hayırlı olsunn bacummmm güle güle giyinn paltonuu çok havalı oldunn haaa
ama rengi geçtimde yazıların çokk küçük çıkıyorr be yawrum ona bi el atsan accık büyültt kuu :13:
işte insan yemek için bahane aryınca bulması zor olmuyo.ama neyse ki zararın neresinden dönersen demişler.inş bu azimle zayıf bi gelin olucm...canım bende hep yapardım o hatayı nasılsa diyete başlıycam az daha yiyim der yerdim. ah deli kafam az yesende daha az kiloyla başlasana dimi. aynı hataya dönme canım. inşallahhh kuğu gibi duru güzelliğinle zayıf incecik bi gelin olacaksınnnn
canımmm....ilk kez 1.oldum ben biliyo musun...o yüzden heycanlandım şimdi bakDERYAMMMM ellerin dert görmesinn fıstığımmm
her zaman ki gibi muhteşem bir liste kilo veren arkadaslarımı çok tebrik ediyorumm
veremeyenler haftaya inşşş.
bu arada birincilerimizii çokkk tebrikkk ediyorummmmm SEMRACIMM TEBRİKLER
ORTİMMM NURANNN TEBRİK EDERİMMM CANIMM
nasıl başlarsan öyle gidermişş hep böyle gitsinn inşşşş.
zekiyecim senle beraber toplamda 4 kişi olduk. böylelikle birbirimizi daha iyi takip eder müdahale ederiz.
sevda, zekiye, tülin ve ben birbirimizi yakın takibe alalımmmm
balll böcüğümmmahhh canımmm ahhhhh bu arkadaşın neler çekti bi bilsen 3 cilt kitap yazarsın hayatımdan
hepp agladımm hep çile çektimm ne olduu hiçbişeyy Allahın biçtiği ömrü yaşıyoruz hepimizz vaktimiz saatimiz dolmadan gülelim güldürelimm neşeli olalım dimii balımmm
canımmsınnninşş. canım pazartesi hepberaber girişek bu işee :13:
zekiyemmmm gördümm kuuuu gördüm de yarınaa kaça fırlarımm artıkın belli degill
sende görürsünn kuşumm niye göremiyesinn hem beraber karbonu bi yapak bakimm iyi randıman alırsak devam ederizz bi süre
olmadı 5 gün yapar iki günn ara veririzz olucak inşş. zekiyemm
balll böcüğümmmahhh canımmm ahhhhh bu arkadaşın neler çekti bi bilsen 3 cilt kitap yazarsın hayatımdan
hepp agladımm hep çile çektimm ne olduu hiçbişeyy Allahın biçtiği ömrü yaşıyoruz hepimizz vaktimiz saatimiz dolmadan gülelim güldürelimm neşeli olalım dimii balımmm
Ben ne zaman listeye giricem.
Masmavi, yazı özleyen bir liste huzurlarınızda
Çoğumuz vermişiz o yüzden harika bir liste oldu gene bu hafta.
Bu hafta 2 birincimiz var,
Haftanın Birincileri : Semra ve Nuran
Tebrikler kızlar
Kızlar bunlar sevdanın (ZUM) tatil fotoğrafları :87::87:
Bunlar geçen seneden ;
Eki Görüntüle 230668 Eki Görüntüle 230669 Eki Görüntüle 230670
Bunlar da bu sene ;
Eki Görüntüle 230671 Eki Görüntüle 230672 Eki Görüntüle 230673
Neslihancımm ben Sevda 25 yaşındayımm 2 çocuğum var biri 8 yaşında erkek,diğeri 4,5 yaşında kız (Rabbim bagışlarsa)
bakk tanıştıkkbu arada gülmene çok sevindim canımm hep güll inşşşşş.
