İremcim benim abilerimden birisi de doktor
onun çabalarını bildiğim için seni çok iyi anlıyorum
şuan amerika'da ve daha çok çabaladığını söylüyor
ama buradaki gibi hasta başına düşen doktor sayısı az değilmiş
canım biz çok enteresan bir toplumuz. ben şu an son teknolojiyi oturduğum yerden kullanabliyorum amakliniğine çocuk girmesine engel olamıyorum mesela .az önce yoğun bakıma kebap getirmişler dört hastaya birden şaka gibi. demek istediğim bazı şeylerde acayip iyi bazı şeylerde son derece yetersiziz..bu ne yaman çelişki...
sanki menün az olmuş gibi geldi bana senin kilondaki birinin daha çok yemesi gerektiğini düşünüyorum sonra kilon azaldıkça kısman gerekecek o zaman neyden keseceksin canım su da az tabikiiiiiiii..Meünü yazayım
Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
Haşlanmış yumurta
3 adet yeşil zaytin
şekersiz çay
Ara: 1 mandalina
Öğlen:
tarhana çorbası, 1 dlm t.b. ekmek, pul biberli yoğurt yarım kase
Ara: 1 havuç
Akşam:
az önce yedim koca bir kase yağsız yeşil salata
1 bardak 3,ü 1 arada
Spor: pazarları tatil mügüye
Su: 1lt su (o da zorla yani)
aman banuşşş duyanda valla çok almışsın gibi gayet iisin canım valla sen platese başla gör değişimi..
Hey gidi ayşeme maaşallah, birinci olsun inşallah
kavurmacı birini gördüm galibaaaa...İyi akşamlar kızlar,
Bugün süper bir gündü demeyi çoook isterdim
Sabahtan harika giden menümü akşam hayatımda ilk defa yaptığım sebzeli kavurma uğruna bir çırpıda harcadım :26: Semracım seni de beni de kavurma yakmış bu akşam
Kaç zamandır canım istiyordu. Yani bozdum dediğim de şu sabah 2 dilim tam buğday ekmeği yediğim halde kavurmayla 1,5 - 2 dilim kadar beyaz ekmek yedim. Ama kendime güveniyorum cumaya kadar ben toparlarım, ama çoook sıkı tutmam lazım zira zaten cumadan dolayı artıdaydım
Ben çok beğendiğim bu sebzeli kavurma tarifini sizle de paylaşmak isterim, biliyorum sizde daha kral tarifler vardır ama aranızda benim gibi bu işlerden uzak olanlar için çok güzel bir tarif. :87:
Friendfeed'de tanıştığım bir arkadaşımın sitesinden :
Sebzeli Kavurma Nasıl Yapılır ? - Mutfak Teyze
canım yaa bütün arkadaşlar yazmış ama birde ben yazayım..İremcim Allah kolaylık versin canım.Senin için tekrar foto koyarım
sınavında da başarılar dilerim
pro üyeliğinde hayırlı olsun tatlım
Gülaycım çok geçmiş olsun
çok şükür ki yetişmişsiniz
Rabbim korusun
Mügecim eminim annenin de birşeylere canı sıkılmıştır
malesef bazen başka şeylere olan hıncımızı en yakınlarımızdan çıkarabiliyoruz
bu senin azmini köreltmesin,daha çok hırslandırsın
annen senin kalbini kırmak için söylememiştir
o an bu kadar kırılabileceğini düşünememiştir tatlım
Ana-oğul çok şıksınız izlemcim
ben twiligiht'in kitaplarını okudum
bayıla bayıla hem de
ama ilk filmini izlediğimde çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım
Deryacım ilk defa gurbette olmanın zorluğunu yaşadım
çocuk gibi anne diye hüngür hüngür ağladım
hem bu tartışmaya hem de yediklerime
çok yakın bir arkadaşımı aradım
onun da eşiyle problemi varmış
kendi derdimi anlatamadım
ona destek olmaya çalıştım
dün çarşının ortasında bir banka oturdum gelene geçene baktım ne kadar yabancı herkes
ne kadar yalnızım bilmediğim bu şehirde diye daha çok içlendim
çok teşekkür ederim önerilerin ve desteğin için canım
Teşekkür ederim canım
belki çok yeni olduğumuz için bana ağır geldi :26:
Ahh tülincim yediğim tatlıları buraya yazsam bana çanta atmaktan sıkılırsın
ikimizde dik başlılığımızdan kurtulup konuşmaya karar verirsek çözülür diye düşünüyorum
bu tartışmada en çok zoruma giden
6 ayda içimizde ne çok şey biriktirdiğimizi görmek oldu
keşke içimizde tutup birden patlayacağımıza
ufak ufak tartışmalar yaşasaydık
çok teşekkür ediyorum canım
Neslihancım çok şükür birbirimize ağır,incitici sözler söylemedik
ama sesimiz çok yükseldi
bu arada atasözlerine bayıldım
teşekkür ederim tatlım
Banucum eşiyle tartışan benim canım
zamanla öğrenicem evliliğin kurallarını sanıyorum
teşekkür ediyorum canım
İzlemcim konu elma :26:
