i
anam deryam eellerine sağlık da artı1500 demişsin kız 100 gr da senden mi geldi bu hafta..
bu arada benim saçma bünyem bu sabah 74 dedi yani düşün cuma ile cumartesi arasında -1400 o gecenin suçu hep yaa gece 1 de gel ve dolu misyle yat sabah 7 de tartıl sonuç öle çıkar tabi...
bu karbonhidrat diyetinde herkes etin yanında bol bol salata yemiş ama ben anlmadım. bi marul 8 karbon diyor. e 1 maruldanmı salata yapcaz ben hiç bu şekilde yapmadım?????
canımmm ah o marul yedi beni. ben dün gece sadece marulla ilgili bi dünya araştırdım ve burayada yazdım ve kendimce şu kararı aldım
4 yaprak marul :2 karbon buna göre uyacağım canım.
şimdi derdim kızartma degil benim ama kabak yemegine 1 sogan: 10 2kabak:8 e salça falanda diyor 20 karbon yapıyordur istedigin kadar ye diyor birde. ben bunları okudukca bildiklerimin yanlış oldugunu düşünmeye basladım. çünkü konuyu acan ve bu şekilde kilo veren kişi yazmış bunu. ve eger bu kadar kolaysa 1 ay devam edebilim sanırım.
artık deneye deneye ogrenecegiz galiba
selam arkadşlr ben de 78 kiloyum boyum 160 evlendkten sonra kilo aldım..çocuk istyince ilçlar vs dikkat etemdim şiştim..nasıl kilo veriyonuz biraz desteğe ihtiyacım var sayfa okdr uzunki bakamıyorum bile(benide aranıza alrsanız çok sevinirim)
tebrik ederim kızlar, günaydıııın
2 gündür gelemedim kızlar
eşimle aramız çokkk bozuk
6 aylık evliyiz
ilk defa büyük bir tartışma yaşadık
kendimi çok kötü hissettim
2 gündür de konuşmuyoruz
moral bozukluğundan kendimi alışveriş ve tatlıya verdim
işlerimi bitirdikten sonra gelip menülerimi yazarım
hayatımda ilk defa kendimi bu kadar yalnız hissediyorum
neyse sabah sabah burasını da derdim var köşesine çevirmeyeyim
kusuruma bakmayın kızlar
yabancı bir şehirde derdini paylaşacak birisinin olmaması
serseri mayın gibi gezmek çok zormuş
canım hayırlı olsun, umarım faydasını görürsün en kısa zamanda:)) kullandıkça bize de yaz faydası oluyo mu olmuyo mu:)Kızlaaaar hani eliptik bisiklet alıcam diyodum ya aldım 3-4 gün oluyor geleli,bugünde servisten gelip kuracaklar,çok sabırsızlanıyorum spora başlamak için(ben zaten çok tezcanlı biriyim herşey hemen olsun istiyorum)İnşaallah düzenli kullanıp daha hızlı veririm bu kiloları...
Ne iyim ne kötüyüm ablam ,
laylaylay görünmekten yoruldum artik
cevremdekileri üzmemek icin güler yüzlüyü oynayip duruyorum
ama icim öyle degil ... yipratiyor beni bu durum ..
cali$miyorum evdeyim $u siralar .. babamin vefatindan sonra
huzur evinde cali$mayi sürdüremedim ..
Psikologdan Randevu Aldim Seyanslara Ba$ladim
faydasini görmeyi umud ediyorum ..
