Zekiye senin öyle bir durumun var cidden değil mi, nasıl denk düşüyorsa
İremcim umarım seminerin istediğin gibi geçer, sonra hallederiz gerçi ona da girecek vaktin olmaz ama en azından sıkıntılı anında kk dan daha pratik.
neyse konuyu kapatalım...
çok sıktı beni bu konu
bu arada ben yarışmadan çekiliyorum...
normal kendi çapımda gene devam edicem sporu aksatmadan tabii
80li arkadaşlarım yarışmıyorsa bende yarışmam ulenn dedimhak mı bu yanii olmazz
kardeşimle dışarı çıkıcaz az sonra, müsait olursa fotoğraf çeker eklerim kızlar
öpüyorum...
zekiyecim deryacım
ben bikaç arkadaşın aralarındaki yarışa atışmaya kontrole bişiy demiyorum ki
onu bizde yapmıyormuyuz zaten benim de 2-3 rakibem vardı halaa hatırlarım tatlı bi çekişme yaşardık...
ben o mesajı yazmadan önce , 70 kiloda olanlarda var onlarada yarışmak istiyor sonra 60lar var onlar hadi bizde yarışalım diyecek
sonra ne olucak anlatabiliyormuyum acaba
derya sana da şöyle anlatayım, ikili gruplar halinde ayrılmıştık
o zaman kaptan handerya idi
sen gelmeden sanırım...
1 hafta bile sürmedi, bi bağ olmadı ya iki kişinin toplam kilosu yazılıyordu birincilik için
ya da iki kişi birbiriyle yarışıyordu...
motive olayı tabiki kaçınılmaz
ama bir bütünlük olmuyor, gene de herkes istediğini yapmakta özgür dediğim gibi ben sadece fikrimi belirttim
saygılar...
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
derya sen ve ayşe artık vucudunuzun şifresini çözmüşsünüz canım geriye ufak detaylar kalmış. bu hafta da mükemmel kilo vermişsin valla tebrik ederim. güzel olacak herşey:) ben de artık daha iyi tanıyorum kendimi. ben daha önceki denememde de 83 ve 79 da takılmıştım. sanırım vucud unutmuyor çünkü bu iki kiloda da 3 yıldan uzun kalmışım geçmişte bunu ilk diyetisyenim dediğinde fark ettim. şimdi muhtemel sonuçları öngüörerek daha büyük bir azimle ve sabırla ilerliyorum. ben diyetsiyene gittiğim için karbon monti falan denemedim. ama eger hedefime gelirse ki 72 benim için sağlıklı ama 68 daha uzun vadede tatminkar bir kilo imiş çok bunaldığımda karbon falan deniyeblirim. şu aralar en beni üzen spor yapamamk ama dermanım yok ve asla ayakta yapabileceğim bir işi oturararak yapmıyorum açlışırken tembellikten taksiye çok binerdim sabah bile yürüdüm. dediğim gibi mikemmel değilim ama yanlış da yapmamaya çalışıyorum şu an en önemlsi bunlar...
Canım bi öğretmen olarak kutlama mesajına teşekkür ediyorum,ben de seni verdiğin 1,5 kilodan ötürü kutluyorum,harikasın nerdeyse 5 kiloya yaklaşmışsın toplamda.Darısı bizeeeee...
Acaba benim mi yoksa senin matematiğin mi kötü:))600 gr vermişsin be anam ne artısı.
Arkadaşım benim menüm de çok matah bişey değil ama sen de çok karbanhidrat almışsın.Sabah 3 ekmek,sonra grissini,ekmek,pide......akşam bari sebze yoğurt yeseydin daha sağlıklı olurdu ...
