüyüşleri kitap okumalar hepsi depresyon zamanlarımda kurtarıcım olmuştur. inş. kısa zamanda seninde için ferahlar

cnm güzel günlerde kullan inş. alıp alıp kullanmadığım çekmecedeki ojelerimi hatırlamamın sebebisiniz. bu hafta bi iki renk sürdüm

ver coşkuyu ver coşkuyuuuu amannn sabahlar olmasınnnn aheyy ahey aheyy

cnm ya, bazen en yakınımız yakıyor canımızı böyle. zaten başkasının söylediği yaptığı o kadar acıtmıyorda en güvendiğimizden yediğimiz tokatlar bizi bitiriveriyor.
hiçbişeyi bozma, devam et önce senin kendine saygın gelicek görüceksin sonra oda söyleyemiycek böyle ama problem sana şiş sana layık demesi değil, ilişkinizin o noktaya gelmesi. düzelirsiniz tabi annen ama bozup yersen kendine kötülük yapmaya devam edersin.

aşk olsunnn kuuuu o kadarr enercüüü yolladım sizeee heç biriniz almamışsınızz hıhhh

bugün tartı beni çok mutlu etti ama ben ne yaptımm
yarım saattir üzüm yiyorummm :18::18::18::18:
nerdeyse 1 kilo yedimm vallaaa
bi daha nasıl görürümm o minnak rakamıı
gell kuzummm gell, minnak rakamımm gell yapma gözünü sevdiğimm
gelirr o gelirrrr yarın tartılmicam vallaa ben üzümleri yidim onlarda beni yirrrr vallaa :18::18:

sevdaaaaaaaaa 6 yımı gördün yogsamm kuuuuuuuuuuu
yimee yavrumii yime yawwwwwwwwwwww

canını yidiğimm verdim coşkuyuda alan çıkmamışşş
ohhhh fotolar çekilmişşş bekliyoruzzz canımmm büyük bi heyecanlaa inşşş.
bu arada faceden resimlerine baktımm
böyle kaldım bii saçlar koyu olmuşş, çok yakışmışş bu arada
yanlız böyle kalmamın sebebii senn çok güzelsinn maşallahhh,, inceciksinnnn kızzzzz sennnnnn
maşallahhhhhh vallahi 60 gibi duruyon vallaa 70lerle alakan yokkk vallahii harikasınn

Erteleme şu işleri lütfen

sayende dilime dolandı şarkı bütün gün bunla gezerim heralde:)))

Şarkının güzelliğini farkeden biri olmuş

Filizcim sen bunu söyledin de ben mi kaçırdım, neyin var demiştik de cevap vermemiştin sanki..Hayırlısı olsun zor bir karar, umarım her şey ummadığın kadar güzel ilerler :26:

kızlar ben çok kötü birşey yaptım, yok benim boğazım durmuyoo resmen, dün ne güzel ilk günü atlatmıştım ama az önce
ay ben bittim yaaa ben hiçbir haltı başaramayacak mıyım

Mügecim ama sen yemekle sinirini alıyorsun resmen, ama yok öyle yağma, bir kere hata yaptın diye bu yolu bırakmak yok, yarın kaldığın yerden devam ediyorsun

canımmm bende o siteden indirdim ona uyuyorum.dediğin gibi kafam çoook karıştı:)))

Hiç karışmasın tülinim, sen orayı baz al bence

İyi akşamlar enerji bombası

Off ojelerden şu en solda en baştan ikincisi şahane renkmiş bulmam lazım Diğerlerinin çoğu bende de var
Ruju kullanamıyorum ya çok göze çarpıyor burada (kafede)
Ankarada kırmızı rujlarımı kullanacağım doya doya

sevdaaaaaaaaa 6 yımı gördün yogsamm kuuuuuuuuuuu
yimee yavrumii yime yawwwwwwwwwwww

banuşummmmmm hee vallaa sabahh bi çıktımm du bi bakıyımm dün niye ben 100 gramcık verdim dediydimm
bi çıktım kii 69.500 çok sevindimmm gözlerim dolduuu
eşim duştaydı adamı bastımmm açtım kapılarıı noldu bitanemm bişi varr diyo bi yandan da yıkanıyoo noldu billllllll
tartıda kaç kilo çıktım çabukk billlllll diyeee bagırıyom adamaaaaa
oda garibimmm 70 mi dedii hayırrrrrrrrr
69 mu dediii hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
69,5 mu dediii evetttttttttttt dedimm
çok sevindim ne güzel dedii
neyse yıkan senn ben çıkıyom dedimmm
hazırlanıp anama gittimmm çokkk mutlu oldumm çokkkkkk
emme bu gidişle yarına 71 e vurur tartııı :18::18::18::18:

cnm çok sağol çok mutlu ettin beni.iltifat almak ruhuma iyi geliyor:))
yalnız hala tam boydan fotoğraf koymaya cesaret edemiyorum farkındaysan hep belden üstü:)) benim problemim basenler cnm