Buraya verdim son zamanlar kendimi , yorumlari okuyup
sohbetleri göz gezdirip zaman ve kafa dagitiyorum i$te :)
Bir sordun bin ah i$ittin gibi oldu :44: susayim artik :)
sen nasilsin ablacim , metin ege yaki$iklim nasil
hayırlı olsun canımm güle güle kullan, doldurmuşsun makyaj malzemelerini:))ben geldimm biraz avm ye gtttikkk dolaştık çizme istediigim gibi bulamadım ama başka ganimetler aldım
flormar da
2 oje pudra pembesi ve bordo
1 rımell
2 ruj nar çiçegi simlii vee bronz
flormar parfüm seti
simli mavi-yeşil renk arası bir göz kalemiiiii
hepimiz zaman zaman annelerimizle sorunlar yaşıyoruz canım bu kadar üzülme.. Onların da stresli olduğu zamanlar oluyor bazen bizden çıkarıyolar işte, istemeden.. Maddi durumumuz biraz kötü demişsin belki annenin canı o yüzden sıkkındır. Ağlayıp bu kadar üzme canım kendini, öpüyorum çok..Kızlar annemle çok kötüyüz...bana çok kötü laflar ediyor...iyi oluyor sana diyo, şiş daha beter ol diyor
Çok üstüme geliyorlar ben bütün gün evde temizlik yapıyorum, geliyor en ufak birşeyde bir ton laf ediyor...ben bu yaşta maddi durmumuzdan dolayı arkadaşlarımla bile buluşmuyorum, evden çııkmıyorum, yaranamıyorum yaaa....çok kötüyüm kızlar...birde bugn bozdum herşeyi bir güzel... şu an deli gibi ağlıyorum, kafayı yicem
canımm hayırlı olsun güle güle kullan:)) flormar bu sene ojede renk konusunda çığır açtı zaten:) benim de evde bi dünya flormar ojem var:))
maşallah diyim önceiyi akşamlar kızlar
öperim hepinizii
sinemaya gittik bugün twilighta
çok beğenmedik, imdb den çok az puan almıştı zaten, filmi karalamaya çalışıyorlar filan sanmıştım
ama gerçekten izlenmesinini nedeni filmin geçmişinin olması
oğlumla biz
Eki Görüntüle 296043 Eki Görüntüle 296044 Eki Görüntüle 296042
bu da önceki halim
diyete yeni başladığım zamanlar 5 kilo vermiş halim 84
Eki Görüntüle 296045
Masmavi, yazı özleyen bir liste huzurlarınızda
Çoğumuz vermişiz o yüzden harika bir liste oldu gene bu hafta.
Bu hafta 2 birincimiz var,
Haftanın Birincileri : Semra ve Nuran
Tebrikler kızlar
canım güle güle giy hepsini.. 80 kilo olduğun zamanla çok fark var gerçekten, tebrik ediyorum seni:)
kızlar bunlar evdeki platform ayakkabılarım ve çantam ve akşamda taktığım küpem ama maalesef ayakkabılarım artık bol o yüzden giyemedim 2010 temmuzda 93 kiloyken almıştım ve maalesef sadece düğünde 15 dakika giyebilmiştim nasıl acımıştı ayakklarım ama şimdi bollaşmış denedim baktım çıkıo giyemedim...
küpem kotondan....
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
bunlar son halim fakat düşünemeyip halının tam siyah yerinde çekilmişim kısa bot giydim ama görünmüyor...cadım da benle bir poz vermeye çalışıyor..
bunlar deneyip deneyip beğenmediğim hallerim suratıma bi baksanıza...
bu da 80 kiloyken ki halim...
canım hoşgeldin.. öncelikle sağlıklı besleniyoruz şok diyetler filan yok.. Ben de yeni başladım 2 hafta oldu. Bolca sıvı tüketip sporumuzu aksatmamaya çalışıyoruz. Bi de her gün buraya menülerimizi yazıyoruz, ne yedik ne içtik.. Çok faydası oluyor inan ki. Tekrar hoşgeldin:)selam arkadşlr ben de 78 kiloyum boyum 160 evlendkten sonra kilo aldım..çocuk istyince ilçlar vs dikkat etemdim şiştim..nasıl kilo veriyonuz biraz desteğe ihtiyacım var sayfa okdr uzunki bakamıyorum bile(benide aranıza alrsanız çok sevinirim)
6 aylık evliyiz
2 gündür de konuşmuyoruz
kusuruma bakmayın kızlar
Ayşecim fotolarını dün gördüm ama öyle uykuluydum ki gözümü açıpta yorum yazamadım içimde kaldı:)) Harika olmuşsun ,gerçekten en doğru kombini bulmuşsun deneye deneye,resim paylaşan herkese senin aracılığınla teşekkür edeyim bi kez daha ama laf olsun diye değil,siz bu paylaşımlarla henüz işin başında olan bizlerin umutlarını artırıp,güçlendirmiş oluyosunuz.Senin değişimin çok ilgimi çekiyor
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
bunlar son halim fakat düşünemeyip halının tam siyah yerinde çekilmişim kısa bot giydim ama görünmüyor...cadım da benle bir poz vermeye çalışıyor..
