canımm bende bugun puding yedim yazcam birazdan:)))) 1 haftamı yapıp bıraksam napsam acep:)))
karbon 4.gün:
sabah:
2 haş. yumurta -0
1 kk peynir -1
1kk kaşar -1
öğle: 5 yk taze fasülye -7
aşure 1yk -4 olsun
akşam: balık fırında -0
marul salata -8
1 yk pilav -4 olsun
ara: 5 6 tatlı kaşığı miiis gibi puding -10 diyelim
toplam 35
selvi boylumm, güzel yüzlümmm
inşş. ömrün uzun olurr, hep mutlu mesut geçer hayatın
niyee korksunn kuuuu bendennn
adammı yiyom bennn
iyi akşamlar kızlar
öperim hepinizii
sinemaya gittik bugün twilighta
çok beğenmedik, imdb den çok az puan almıştı zaten, filmi karalamaya çalışıyorlar filan sanmıştım
ama gerçekten izlenmesinini nedeni filmin geçmişinin olması
oğlumla biz
Eki Görüntüle 296043 Eki Görüntüle 296044 Eki Görüntüle 296042
bu da önceki halim
diyete yeni başladığım zamanlar 5 kilo vermiş halim 84
Eki Görüntüle 296045
izlemmmm
ilk kez levrek yapıcam yarınnn tarif versen bana bacımmm
derya
o ojeyi bugün aldım cnmm pudra pembesiiii sürünce resim eklerim
allah iyiliğini versin öldüm gülmekten...
DURUNNN SİZE NE ANLATIYIMMM
banyo tuvalet komple kırıldı tadilata soktuk falann
adamın biri geldi neyse işte ben duşa kabin şurda şu şurda bu burda falan konuşuyoruz adamla eşimde orda tabii
adam dediki duşakabin nasıl olsunn dedi büyük mü orta halli yeter mi falann ölçüleri uydugunca ayarlarız dedii
bende safff gibi atladımm iki kişi sığsın içine diyeeee
ama aklımın ucundan zerre fesatlık geçmedi çocuklar dahada küçüktü o zaman
ee bende kilo varr zatenn bide çocuklarla beraber bende giriyom duşakabinin içinee
onu düşünerekten öyle dedimm ama benimki bana bir bakışş attıı :18::18:
adamın gözlerinden çıkan enaktiriklee çarpıldımm sankim dedimm bu beni çiğ çiğ yerr
bu adam gidince
hemenn bi manevra yaptımm şimdi abii şöyle bişi varr
çocuklarımın ikiside küçükk mecbur bende onların yanına giriyorum yıkayabilmek içinn
azıcık büyük olsunn bi çocugumla ben sıgabiliyim yanii dedimmm
iyi yırttımmm yaniiiiiii tabii bu olayy 4 sene önce falann
21 yaşında falanım cahillik ettim birazda ama içim temiz anamm her gece aceynenn yıkıyommm kuuuu
canım tmm pztesi hep birlikte devam edelim kuşuuummmsendeee balımmm sendeeee hepp neşe dolu olll inşşşşş.
hep mutlu ol inşşş. canım benimmm
ne dicemm kuuuu
pazartesi bende başlıyom karbona inşş. bi aksilik çıkmazsa
artıkın kontrol ederikk karşılıklı
yanlızz benim şu sıkıntım varr ben menümü ertesi güne yazarım çünkü
karbon yaparken çok geç saatlerde yimek yiyorumm
tememm canımmm
canım gerçekten öyle yaaa.sabah bi dom.sal yemeden olmuyooo.sevdamda gelir yaparız bi güzelllllcnm en çokta domates,salatalık falan ölçüyle yemek koyuyor. yoğurt normalde her akşam yerdim ama karbon yaparken onu bile az az yiyorsun. dün ve bugün zaten dikkat edemedim çok fazla. yarın tekrar başlıycam bir hafta daha yapalım deneyelim bak sevdada p.tesi başlıycakmış o daha öncede yapan biri olarak menüleri bize fikir verir. tabiki sen bilirsin insan bıkıyor sürekli tavuk,et,balık.
