80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 gündür gelemedim kızlar
eşimle aramız çokkk bozuk
6 aylık evliyiz
ilk defa büyük bir tartışma yaşadık
kendimi çok kötü hissettim
2 gündür de konuşmuyoruz
moral bozukluğundan kendimi alışveriş ve tatlıya verdim
işlerimi bitirdikten sonra gelip menülerimi yazarım
hayatımda ilk defa kendimi bu kadar yalnız hissediyorum
neyse sabah sabah burasını da derdim var köşesine çevirmeyeyim
kusuruma bakmayın kızlar
yabancı bir şehirde derdini paylaşacak birisinin olmaması
serseri mayın gibi gezmek çok zormuş

Ayşecim
,çok şık ve zarif görünüyorsun
kısa botlarla en doğru seçimi yapmışsın

Sevdacım
,maşallah gözlerine
pozitif enerjin yüzünden okunuyor

Deryacım,liste çok güzel olmuş ellerine sağlık

Haftanın birincisini kutluyorum

Tülincim,belinden rahatsızdın sanıyorum çok geçmiş olsun

2 günlük geçmişi okuyamadım
birkaç sayfaya bakabildim
akşama hepsini okurum

Umarım herkes iyidir,herşey yolundadır
Hepinizi öpüyorum kızlar

Son düzenleme:

Ah ya şişliğinin darbesi yetmemiş, bir darbe de ben vurmuşum
Ayşem bu yarım akllı arkadaşını biliyorsun kusura bakma ya :26:

bu benim liseden bi arkadaşımın nikah resimleri düğün içinde eteğin uzun olanını yaptırmış sadece senin için unutma...

Allahım sana geliyorum bayılıyorum böyle gelinliklere, ben düğünde de uzatmazdım ama sadece arkasına ekleme yapardım kuyruk gibi off süper olurdu.

bu karbonhidrat diyetinde herkes etin yanında bol bol salata yemiş ama ben anlmadım. bi marul 8 karbon diyor. e 1 maruldanmı salata yapcaz ben hiç bu şekilde yapmadım ?????

canımmm ah o marul yedi beni. ben dün gece sadece marulla ilgili bi dünya araştırdım ve burayada yazdım ve kendimce şu kararı aldım
4 yaprak marul :2 karbon buna göre uyacağım canım.

Karboncu canlar, siz o ebru akının listesini baz alın bence bakın kaç kişi o şekilde kilo vermiş, başka listelerle karıştırmayın kafanızı

Bu benim bildiğim her şeye de ters..Bu diyetin amacı vücuda karbondan çok protein alıp karbonla savaştırmak..e kabakta da belli miktarda karbon var istediğin kadar ye olayı olamaz ki :26: Yoğurdu bile sınırlı bu diyetin, ben de anlayamadım..Ama benim verim aldığım karbon diyeti hep et ağırlıklı oldu. Deneyin bakalım işe yararsa ne ala..

burda daha belirgin galiba ....

Ayşem doğru seçim yapmışsın aralarında en çok kısa bot yakışmış ama o elbisenin altında bir platform olsaydı, yani şu önünde de belli bir kalınlığı olanlardan, müthiş olurdu. Ama biliyorum onlarla da göreceğiz seni, hatta daha kısa elbiselerle de
Ama sonuçta her zaman ki gibi çok zarif görünüyorsun, saçlarını toplasaydın, topuz çok yakışır o güzel yüzüne

Aramıza hoşgeldin, ben derya.
Temel olarak yapman gereken şeyleri menülerimizi inceleyerek, buradan ayrılmayıp sohbete katılarak öğrenebilirsin..Azmin daim olsun.