şaka gibi ama bir elmadan dolayı tartışma başladı
b.dolabında 2 tane elma kalmış
eşime dedim ki çözmem gereken 100 kadar soru var
onlar bittikten sonra ara öğün olarak elma yiyeceğim birlikte yiyelim dedim
tamam dedi
neyse benim sorularım bitti dolabı bir açtım elmalar yok
elmalar nerde dedim,ben 2'sini de yedim dedi
ben sana birlikte yiyelim demiştim bencillik yapıp 2'sini birden mi yedin
ben olsam birisini ayırırdım sana içim rahat etmezdi dedim
sinirlendi çıktı gitti
10 dk sonra geldi
tam 10 kg elmayla birlikte
artık ailenin nazlı kızı modundan çık ve evliliğin gerçekliğiyle yüzleş dedi
o kadar zoruma gitti ki onun karşısında ağlamamak için dudaklarımı ısırmaktan kanattım
tartışma büyüdü de büyüdü tabi
ben tam bir koç kadınıyım eşim de tam bir koç erkeği
ikimizinde dik başlılığı tuttu
inşallah düzelir tatlım
çok teşekkür ediyorum
Ayy ben o paşanın doğuk doğuk diyen dillerini yirin yirin
Nilgüncüm çok şık olmuşsun
içinin güzelliği yüzünden okunuyor maşallah
Denizcim bizde 3 yıl flört ettik,2 yıl nişanlı kaldık
hiç bir sorun yaşamadık
evlilikte 6.ayımızı doldurmamıza rağmen hiç tartışmamız olmamıştı
yukarıda anlattığım gibi eşime göre saçma bir sebep yüzünden çıkan tartışma beni bozguna uğrattı
dediğin gibi erkek fıtratı çok ama çok farklıymış
teşekkür ederim desteğin için canım
Evet canım çok üzülüyorum
yukarı da yazdım sebebini
konu neden elma yediği değildi
neden ben söylediğim halde bencillik yaptığıydı
unuttum diyor
belki bende çok büyütmüş olabilirim
ama bana da hak vermesi gerekiyor
6 aydır bilmediğim bir şehire alışmaya çalışıyorum,herkesten uzaktayım
kpss'ye çalışıyorum ve şimdiden sınavın stresini fazlasıyla taşıyorum üzerimde
ve ilk defa çalşmadan aylardır evde oturuyorum
mezun olur olmaz
istanbul arçelik fabrikasının argesinde tasarımcı olarak çalıştım
evlenene kadar
buraya gelince de burada ki fabrikasında başladım hemen
1,5 ay çalıştım,sorunlu bir hamilelik geçirince işten ayrıldım
bebeğimi kaybettikten sonra da kpss'ye yöneldim
çalışmadan durmak beni strese sokuyor
biraz ruh halimi anlaması gerekiyor
yatağı ayırmadık canım dün
bugünde nöbetçi zaten
yarın akşama kadar yok
yalnız kalmak bize iyi gelecektir diye düşünüyorum
çok teşekkür ederim canım
Sevdacım tartışmadan sonra benimle sakın konuşma diyen benim
yine yanıma geldi unutalım bu saçma tartışmayı dedi ama ben hiç yüz vermedim
çünkü kırıldım
aradaki farkı anlamasını istiyorum
ben ona sinirli değilim kırgınım
şuan nöbette olduğu için tlfda mecburen konuştum biraz önce
çünkü ulaşamayınca meraktan çıldırıyor resmen
teşekkür ederim önerilerin için canım benim
banucum hafif göbek haricinde fıstık gibisin maşallah
Canım çok şükür birbirimize kötü,ağır,incitici sözler sarfetmedik
kitabı da alıcam hemen
teşekkür ediyorum canım
bende bi ara mail atmayı düşünmüştüm ..canım ya bi elmadan diyoruz degilmi. ama bi çöpten bile kavga cıkabiliyor.
ancak eşin senin neye kızdıgını anlamış aslında ama işine gelmediginden bska yöne cekmeye calışmış ki gidip elma almış. elma olsun olmasın ne farkeder degilmi. seni kızdıran onun seni düşünmemiş olması. üstelik söyledigin halde bunu yapmış olması. senin yerinde olsam aynı cümleleri kurardım bende. sana yazma geregi duydum cunku bazen benim eşimde konuyu anlar hatasını bilir ama baska bi yöne ceker kendince ve o sekilde kendini kandırır resmen. evliligimde kazandıgım güzel bi alşkanlık var vefaydasını fazlasıyla görüyorum. böyle durumlarda anlatmak istedigimi ve bütün duygularımı bi kagıda aktarıyorum ve eşime veriyorum. bana dönüşü herzamn olumlu oluyor. beni anlayarak dönüyor ve itiraf ediyor sucunu. yoksa ben gecsem karşısına ben sunu demek istedim desemde olmuyor o bunu tartışma olarak görmeye devam ediyor. söyedikleriyle nekadar cok seni kırdıgını dile getirki tekrardan seni kıracak seyler söylemekten cekinsin. istersen yazarak anlat bu sekilde belki sizede bi faydası olur. çünkü daha yolun baındasınız ve nasıl baslarsanız oyle gidiyor. saygıyı hep korumaya özen gösterin.
