bu karbonhidrat diyetinde herkes etin yanında bol bol salata yemiş ama ben anlmadım. bi marul 8 karbon diyor. e 1 maruldanmı salata yapcaz ben hiç bu şekilde yapmadım?????
canımmm ah o marul yedi beni. ben dün gece sadece marulla ilgili bi dünya araştırdım ve burayada yazdım ve kendimce şu kararı aldım
4 yaprak marul :2 karbon buna göre uyacağım canım.
eger 4 yaprak 2 karbonsa bu süper tülin etin yanında en cok ihtiyc duyacagımız sey.
bende o sayfayı okuyorumda şimdi bird su yazı dikkatimi cekti:
(((((Canım, daha nice 2 kilolara inşallah. Ben kabak yemeğini 1 kaşık zeytinyağı ile soğanı kavurup içine bolca kıyma koyuyorum, domates salçadan sonra kabağı doğrayıp koyuyorum, piştikten sonra üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yiyorum. Bir tabakla doymazsan iki tabak ye, doyana kadar ye sıkıntı olmaz. Kızartma da yapsan yiyebilirsin, ilginçtir bu diyette kızartma da yiyebiliyorsun, yeter ki patates tarzı karbonhidrat içeren kızartmalar olmasın.)))))
şimdi derdim kızartma degil benim ama kabak yemegine 1 sogan: 10 2kabak:8 e salça falanda diyor 20 karbon yapıyordur istedigin kadar ye diyor birde. ben bunları okudukca bildiklerimin yanlış oldugunu düşünmeye basladım. çünkü konuyu acan ve bu şekilde kilo veren kişi yazmış bunu. ve eger bu kadar kolaysa 1 ay devam edebilim sanırım.
artık deneye deneye ogrenecegiz galiba
kızlar bunlar evdeki platform ayakkabılarım ve çantam ve akşamda taktığım küpem ama maalesef ayakkabılarım artık bol o yüzden giyemedim 2010 temmuzda 93 kiloyken almıştım ve maalesef sadece düğünde 15 dakika giyebilmiştim nasıl acımıştı ayakklarım ama şimdi bollaşmış denedim baktım çıkıo giyemedim...
küpem kotondan....
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
bunlar son halim fakat düşünemeyip halının tam siyah yerinde çekilmişim kısa bot giydim ama görünmüyor...cadım da benle bir poz vermeye çalışıyor..
bunlar deneyip deneyip beğenmediğim hallerim suratıma bi baksanıza...
bu da 80 kiloyken ki halim...
kızlarrrrr bunlarda benimmm 4 ayy önceki fotolarımm
kilolu olanlar da geçen seneninn fotolarıı
sadece beni görmeniz amaçlı koydum
canımmm gel geelll. birlikte hallederiz inşallaahhhhh..
canımmm ellerine sağlık çok güzel bi liste olmuş sayende....
NURANCIMMM SEMRACIIIMMMM TEBRİKLLEEERRR MAŞALLAAAHHHHHHH
canım öğlende abartın sadece ekmekte var. büyük oldukları için. akşamda zaten toplamışsın bence çok güzel menün
canım menün fena değil aslında. akşamki çorbanda 1 dilim ekmek yerine geçiyor. keşke 1 ekmek yerine bol salata yeseydin. bide nilgünümü bilmem ama şu yemekten sonraki 3 beypazarı kurusu için (çoookkk severim:)) bi çanta yemen lazım bence. çünkü bi tanesi 30 35 kalori arası.3 tanesi 100 kalori e mandalinada 50 kalori civar etti 150 kalori:)) ara öğün için çok canım. kuruda tereyağından yapılıyor. canın isterse bence sadece 1 taneyle idare et canım. evede alma bidaha evdekinide bana gönder:)))
canım öğlen ekmek çok değil bence. ama arada 2 dilim ekmek var o çok gibi:))) gerçi akşamda çok güzel toplamışsın yanına bide yoğurt ekleseydin canım
GÜNAYDIN KIZLAR
kızlar bunlar evdeki platform ayakkabılarım ve çantam ve akşamda taktığım küpem ama maalesef ayakkabılarım artık bol o yüzden giyemedim 2010 temmuzda 93 kiloyken almıştım ve maalesef sadece düğünde 15 dakika giyebilmiştim nasıl acımıştı ayakklarım ama şimdi bollaşmış denedim baktım çıkıo giyemedim...
küpem kotondan....
bunlar son halim fakat düşünemeyip halının tam siyah yerinde çekilmişim kısa bot giydim ama görünmüyor...cadım da benle bir poz vermeye çalışıyor..
selam arkadşlr ben de 78 kiloyum boyum 160 evlendkten sonra kilo aldım..çocuk istyince ilçlar vs dikkat etemdim şiştim..nasıl kilo veriyonuz biraz desteğe ihtiyacım var sayfa okdr uzunki bakamıyorum bile(benide aranıza alrsanız çok sevinirim)
teşekkürler canımmmmmmmNURANCIMMM SEMRACIIIMMMM TEBRİKLLEEERRR MAŞALLAAAHHHHHHH
ayşecim,canım çok saol...arkadaşında çok hoş olmuş...beni düşünmen çok sevindirdi...tekrar dönmeme vesile olanlardansın çoooookkk teşekkür ediyorum sana
küpem kotondan....
Masmavi, yazı özleyen bir liste huzurlarınızda
Çoğumuz vermişiz o yüzden harika bir liste oldu gene bu hafta.
Bu hafta 2 birincimiz var,
Haftanın Birincileri : Semra ve Nuran
Tebrikler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?