izlemcim resimler şimdi gelio inşallah...ayşecim o heyecanlar hiç bitmesin inşallah tatlım ben bile heyecanlandım burda :)
yarın saçlarını topla diyecektim bende, saçların kısa ama ek saç çıtçıtın filan varsa
tepende sımsıkı bi balerin topuzu yap
acayip yakışır sana varya, okulu sallarsın
birde çizmeyi at bi platform ince topuklu ayakkabı giy
ooff süper olur, elbiselerde filan harika durur yoksa da aklında bulunsun dolabına klasik ekle bitane
ayy seni düşünüyorum da topuz, hafif bir makyaş şeftali tonunda bi ruj
platform ayakkabılar yürüyosun
ıslık çalarım arkandan haa
istersen çantana babet kot, yorulduğun anda giyiverirsin ben onu çok yaparım, özel poşetim vardır o iş için
DURUNNN SİZE NE ANLATIYIMMM
banyo tuvalet komple kırıldı tadilata soktuk falann
adamın biri geldi neyse işte ben duşa kabin şurda şu şurda bu burda falan konuşuyoruz adamla eşimde orda tabii
adam dediki duşakabin nasıl olsunn dedi büyük mü orta halli yeter mi falann ölçüleri uydugunca ayarlarız dedii
bende safff gibi atladımm iki kişi sığsın içine diyeeee
ama aklımın ucundan zerre fesatlık geçmedi çocuklar dahada küçüktü o zaman
ee bende kilo varr zatenn bide çocuklarla beraber bende giriyom duşakabinin içinee
onu düşünerekten öyle dedimm ama benimki bana bir bakışş attıı :18::18:
adamın gözlerinden çıkan enaktiriklee çarpıldımm sankim dedimm bu beni çiğ çiğ yerr
bu adam gidince
hemenn bi manevra yaptımm şimdi abii şöyle bişi varr
çocuklarımın ikiside küçükk mecbur bende onların yanına giriyorum yıkayabilmek içinn
azıcık büyük olsunn bi çocugumla ben sıgabiliyim yanii dedimmm
iyi yırttımmm yaniiiiiii tabii bu olayy 4 sene önce falann
21 yaşında falanım cahillik ettim birazda ama içim temiz anamm her gece aceynenn yıkıyommm kuuuu
sevda gece gece öldürdün beni yaaaa..iremmmm bacımmmm kızzz sanada o pembe tüylü paltodan giydirmişlerrr
kıızzz bende istiyomm kışş geldi üşüyomm bakk, sayın kk yöneticisi sevabına bi pembe tüylü, gocuk,
palto ne varsa banada giydiriverinn lütfenn yaa
anam deryam eellerine sağlık da artı1500 demişsin kız 100 gr da senden mi geldi bu hafta..Masmavi, yazı özleyen bir liste huzurlarınızda
Haftanın Birincileri : Semra ve Nuran
Tebrikler kızlar
kızlar bi link verilmiş sitede sanırımizlem vermiş k.h diyeti ile ilgili güzel bilgilr var. birde ben hep kısa ve katı yaptım karbonu bu yüzden gözüm korkmuş sanırım sayfayı okudukca rahatladım sizde bakın bakalım karboncular
canımmm gel geelll. birlikte hallederiz inşallaahhhhh..m
tülüüümm geliyorum karbona canım. ben hep 3 gun katı yaptım ama sanırım pztsi den baslıycam ve cok katı yapmayacagım belki 70 e kadar devam edebilirim bakcaz görcez.
:
Masmavi, yazı özleyen bir liste huzurlarınızda
[/IMG]
canım öğlende abartın sadece ekmekte var. büyük oldukları için. akşamda zaten toplamışsın bence çok güzel menünBu günki menüm
sabah......2 dilim tam buğday ekmaği,kk lor peyniri 2adet yeşil zeytin,yeşil çay,
arada3 adet kayısı
öğlen ...(iş yerinde sanırım biraz abarttım.)
2 büyük dilim ekmek,1.5 kk beyaz peynir,4-5 tane yeşil zeytinbayağı fazlaca domates,salatalık(yedikten sonra karnımın şişliği bayağı uzun sürdü)
arada.....3-4 tane kayısı
akşm......3 tane köfte,kıvırcık salata
form çay
2litre su
canım menün fena değil aslında. akşamki çorbanda 1 dilim ekmek yerine geçiyor. keşke 1 ekmek yerine bol salata yeseydin. bide nilgünümü bilmem ama şu yemekten sonraki 3 beypazarı kurusu için (çoookkk severim:)) bi çanta yemen lazım bence. çünkü bi tanesi 30 35 kalori arası.3 tanesi 100 kalori e mandalinada 50 kalori civar etti 150 kalori:)) ara öğün için çok canım. kuruda tereyağından yapılıyor. canın isterse bence sadece 1 taneyle idare et canım. evede alma bidaha evdekinide bana gönder:)))bugünkü menüm
SABAH (9.30)--------- 2 dilim ekmek,3 yeşil zeytin,4-5 yemek kaşığı çökelek sündürmesi(bi nevi kuymak ama içinde un yok),şekersiz yeşil çay
ARA-------------2 lokma peynir ekmek
ÖĞLE-----------yok
AKŞAM(7.30)----------1 kase tarhana ç.,1.5 tavuk baget,2 dilim ekmek
YEMEKTEN SONRA------3 tane beypazarı kurusu(büyüklüğü ceviz kadar),1 mandalina
Nasıl Nilgün sözümü tutmuş muyum?
sabah 2 bardak normal ve de ılık su
kahvaltı:2 dilim ekmek tam tahıllı ve bir dilim peynir bir yumurta 4 siyah zeytin ile beraber bir posyon meyve ve domates salatalık
ara süt
öğle :yayla çorbası salata ve tavuk ızgara bir dilim ekmek
ikindi: 2 dilim ekmek ve peynir
ara:elma ve badem 5-6 adet
akşam domates çorbası karnıbahar -sebzeli gibi birşeyler yaptım
gece:badem
su 3 lt spor yok öğlenki ekmeği yanlışlıkla yedim normalde çorba ve ekmekkten birini seöiyorum ama dalmışım
bu sabah 74 dedi yani düşün cuma ile cumartesi arasında -1400 o gecenin suçu hep yaa gece 1 de gel ve dolu misyle yat sabah 7 de tartıl sonuç öle çıkar tabi...
galiba bende karboncuyum hadi bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?