80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler iyi ki varsınız. benim başlangıç kilom 82 şu an 81.5 kg .sabah yulaf ezmesi ve süt yedim.öglen mantar çorbası ve 5 adet tavuk nuget salata yedim akşam bir kase makarna ve kabak yemegi.ben çıkıyorum kızlar oğlumla ilgilenmeliyim hersey için sagolun

canım bana biraz fazla karbonhidrat alıyormuşsun gibi geldi, pirinç, patates gibi besinler glisemik indeksi yüksek olan yani kan şekerini hızlı yükselten ve çabuk acıktıran yiyeceklerdir, ayrıca fazla tüketilince insülin artırır bu da yağ yakmana engel olur. benim naçizane tavsiyem bir öğün sebze, bir öğün et ya da karbonhidrat (tahıl vs.) tüketmen. pilavı çok seviyorsan bulgur ya da esmer pirinç pilavı ye, beyaz yerine esmer, kepekli, tahıllı ya da çavdar ekmeği ye, patates yerine kereviz tüket. ben aylardır patates yemedim, ve 90 gün sonra ilk defa dün 4 kaşık beyaz pirinç pilavı yedim.

ben geldimmmm napıyonuz bakıyım

bugün çok yoğundum doktora gittim dizim çok ağrıyordu 2 gündür emar çekildim ve kan tahlili geberdim yorgunluktan sonuçlar p.tesi çıkcak inşallah ciddi değildir.:sm_confused:

elaycım geçmiş olsunn. inş. birsorun yoktur dizinde ...

baharnazcımm.. bu hafta şartlar eşitt.. ben cideensen verirsin diye düşünüyodum.. bu hafta koşa koşa geliyon ama fazla koşmuşun hedefe varmışın bile kızz.. 82 geride kalmış..kaydirigubbakcemile3 ayarlardan bi yanlış yaptın galiba...

lavita canmm.. iyiolmana sevindim.. tekrar geçmiş olsun kuzummm...

elay gecmis olsun insallah birsey cikmaz,,,,
ciktim ben
by

merhaba bayanlar ben geldimmmmmm:dance:

ben hatice buraya az önce kayıt oldum..Beni de aranıza alırmısınızzz
Öğretmenim Kayseride yaşıyorumm ama kilolarımla basım derttemafoldumben

suan 86 kiloyum ben de sizinle birlikte zayıflamak istiyorum Allahın izniylesenağlama

yardımlarınız bekliyorummmma.s.

nasılsınız kızlar
motivasyonu azalanlara söylüyorum neden kendinizi saldınız bakiyim oldumu şimdi toparlanın bakalım
yılmak yok alırken nasıl aldık değilmi ohhh yedik ne var ne yoksa şimdi vermek zorumuza gitmesin
gerçekler acıdır yemek güzel ama yememk değil değilmi arkadaşlar ben hep böyle düşünüyorum o yüzden motivasyonumu kaybetmiyorum
acaba psikopat mıyım neyim ben yaw kendime kötümü davranıyorum ki
aslında iyi olacak hemde daha iyi zayıflıcaz kızlar yılmak yok tamam mı

Selam kizlar bir sekilde net buldum bu sabah tartildim sadece 500 gr verebilmisim.Aslinda ben cumartesileri tartiliyordum onun etkisi varmidir bilmem..Neyse aksam detayli yazarim size.

bakıyorum da baya birikmiş sayfalar..bugün yoktum evde giremedim..
bugün regl oldum..ilk günüm yani...
sabah tartıldım 71,5...
500 gr vermişim...
şimdi geçmişi okuyayım bari...

selam kızlar 10 gündür diyet ve spor yapıyorum 2 kilo verdim
84.800 başladım şuan 82.800 üm aranıza katılarak daha çok motive olcagımı düşündüm artık bende varımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben geldimmmmmmmm

yeni gelen herkes hosgelmisss

ay birinci ben görünüyorum sanirim inanamiyorum :))))

eflatun selma bebeg ablalarim nasilsinizzz

ben geldim nasılsınız arkadaşlar

aylin tebrik ederim hem sınavın iyi gecmiş hemde burada birincisin galiba

ben geldim nasılsınız arkadaşlar

aylin tebrik ederim hem sınavın iyi gecmiş hemde burada birincisin galiba

sagol ablacimmm tsk ederimm
hayirlisi neyse o olsunn

bende manikür yapiyodum bu saatde kaydirigubbakcemile3
insan sevinioo yaaa, zayifladigini görünce
dün jeans kot aldim, 42 ye sigdim, darrr oldu böle oh güzel duruyo delikafadulden
7 kilo gitse fistik olcam insallah
herkesin basina
bak beni örnek alinnn PES ETMEK ISTEYENLERRRR
basarirsinizzz

ablalarim ya ben 2 tatli yedim 2 saat önce, annem yapmis, sekerpareye benziyo ama baska
birsey olmaz demi, ödül olsun, hic tatli yemedim öyle.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…