canım eve yasak olan şeyleri almamaya çalış, dün sağolası eşim almış abur cuburu ,eee bu da nefis yedim bi solukta
canım biliom biliom benim güzel arkadaşım sadece o yazdıklarının altında fotoğrafları eklicem diye o yorumuna alıntı yapmadım sayfasının sonu 20 ile bitio aklımda vaktim olunca eklicem bugün hemen...ayşecim geçmişi okursan göreceksin sana çook tavsiyelere bulunmuştum
ama şimcik söylemem ara bul banane
Fotoğraflarını çok merak ediyorum bu arada
günaydın kızlar. Bu bilgisayar ve internet sorunu beni mahvetti. Bir hafta 10 gün içinde bir literatür bir seminer hazırlamam lazım pazartesi de sınavım var ve bir sürü de nöbetim.yorgunluktan ağlamak istiyorum. Spor falan da yapamıyorum tek tesellim kaçamak yok. Dünkü menüm:
Sabah 2 dilim tam tahıllı peynir ve yumurta ve zeytin 5 tane yeşil
ara:meyve
öğle:yayla çorbası bir ten biber dolması ve yoğurt
eve gelincce:2 dlilim ekemk sandviç
akşam yemeği maalesef geç saatte ton balığı ve bir dilim ekmek
bol bitki çayı ve 1.5 lt su
ah irem ah seni o kadar ii anlıyorum ki yoğun dönemlerde insan ne yaptığını anlamaıyor elimden gelse hergün spor salona giderim bu hafta 1 kere gidebildim hoca böyle yaparsan bi faydasını göremezsin deidi düşün.. Ben istemezmiyim hergün düzenşli 1 saat de olsa gitmeyi.. Amma işte zamannn. Nihayetinde iş eş çocuk ev de ilgi beklio ve bu işlerden hangisini aksatayım hepsine yetişmeye çalışmak....kızlar özledim sizi. Siteden ayrı kalmak güzel birşey değil. Dediğim gibi herşey ziyadesiyel yoğun ve istediklerime yakın olmasa da elimden gelince bozmamaya çalışmam tek teselli. Ayşenin öğretmenler günü yemeğini;ilknurun bir türlü açılmayan fotoğrafını;deryanın son tasarımlarını;nilgünün nasıl olduğunu fusunun menülerini kızların yarışını ay hepsini merak ediyorum. Başıma gelmeyen kalmadı evde 3 bilgisayar var birinin kartı yanmış biri kablosuz bağlanmıyo birinin arkadasım siferisini bilmiyo. Dün vın aldım 3 saat tim de bekledim bilgisayarım çalıştırmadı nöbetten çıkmıştım aç susuz uykususz bir ton iş beklerken uğrastım ugrastım olmadı.eksik konularım var ancak netten indirleblirdim. Sinirden otutup ağladım. Banucum ikaz etti diye kilo bildirimini reken yapayım dedim. Net yok.kardeşim yaptı valla gece bildirimi.ama yılmadım gece bire kadar çalıştıım artık bugün iyice hızlanmam lazım yarın da çalışamayacağım çünkü. Sabahhın köründe kalktım 3 konu daha okudum arkadasımdan pc aldım çok şükür bu çaşlıtı yarım saat tempolo yürüdüm ve güzelce kahvaltımı yaptım. Velhasıl yıkılmadım ayaktayım...
merhaba arkadaşlarrrrrr
kendimiii tanıtmak istiyorum öncelikleee çünkü yeni gelen birçok arkadaş ile tanışmıyorum bile
Ben banu 28 yaşında 3.5 yaşında iki prensin annesiyim 90 kilo ile başladıgım diyet yolculugumda 66 kilo ile devam ediyorum
Bu yarış hakkında bende fikrimi söyleyim izlem ve burçin arkadaşımla hem fikirim
ha onlar benim eski arkadaşım oldugu için degil tabikiiii formata ters olacagı için
1)3 kişilik yarış
2)80 ler yarışı
3)70 ler yarışı
80 li kilollardaki arkadaşlar bizde yarışalım dedigindeee olabilir dmeiştim ama bu kezde 70 ler çıktı
ee bu rası zaten 80-89 topigi degilmi arkadaşlar hepimiz bir yarış içinde dgeilmiyiz?
Zaten yarışıyoruz yani.....
Sizler birbirlerine yakın kiloda olan insanlarrr birbirleirni kontrol edebilir yine menülerine yorum yapabilir uyarabilirsiniz
illakii ayrı yarış içinde olmak gerekmiyor bunun için aramıza bir çok arkadaş katıl dı inanın ben bir çogunuzla tanışmıyorum tanımıyorum bile çünkü eskisi gibi burada zaman geçiremiyorum geçmişe bile detaylı bakamıyorum,
bir arkadaş demişki çogu zman menülerimiz yorumlanmıyor bildiirmlerimiz yorumlanmıyor
arkadaşlar biz yaklaşık 2 yıldır buradayızzzz bizimde ilk geldiigmizde kimse biizm menüleirmizi hergün yorumlamıyordu
yanlışımız var ise uyarılıyorduk,yada biz insanların üzerine giderekkk bizden önce 20-30 lu kilolar vermiş insanlara ulaşmaya çalışarak sorular soruyorduk,kimse bizimmm menümüzü yorumlamıyordu
gördüügm kadarıyla nilgün,tülin ve derya arkadaşlarımız yorumlarda bulunuyor genelde
kendi adıma konuşayım okadar yorgunnn ve bitkinimkii bu yıl kaç hastalık atlattık,ne kadarz orluk yaşadım bilemiyorum bile
oglumun biri yeni ameliyat oldu daha yeni toparlanıyor kendimmm bile 63 kilodan 69 afırladımmm diyeti bırakarakkk
sizlerle tanışmaya bile fırsat bulamayan bennn nasıl yorum yapabilirim..........