canım yaaa evet insan hayatta herşeyi görüyor allahım yuvana sağlık huzur versin güler yüzlü arkadaşım...biz evlendik eşim askere gitti hemen
neyse ben hamile kaldım falan filan
çektiğim çileleri es geçiyorum
dogum yaptım eşim askerden izne gelicek doguma
gündüz yetişemedi, çok kar vardı yollar kapalıydı neyse
gece gelmiş, hastaneye almamışlar bu saatte ziyaret yok demişler
eve gelmiş oda dogal olarak, evde doguma gitmeden bi soba kurdum
içinede çalı çırpı ne bulduysam doldurdum ki gelince hastaneden hemen yakıyım da bebek üşümesin dedim
çünkü başka yakıcak ısınıcak hiçbişim yokkk
neyseee ertesi gün sabah geldi hastaneye uyuyordum kokusundan tanıdımm açtım gözlerimi daha
kapıya yanaşırken,,,
eve geldik çıktım hastaneden eve bi geldimm amaaaa
çekyatlar açık ortalıkta yorganlarrr ve sobayı yakmış ısınmış
ve amca çocuklarıyla baba oluşunu kutlamışmışşş
ulannn .............................. neyse burayı bipledimmm
napıcamı şaşırdım anacım koştu bodruma bişiler bulurum diye kovayı kaptı eline
ben iki büklümm yatak yorgan toplicam diye ugraşıyorum
ve diyoki nolmuşş yanii ben onca yoldan gelmişim soguktamı yatsaydım diyo bana bak dedimm
mesele senin sobayı yakman degilll, insan bi düşünür var mıdır yokmudur der,
ortalıgı dagıttıgı gibi bi el atar toparlarr
gerçi kendince oda haklı şakır şakır kar yagıyo soguktamı yatsın:26:
ama çok gücüme gitmişti
aradan yıllarrrrrr geçti oglum şimdi 8 yaşında ama hala konusu açıldıgı zamann vuruyorum yüzünee
binbir özürler diliyo düşünemedim diyooo amannnnn neyseee ilknurcuguma örnek olsun dedimm hayatımızda neler oluyo neler
ama şimdi allahıma bin şükür kraliçeler gibi yaşıyorum evim arabam dükkanım herseyim var ama insana çok şeyler çektiriyo bu hayatt
şimdi gelirrr benimki aglamıcammm yaş gözümün ucunda bekliyo anacım
sizleri inanın çok seviyorummmmm
ay banuşşşşş bu kadar iyimser olmayın yaaa o da çocuk büyüttüğünü anlamalı bir baba çocuğuna gece de bakmalı sabah da... yoksa hazır büyümüş evlatlara bir süre sonra babalar tahammülsüz oluyorlar ve anlamıyorlar çünkü ne sıkıntılar olduğunu bilmiyorlar geçmişte...ilknurcum..........
boşuna demeişler ceviz kabugunu doldurmaz diye bazen çok saçma sebeplerden tartışma çıkabiliyor hayatımm
evlilik bu biz ilk zamanlarda çok tartışırdıkk,çocukların oldugu dönemi saymıyorum bile
sevdammm
içim sızladı okurken erkekle rince degil işte anacım ayıık var harbiden hamurlarındai
mesela ben deniz iki bebeye hergün bak,yedir içir uyut yıka
her hafta sonu babanız uyusun ses çıarmayın diye çocukları paylaa
beyfendi hafta sonu uykusundan mahrum kalmasın,aman arkileirnden mahrum kalmasın kafa dagıtsın diye göz yum
bugün sabah duş aldım azcık uzanayım dedimmm saat 10 oldu hadi kalk diyorr:26::26::26:
yuh dedimmm ya bebeler oldu olalı bi hafta sonuda uyumuşum yaniii ne olmuş ki dedimm
ama bundan sonra görsün bakalım hafta sonu uykusunu
benide ekle canım ...Nilgüncüm gerçekten komik
elma yani sonuçta
ama eşim benim takıldığım noktayı anlayamadığı için
tartışma büyüdü
keşke senin yazdığın gibi davransaydı
ama burnundan kıl aldırmadı
Tülincim 10 kg elmayı görünce patladım zaten
bundan sonra ufak birşey de olsa içimde tutmayacağım canım
yoksa böyle büyük patlamalar yaşıyoruz
Deryacım 10 kg elmayı getirip önüme koyup da o sözü sarfetmesi
beynimden aşağıya kaynar sular dökülmesine sebep oldu
pişman oldu sanıyorum çünkü bugün tlfda
ilk defa nöbette olduğum için isyan ediyorum dedi
önerin için çok teşekkür ediyorum canım
zekiyenin yöntemini kullanacağım
açık açık yazacağım
anlayacaktır
bu arada ekledim seni canım
ortim kardeşin için umarım hayırlısı olur benim halamın oğlu iki yıl çıktı 2 yıl nişanlı kald ve düğüne 2 ay kala ayrııldı ki yıllardır ne diller dökeriz hala oğlum hepimize düşman olmuştu melek gibi çocuk kız yalancıydı küstahtı saygısızdı verin yiyeyim cinsindendi hep en sonunda o da anladı yazık umarım sizinde içinize sinmeyen konular varsa bunu kardeşin bi an önce görür..haklısın yarın okul var ve her şey düzenli olacak.
canım bence yeter bu kadar karbon.şu wc olayı çok önemli.sen zaten liste uygulamada başarılısın.başka bir liste uygula istersen.ye sebzeni meyveni.ama yarın için dikkatli ol.karbon sonrası normal düzene dönersn hemen alıyormuşsun kilo.bi de arkadaşlar tavsiyede bulunsunlar bakim.
artık uyumam lazım.eşimle kardeşimin söz ve nişanını konuşuyorduk.ne umduk ne bulduk ya.allah var istemiyorum düğün bu yaz olsun.inşallah ertelenir de kardeşim en doğru kararı verir.çok zormuş kız almak.
iremcim kolay gelsin canım işin çok zorrr allah kolaylık versin...yarın sınavım var. hastane enfeksiyonlarından. sağ şakağımda korkunç bir ağrı var. daha bir ton iş var of of
ii gecelerrrr
izlem var selma abla var sanırım geçmiş yapıolar ben kaçıom sizleri seviorummm..