Yahu hepimiz mi aynı derdi çekiyoruz şu dünyada, sevdiklerinden dostlarından ayrı, eşlerden dolayı canın sıkıldığında konuşacak bir kişi bile bulamayarak Hadi başka dertlerde onlara sığınıyoruz ama onlarla ilgili problemlerde yalnız kalıyoruz eğer gurbetteysek.
İlknurcum şu an dediklerim boş gelmesin ama aynı hatayı o kadar çok yaptım ki, moralim bozulunca yerdim de yerdim. Ama hep kendime yaptığımı anladım ya ne problem çözüldü, ne beni anlayan oldu, ne de ben mutlu oldum..Hırsımı bedenimden çıkardım hepsi bu, gene kendime yaptım :26:
Ama şimdi inan çok moralim bozuk olsa bile yemiyorum gidip yatıyorum veya bir yere çıkıyorum. Geçen aynı senin gibiydim, gittim parka tek başıma oturdum. Ne bir arayacak insanım vardı, ne beni anlayacak..Ben de aslında hiç istemediğim halde dostum olarak görmediğim, aslında güvenmediğim birini aradım ve dertleştim, evet o anda çok iyi geldi ama bir dostunun olmaması da insanın yüreğine oturmuyor değil

Kısaca umarım bir an önce düzelir ki, emin ol her zaman düzelir.. Burada bu konuları çok konuştuğum bir arkadaşım var, hep şaşırırız eşlerle bu durumların bembeyazdan birden simsiyaha çevirmesine, sonra da o karanlık hiç gelmemiş gibi gene bembeyaz olmasına...Ama hayat da böyle bir şey işte. Sevdiğin şeyleri yapmaya, kafanı dağıtmaya çalış

Günaydın kızlarrr hepinize iyi pazarlar:))

canım hayırlı olsun, umarım faydasını görürsün en kısa zamanda:)) kullandıkça bize de yaz faydası oluyo mu olmuyo mu:)

Canım başın sağolsun, çok zor bişey.. İnsan mutsuzken mutlu görünmek çok zor geliyor.. Umarım en yakın zamanda moralin düzelir, psikologa gitmenin faydasını görceksin eminim, en yakın zamanda atlatacağına inanıyorum ben.. Bak burda herkes birbirinin en ufak derdini bile paylaşıyo, sen de paylaş içinde kalmasın, burdaki herkesin destek olacağına eminim..

hayırlı olsun canımm güle güle kullan, doldurmuşsun makyaj malzemelerini:))

hepimiz zaman zaman annelerimizle sorunlar yaşıyoruz canım bu kadar üzülme.. Onların da stresli olduğu zamanlar oluyor bazen bizden çıkarıyolar işte, istemeden.. Maddi durumumuz biraz kötü demişsin belki annenin canı o yüzden sıkkındır. Ağlayıp bu kadar üzme canım kendini, öpüyorum çok..

kızlar bunlar ojelerimmm 2 sni bugün aldım
geçen hafta 4 tanesinide arkadaşıma verdim azalmışlar bayaa.))

bunlarda rujlarımm amaaaa yine yakalayamdım şeftali tonunu(((
canımm hayırlı olsun güle güle kullan:)) flormar bu sene ojede renk konusunda çığır açtı zaten:) benim de evde bi dünya flormar ojem var:))

maşallah diyim önce incecik olmuşsun canım:) oğlun da çok şeker allah nazardan saklasın:) çağan ırmak ın yeni bir filmi gelmiş dedemin insanları diye, çetin tekindor oynuyor. bakalım bu hafta ben de arkadaşımla ona gidicem, uzun zamandır sinemada güzel bi film izlemiyodum, iyi çıkar umarım:)
Masmavi, yazı özleyen bir liste huzurlarınızda
Çoğumuz vermişiz o yüzden harika bir liste oldu gene bu hafta.

Bu hafta 2 birincimiz var,
Haftanın Birincileri : Semra ve Nuran
Tebrikler kızlar

Listeye girmişimmmm
Nası sevindim anlatamam:)
Kilo veren herkese kocaman tebrikleeeerr. Deryacım sana da çok teşekkürler, bizim için bu kadar uğraşmışsın:))

canım güle güle giy hepsini.. 80 kilo olduğun zamanla çok fark var gerçekten, tebrik ediyorum seni:)

canım hoşgeldin.. öncelikle sağlıklı besleniyoruz şok diyetler filan yok.. Ben de yeni başladım 2 hafta oldu. Bolca sıvı tüketip sporumuzu aksatmamaya çalışıyoruz. Bi de her gün buraya menülerimizi yazıyoruz, ne yedik ne içtik.. Çok faydası oluyor inan ki. Tekrar hoşgeldin:)

üzüldüm canım ya ama her evlilikte oluyor böyle şeyler.. Benim annem babam 20 senelik evli, bazen onlar da tartışıyor böyle 2-3 gün konuşmuyorlar.. Umarım en yakın zamanda konuşup üstesinden gelirsiniz, ne için tartıştıysanız konuşup halledersiniz..