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k-flakes , 2 bardak süt , form çay

Ara

1 bardak ayran

Öğle

1 dilim uno tam buğday , krem peynir , 1 dilim salam , 2 siyah zeytin

Ara

1 çay bardağı kuru üzüm + beyaz leblebi

Akşam

1 dilim uno tam buğday , yarım tabak pırasa yemeği , soda , form çay, yeşil çay

2.5 litre su

Spor : yok

Bugün az az sık sık yeme prensipli haftamın ilk günüydü, umarım biraz değişmiştir menülerim. Bakalım sonuç alırsam hep böyle giderim

Bu hatun liste yapmaya kaçar

cnm çok sağol çok mutlu ettin beni.iltifat almak ruhuma iyi geliyor:))
yalnız hala tam boydan fotoğraf koymaya cesaret edemiyorum farkındaysan hep belden üstü:)) benim problemim basenler cnm

iltifat etmedimm kuuu ciddi ciddi öylesin yaniii vallahiii boydan çekil
hiç bişi yok sende göze batacakk inann çok güzel bir kadınsın maşallahh canımm

Yuuuuhhh hatun ayyy durduramıyorum kendimi geberdim gülmekten
Adama yazık kuuu aptala dönmüştür ne oluyor diye
O kadar girmişken 69.5'u kutlayaydınız ya

iyi akşamlar kızlarrrrrr kurstan geldim kafa beyin kalmadı bende matematik çalışıcam yine de basmıyo kafa malum
menümü yazayım
sabah: 1 h yumurta
salatalık
yarım kepek ekmek
azıcık peynir 3 yeşil 1 siyah zeytin
şekersiz çay
ara: yok
3 gibi bi tane kek

ara yok

7 gibi: 5-6 tane (küçük) köfte, salata, 1 dilim beyaz ekmek içini yemedim hiç yemicektim ama dayanamadım :26::26:

1 lt su haftasonları herşey çok düzensiz biliyorum ama bu 2 gün böle malesef haftaiçi telafi edicem

çok öpüyorum hepinizi

geeelll karbona geeeelll.canım bende 1 2 haftadır takıldım karbona başladım.4 gün oldu bugun 600 gr gitti çok şükür:)))

canım benimmmm yazdıklarını okuyunca ben yoruldum oturdugum yerde.Rabbim sana güç kuvvet versin canım benim.bende kk dan hiiiç kopamam.inan geçmiş birikmesin giye her fırsatta bakıyorum ama yinede birikiyor.bildirimini bil ekardeşine yaptırmışsın canımmm harikaaaasın...
canım ne güzel dedin bi paket margarin attık ne güzellll saol canım:)))
annanenize çok çok üzüldüm canımmm. Rabbim korumuş onu.iyiki gitmişsiniz yaaa.yalnızlık zor canım yaşlılıkta cabası. Allah yardımcısı olsunnn.
canımmm harikasın ya ne güzel övgüler almışsın ve platformlarla ne güzel olmuşsundur. dahada dimdik olmuşsundur elbisende harika zaten.benim karbonda fena değil ama biraz zorlu geçiyor. ama takılmamı engelledi 600 gr verdim 4 gündür.1 hafta devam edicem inşaallllaaahhhh...
canımm hayırlı olsun..dahada azimle gider kilolar..iyi günlerde kullan.
attt canım attt çantam yoktu ortalarda iyi oldu gördüğüm:)))

canım psikoloğa gitmen çok çok iyi olmuş. bu dönemleride atlatacaksın inşallah. Rabbim sabırlar verecek inşaalaaahh...bizler elimizden geldiğince yanındayız canımmmmm...
oooohhhh canım hayırlı olsun yenilerin iyi günlerde kullannnn...
hhheeeeeyyyyttt beee şu enerjiye bakın sevdamdaaaa...iyi akşamllaaaarrr efendimmmm saygılar biizdeeeennnn...ttteeeyyyyy ttteeeeyyyyy
canım çok üzüldüm benzer şeyleri bende zamanında yaşadım. ama tüm bunların ne boş oldugunu geç farkına vardık. sende öyle olma canım. etrafındai kişilere kızıp kendini bırakma emi.kafayı falan da yeme kendine telkinler ver canım. bak bizlerde burdayız derdini anlat paylaş derdin azalsın canım. üzme sıkma kendini. o sözlere inat dahada azimle zayıfla.bugun bozman hiiiç öenmli değil.yarın yeni bir gün unutma:....

canım çok sevindimmm..6lı rakamları görmen iyi olmuş motive etmiştir.bende sizlere bakıp motive olucam artık....salak gibi bırakmasaydım bende 7lerde olaiblrdm neyse geç olsun güç olmasın...özledim seni bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…