80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse konuyu kapatalım...
çok sıktı beni bu konu
bu arada ben yarışmadan çekiliyorum...
normal kendi çapımda gene devam edicem sporu aksatmadan tabii
80li arkadaşlarım yarışmıyorsa bende yarışmam ulenn dedim hak mı bu yanii olmazz

kardeşimle dışarı çıkıcaz az sonra, müsait olursa fotoğraf çeker eklerim kızlar

öpüyorum...

gülay yaa nasıl kötü olmuş kıyamam allah şifa versin
bende bu ara sinirlerin bozuk olduğunu bildiğim için buluşalım demiştim ama
başka bir güne kalsın nasıl olsa izmirdeyiz
kolaylıklar diliyorum...

bende bunuyazmak için girmiştimmm cnm
kızlar izlemle hem fikirizzzz konuşup yarışmayı fes ettikkk
herkes kendiii çapındaaaa devam edicek artık

yarışma filan yok topikteeeeeee hep beraber yarışıyoruzzzzz

derya sen ve ayşe artık vucudunuzun şifresini çözmüşsünüz canım geriye ufak detaylar kalmış. bu hafta da mükemmel kilo vermişsin valla tebrik ederim. güzel olacak herşey:) ben de artık daha iyi tanıyorum kendimi. ben daha önceki denememde de 83 ve 79 da takılmıştım. sanırım vucud unutmuyor çünkü bu iki kiloda da 3 yıldan uzun kalmışım geçmişte bunu ilk diyetisyenim dediğinde fark ettim. şimdi muhtemel sonuçları öngüörerek daha büyük bir azimle ve sabırla ilerliyorum. ben diyetsiyene gittiğim için karbon monti falan denemedim. ama eger hedefime gelirse ki 72 benim için sağlıklı ama 68 daha uzun vadede tatminkar bir kilo imiş çok bunaldığımda karbon falan deniyeblirim. şu aralar en beni üzen spor yapamamk ama dermanım yok ve asla ayakta yapabileceğim bir işi oturararak yapmıyorum açlışırken tembellikten taksiye çok binerdim sabah bile yürüdüm. dediğim gibi mikemmel değilim ama yanlış da yapmamaya çalışıyorum şu an en önemlsi bunlar...

elbette izlem fikirni belirtmen gayet tabi normal. zaten böyle olmalı herkes düşüncesi dile getirmeliki bi ortak yol bulunabilsin. buna benim diyecegim bişey yok zaten hakkımda yok. biz seni anladık merak etme. bende kendimce fikrimi dile getirdim. senin söylediklerinden yola cıkarak degil. genel olarak görüşümü bildirdim sadece. (ha sunuda söylemeden gecemiycem fikrini güzel bi dille anlatıgını düşünüyorum bu cok cok önemli banuda güzel bi şekilde anlatıp son noktayı koymuş önemli olan zaten hoşgörü. bazen zıt cümleler kuruluyor bu da cok hoş olmuyor. burdan genel olarak uyarmak istedim haddim olmayarak)

Gülaycım çok geçmiş olsun Biz de bi gün böyle olacağız diye ödüm kopuyor, hep gece yakıp yatıyoruz :18::18:

Son düzenleme:
anaaaaaaaaaaaam ne çenesi düşük karılarsınız oku oku haşat oldum
topiğimize kırkbinkere maşallah herkes çok güzel kilolar verio
bi kurşun döktürmeli
kaptaniçemiz son noktayı koymuş ama ben yinede nacizane fikrimi belirtmek isterim
bu yarış işi beni çok heyecanlandırmıştı
valla ne yalan diyim bende herhafta aynı kiloda olduğum insanların kilo ve menülerini takip ediorum
gruplaşma değil de bi yarış olsa tam süper olurrrrrrr:124::124:
tek liste olsa 80ler bi renk
70ler bi renk
60ve aşşağısıda bi renkle yazılsa
olmamı:26::26:

