80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte insan yemek için bahane aryınca bulması zor olmuyo.ama neyse ki zararın neresinden dönersen demişler.inş bu azimle zayıf bi gelin olucm...
canımmm....ilk kez 1.oldum ben biliyo musun...o yüzden heycanlandım şimdi bak hem gazada geldim... uzun bi aradan sonra ilk kez dikkat ettim diye bu kadar werdim ama genede çok hoş oldu benim için. bende herkesi kutluyorum...bol kilo vermeli günler hepimize...
hedefimide 80e çektim...önce onu bi göreyim sonra tekrar çizelgemi değiştiririm...

Son düzenleme:
zekiyecim senle beraber toplamda 4 kişi olduk. böylelikle birbirimizi daha iyi takip eder müdahale ederiz.
sevda, zekiye, tülin ve ben birbirimizi yakın takibe alalımmmm

ahhh kızlarrrr valla gözümde büyüyordu su karbon işi. yapmayı kafaya koymuştumda işte biliyorum zorlugunu. ama böyle daha bi heves geldi bana birbirimize destek olursak sanırım daha rahat ederiz. sagolun varolun.
sevda bende oyle diyordum sürekli yapmak zor ama 2 gun dengeli aralar verirsek hem saglımız için iyi olur hemde bünye karbondan cıkışta cok soklanmamış olur. sonucta arada gevşeterek ilerliycez. hatta az once esime anlattım oda anlıyormuş gibi kafa sallıyor valla bıktı bu adamlar bizden.
haftaya cumartesi arkadşımın sözü var sanırım yakın zamandada aralık sonu gibi nişan olacak ozamana kadar birazdaha verebilme hevesi beni ayakta tutacak

İşte nankörüz arkadaşım kötüyü görmeden iyi günlerin kıymetini bilmiyorum, saçma sapan basit konulara canımızı sıkıyoruz. Özellikle ben

Ben ne zaman listeye giricem.

Haftaya listeye girersin, listeyi yaparken baktım bir haftan dolmuş daha.

bu arada nilgün, deniz ve aysenin ogretmenler günü kutlama fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum. tabi diger ogretmenlerinde. birde uzun zamandır burda olupta daha hiç fotosunu görmediklerimdende ricada bulunuyorum gözümüz gönlümz acılsın kızlar

deryacım ellerine sağlık canım vallahi her hafta bu kadar emek veriyosrun ne desek az. çok da güzel kilo vermişsin hedefin yılbaşında senin:)kilo veren herkesi tebrik ederim.

sabah 2 bardak normal ve de ılık su
kahvaltı:2 dilim ekmek tam tahıllı ve bir dilim peynir bir yumurta 4 siyah zeytin ile beraber bir posyon meyve ve domates salatalık
ara süt
öğle :yayla çorbası salata ve tavuk ızgara bir dilim ekmek
ikindi: 2 dilim ekmek ve peynir
ara:elma ve badem 5-6 adet
akşam domates çorbası karnıbahar -sebzeli gibi birşeyler yaptım
gece:badem
su 3 lt spor yok öğlenki ekmeği yanlışlıkla yedim normalde çorba ve ekmekkten birini seöiyorum ama dalmışım

Masmavi, yazı özleyen bir liste huzurlarınızda
Çoğumuz vermişiz o yüzden harika bir liste oldu gene bu hafta.

Bu hafta 2 birincimiz var,
Haftanın Birincileri : Semra ve Nuran
Tebrikler kızlar

Deryacım ellerine sağlık yine,aayyy heyecan yaptım bu benim ilk listem kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum sağlıkla daha nice kilolar verelim hepbirlikte inşaallah,veremeyenler de lütfen azimlerini kaybetmesinler,inşaallah haftaya firesiz bi liste olur.