Ayşecim fotolarını dün gördüm ama öyle uykuluydum ki gözümü açıpta yorum yazamadım içimde kaldı:)) Harika olmuşsun ,gerçekten en doğru kombini bulmuşsun deneye deneye,resim paylaşan herkese senin aracılığınla teşekkür edeyim bi kez daha ama laf olsun diye değil,siz bu paylaşımlarla henüz işin başında olan bizlerin umutlarını artırıp,güçlendirmiş oluyosunuz.Senin değişimin çok ilgimi çekiyor
çünkü vücut tipim seninkine daha çok benziyor "hıım ben de zayıflasam böyle olucam" diyorum inşaallah...sevgileeeer...O tatlı kızını da benim için öp,yanaklarını sık

günayyydddııııınnnn kahvaltmı yaptım boooool proteinliiii. yasemin çayı demledim. aç karna bide form içtimmmmm e daha ne olsun. bugunde bi yürüyüş daha yaparsaaaaammm tutmayın beniiiiiii

canımm fıstıksın fıstık. makyajsız halin ayrı güzel bakımlı halin başka güzel su gibisin maşallaahhhh...bencede en güzelini bulmuşsun ama ben 2 ayakkabınada bayıldımmmm.iyi günlerde giy canım. elbisende sade ve şık çok hoş olmuşsun.ama ben o küçük fıstıgımıda yerim yerrr. bakışlara bak:))maşallahhhh
en daha diyetisyen verdiyse bana laf düşmez:))) bazı dönemlerde zaten daha fazla yedirip metoyu hızlandırıyorlar.inşallah güzel sonuçlar alırsın canınmmm.iyi nöbetlerrrrr
canımm hoşgeldinnnnn ben tülin. bizler hergün menülerimizi paylaşıyoruz sende düzenli yaz canım.kolay gelsinnn
ooohhhh sevdammm biiiziiii hamaaamaaa götüüürrrr... canım mutlu bir gün olsunnn inşallahhhh

canımmm sen geç bile kalmışsın ilknurcum. ben daha 1 aylıkken başlamıştı en büyük kavgalarımız:))) sıkma canını hiiiç üzülüpte bizim yaptıgımız hataları yapma yeme canım. hele tatlıya hiç saldırma. bende tartışınca amaannn ne uğraşmcam ya der yerdim. ama artık asllaaaaa birileri için kendime eziyet edemem yiyerek. elbette aşılacaktır sorununuz bırak küssün.bunlar tatlı barışmalarla noktalanır inşallah. bizlerde sıkıntılarımızı hep anlattık burda birbirimize. asla niye anlattın demeyiz aksine kendimizce yanında olmaya çalışırız. alışverişe devam ama yemeye ıı ıııhhhh. inşallah sorununuzou kısa zamanda çözersiniz canımm

Hoş geldin canım aramıza,çok doğru bi yerdesin kilo vermek için,ben de yeniyim burda 2 hafta oldu ama toplam 2,5 kilo verdim bile,senin de yapman gereken sağlıklı beslenip,mümkünse spor yapıp deneyimlerini burada paylaşarak motive olman.

İlknurcum bu ilk kavganız olduğu için çok sarsılmışsın,seni çok iyi anlıyorum ama şunu bil ki tek kavga eden siz değilsiniz yani bu her evde olur,bu kaçınılmaz ama önemli olan bu kavgalar da bile saygıyı koruyabilmek hani bi ata sözü vardır" hırs gelir göz kararır,hırs gider yüz kızarır" yüz kızartacak dereceye getirmemek ve olayı çok uzatmamak en iyisi bence,çünkü hiç bir sorun kavgalıyken çözülmüyo,birbirinizi affedip sakinleştiğinizde daha mantıklı ve sakin konuşarak halledersiniz sorununuzu inşaallah,ha bi söz daha var bizim buralarda "bulgur pilavının ıstmasıyla küsülünün barışması çok güzel olur" derler.Umarım sorununuzu en kısa zamanda aşarsınız.(ay sanki babaanneler gibi konuştum)

evet bir hedef koymak ve önemsediğin bir kişiye söz vermiş olmak bazen kendine verdiğin sözlerden daha etkili oluyor,işi daha ciddiye almaya yarıyor.aşağı yukarı aynı kilolardayız galiba sen şu anda kaç kilosun birbirimizi takip edebiliriz benim hedefim yılbaşına kadar 6 kilo vermek,inşaallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize sağlıklaaa.