Herkese iyi akşamlar,menümü yazayım
sabah-----------2 dilim ekmek,1 h.yumurta,3yeşil zeytin,yeşil çay
ara--------------oğluşumun yarım yumurtası,1 avuç leblebi
öğle-------------4-5 yk menemen,ve 1 dilim ekmek
akşam-----------hamsi buğulama,salata,3dilim ekmek
başka bişey yok(daha ne olsun)
bugün 5 dk ile bisiklete başladım yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum çok ham vücudum çünkü...
Kızlar biz selanik-üsküplüyüz
size bir selanik yemeği yazmak istedim
çünkü hem diyete uygun hem de çeşit olması açısından
Patlıcanlı Domates dolması
malzemeleri
6 domates
4 patlıcan
400 gr kıyma
1 yumurta
1 demet maydanoz
Tuz
karabiber
1 yk z.yağ
hazırlanışı
Domatesleri yıkayıp içlerini oyun. Patlıcanları közleyip püre haline getirin. Kıymayı bir fincan suda suyunu çekinceye kadar
pişirin. Patlıcan püresi, domates içlerin yarısı, çırpılmış yumurta, yarım demet kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip
iyice karıştırın.
Domateslerin içini patlıcanlı iç malzemeyle doldurun. Fırın kabının tabanına kalan domates içleri ve maydanozu yerleştirin.
Üzerine domatesleri dizin. z.yağını üzerlerine gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında yarım saat
pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.
Ben kıyma yerine tavuk'da koyuyorum
çok lezzetli ve hafif oluyor
canımm öylemi diyosunn.ay verdiğimide alıcam diye korktum hee. yeşilmercimek full karbon zaten 1 kaşık bile yesem biter işim:)) kardeşin içinde hayırlısı olsun canımmm. 6 7 ayda kısa bi süre değil tanırlar birbirlerini iyice inşallahhh
deryacımm bitek ikimizi değil bu gün çoğu kişi kavurma yemiş yaktı bizi bu kavurmalar ben daha neler yedim ohooooo eşim bile kızdı napiim vurdum dibine yarına allah kerim
tülin canım çanta valiz evdeki tencere tava ne varsa yolla anca akıllanır bu kafam ama annemin evde soba kurdular çıtır çıtır yanıo bide kardeşim bi yerden ekmek alıo uzun uzun dilimleri olan tam kızartmalık annem sofraya bile oturmadı kızartıo sürüyo yağları sofraya hadi hadi yiyin bişeycik olmaz kızım dio resmen tuzak kurdubana dünde ordaydım dikkat ettim ama bu sabah kokuya dayanamadım şimdi kimbilir kaç gün aç kalcam bunları atmak için offfffffffff
sevda canım topikimizin enerji ve moral kaynağısensin canımçok gülüyorum sana yazdıklarına ama neden hep böyle çok konuşkan ve espiri gücü kuvvetli insanlar çok çekmiş oluyolar acaba hayatla dalga geçmeyimi öğreniyolar senin gibi hamilelik ve loğusalık benimde çoook kötü şeyler yaşadığım dönemler insan zaten normalden çok daha fazla duygusal oluyo bide böyle şeyler olunca ahhh ahh ii bilirim ama geçmiş gitmiş şu sözü çook severim zahmetsiz rahmet olmaz die bak hepisiciği geçmiş gitmiş şimdi yaşa hayatın tadını çıkar yakışır canım arkadaşıma
slm kizlar nasilsiniz
benim menülerim idare eder gibiydi hafta sonu ama spor yok malesef
Fırsat buldukça okuyorum...bir heves saçlarımı sarımsı bir renk yaptım hiç sevmedim hiç istediğim gibi kullanamadım.. Ben de ilk fırsatta kahverengiye boyatacağım. Tam renk bulamadım aslında sadece koyu olsun istiyorum..
KIZLAR MUTLAKA KADINLAR VENÜSTEN ERKEKLER MARSTAN ADLI KİTABI OKUYUN.kendinizden çok şey bulacaksınız.
yarın sınavım var. hastane enfeksiyonlarından. sağ şakağımda korkunç bir ağrı var. daha bir ton iş var of of
klinik tamamen dolu özel odaları bile çiftledik hasta yakınları dışarıda oturmak için olan yerlerde uyuyorlar içim acıdı. boş yer olunca oralarda uyuyorlar ama şu an oturmaya bile yer yok. içim accıdı öyle görünce. ne zor şey hastalık o soğukta heryerleri tututlacak kendileri de hasta olacaklar
Tülincim etsiz de yapılabiliyor
ama eşim etsiz yemeği yemek saymadığı için ben mutlaka koyuyorum :26:
tarif çok tatlım,en çok sevdiğim şey yemek yapmaktır
aklıma geldikçe paylaşırım
Semracım biz biberi salamura yaparız
onu da peynirle karıştıriyoruz
bundan bahsediyorsun bilmiyorum ama
bu da çok lezzetli oluyor
rahmetli babaannem rumca şarkılar söyleye söyleye yapardı yemekleri
nur içinde yatsın,gözümde canlandı şimdi
evet bizim adetlerimiz çok benziyor
arada kısacık bir sınır var sadece ondandır
İYİ GECELER KKnın güzelleriii
keyifler nasıl bakalımm
ben bu hafta sonu işi abarttım abartmak kelimesi az kalır pizzamı yemedim cipsmi yemedim çikolatamı yemedim aklınıza ne gelrşse yedim yaniii
güya kaçamakyı ama b.ku çıtı resmen
napim biraz rahatladım geçen hafta kas kas bir gram bile veremedim.......