Ve herkesin benimmm gibi oldugunu düşünürsenizzzzzzzzz menülere yorummm yapılmıyor demekte biraz haksızlık olur
zaten diyet için çok verimli bir dönemdeyiz,birlik ve beraberlik içerisinde sizleirnde kilollardan kurtulcagınıza eminim
hepiniz azimli ve istikrarlı arkadaşlarsınızzzz
Yine birbirinize kızın,menüleirnizi yorumlayınnnn tabikide yanlışları
nızı ögrenin sorarak araştırarakkk
deryacımm llistemizi eskisi gibi yapabilirsin cnm:)
sevgiler hepinize bol iradeli incecik günler
banuş ve deryoş bu konuda bi yorum da benden olsun bence ayrıca bir yarışmaya gerek yok topikçe motivasyon ve yarış var zaten haa bu arada zaten ortilik yapılabilir ve paylaşımlar olabilir toplu karbon tpolu monti toplu lapa gibi ayrıca bölünmeye gerek yok son 3-5 kilosu kalanları ayrı tutuyorum onlar bize destek olmak için burdalar ve sadece topiği renklendiriyorlar kimse lütfen yanlış anlamasın onlar içn de bu kadar ayrıcalık olmalı...izlemcim hatırlamıyorum ne olmuştu :26:
Ben seni anlıyorum ama, aynı fikirde değilim hepsi bu, ikisi ayrı şey
ben yine sıfır kaçamaklı bir haftamda bir olay yaşamıştım hala gülüyorum
Eşimle dizi izliyoruz ben uyuya kalmışım yanında, rüyadayım ama bir yandan da farkındayım yani evde olduğumuzun ve uyuya kaldığımın, benim böyle garipliklerim vardır, rüyalarımı bile kontrol edebilirim hatta
Rüyamda kek yiyorum (çok istemişti canım o akşam) ama nasıl, bildiğin ağzımı açıyorum ısırıp kapatıyorum
Iki defa yaptım bu hareketi sonra birden uyandım mesut ne yapıyorum ben, rüyamda götürüyorum kekleri dedim başladım gülmeye, o da görmemiş yaptığım hareketi allahım gece gece komedi
Sen bunları anlatınca o geldi aklıma
zekiyecim ya karbon yap ya da şu az az sık sık beslenme düzenine geçelim, ben bu hafta öyle yapacağım mesela, kahvaltımda bile ekmeği 1 dilime indirip az az yiyeceğim ama bol bol ara yapacağım. Sen bilirsin dene bakalım hangisi bünyene uyarsa.
iremcim çok yoğun çalışıyorsun ve epey emek gerektiren bir mesleğin var, hele ki bu aşamada. Bir ara kk dan ban yemiştim de çocuk gibi ağlıyordum giremiyorum diye. Başlarda bu topiğin motivasyonu insanın ekmeği, suyu gibi oluyor, kopunca yapamam sanıyorsun, o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Ama iş temponda buna engel oluyor, sen bizimle görüşemesen de manevi olarak hep yanında olduğumuzu bil yeter
Bir de facebook grubumuz var oraya daha kolay ulaşabilir, heme en sıkışık anında bile iki dakika girip yazabilirsin.