Tatlım bence her duygu zamanında yaşanmalı,yaşanmalı ki içimizde birikip hiç olmadık bi zamanda dışa çıkmasın.Sen fedakar bi insansın anladığım kadarıyla,kendinden çok başkalarının duygularını önemsemenden anladım ama bu da iyi değil tatlım çünkü bizaman sonra insanlar senin onlara gösterdiğini fedakarlık değil de olması gereken bişeymiş gibi algılıyorlar , karşılık beklemek değil ama emeklerinin,hoşgörünün hakketiği saygıyı göremeyince yıkılıyosun.Kaybın için üzüldüm ,Allah sabır versin sana ve bu acıyı tatmış herkese ama şu da bi gerçek hayat devam ediyor bir an önce kendini toparlaman için pisokolog iyi bi girişim olmuş ,inşaallah hızla sıkıntından kurtulursun.Ve gerçekten mutlu olduğun için mutlu görünürsün.

Günaydıınn..

merak ettim 29 kg verip tekrar mı aldın?

Canım şööyle, lise dönemimdeyken yani bir 4 sene önce fln 90ı bulmuştum, sonra aşık oldum ve 75lere düştüm bi 5 ayda fln...Daha sonra terkedildim , ve terkedildiğim o yaz tartı 80 gösterince tamam deim müge kendine gel...Siteye dahil oldum ve en son tartıda 68 gördüğümü hatırlıyorum..Sonra bir ton sıkıntı oldu, sınav stresi,aile stresi, parasızlık, mutsuzluk ...yedim de yedim ve şimdi 89lardayım Benim ailemde kilolu yani ben böyle alıştım burada birçok insan bu konuda benden şanslı

SELAM ARKADAŞLAR...
Benim hedefim küçük kızımın doğum gününde 7 li rakamlarda olmak..yani 13 ocak'ta
kendi doğum günümde de 6 lı rakamlarda olmak 15 mayıs'ta...
BAKALIM HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZZ...

sıkıntı anında kiminin iştahı kesilir..kimi de yer..
Bende yiyenlerdenim..Buna duygusal açlık diyorlar..hormonlarını kontrol ettirdin mi arkadaşım?

sıkıntı anında kiminin iştahı kesilir..kimi de yer..
Bende yiyenlerdenim..Buna duygusal açlık diyorlar..hormonlarını kontrol ettirdin mi arkadaşım?

Canım benim durum aslında o kadar basit değil, sigara kullanmak gibi...sigarayı içiren sana sıkıntı değildir aslında bahane bulursun, bende yemeğe bahane buluyorum...çok yemek yemeği gerçekten seviyorum, kendim gibi yemediğim zaman mutsuz oluyorum,ben alışmışım 1 ekmek yemeğe fln halsiz oluyorum ama, düzeliyorum yavaş yavaş....

SİZE BİR MÜJDEM VAR!! AZ ÖNCE TARTIYA ÇIKTIM VE 87.5 GELDİM...HEMDE 1-2 GÜNDÜR KAÇAMAKLI SÜRDÜRDÜĞÜM HALDE

günaydınnnnnn
çok keyfisizimmmmmmmm ve çok cnm sıkkınnn vallahi bu annelik işinden istifa edicemmm
çocuklarııı seneye keisn yarın günd eolsa göndericem kreşee çünkü artık zarar vermeye başlıyorum çok bagırıyorum kızıyorumm
bununda ilerleyen zamanlardaaaa etkilemesinden korkuyorummmm

geçmişe şöyle bir baktım

izlem ayşe
resimler çok güsell ayşecim sen hep gül kuzucum yahu hiç yakışmamış asık surat sanaaa
bende sana kızıl saç ve topuzu çok yakıştırıyorum cnmmm