ahhh canım ne haklısınnnn. bende farkındayım canım hepsinin:))) bugun eccük kaçamak yapam dedim puanıma göre:))ne desen haklısınnn.sen öğret bende öğreneyim emiiii..tülümmmm beni yanlış anlama annem, benim haddime degill yorum yapmak amaa
bencee hiççç olmamışş bu menüüüü
şinci şöyle söyliyim hesap olayında yanlış yapma ihtimalimiz çok yüksekk
kaldıki sen aşure puding pilavv v.s yemişsinn
hadi sadece birisini yesen okeyde üçü hiç olmamış kuzumm
aşurenin içinde yasak olan bütün kuru baklagiller var şeker var o var bu var
puding desen şekeriydii v.ss
pilavv desenn yaniiiiii hepsii çok tehlikeli kuzum valla karbon yaparkenn
şöyle diyimm çok numaralara sayılara takılmaa biliyoruz yani yediğimiz şey protein midir karbonhidratmıdır
yüklen proteinee azaltt karbonhidratıı ben yapıyorum ama hesaplı kitaplı degill
haa tabiki kontrol ett yediğinin içtiğinin karbonunu ama meyve bile dogru dürüst yenilmesine müsade edilmiyoken
kaldı ki bunlarr
canımm inann üzülme diye söylüyorumm sonucu seni mutlu etsin istiyorumm
bende kendimi tanıtayım
ismim izlem-28 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2.5yaşında bir oğlum var
bilgisayar programcısıyım, izmirde yaşıyorum
doğumdan 7ay sonra başladım diyete
yaklaşık 1 senede verdim kilolarımı 1 sene de sabit kaldım 60-63 arasında
herkese başarılar... zayıflık sultanlıktır unutmayın
Ben yine sıfır kaçamaklı bir haftamda bir olay yaşamıştım hala gülüyorum
Eşimle dizi izliyoruz ben uyuya kalmışım yanında, rüyadayım ama bir yandan da farkındayım yani evde olduğumuzun ve uyuya kaldığımın, benim böyle garipliklerim vardır, rüyalarımı bile kontrol edebilirim hatta
Rüyamda kek yiyorum (çok istemişti canım o akşam) ama nasıl, bildiğin ağzımı açıyorum ısırıp kapatıyorum
İki defa yaptım bu hareketi sonra birden uyandım mesut ne yapıyorum ben, rüyamda götürüyorum kekleri dedim başladım gülmeye, o da görmemiş yaptığım hareketi allahım gece gece komedi
Sen bunları anlatınca o geldi aklıma
demekkı yalnız degılmısım
canım benim üç gitmez 2 gider ama her ay gidecek onu düşün....sen diyet ve sporu sıkarsan 65le çıkarsın ordan
çok tebrükkkkkkkk kuzum çok sevidim,darısı başımızaaaaaaaaaa
olsun ku,gidiyor ya bak ben yarım paket sen bir paket margarin atmışızzz bu hafta :))
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
cok gecmıs olsun canım
elaycım geçmiş olsun büyük bişey atlatmış sadaka verin birine
yasafat ve tülincimin tavsiyesiyle karbon diyetine başlıorum
bakalım bana bi etki edecekmi :26:
basla canım cok faydasını goreceksın emınım
1 haftada 1 kilo harikasın canım:))Bikaç haftaya 7li rakamları görürsün daha bi motive olursun eminim:))
[
alemsin ya çok güldümneymiş bu karbon diyeti karbon diyeti diye konuşup duruyor herkes:) neyse bu kadar azim gösteriyosun işine yarar umarım.. Bu arada tarhanayı ben de hiç sevmem ya, kokusuna bile tahammülüm yok
canım hıc karbonhıdrat almıyorum ıkı hafta suruyor 6 kılo verdırıyor sonrada karbonhıdratı az alarak devam edılıyor
canımmm ay aynı bünye yaaa. geçen hafta sadece 1 gün 3 dilim ekmek ve kısır kaçamağım oldu. karbona başlamasam artıydım. ama karbonla 300 gr anca verdim. ya herkes bigün dikkat eder verir biz 1 haftada anca toplarız....
canım geri almaman dileğiyle tekrar tebrik ederim. 8 i veren 15 ide verir canımmm
ablacım geçmiş olsun tekrar sonuçları bildir olurmu:))))
canım protein diyetindesin sanırım ama çok çok az değilmi. sen o kadar kilo vermişsin elbette benden daha deneyimlisin ama fikrimce çok az canım yediklerin.
en:))))
az canım bılıyorum o gun canım sıkkındı annem evde pogca yapmıs mıs gıbı kokuyordu canım sıkıldı yıyemedım bısı uyudum sadece
bu kılolarımı normal dıyetısyenımın ogrettıgı dıyetle verdım ama 3 hafta yerımde sayınca bunu yapayım dedım
Kızlaaaar hani eliptik bisiklet alıcam diyodum ya aldım 3-4 gün oluyor geleli,bugünde servisten gelip kuracaklar,çok sabırsızlanıyorum spora başlamak için(ben zaten çok tezcanlı biriyim herşey hemen olsun istiyorum)İnşaallah düzenli kullanıp daha hızlı veririm bu kiloları...