onu ne yapmalı yemeliiiiiiii...herkese günaydın arkadaşlarr
bugün çok mutlu açtım gözlerimi üst kattan gelen matkap sesiyle
Olsun bugün keyfimi hç bişiy bozamaz
Oğlumun şarkısı gibi a-mina mina ooooo bakka bakaa eeeee
hfhsjfs odimbi aplika
söyleyişi görmelisinizWakka wakkaya sardı bu ara
Kardeşimin izin günü bugün, uyandırabilirsem dışarı çıkak hava çoook güzel
öpüyorum hepinizii
geçmiş olsun gülaycım iyiyki gitmişsiniz yaaaa...canım benim üç gitmez 2 gider ama her ay gidecek onu düşün....sen diyet ve sporu sıkarsan 65le çıkarsın ordan
çok tebrükkkkkkkk kuzum çok sevidim,darısı başımızaaaaaaaaaa
olsun ku,gidiyor ya bak ben yarım paket sen bir paket margarin atmışızzz bu hafta :))
25 kg mu ,10 hafta kadar var her hafta 2 versen ki imkansız yine okadar gitmez müge'c,m,bence biraz geri çek 15 de mesela.15 kg verirsin herhalde ,başarılarrrrrr canım
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... Uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
gülaycım çok geçmiş olsunbiz de bi gün böyle olacağız diye ödüm kopuyor, hep gece yakıp yatıyoruz :18::18:
gülay canım cok geçmiş olsun. çok şükürki siz gitmişsniz. rabbim basınızdan eksik etmesin inş.
irem canım sanada cok cok kolay gelsin. hiç sıkma canını sen zor olanı basarıyorsun inan bana. onca işin icinde kacamksız ilerliyor birde sporum yok diye yakınıyorsunya kendimeden utanıyorum valla. hiç canını sıkma fırsat buldukca yap sporunu. sporunda düzenli olmıyversin canım aklına estikce elin bos kaldıkca yap kar kardır. yapamıyorum diye cok sıkma kendini. işleri en yakın zamanda hafifletirsin inş
günaydın kızlar nasılsınız ben bu günde dr gidecegim ama üşeniyorum şimdi telefon acacagım olursa carşambaya gideyim kan tahlilerim için artık belim cok kötü iycene cıgrından cıktı agrılarım
canım biliom biliom benim güzel arkadaşım sadece o yazdıklarının altında fotoğrafları eklicem diye o yorumuna alıntı yapmadım sayfasının sonu 20 ile bitio aklımda vaktim olunca eklicem bugün hemen...
ah irem ah seni o kadar ii anlıyorum ki yoğun dönemlerde insan ne yaptığını anlamaıyor elimden gelse hergün spor salona giderim bu hafta 1 kere gidebildim hoca böyle yaparsan bi faydasını göremezsin deidi düşün.. Ben istemezmiyim hergün düzenşli 1 saat de olsa gitmeyi.. Amma işte zamannn. Nihayetinde iş eş çocuk ev de ilgi beklio ve bu işlerden hangisini aksatayım hepsine yetişmeye çalışmak....
banuş ve deryoş bu konuda bi yorum da benden olsun bence ayrıca bir yarışmaya gerek yok topikçe motivasyon ve yarış var zaten haa bu arada zaten ortilik yapılabilir ve paylaşımlar olabilir toplu karbon tpolu monti toplu lapa gibi ayrıca bölünmeye gerek yok son 3-5 kilosu kalanları ayrı tutuyorum onlar bize destek olmak için burdalar ve sadece topiği renklendiriyorlar kimse lütfen yanlış anlamasın onlar içn de bu kadar ayrıcalık olmalı...
onu ne yapmalı yemeliiiiiiii...
Benimki de ingilizce şarkı sölüooo
one two three...........
Hello good mornıng how are you
how are you..
How are you
ı am fıne thank you
ı am fıne thank you.....
geçmiş olsun gülaycım iyiyki gitmişsiniz yaaaa...
ayy derya ağzından yel alsın nasıl konuşuon canım yaaa...