İremcim ben de spor yapamıyorum ama gene de veriyorum, tabi ki sporla verilen kilo müthiş bir incelme olarak bize geri dönüyor ama ben de kışın tembelliğ tutanlardanım sanırım, yani kısaca bence sorun değil, kilo vermeyle işimiz bitince sıkılaşmak için salona filan başlamayı düşünüyorum zaten ileride.
Sen de benim gibi uzunsun sanırım 72 ideal dediğine göre. Ama yine de 68'e düşmek kilo alma payı olarak tam idealimiz bence :87:

arkadaşım dışarıdaydım ve acelem vardı o yüzden böyle oldu..az yiyorum doymuyorum bile(emzirdiğim için sanırım)

gülay canım cok geçmiş olsun. çok şükürki siz gitmişsniz. rabbim basınızdan eksik etmesin inş.

irem canım sanada cok cok kolay gelsin. hiç sıkma canını sen zor olanı basarıyorsun inan bana. onca işin icinde kacamksız ilerliyor birde sporum yok diye yakınıyorsunya kendimeden utanıyorum valla. hiç canını sıkma fırsat buldukca yap sporunu. sporunda düzenli olmıyversin canım aklına estikce elin bos kaldıkca yap kar kardır. yapamıyorum diye cok sıkma kendini. işleri en yakın zamanda hafifletirsin inş

günaydın kızlar nasılsınız ben bu günde dr gidecegim ama üşeniyorum şimdi telefon acacagım olursa carşambaya gideyim kan tahlilerim için artık belim cok kötü iycene cıgrından cıktı agrılarım

herkese selamlar inş.haftasonunuz güzel geçer .....

deryacım kilom aynı güzelim regl olduğum için değişiklik yok....ilgin için çok teşekkürler....öpüyorum seni...

elaycım geçmiş olsun büyük bişey atlatmış sadaka verin birine
yasafat ve tülincimin tavsiyesiyle karbon diyetine başlıorum
bakalım bana bi etki edecekmi :26:

ayşecim geçmişi okursan göreceksin sana çook tavsiyelere bulunmuştum
ama şimcik söylemem ara bul banane
Fotoğraflarını çok merak ediyorum bu arada
canım biliom biliom benim güzel arkadaşım sadece o yazdıklarının altında fotoğrafları eklicem diye o yorumuna alıntı yapmadım sayfasının sonu 20 ile bitio aklımda vaktim olunca eklicem bugün hemen...

ah irem ah seni o kadar ii anlıyorum ki yoğun dönemlerde insan ne yaptığını anlamaıyor elimden gelse hergün spor salona giderim bu hafta 1 kere gidebildim hoca böyle yaparsan bi faydasını göremezsin deidi düşün.. Ben istemezmiyim hergün düzenşli 1 saat de olsa gitmeyi.. Amma işte zamannn. Nihayetinde iş eş çocuk ev de ilgi beklio ve bu işlerden hangisini aksatayım hepsine yetişmeye çalışmak....

banuş ve deryoş bu konuda bi yorum da benden olsun bence ayrıca bir yarışmaya gerek yok topikçe motivasyon ve yarış var zaten haa bu arada zaten ortilik yapılabilir ve paylaşımlar olabilir toplu karbon tpolu monti toplu lapa gibi ayrıca bölünmeye gerek yok son 3-5 kilosu kalanları ayrı tutuyorum onlar bize destek olmak için burdalar ve sadece topiği renklendiriyorlar kimse lütfen yanlış anlamasın onlar içn de bu kadar ayrıcalık olmalı...
onu ne yapmalı yemeliiiiiiii...

Benimki de ingilizce şarkı sölüooo
one two three...........

Hello good mornıng how are you
how are you..
How are you
ı am fıne thank you
ı am fıne thank you.....
geçmiş olsun gülaycım iyiyki gitmişsiniz yaaaa...
gülaycım çok geçmiş olsun biz de bi gün böyle olacağız diye ödüm kopuyor, hep gece yakıp yatıyoruz :18::18:

ayy derya ağzından yel alsın nasıl konuşuon canım yaaa...

sağol canım çok teşekkür ederim

canım hoca seni teşvik etmek için söylemiştir tabi de çok da üzülme gidebildiğinde asla taviz vermediğini biliyoruz zaten. ben kendime zor yetiyorum siz bir de çoluk coluk ev derdi var hem çalışan anne olmak daha da zor allah kolaylık versin canım hepimizin emeği çok kıymetli...
ay derya Allah korusun canım ağzından yel alsın yahu..