Canım memnun oldum,evlatlarını da Allah bağışlasın,ben de 30 yaşında ve 9 yıllık evliyim ,2 oğlum var, büyük 7 ,küçük 1.5 yaşında.Hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın,hayırlı evlat etsin inşaallah.

kızlar bi link verilmiş sitede sanırımizlem vermiş k.h diyeti ile ilgili güzel bilgilr var. birde ben hep kısa ve katı yaptım karbonu bu yüzden gözüm korkmuş sanırım sayfayı okudukca rahatladım sizde bakın bakalım karboncular

izlemcim resimler şimdi gelio inşallah...

sevda gece gece öldürdün beni yaaaa..
aalhım yüzünü hep güldürsün demek iki kişi girecek kadar dedin haa adamın aklından neler geçmiştir bi düşün....

Haftanın Birincileri : Semra ve Nuran
Tebrikler kızlar

anam deryam eellerine sağlık da artı1500 demişsin kız 100 gr da senden mi geldi bu hafta..
bu arada benim saçma bünyem bu sabah 74 dedi yani düşün cuma ile cumartesi arasında -1400 o gecenin suçu hep yaa gece 1 de gel ve dolu misyle yat sabah 7 de tartıl sonuç öle çıkar tabi...

galiba bende karboncuyum hadi bakalım....

m
tülüüümm geliyorum karbona canım. ben hep 3 gun katı yaptım ama sanırım pztsi den baslıycam ve cok katı yapmayacagım belki 70 e kadar devam edebilirim bakcaz görcez.
:
canımmm gel geelll. birlikte hallederiz inşallaahhhhh..

[/IMG]

canımmm ellerine sağlık çok güzel bi liste olmuş sayende....

NURANCIMMM SEMRACIIIMMMM TEBRİKLLEEERRR MAŞALLAAAHHHHHHH
canım öğlende abartın sadece ekmekte var. büyük oldukları için. akşamda zaten toplamışsın bence çok güzel menün
canım menün fena değil aslında. akşamki çorbanda 1 dilim ekmek yerine geçiyor. keşke 1 ekmek yerine bol salata yeseydin. bide nilgünümü bilmem ama şu yemekten sonraki 3 beypazarı kurusu için (çoookkk severim:)) bi çanta yemen lazım bence. çünkü bi tanesi 30 35 kalori arası.3 tanesi 100 kalori e mandalinada 50 kalori civar etti 150 kalori:)) ara öğün için çok canım. kuruda tereyağından yapılıyor. canın isterse bence sadece 1 taneyle idare et canım. evede alma bidaha evdekinide bana gönder:)))

canım öğlen ekmek çok değil bence. ama arada 2 dilim ekmek var o çok gibi:))) gerçi akşamda çok güzel toplamışsın yanına bide yoğurt ekleseydin canım

bu benim liseden bi arkadaşımın nikah resimleri düğün içinde eteğin uzun olanını yaptırmış sadece senin için unutma...

bu sabah 74 dedi yani düşün cuma ile cumartesi arasında -1400 o gecenin suçu hep yaa gece 1 de gel ve dolu misyle yat sabah 7 de tartıl sonuç öle çıkar tabi...

galiba bende karboncuyum hadi bakalım....

canımmmm gel gel gel karbona gellll. sende karbonda ustasın yardım et bizee. ne güzel 74 ü gördün tekrar.aaannaaam sen bu gidişle bu haftanın ilk 3 ündemisin neeee...

bu karbonhidrat diyetinde herkes etin yanında bol bol salata yemiş ama ben anlmadım. bi marul 8 karbon diyor. e 1 maruldanmı salata yapcaz ben hiç bu şekilde yapmadım ?????

karboncullaaaaaarrrrr.....

izlemcimin verdiği linki okurken dikkatimi çeken bişeyi yazayım. kilomuzun 20 puan eksiği almamız gereken karbon değeriymiş.54 kg daki bi kız sormuş ne kadar almalıyım diye cvp şu:"5 puan eksik de alsan kilo verirsin ama hızlı olmaz. Aradaki fark en az yirmiyi bulmalı bariz bir şekilde kilo vermek istiyorsan. 34 ölçü karbonhidrat oluyor sonuçta işin zor biraz."

e ben 70-20:50 demekki yetecek ama ben 35 i geçmiycem inşallahhh

hayırlısıyla gülayım gülümde gelsede heo beraber yapsak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…