1 haftada 1 kilo harikasın canım:))Başlangıç...86
geçen hafta...84
bu hafta....83
giden1000gr
hedef.....70
boy....165cm
sayende dilime dolandı şarkı bütün gün bunla gezerim heralde:)))Hatunlar iyi geceler, gene şarkılar geçiyor benim içimden, gecenin şarkısı benden size olsun
alemsin ya çok güldümgunaydınnnnnn ıyı bır haftasonu dılıyorum herkese
dun gordugum ruyayı sızede anlatayım dun aksam eve bı geldım annem mıs gıbı pogca ve borek yapmıs fırında nasıl kokuyor sınır oldum tabı:18:
neyse karbon dıyetındeyım yıyemem tabıkı gercı oda napsın yola cıkacaklar yolluk yapmıs kendıne neyse ben ortalarda fazla dolanmayayım dedım odama cıktım yattım tabı benım moral sıfırın altında eksı 30 surat desen eksı 5neyse ruyamda pogca yıyorum cıgnıyorum sonra yutmadan tukuruyorum bunu kk de bırınden duymustum canı cok yemek ısterse bı seyı cıgnnıyormus ama yutmuyormus heralde ordan aklımda kaldı bende nasıl bı psıkolojıdır anlamadım ruyamda bıle rahat rahat yıyemedım
bırde ne zaman sıkı karbon dıyetı yapsam ruyamda hıc sevmedıgım halde tarhana corbası yıyorum
azmin zaferi işte bu ya:)) Biz de incecik fıstık gibi olucaz umuyorumm:)http://www.haber365.com/Haber/Yigit_Can_Tosunun_Muhtesem_Degisimi/
AHAHAHA KIZLAR BEN HAYATIMIN AŞKINI BULDUM GALİBAAA
canım çok sıkkın diyince bi sağlık sorunu filan var sandım, çok şükür değilmiş. ama moralini bozma canım ya oluyor böyle zaman zaman çok güzel kilo veriliyor sonra vücut sabitliyor bi süre. kilo almış filan değilsin ki bu kadar üzülme, spor yapıyorsan biraz onu arttır istersen. kh diyeti nasıl ben pek bilmiyorum ama işine yaricaksa dene yani.. bi de bence şöyle bi hafta filan hiç tartılma.. eminim haftaya bildirimde bu hafta şu kadar gitti diye yazıcaksınn:)günaydın kızlar. gecmiş cok birikmiş 2 gündür hızlı hızlı okuyorum. kilo verenler cogunlukta cok sükür. hepnizi tebrik ederim.
gelelim bana canım cooookkk sıkkın nerdeyse aglıyacagım yani o derece.
yendien kilo vermeye baslıyanca oyle bi heves gelmiştiki bana.
bu hafta hiç kaçamagım olmadı. sadece 2 gün akşamları yarım tabak yemem yemegi bi tabak yedim. buda kaçamaksa. bu sekilde kilo vermem tamam ama en azından sabit kalırım. e diger 3 gun de ful diyet menüsüydü niye gitmedi niye veremedim bilmiyorum. bayram oncesinden beri aynı kilodayım. sadece bayramda aldım onu verdim ve işte yine bitti. tekrar bi duraklamaya tahammülüm olmadıgını hissediyordum ki suan berbat durumdayım. yine bi degişiklik gerek sanırım yoksa daha fazlada kısamam artık yediklerimi. hep hesaplıyorum 900kal i gecmiyorum e daha napayım site 1500 kal önerdigi halde. ufffffffffffff kh. beni bekler artıkın napalım. hiç istemesemde bu hafta 3 gun katı k.h yapacagım bakalım
canım ya allah kolaylık versin çok yoğunsun anladığım kadarıyla. kolay gelsin:/kızlar özledim sizi. siteden ayrı kalmak güzel birşey değil. dediğim gibi herşey ziyadesiyel yoğun ve istediklerime yakın olmasa da elimden gelince bozmamaya çalışmam tek teselli. ayşenin öğretmenler günü yemeğini;ilknurun bir türlü açılmayan fotoğrafını;deryanın son tasarımlarını;nilgünün nasıl olduğunu fusunun menülerini kızların yarışını ay hepsini merak ediyorum. başıma gelmeyen kalmadı evde 3 bilgisayar var birinin kartı yanmış biri kablosuz bağlanmıyo birinin arkadasım siferisini bilmiyo. dün vın aldım 3 saat tim de bekledim bilgisayarım çalıştırmadı nöbetten çıkmıştım aç susuz uykususz bir ton iş beklerken uğrastım ugrastım olmadı.eksik konularım var ancak netten indirleblirdim. sinirden otutup ağladım. banucum ikaz etti diye kilo bildirimini reken yapayım dedim. net yok.kardeşim yaptı valla gece bildirimi.ama yılmadım gece bire kadar çalıştıım artık bugün iyice hızlanmam lazım yarın da çalışamayacağım çünkü. sabahhın köründe kalktım 3 konu daha okudum arkadasımdan pc aldım çok şükür bu çaşlıtı yarım saat tempolo yürüdüm ve güzelce kahvaltımı yaptım. velhasıl yıkılmadım ayaktayım...