Başlangıç...86
geçen hafta...84
bu hafta....83
giden1000gr
hedef.....70
boy....165cm
1 haftada 1 kilo harikasın canım:)) Bikaç haftaya 7li rakamları görürsün daha bi motive olursun eminim:))

Hatunlar iyi geceler, gene şarkılar geçiyor benim içimden, gecenin şarkısı benden size olsun
sayende dilime dolandı şarkı bütün gün bunla gezerim heralde:)))

alemsin ya çok güldüm neymiş bu karbon diyeti karbon diyeti diye konuşup duruyor herkes:) neyse bu kadar azim gösteriyosun işine yarar umarım.. Bu arada tarhanayı ben de hiç sevmem ya, kokusuna bile tahammülüm yok

http://www.haber365.com/Haber/Yigit_Can_Tosunun_Muhtesem_Degisimi/

AHAHAHA KIZLAR BEN HAYATIMIN AŞKINI BULDUM GALİBAAA
azmin zaferi işte bu ya:)) Biz de incecik fıstık gibi olucaz umuyorumm:)

canım çok sıkkın diyince bi sağlık sorunu filan var sandım, çok şükür değilmiş. ama moralini bozma canım ya oluyor böyle zaman zaman çok güzel kilo veriliyor sonra vücut sabitliyor bi süre. kilo almış filan değilsin ki bu kadar üzülme, spor yapıyorsan biraz onu arttır istersen. kh diyeti nasıl ben pek bilmiyorum ama işine yaricaksa dene yani.. bi de bence şöyle bi hafta filan hiç tartılma.. eminim haftaya bildirimde bu hafta şu kadar gitti diye yazıcaksınn:)
canım ya allah kolaylık versin çok yoğunsun anladığım kadarıyla. kolay gelsin:/
çok çok çok geçmiş olsun canım allahtan siz gitmişsiniz de hemen hastaneye yetiştirmişsiniz. çok tehlikeli bu soba zehirlenmeleri gerçekten.. allah acil şifalar versin canım..

geçmiş olsun canım bence üşenme bugün git, bir an önce yaptır tahlillerini filan.. bu ağrıyla çarşambaya kadar nasıl bekleyeceksin?

canımmm ay aynı bünye yaaa. geçen hafta sadece 1 gün 3 dilim ekmek ve kısır kaçamağım oldu. karbona başlamasam artıydım. ama karbonla 300 gr anca verdim. ya herkes bigün dikkat eder verir biz 1 haftada anca toplarız....
Çok mutluyum sorma .Kendimi nasıl hafiflemiş hissediyorum anlatamam.Bu benim ikinci kez çok ciddirejim yapışım.ilkinde 8 kilo vermiştim. Ama tekrar aldım.BU sefer 15 kilo hedefliyorum.Ama bu sefer bi daha almıycam.
canım geri almaman dileğiyle tekrar tebrik ederim. 8 i veren 15 ide verir canımmm
selam kızlar nasılsınız hepiniz ben bu gün r gittim yine bir sürü tahlil istedi bir sonuc cıkmaddı bakalım o tahlileride yaptırayım neler olacak
ablacım geçmiş olsun tekrar sonuçları bildir olurmu:))))
bugun yedıklerım
sabah zeytın peynır
ara yesıl cay
oglen 5-6 kucuk sosıs
yesıl cay
aksam kasar peynır
canım protein diyetindesin sanırım ama çok çok az değilmi. sen o kadar kilo vermişsin elbette benden daha deneyimlisin ama fikrimce çok az canım yediklerin.
başlangıç 87.2
geçen hafta 79.9
bu hafta 79.6
giden 300 gr
toplamda giden 7.6
boy 1.72cm
beden 44
spor 1 saat yürüyüş
canım bu hafta menünü çok göremedim ama düzenin olmadıgı için az verdin sanırım. bende aynen 300 verdim...
ahh canım ürüyada olsa pek güzelmişşşşş..keşke tükürmeseydiinnnnn:))))
http://www.haber365.com/Haber/Yigit_Can_Tosunun_Muhtesem_Degisimi/

AHAHAHA KIZLAR BEN HAYATIMIN AŞKINI BULDUM GALİBAAA

canım bende haberlerde görmüştüm adam manken olmuş beeee. sende olursun nolcek aşkın gibi manken:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…