Hoş geldin canım aramıza,çok doğru bi yerdesin kilo vermek için,ben de yeniyim burda 2 hafta oldu ama toplam 2,5 kilo verdim bile,senin de yapman gereken sağlıklı beslenip,mümkünse spor yapıp deneyimlerini burada paylaşarak motive olman.selam arkadşlr ben de 78 kiloyum boyum 160 evlendkten sonra kilo aldım..çocuk istyince ilçlar vs dikkat etemdim şiştim..nasıl kilo veriyonuz biraz desteğe ihtiyacım var sayfa okdr uzunki bakamıyorum bile(benide aranıza alrsanız çok sevinirim)
6 aylık evliyiz
2 gündür de konuşmuyoruz
kusuruma bakmayın kızlar
merhabalar arkadaşlar.
gülaycım ananeye geçmiş olsun.allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
benimde son ahftalarda motivasyonum düşük.
kabus geri döndüüüü.adet düzensizliği.
üç aydır düzenliydi ne güzel.vücudum su tutuyor ve kilom değişiyor sürekli.
ama bugün bi karar aldım.baskülü umursamadan devam edicem yoluma.
inşallah adetim düzene girer yeniden.
bu arada bende kendimi bir hedef koymak mecburiyetinde hissediyorum.
neden dersenizişöyle:geçen ağustosta diytsyne gitmiştim.
80le gittim.15 günde 2 kilo vermiştim.sonra dr.m istanbula tayin oldu.
yani bulunduğum şehire 5saat mesafede.ama sağolsun eşim ben seni götürürüm dedi.
dr.ma çok güveniyorum ve bırakmak istemiyorum.
şimdi şubat tatilinde ist. gidicem,nasip olursa.en az 70-72 olmam lazım.
mahçup olmayım dr.ma.çünkü pek uygulayamadım dediklerini.
işte böyle.içimi döktüm bende.
Ne iyim ne kötüyüm ablam ,
laylaylay görünmekten yoruldum artik
cevremdekileri üzmemek icin güler yüzlüyü oynayip duruyorum
ama icim öyle degil ... yipratiyor beni bu durum ..
cali$miyorum evdeyim $u siralar .. babamin vefatindan sonra
huzur evinde cali$mayi sürdüremedim ..
Psikologdan Randevu Aldim Seyanslara Ba$ladim
faydasini görmeyi umud ediyorum ..
Günaydıınn..
merak ettim 29 kg verip tekrar mı aldın?
Canım şööyle, lise dönemimdeyken yani bir 4 sene önce fln 90ı bulmuştum, sonra aşık oldum ve 75lere düştüm bi 5 ayda fln...Daha sonra terkedildim , ve terkedildiğim o yaz tartı 80 gösterince tamam deim müge kendine gel...Siteye dahil oldum ve en son tartıda 68 gördüğümü hatırlıyorum..Sonra bir ton sıkıntı oldu, sınav stresi,aile stresi, parasızlık, mutsuzluk ...yedim de yedim ve şimdi 89lardayımBenim ailemde kilolu yani ben böyle alıştım burada birçok insan bu konuda benden şanslı
sıkıntı anında kiminin iştahı kesilir..kimi de yer..
Bende yiyenlerdenim..Buna duygusal açlık diyorlar..hormonlarını kontrol ettirdin mi arkadaşım?
Canım benim durum aslında o kadar basit değil, sigara kullanmak gibi...sigarayı içiren sana sıkıntı değildir aslında bahane bulursun, bende yemeğe bahane buluyorum...çok yemek yemeği gerçekten seviyorum, kendim gibi yemediğim zaman mutsuz oluyorum,ben alışmışım 1 ekmek yemeğe fln halsiz oluyorum ama, düzeliyorum yavaş yavaş....