canlarım bu aralar sıkıntılıyım iş meseleleri malummm
müşterilermden anlayışsız olanları giderk artıyor netsem bilmiyorummm
sizleri saviyorum geçmişe dalıyorummm bayyy
İremcim biz çelişki üzerine kurulu bir ülkeyiz zaten
çünkü herkes kafasına göre kurallar koyup,uyguluyor
toplum kuralı bizde hiç sayılıyor
bir anımı anlatayım
almanya'ya tatile gittim kuzenimin yanına
alışverişe çıktık,kuzenimin kızı o zaman 6 aylık ve bebek arabasına koyduk gidiyoruz
bebek biraz huysuzlanınca
kuzenimde yasak ama kucağıma alayım da sussun dedi
neyin yasak olduğunu anlamadan
trafik polisi geldi ve çocuğun can güvenliğini tehlikeye atamazsın ev kuralları çiğneyemezsin dedi
ve 20 euro ceza kesti
gözlerime inanamadım
sonra anladım ki bu kurallar ve yaptırımları sebebiyle bu kadar disiplinli bir ülke haline gelmişler
sanki menün az olmuş gibi geldi bana senin kilondaki birinin daha çok yemesi gerektiğini düşünüyorum sonra kilon azaldıkça kısman gerekecek o zaman neyden keseceksin canım su da az tabikiiiiiiii..
aman banuşşş duyanda valla çok almışsın gibi gayet iisin canım valla sen platese başla gör değişimi..
deryacım benim bünye bilion saçmalama konusunda birinci hiç kendimi sevindirmiom artık böyle sonuçlara zaten bugün akşam mükemmek olan menümü akşam babaannemde yapılan mangalla bozdum hiç beyaz ekmek yemeyen ben 2-3 dilim yemişimdir o da yetmedi iki minik baklava yedim ama unuttum gitti yeni bir hafta başlıoooooooo
kavurmacı birini gördüm galibaaaa...
canım yaa bütün arkadaşlar yazmış ama birde ben yazayım..
bu erkeklerin bizden tek farkı işte buuuuu.
senin a dediğini onlar z anlar anlatmak istediğini anlamaz ..
kavga sebebi basittir ama söledikleri iç acıtır bilmezler..
kavganın ilk sebebini unutur sölenenleri unutamazsın.
sen yüzleri asılsa canını veresin gelir ama sen önünde salya sümük ağlarsın noooldu hanım demez çünkü görmez ...
ben 4.5 yıllık evliyim ve bi 5 yıl önce bunları söyleyeceksin deseler inanmazdım..
ama bak 5 yıl bana neler öğretti neler..
ama sakın üzülme bak hepsi aynı ...
daha 15 gün önce yaklaşık 1 ay süren bi sıkıntımız oldu eşimle ve sonuç ne biliomusun onun bu olaydan bana öğrettikleri..
okulda bi arkadaş dediki sakınnnn konuşarak derdini anlatmayı düşünme artık dedi sadece strateji geliştir her olaydan sonra dedi ve hakkaten mantıklı onları konuşmakla anlatmakla değiştiremiyoruz sadece tavsiyem şu sakın ha sakın vazgeçilmez gibi davranma ona biraz sıradan davran herkes gibi yapmak zor ama ben en sonunda becerdim....
bende bi ara mail atmayı düşünmüştüm ..
sıralı msj atardım hep eskiden 5-6 msj.. cevap gelmezdi neymiş sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyormuş ....
canım yaaa evet insan hayatta herşeyi görüyor allahım yuvana sağlık huzur versin güler yüzlü arkadaşım...
ay banuşşşşş bu kadar iyimser olmayın yaaa o da çocuk büyüttüğünü anlamalı bir baba çocuğuna gece de bakmalı sabah da... yoksa hazır büyümüş evlatlara bir süre sonra babalar tahammülsüz oluyorlar ve anlamıyorlar çünkü ne sıkıntılar olduğunu bilmiyorlar geçmişte...
benimki saolsun ii ilgilenir...
benide ekle canım ...
ortim kardeşin için umarım hayırlısı olur benim halamın oğlu iki yıl çıktı 2 yıl nişanlı kald ve düğüne 2 ay kala ayrııldı ki yıllardır ne diller dökeriz hala oğlum hepimize düşman olmuştu melek gibi çocuk kız yalancıydı küstahtı saygısızdı verin yiyeyim cinsindendi hep en sonunda o da anladı yazık umarım sizinde içinize sinmeyen konular varsa bunu kardeşin bi an önce görür..
iremcim kolay gelsin canım işin çok zorrr allah kolaylık versin...
ayyyy cevaplamak istediğim çok alntı var ama
benim heriff başlıcam garılar gulübüne gel artık diyor
menümü yazmak için girdim bugün harika ötesiydim
ne dışarda yemek yerken kaçamak yaptım, ne de misafirlerime çıkardığım ikramlıklardan tattım
1 lokma bile yemedim ki, sade kahvenin yanında en sevdiğim şeydir bir tatlı ve o tatlı şambaliii
sefam olsun yarın kahvaltıdan sonra kahvemle içerim dedim düşünün yalamadım bile hhehetemmeemm iğrençliği bırakıyorum
sabah
klasik kral kahvaltım
domates salatalık, peynir çeşitleri 3 zeytin 4dilim sucuk 1 dilim çavdar ekmeği 1 çay kaşığı bal şekersiz çay
dışarı çıkarken, 3-4 kaşık kıymalı patlıcan yedim çok acıkmıyım diye
3-4 top acılı tavuk yedim ayranla
eve geldik misafir gelecekmiş, hemen bişiyler hazırladım
onlarla 1 mandalina 1 armut yedim
sade kahve
1lt su3-4 saat avm de gezinti
cuma günü bu emeğimin karşılığını alırım inşallah maşallah
not: iki arada bir derede eşime yılbaşı hedayesi aldırdım
biraz zorlandım ikna aşamasından ama başarıyla görev tamamlandı
taba diz üstü deri bir cekett
sizde şimdiden alt zemini hazırlamaya başlayın kocalara
geçmş yarına kaldı öptüm kızlarr...