çok çok çok geçmiş olsun canım allahtan siz gitmişsiniz de hemen hastaneye yetiştirmişsiniz. çok tehlikeli bu soba zehirlenmeleri gerçekten.. allah acil şifalar versin canım..kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
geçmiş olsun canım bence üşenme bugün git, bir an önce yaptır tahlillerini filan.. bu ağrıyla çarşambaya kadar nasıl bekleyeceksin?günaydın kızlar nasılsınız ben bu günde dr gidecegim ama üşeniyorum şimdi telefon acacagım olursa carşambaya gideyim kan tahlilerim için artık belim cok kötü iycene cıgrından cıktı agrılarım
canımmm ay aynı bünye yaaa. geçen hafta sadece 1 gün 3 dilim ekmek ve kısır kaçamağım oldu. karbona başlamasam artıydım. ama karbonla 300 gr anca verdim. ya herkes bigün dikkat eder verir biz 1 haftada anca toplarız....başlangıç : 93
geçen hafta : 74
bu hafta : 75.4
gelen : 1400:26::26::26::26::26::26:
toplamda giden 17.6
hedef : 58
boy : 164
beden :40-42
spor : 100 dakika...
herkese selam çarşamba günkü gözleme ve dünkü dengesiz beslenme işte tartıya böyle yansıdı.. 1 günden bişi olurmu demeyin bana oluyor bu hafta 73.3 lere düşmüşken 2 günde bu rakamı görmek hiç de iç açıcı bir durum değil bugünümde kötüydü faciaydı bu işi başaranlara tekrardan helel olsun diom başka bişi demiom.....
eve daha şimdi geldim bi çay faslı olcak ondan sonra gelirim..
canım geri almaman dileğiyle tekrar tebrik ederim. 8 i veren 15 ide verir canımmmÇok mutluyum sorma .Kendimi nasıl hafiflemiş hissediyorum anlatamam.Bu benim ikinci kez çok ciddirejim yapışım.ilkinde 8 kilo vermiştim. Ama tekrar aldım.BU sefer 15 kilo hedefliyorum.Ama bu sefer bi daha almıycam.
ablacım geçmiş olsun tekrar sonuçları bildir olurmu:))))selam kızlar nasılsınız hepiniz ben bu gün r gittim yine bir sürü tahlil istedi bir sonuc cıkmaddı bakalım o tahlileride yaptırayım neler olacak
canım protein diyetindesin sanırım ama çok çok az değilmi. sen o kadar kilo vermişsin elbette benden daha deneyimlisin ama fikrimce çok az canım yediklerin.bugun yedıklerım
sabah zeytın peynır
ara yesıl cay
oglen 5-6 kucuk sosıs
yesıl cay
aksam kasar peynır
canım bu hafta menünü çok göremedim ama düzenin olmadıgı için az verdin sanırım. bende aynen 300 verdim...başlangıç 87.2
geçen hafta 79.9
bu hafta 79.6
giden 300 gr
toplamda giden 7.6
boy 1.72cm
beden 44
spor 1 saat yürüyüş
ahh canım ürüyada olsa pek güzelmişşşşş..keşke tükürmeseydiinnnnn:))))dun gordugum ruyayı sızede anlatayım dun aksam eve bı geldım annem mıs gıbı pogca ve borek yapmıs fırında nasıl kokuyor sınır oldum tabı:18:
neyse karbon dıyetındeyım yıyemem tabıkı gercı oda napsın yola cıkacaklar yolluk yapmıs kendıne neyse ben ortalarda fazla dolanmayayım dedım odama cıktım yattım tabı benım moral sıfırın altında eksı 30 surat desen eksı 5neyse ruyamda pogca yıyorum cıgnıyorum sonra yutmadan tukuruyorum bunu kk de bırınden duymustum canı cok yemek ısterse bı seyı cıgnnıyormus ama yutmuyormus heralde ordan aklımda kaldı bende nasıl bı psıkolojıdır anlamadım ruyamda bıle rahat rahat yıyemedım
bırde ne zaman sıkı karbon dıyetı yapsam ruyamda hıc sevmedıgım halde tarhana corbası yıyorum
http://www.haber365.com/Haber/Yigit_Can_Tosunun_Muhtesem_Degisimi/
AHAHAHA KIZLAR BEN HAYATIMIN AŞKINI BULDUM GALİBAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?