SİZE BİR MÜJDEM VAR!! AZ ÖNCE TARTIYA ÇIKTIM VE 87.5 GELDİM...HEMDE 1-2 GÜNDÜR KAÇAMAKLI SÜRDÜRDÜĞÜM HALDE
arkadaşım motive olmak bile kilo verdiriyor inan beyinde bitiyor herşey...mutluluğu yemekte aramamak lazım..bende yemeyi çok seviyorum..ama hayatımdan götürüsüne baktığım zaman artık yeter dedim...çocukluğumdan bu yana bu dertten muzdaribim..kilo hayatın bir değil her alanını etkiliyor..en önemlisi kendinle barışık olamıyorsun..
bu ve bir çok nedenden dolayı artık yeter dedim bende hayatımın geri kalanını dengeli beslenerek geçireceğim..öncesinde de yazmıştım belli bir zaman için yaparsak kalan zamanda kilolar mutlaka geri dönüyor..
umarım hayırlı daim sonuçlar alırız...
herkese güzel pazarlar
az kalorili bol sporlu bir gün olur inşallah...
hepinize yorumlar için çok teşekkürler...
cuma 75.4
pazar 73.4
rekor mu kırcam ne.......
canım ben ne zamandır bu site bana bu denli şey kattı destek olayım diye sitiyordum bugün oturduğum yerde yapayım dedim ama kırmızı oldum mavi oldum ben ne oldum anlayamadım:))
minnak davşanım hem seni o oğlunu yirimmmm kuuuuuu
her zaman ki gibi çok şıksınızzz maşallahhhhh
ogluşununda tipini yirimmmmm haaaa yawrusu çok tatlı çokkkk Allah esirgesinn
film için bişi diyemicem izlemedim kuzumm .....
ama senin hakkında bişi diyebilirimm çok güzelsinn maşallahhh
o yırtık pantullardan taytlardan bende istiyom kuuu
benimkine evde giyerimm alıyım nolur diyom daa
benim canımı sıkmaaaa diye bi bağırıyoo önce öteki odaya kaçıyom sonra
sıkarsam nolurr sıkarsam nolurr diye ben bagırıyommm
canımm bende bugun puding yedim yazcam birazdan:)))) 1 haftamı yapıp bıraksam napsam acep:)))
hey maşallah anne oğul bi örnek giymişsiniz yırtıklarınızı ne tatlı olmuşsınız. yerim ben o esmer yakışıklıyııı maşalaaah canım...gri taytında ne hoşmuşşşşş:)))
tülümmmm beni yanlış anlama annem, benim haddime degill yorum yapmak amaa
bencee hiççç olmamışş bu menüüüü
şinci şöyle söyliyim hesap olayında yanlış yapma ihtimalimiz çok yüksekk
kaldıki sen aşure puding pilavv v.s yemişsinn
hadi sadece birisini yesen okeyde üçü hiç olmamış kuzumm
aşurenin içinde yasak olan bütün kuru baklagiller var şeker var o var bu var
puding desen şekeriydii v.ss
pilavv desenn yaniiiiii hepsii çok tehlikeli kuzum valla karbon yaparkenn
şöyle diyimm çok numaralara sayılara takılmaa biliyoruz yani yediğimiz şey protein midir karbonhidratmıdır
yüklen proteinee azaltt karbonhidratıı ben yapıyorum ama hesaplı kitaplı degill
haa tabiki kontrol ett yediğinin içtiğinin karbonunu ama meyve bile dogru dürüst yenilmesine müsade edilmiyoken
kaldı ki bunlarr
canımm inann üzülme diye söylüyorumm sonucu seni mutlu etsin istiyorumm
ben 35 yaşındayım.2 kızım var.12 senelik evliyim.ist yaşıyorum.bir tekstil firmasında modelistlik yapıyorum.bu benim ikinci ciddi diyet yapışım.ama bu sefer vericem.sizinde bana destek olmanızla.Bu siteyi bulduğuma ve sizlerle tanıştığıma çok memnunum.