ne düşlüyorsanız doğan güneşle dilekleriniz gerçekleşir inşallah
ne dışarda yemek yerken kaçamak yaptım, ne de misafirlerime çıkardığım ikramlıklardan tattım
1 lokma bile yemedim ki, sade kahvenin yanında en sevdiğim şeydir bir tatlı ve o tatlı şambaliii
sefam olsun yarın kahvaltıdan sonra kahvemle içerim dedim düşünün yalamadım bile hhehetemmeemm iğrençliği bırakıyorum
sabah
klasik kral kahvaltım
domates salatalık, peynir çeşitleri 3 zeytin 4dilim sucuk 1 dilim çavdar ekmeği 1 çay kaşığı bal şekersiz çay
sade kahve
iyi akşamlar kızlar Nilgüncüm tuğba ben çook teşekkürler canım yorumun için daha dikkat edicem bu arad boğazım çok kötü fena grip olcam anlaşılan bu arada foto koyan arkadaşlar bayıldım size harika görünüyorsunuz
menümü yazayım hemencecik
sabah: 2 kuru kayısı 1 saat sonra
1 kk peynir
3 yeşil 2 siyah zeytin
salatalık
yumurta şekersiz çay
12 gibi form bisküvi 5 tane
3 gibi 1 kek
7 gibi 1 tabak makarna yoğurt
1.5 lt su
form çay, limonlu yeşil çay
ya hiç istediğim gibi beslenemiyorum ama kurstan gelince yemek yapmaya halim kalmıyo bu arada hani arkadaş iki ayda 5 kilo vermiş dedim ya sanırım 1 ay olmuş ve 8 kilo vermiş müthiş incelmiş çok heves ettim yaaa özel bi hastanedeki diyetisyene gidiyomuş ayda 2 kere gidip 70 lira veriyormuş oraya mı gitsem yoksa devlet hastanesine mi gitsem yani açıkçası devlet hastanesinde diyetisyen ilgilenmezse diye korkuyorum tecrübeli arkadaşlarım ne dersiniz???
kızlar tatil yaramıyor bana ya evde durdukçamı aklım yemeğe gidiyor nedir, zor tuttum bugün kendimi. karbon yandı bitti kül oldu yani
gözüm o kadar açtıki bol salata yaptım akşam.
menüm:
sabah
dil peyniri, beyaz peynir
yarım domates, 1 salatalık
1 dlm uno denge kızarmış, yeşilçay
ara: 5 fındık,5 badem,y.çay
akşam:
3 yk kavurma
bol salata
kaçamak: 1 kinder parmak çiko.:18:,yeşilçay
sabah karbon niyetiyle başladım ama sonra bu şekilde dengeledim artık puan hesaplama olayı yarından itibaren olsun napalım.
allahtan sabah 45 dk. yürüyüş bandında yürüdüm.
bu arada evde fii tarihinden kalma 42 beden bir pantolonum vardı. olcakmı acaba dedim. oldu fermuarı falan kapandı ama düğmesi azıcık karnımı sıktı iyi oldu bu pantolon ölçüm o şimdi hiç sıkmayacak şekilde giyebilmek. 48den 42 ye benim için rüyaydı...
Ooooooohhhh canım harikasın maşallahhh. bak ne şanslısın metabolizman harika çalışıyorr tebriklerrrrr
sanki menün az olmuş gibi geldi bana senin kilondaki birinin daha çok yemesi gerektiğini düşünüyorum sonra kilon azaldıkça kısman gerekecek o zaman neyden keseceksin canım su da az tabikiiiiiiii..
cnmm sağolasınn bugünde tartıldım 100g daha gitti diye ticker ımı -1kg eksilttim :)canım simitlere rağmen gitmiş 900 gr maşallah canımmmm..hedefinde pek güzel 69.6:)))
teşekkür ederim tatlım. kızımın fotosu bu, benimde çok hoşuma gidiyor. itiraf etmeliyim bu pozu yakalayana kadar anam ağladı. bu arada ben tam bir fotoğraf tutkunuyum çekmeyi çok seviyorum olursa fotocuya ihitiyacınız seve seve gelirim :)). tekrar teşekkürler canım çok onure ettin beni.
ve dediklerine bende katılıyorum burası çok güzel bir yer. umarım kimseyi kırıp incitmem sadece samimi olarak içimden geçeni yazdım.
25.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 70.8
bu hafta : 70.5
giden : 300gr
toplamda giden 22.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
bak dikkat edince ne güzel gidiyor.tebrikler..
QUOTE]
cnm sağolasın cok tesekkurler evet , az az gitsin razıyım ben
900 çok ii tatlımmmm
sağolasın arkadım tşkkk
Hanımlar yaa tam sevgililer gününde 14 şubatta erkek arkadaşım tamamiyle ankaraya dönüyor...
Şimdi 25 kasımdayız, 73 günüm var, sizce o güne kadar bozmazsam eğer ne kadar kilo verebilirim ki ???