androme
eşinle tartışmışsın olur cnm evliligin ilk zmanlarındaaa evlilik
zor meziyettt cnm yaaa biraz sne alttan alcan biraz ooo yaşayp gidiceksiniz
amaaa hep alttan alan biz bayanlar oluruz oda ayrı bir konu tabiii

mügecim
tebriklerr cnmmmmmmmmm

zübeydee
merhabaa banu bennnn inşş en kısa zmanda kilollar seni terk ederlerrrrr

başka ne vardı unuttummmm:26::26::26::26::26:
haa birde karbon yapan arkilerr deryayı dinleyin bencedee karbon diyetinde kabak sınırsız olamazz

arkadaşım motive olmak bile kilo verdiriyor inan beyinde bitiyor herşey...mutluluğu yemekte aramamak lazım..bende yemeyi çok seviyorum..ama hayatımdan götürüsüne baktığım zaman artık yeter dedim...çocukluğumdan bu yana bu dertten muzdaribim..kilo hayatın bir değil her alanını etkiliyor..en önemlisi kendinle barışık olamıyorsun..
bu ve bir çok nedenden dolayı artık yeter dedim bende hayatımın geri kalanını dengeli beslenerek geçireceğim..öncesinde de yazmıştım belli bir zaman için yaparsak kalan zamanda kilolar mutlaka geri dönüyor..
umarım hayırlı daim sonuçlar alırız...

Umarım öyle olur, ben başaracağımıza inanıyorum, zaten başarmak zoundayız başka çare yok, oturup 1 ekmek yemekle ince bir hanım olmak kıyaslanamaz bile , sadece arada krizler geliyor, bir an mantığımı kaybediyorum
O anları atlatmak zor oluyor gerçekten benim için

herkese güzel pazarlar
az kalorili bol sporlu bir gün olur inşallah...

hepinize yorumlar için çok teşekkürler...

cuma 75.4
pazar 73.4

rekor mu kırcam ne.......

herkese güzel pazarlar
az kalorili bol sporlu bir gün olur inşallah...

hepinize yorumlar için çok teşekkürler...

cuma 75.4
pazar 73.4

rekor mu kırcam ne.......

meşallahhhh ayecimm süpr gidiyorsunnnnnnnn
şimdi sen muhtemeler bu hafta kilo verdin ama perşembe gecesi yiyince şişlik oldu verdiign kilocuklarda görünmediii
aama normal düzene dönünce şişlikler ve verilen kilollar ortaya çıktı cnm

canım ben ne zamandır bu site bana bu denli şey kattı destek olayım diye sitiyordum bugün oturduğum yerde yapayım dedim ama kırmızı oldum mavi oldum ben ne oldum anlayamadım:))

aynen bende onun için aldım, duyarsız kalmamak için...
tebrikler canım, kürkünü güle güle giy, ben alalı 2 sene filan oluyor iyi ısıtıyor haa
kk bardağı gönderdiler mi sana da :26::26::26: pek kullanışlı değil, ağız ucu dolayısıyla ama hergün görmek hoşuma gidiyor

canım beniimmmmm, bal akan diline sağlık
bende sokakta filan giyemem de, alışveriş merkezine gittik
orda zaten şıklık yarışı var
üstümde trençkot vardı, ama evde çok iyi oluyor
süpüriizz yap kocana, akşam kapıyı açtığında taataaaaammmmm dersin

teşekkürler tülincim,
bu arada benim kayınvalidemin adı da tülin
çok severim kendisini, o yüzden sana ayrı bir sempati duyuyorum
öpüyoree

çooooooooooooooook doğru demişsin sevda kuşumm
bi diyet süper verdiriyor tamam da
hem bıktırıcı, hem cebi zorlayan bir diyet
pasooo et ve türevleri yiyeceksiniz, iyi sonuş almak için
yada 1-2 hafta gibi bir hedef koyun kendinize
1 lokma ttalı bile geri teper, vermek yerine alırsınız

memnun oldum canım...
böyle diyete yeni başlayanların mülayım tavırlarına bayılıyorum...
bazılarında öyle çok bilmişlik oluyor kii
burunlarından kıl aldırmıyorlar, ve inanki ne diyeti ne arkadaşlığı sürdürebiliyorlar...
sana tavsiyem yavaş ve emin adımlarla kendine güvenerek ilerlemen
inankii pişman olmassın
başarılar kolaylıklar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…