ıyısallah canım hemen verırsın hayırlı olsun
selam kızlar okadar çok geçmiş birikmişki okuyamadım.
dün gece öğrt. günü kutlamamız vardı, mezesiydi, balığıydı derken fazla kaçtı ama dedim telafi ederim kendimi kasmadım yerken. gece çok geç geldim dün gece gelince bir paket bisküvi yemişim ayakta ve yatmışım nasıl bir şuurum kaçtıysa artık:))) hayal meyal hatırlıyorum bişeyler, sabah eşim dalga geçiyor 100 kilo olcan gece bisküvi yenirmi diye:))
bugün kalktım kahvaltımı yaptım ve hava karardı hiçbişey anlamadım c.tesiden.
bu arada karbon yaparken bu kadar sihirli bişey olduğunu anlamamıştım ama regliye rağmen 800 gram ekside olunca kesinlikle işe yarar sihirli bişeymiş dedim. haftasonu bol sebze yiyip hafta içi tekrar karbona başlıycam kızlar. şimdi kalkıyım çok geç olmadan bir sebze yemeği pişiriyim kendime. öptümmm
ewet ya bende ılk defa reglıyken verdım kılo cok sasırdım
bende kendimi tanıtayım
ismim izlem-28 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2.5yaşında bir oğlum var
bilgisayar programcısıyım, izmirde yaşıyorum
doğumdan 7ay sonra başladım diyete
yaklaşık 1 senede verdim kilolarımı 1 sene de sabit kaldım 60-63 arasında
herkese başarılar... zayıflık sultanlıktır unutmayın
bende sultan olmak ıstıyorummmmmmm
Kızlar annemle çok kötüyüz...bana çok kötü laflar ediyor...iyi oluyor sana diyo, şiş daha beter ol diyor
Çok üstüme geliyorlar ben bütün gün evde temizlik yapıyorum, geliyor en ufak birşeyde bir ton laf ediyor...ben bu yaşta maddi durmumuzdan dolayı arkadaşlarımla bile buluşmuyorum, evden çııkmıyorum, yaranamıyorum yaaa....çok kötüyüm kızlar...birde bugn bozdum herşeyi bir güzel... şu an deli gibi ağlıyorum, kafayı yicem
cok uzuldum canım sen sıkma canını zayıfla bak nasıl degısıyorlar benım annem sımdı takma bu kadar sımdı cok ıyısın kılo verme artık dıyor kı kendısı basımın etını yerdı kılo ver dıye
iyi akşamlar kızlar
öperim hepinizii
sinemaya gittik bugün twilighta
çok beğenmedik, imdb den çok az puan almıştı zaten, filmi karalamaya çalışıyorlar filan sanmıştım
ama gerçekten izlenmesinini nedeni filmin geçmişinin olması
oğlumla biz
Eki Görüntüle 296043 Eki Görüntüle 296044 Eki Görüntüle 296042
bu da önceki halim
diyete yeni başladığım zamanlar 5 kilo vermiş halim 84
Eki Görüntüle 296045
harıkasın canım ya ılham oluyorsun bana
arkadaş düzenleyip yarın ulaştıracakmış bize.hemen koyarım ben de..güzel sözlerin için sağol.çanta olayı tülin de ben genelde azarlarım çok güzel.meslek alışkanlığı bilirsin.hiç acımam o yüzden dikkat et...
açıklıyım canım
sayfanın en üstünde sağda kontrol panelinden gir.
ayarlarımbaşliğının altında profili düzenleye tıkla.
kişisel rütbe yazılı yerdeki kutucuğa mesajını yaz.
en altta değişiklikleri kaydet yazan kutucuğa tıkla.tamamdır.
kolay gelsin.
canımm hayırlı olsun..dahada azimle gider kilolar..iyi günlerde kullan.