Size soruyorum çünkü aranızda 20-30 kilo verenler var, bu süreçte ben bi 25 kilo fln vermiş olmak istiyorum açıkçası
Ne dersiniz??:44::44:
cnm sen 10 kilo bile versen o cocuk bayılır bayılır
hic uzun hesaplar yapma 25 diye falan
10-15 deme ksenin yarın gitmiş demektir :)
Arkadaşlar bence bu konuyu çok uzatmayalım .Ayrıca bu bi yarış da değil bi söz verme gibi başladı,kendimize bi yılbaşı hedefi koyduk ki daha ulaşılır olsun ,motivasyonumuz artsın diye,yılbaşına kadar 6 kilo vermek için sözleştik.Tabiiki burada haftalık bi yarış olduğunun hepimiz farkındayız ve bu yarışı kendi adımıza biraz hızlandırmak istedik ,Yılbaşına kadar 6 kilo vermek isteyen herkes bu hızlandırmaya ortak olabilir.İyi niyet ve çoşkuyla başlayan bi olayın böyle farklı yönlere gelmesi (gruplaşma falan)beni çoook üzdü.
cnm evet aynen hedef yılbasına kadar 6 kilo insallah
cok guzel ozetlemissin
benim daha okunacak 30 sayfam fala nvar
arkası yarın oldu benim icin :)
İzloşum ben de fikrimi belirtecek olursam;
Şimdi ne senin, ne benim, ne de banuşun burada bütün menüleri, sporları kontrol edip, kaçamaklara ceza verecek kadar ne vaktimiz ne kafamız oluyor. Ama bu yarışmayla bu kızlar menüleri ve her şeyi kontrol edecek, cezalar verecek, kısaca başlarında birbirlerinin eli sopalı koruyucuları olacaklar. Sırf o cezaların verdiği motivasyon bile topiğin enerjisine çok iyi gelecektir bence.
Bir ikincisi mesela ben sıkıya gelemiyorum, rahat olduğumda daha iyi veriyorum o yüzden yarışmalara hiç gelmem, düzenli diyet listelerini de yapamam mesela. İşte topikte de böyle iki grup var, bir rahat ve serbest olup verenler/vermek isteyenler. Bir de böyle sürekli birinin kontrolünde olmak isteyenler. Bu yarış işte o 2. grup için bence büyük motivasyon olacak. Listede de sadece onların ve siz üçünüzün adı farklı renk olacak o kadar. Genel listemiz aynı kalacak.
Ki kızlarda sadece kendi aralarında muhabbet etmez, topiğin eski akışına devam ederlerse (ki tersinin olacağını hiç sanmam) bence hiç bir sorun olmaz, aksine onların enerjileri bize de çok çok iyi gelir. Ama senin de dediğin gibi son sözü banuş söyler, ben de ona göre yarın listeyi yaparım :13:
cnm daha haftanın listesine bile goremedim ama cok emek harcıyorsun vaktini ayırıyordun bu işlere leine sağlık
İyi akşamlar hatunlar
Bugün kaç gündür bloğuma koyacağım diye heveslendiğim kot pantalondan bozma kot eteğimi terziden almaya gittim. Ben zaten önünü arkasını kesip biçip teğelleyip vermiştim, sadece yanlardan daraltılacaktı zaten büyük geldiği için. Bir de o ufak dikişler işte. Yani makinam olsaydı ben de yapardım, o yüzden işin büyük kısmını ben yaptım diye gururla koyacaktım bloğuma kii
Bir gittim terziye (samimiydik) bir dövmediği kaldıMeğer direk kesilmezmiş, dikişlerinden sökülürmüş, kestiğim yerleri tekrar sökmüş çok uğraşmış efendim ki abarttığına eminim bir karışlık bir yer çünkü dikilecek olan yer. Resmen yeni baştan bir etek yaptım dedi, yok artık dedim içimden ama vermiştim bir kere. Hiç beklemediğim bir rakam da verdim sağolsun ona da sinirim bozuldu bilseydim hiç vermezdim
Am en üzüldüğüm bunun bloğuma koyamamak olacak. Benim projeliğimden çıktı çünkü hatalı yapmışım her yerini
Ama yinede çekilip size göstereceğim en azından öyle mutlu olayım
vayyy hainlerrr
ayıp etmişler
ve bugunkü menüm.karbon 3:
sabah:
1 yeşil biber -3
2 kk beyaz peynir -1
3 yeşil zeytin -0,5
2 yumurta tavada -1
şekersiz çay -0
öğle:
karışık marul salata -6
tavuk haşlama 3 parça -0
1 kk peynir -1
1 üçgen peynir -1
akşam:
et ızgara -0
salata -8
3 parça yoğurtlu patlıcan -5
3 lt su
1 fincan yeşil çay çeyrek limonlu -1,5
toplam 28
ya bu muhtesem bir menü
sevda canım topikimizin enerji ve moral kaynağısensin canımçok gülüyorum sana yazdıklarına ama neden hep böyle çok konuşkan ve espiri gücü kuvvetli insanlar çok çekmiş oluyolar acaba hayatla dalga geçmeyimi öğreniyolar
KIZLAR MUTLAKA KADINLAR VENÜSTEN ERKEKLER MARSTAN ADLI KİTABI OKUYUN.kendinizden çok şey bulacaksınız.
yarın sınavım var. hastane enfeksiyonlarından. sağ şakağımda korkunç bir ağrı var. daha bir ton iş var of of
almanya'ya tatile gittim kuzenimin yanına
alışverişe çıktık,kuzenimin kızı o zaman 6 aylık ve bebek arabasına koyduk gidiyoruz
bebek biraz huysuzlanınca
kuzenimde yasak ama kucağıma alayım da sussun dedi
neyin yasak olduğunu anlamadan
trafik polisi geldi ve çocuğun can güvenliğini tehlikeye atamazsın ev kuralları çiğneyemezsin dedi
ve 20 euro ceza kesti
gözlerime inanamadım
sonra anladım ki bu kurallar ve yaptırımları sebebiyle bu kadar disiplinli bir ülke haline gelmişler
canım bu sene benim de orayı görme şansım oldu. o kadar düzenlilerki bazı şeylere inanamadım bile. en basitinde bir dükkanın açılış saati bile asla değişmiyor. kimse 2 kuruş kazancam diye taviz vermiyor kurallardan bunu tıpa ve eğitime uygulasana. asla geç kalınmıyan dersler asla aksamayan eğitim asla eksik olmayan işlemler ve kimseye ayrıcalık tanınmaması...sadece bunlar bile başarıyı getirir beraberinde...