bende sultan olmak ıstıyorummmmmmm
harıkasın canım ya ılham oluyorsun bana
inşallah canım
teşekkürler zekiyecimizlem süpersiniz herzamnki gibi oglusunla sana kocaman bi maşallah. filmin ilk 2 sini izledim daha 3 duruyor valla onu izlemeden dahasını izlemem sanırım
:
yani biliyorsun bu filmin müdavimleri çok
görseller filan iyi ama kurgu kötü ve oyuncular çok durgun son seride
gül yüzüne kurbannkızlarrrrr bunlarda benimmm 4 ayy önceki fotolarımm
kilolu olanlar da geçen seneninn fotolarıı
sadece beni görmeniz amaçlı koydum
canım bence yapmışken hakkıyla yapkarboncullaaaaaarrrrr.....
izlemcimin verdiği linki okurken dikkatimi çeken bişeyi yazayım. kilomuzun 20 puan eksiği almamız gereken karbon değeriymiş.54 kg daki bi kız sormuş ne kadar almalıyım diye cvp şu:"5 puan eksik de alsan kilo verirsin ama hızlı olmaz. Aradaki fark en az yirmiyi bulmalı bariz bir şekilde kilo vermek istiyorsan. 34 ölçü karbonhidrat oluyor sonuçta işin zor biraz."
e ben 70-20:50 demekki yetecek ama ben 35 i geçmiycem inşallahhh
hayırlısıyla gülayım gülümde gelsede heo beraber yapsak:)))
ben mesela bazen 5 bazen de en fazla 10la kapatıyordum tatil günlerinde filan
inanki verdiğin kiloya inanamayacsın, ama 1 lokma bile kaçamak yapmak yok
bir anda büyü bozuluyor
yani iyi karar vermek lazım başlarken
kış fıstığım beniimm
nasılda dediğini yaptın gördün müü
birde yan döneydin arkanı döneydin kuu
keşke sana yazdıklarımı 2-3 gün önce yazsaydım,
mutlaka klasik siyah platform bir topuklu ayakkabı edin ayşecim, inanki bana dua edersin, tak tak al giy 10 numero
elbisene bayıldım
bu elbiseyi 60 kiloyla bile giyersin dolabında sürekli kullanabileceğin bişiy almışsın
çok sevdim iyi günlerde kullan kış fıstığımm..
birde orda bir kedi gördüm sanki, aynı benimkinden
ısırırım ben onun yanaklarını, ee ingilizcecinini kızı ingilizce şarkı söylemeyeckde ne söyliycekmaşallah kuzuma benim...
ayyy nasıl içim gitti yaakalkıp hazırlanıyım hemennn spor hocamla birlikte, kardeşim ve birkaç arkadaş
hamama gidicez saunaya giricez falan daha çantamı hazırlamadımm
size günaydın deyip öyle gidiyim dedim geçmişi gelince okurumm
sizi seviyoree
muhteşemm bir pazar günü geçirinnn inşşşşşş.
dün bana da kardeşim dedi, abla ne olur gidelim diye
sinema daha ağır bastı, keşke izmirde olsaydın yaaa
6 aylık evliyiz
2 gündür de konuşmuyoruz
kusuruma bakmayın kızlar
2 günlük geçmişi okuyamadım
birkaç sayfaya bakabildim
akşama hepsini okurum
Umarım herkes iyidir,herşey yolundadır
Hepinizi öpüyorum kızlar
canımsın yaa
konunun ne olduğunu bilmediğim için bişiy diyemiyorum canım
ama en kısa zamanda düzelir inşallah
çünküü daha çok yeni evlisiniz
daha önünüzde önümüzde çok uzun yıllar var hayırlıyla
sana tek tavsiyem, kendini ezdirme, nasıl başladıysa öyle devam eder
Günaydın kızlarrr hepinize iyi pazarlar:))
maşallah diyim önceincecik olmuşsun canım:) oğlun da çok şeker allah nazardan saklasın:) çağan ırmak ın yeni bir filmi gelmiş dedemin insanları diye, çetin tekindor oynuyor. bakalım bu hafta ben de arkadaşımla ona gidicem, uzun zamandır sinemada güzel bi film izlemiyodum, iyi çıkar umarım:)
teşekkürler canım
dedemin insanlarının fragmanını gördüm
çok güzeldi, türk filmlerine destek açısından birde çetin tekindorun kötü filmi olmaz zaten
adam yılların deneyimi, film torununun gözünden ilerliyor...
iyi seyirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?