basla canım cok faydasını goreceksın emınım
DURUNNN SİZE NE ANLATIYIMMM
banyo tuvalet komple kırıldı tadilata soktuk falann
adamın biri geldi neyse işte ben duşa kabin şurda şu şurda bu burda falan konuşuyoruz adamla eşimde orda tabii
adam dediki duşakabin nasıl olsunn dedi büyük mü orta halli yeter mi falann ölçüleri uydugunca ayarlarız dedii
bende safff gibi atladımm iki kişi sığsın içine diyeeee
ama aklımın ucundan zerre fesatlık geçmedi çocuklar dahada küçüktü o zaman
ee bende kilo varr zatenn bide çocuklarla beraber bende giriyom duşakabinin içinee
onu düşünerekten öyle dedimm ama benimki bana bir bakışş attıı :18::18:
adamın gözlerinden çıkan enaktiriklee çarpıldımm sankim dedimm bu beni çiğ çiğ yerr
bu adam gidince
hemenn bi manevra yaptımm şimdi abii şöyle bişi varr
çocuklarımın ikiside küçükk mecbur bende onların yanına giriyorum yıkayabilmek içinn
azıcık büyük olsunn bi çocugumla ben sıgabiliyim yanii dedimmm
iyi yırttımmm yaniiiiiii tabii bu olayy 4 sene önce falann
21 yaşında falanım cahillik ettim birazda ama içim temiz anamm her gece aceynenn yıkıyommm kuuuu
balll böcüğümmmSenden ancak çok güldürmekten öldürürsün diye korkarım sevdaaam
İzloşum şu şapkana hasta oldum ya müthiş bir deseni ve dokusu var
Ekle banuşum bakalım tırnakta nasıl duruyor
Ben artık tek katın tam rengi verdiği ojeleri alıyorum bazısının rengine bakıyorsun, tek kat sürünce alaksı olmuyor ki zaten denemeden almıyorum oje
İremcim kk proya geçmişsin sanırım yazı karakterlerine tek sefer ayarlıyordun bildiğim kadarıyla, seninki çok ufak ve neon renklerinde olmuş canım onu düzeltirsen iyi olur
hahhhaaaahhhh allah da seni bir ömür güldürsün hatunum ne diyeyim ya, şu hayatta senin gibi neşeli olmak vardı ayy yarabbim
canımmsınnncanım tmm pztesi hep birlikte devam edelim kuşuuummm
canım gerçekten öyle yaaa.sabah bi dom.sal yemeden olmuyooo.sevdamda gelir yaparız bi güzelllll
ahhh canım ne haklısınnnn. bende farkındayım canım hepsinin:))) bugun eccük kaçamak yapam dedim puanıma göre:))ne desen haklısınnn.sen öğret bende öğreneyim emiiii..
canım birde benimle hiç çekinmeden konuş..ben ne üzülür nede kırılırım. sonuçta hepimiz duracağımız yeri biliyoruz ve az çok tanıdık birbirimizi. gerektiğinde çanta valiz giriş yani:))))
muguet canım ismin müge idi sanırım. annenin sinirli anına denk gelmiştir canım takma okadar kafaya. onlar hep bizim iyiligimizi isterler. bazen soyleyiş tarzları farklı oluyor sadece.
ama benim dikkatimi ceken birşey var sen kendine cok eziyet ediyorsun biraz pozitif olmaya calış canım mutlu olmaya calış inan ozaman herşey daha kolay olacak
sevdaaaa 6lı rakamları gördün ha hadi gözün aydın. ben düşünemiyorum ya 6 ları gördügümü
tülüüümm geliyorum karbona canım. ben hep 3 gun katı yaptım ama sanırım pztsi den baslıycam ve cok katı yapmayacagım belki 70 e kadar devam edebilirim bakcaz görcez.
nurancım cnım hoşgeldin sevindim seni burada gördügüme
sevda su dusakabın olayını iyi kıvırmışsın gözümün onunde canlandı anlattıkların adam iyi gülmemiş ya. canım burdan uzaklaşma ya özlüyorum seni valla.
irem pro uyeligin hayırlı olsun canım
izlem süpersiniz herzamnki gibi oglusunla sana kocaman bi maşallah. filmin ilk 2 sini izledim daha 3 duruyor valla onu izlemeden dahasını izlemem sanırım
kızlar pzrtesiden itibaren bende karboncuyum haberiniz olsun nezamndır aklımda vardı ama erteliyordum. böyle kalabalık olmamız iyi oldu benide takiplen ama yaaaa
evet denizimm daha iyi takip edebilirizz :13::13:zekiyecim senle beraber toplamda 4 kişi olduk. böylelikle birbirimizi daha iyi takip eder müdahale ederiz.
sevda, zekiye, tülin ve ben birbirimizi yakın takibe alalımmmm
Neslihancımm ben Sevda 25 yaşındayımm 2 çocuğum var biri 8 yaşında erkek,diğeri 4,5 yaşında kız (Rabbim bagışlarsa)Tabiki nilgün bunu en güzel ben anlarım,bugün oğluma yemek yedirirken "bana bak bakıyım" demişim gayri ihtiyari, oğlum diyoki "anne niye kızdın bana?"ses tonum nasıldıysa artık:))))) Sen içinden geldiği gibi konuş arkadaşım ama vallahi bugün babam lokum yermisin kızım dedi hemen aklıma sen geldin,ben de yok baba nilgüne söz verdim kaçamak yok dedim:))))))
çok teşekkür ederim canım.
çok teşekkür ederim umarım faydasını görürüm.
Sevgili Zum tanışmadık tatlım ben neslihan,inan çoook güldüm sana yaa,yani mimiksiz jestsiz bi olay bu kadar güzel anlatılır.
Masmavi, yazı özleyen bir liste huzurlarınızda
Çoğumuz vermişiz o yüzden harika bir liste oldu gene bu hafta.
Bu hafta 2 birincimiz var,
Haftanın Birincileri : Semra ve Nuran
Tebrikler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?