deryacım benim bünye bilion saçmalama konusunda birinci hiç kendimi sevindirmiom artık böyle sonuçlara zaten bugün akşam mükemmek olan menümü akşam babaannemde yapılan mangalla bozdum hiç beyaz ekmek yemeyen ben 2-3 dilim yemişimdir o da yetmedi iki minik baklava yedim ama unuttum gitti yeni bir hafta başlıoooooooo
sabah
klasik kral kahvaltım
sade kahve
Bu hep benim de dikkatimi çeker, nerede neşesine özendiğim birini görsem çok acılar yaşamış biridir. Demek ki onlar öğreniyor hayatın kıymetini bilmeyi,şükretmeyi :26:
Çok okumak istediğim bir kitaptı zaten eskiden beri.
Başarılar iremcim
İşte bunları gördükçe soğuyorum ülkemden, insan gibi yaşamak bu olsa gerek..Burada ne canın kıymeti var, ne insanlığın..
Burada aynısını yapmaya kalk bak nasıl ayaklanıyorlar özgürlüğümüzü kısıtlayamazsınız, biz robot muyuz diye, bizim millet garip anlamıyor böyle şeyleri. Bir sigara yasağı geldi ki gene insanların sağlığı için, neler dediler. Ki ben çok rahat ettim artık her ortamda o dumanın altında kalmak zorunda olmadığım için.
Bizimkiler kölelik derler, resmen olay çıkar, çok zor biz de çok
Bazen gerçekten çok üzülüyorum burada doğduğuma..
Varan 3 olmuş, gene uyumumuz harikaNeyse bugün pazartesi 4 gün var
İzloşum maaşallah harika gitmişsin. Diz üzeri deri ceket hiç benimseyemediğim bir şey ama sen onu öyle bir önüme koyarsın ki kesin severim, fotoları bekliyoruz
Yılbaşından isteğim hediye filan değil, sadece eşimle geçirdiğim, gerekirse hiç bir şey yapmadan öylece oturduğumuz bir akşam
Yılın bu dönemi ben hep bunalımda olurum, banko yani şaşmaz!!
Bak görrr Allahın izniyle bu yıbaşınız harika olucakkk eşinle birlikte yiyin için film izleyinn
güzel arkadasım bu yaşlarınız bi daha geri gelmicek niye bunalımda giresin yeni yıla
haa tabi sebebinizi tam olarak bilemicem ama her yılbaşı çokmu misafir olur evde,cafe açık degildir heralde
o günde açıksada erken kapatın, gelmek isteyenlerede bu yılbaşını kocamla başbaşa geçiricem de
ne biliyim deryamm sakın yanlış anlama dediklerimi akıl vermek haddime bile degill ama önce kendi huzurunu düşünn
hem yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş derler ya koy güzel bi müzik dans ederek girin bu laf çıkarmışş sizde bütün yıll dans
edermişsinizz adamcığazı kimse alamazmış elindenbırakın yaww biz dans ederek girdik bu yıla bütün yıll danss edecezz
hadi mesutt 3 ayy kaldı bu yılın bitmesine dermişsinn
inşşş. çok güzelll olurr canımmm inşşşşş.
Günaydıııın
Sabah sabah defile var koşun
Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmişBunları başarı hikayeme de koyarım inşallah
Fotolara tıklarsanız büyür.
Önce bunlar eski hallerim 87-92 kilo
Eki Görüntüle 296993 Eki Görüntüle 296994 Eki Görüntüle 296995 Eki Görüntüle 296996 Eki Görüntüle 296997
Bu da dünkü halim 72 kilo
Eki Görüntüle 296998 Eki Görüntüle 296999 Eki Görüntüle 297000 Eki Görüntüle 297001 Eki Görüntüle 297002 Eki Görüntüle 297003 Eki Görüntüle 297004 Eki Görüntüle 297005
Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Bu da bu kot eteğin eski pantalon hali
Eki Görüntüle 297006
Kızlar burada 78 kilo demişim, şu an 6 kilo fark var
Ama ben zerre fark göremiyorum
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:
deryammmm ben senin bu pembeli fotonu görmemiştimm
kızz sen neymişsin ne olmuşsunnn
yemin ederimm orta yaşlı kilolu bi kadından lise öğrencisi çıtı pıtı bir genç kıza
dönüşmüşsünn vallahiiii muhteşemm bir değişimmm deryamm
hem ne dicem gözünü sevdiğim arada 6 kilo fark var diyosun sizce fark ediliyomu diyon
aa benim minnak davşanım fark olmasa, niye birer buçuk parmak daraltsın yanlardan
78 den 72 ye düşüşteki en büyük farkk bacakların daha hoş olmuşş duruşun değişmiş öyle söyliyimm sana
inan bir kez daha gurur duydumm azmine vallahii bravoo kızz
bu arada ayrıca bi bayıldığım noktalar var ama burdan yazmiyim dedimm anladın sen benii
maşallahhhhhhhhh maşallahhhhhhhhyirin seniii yirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?