80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım biz çok enteresan bir toplumuz. ben şu an son teknolojiyi oturduğum yerden kullanabliyorum amakliniğine çocuk girmesine engel olamıyorum mesela .az önce yoğun bakıma kebap getirmişler dört hastaya birden şaka gibi. demek istediğim bazı şeylerde acayip iyi bazı şeylerde son derece yetersiziz..bu ne yaman çelişki...

İremcim biz çelişki üzerine kurulu bir ülkeyiz zaten
çünkü herkes kafasına göre kurallar koyup,uyguluyor
toplum kuralı bizde hiç sayılıyor
bir anımı anlatayım

almanya'ya tatile gittim kuzenimin yanına
alışverişe çıktık,kuzenimin kızı o zaman 6 aylık ve bebek arabasına koyduk gidiyoruz
bebek biraz huysuzlanınca
kuzenimde yasak ama kucağıma alayım da sussun dedi
neyin yasak olduğunu anlamadan
trafik polisi geldi ve çocuğun can güvenliğini tehlikeye atamazsın ev kuralları çiğneyemezsin dedi
ve 20 euro ceza kesti
gözlerime inanama
dım
sonra anladım ki bu kurallar ve yaptırımları sebebiyle bu kadar disiplinli bir ülke haline gelmişler

canım bu sene benim de orayı görme şansım oldu. o kadar düzenlilerki bazı şeylere inanamadım bile. en basitinde bir dükkanın açılış saati bile asla değişmiyor. kimse 2 kuruş kazancam diye taviz vermiyor kurallardan bunu tıpa ve eğitime uygulasana. asla geç kalınmıyan dersler asla aksamayan eğitim asla eksik olmayan işlemler ve kimseye ayrıcalık tanınmaması...sadece bunlar bile başarıyı getirir beraberinde...

sanki menün az olmuş gibi geldi bana senin kilondaki birinin daha çok yemesi gerektiğini düşünüyorum sonra kilon azaldıkça kısman gerekecek o zaman neyden keseceksin canım su da az tabikiiiiiiii..
aman banuşşş duyanda valla çok almışsın gibi gayet iisin canım valla sen platese başla gör değişimi..

Hey gidi ayşeme maaşallah, birinci olsun inşallah

deryacım benim bünye bilion saçmalama konusunda birinci hiç kendimi sevindirmiom artık böyle sonuçlara zaten bugün akşam mükemmek olan menümü akşam babaannemde yapılan mangalla bozdum hiç beyaz ekmek yemeyen ben 2-3 dilim yemişimdir o da yetmedi iki minik baklava yedim ama unuttum gitti yeni bir hafta başlıoooooooo
kavurmacı birini gördüm galibaaaa...
canım yaa bütün arkadaşlar yazmış ama birde ben yazayım..
bu erkeklerin bizden tek farkı işte buuuuu.
senin a dediğini onlar z anlar anlatmak istediğini anlamaz ..
kavga sebebi basittir ama söledikleri iç acıtır bilmezler..
kavganın ilk sebebini unutur sölenenleri unutamazsın.
sen yüzleri asılsa canını veresin gelir ama sen önünde salya sümük ağlarsın noooldu hanım demez çünkü görmez ...
ben 4.5 yıllık evliyim ve bi 5 yıl önce bunları söyleyeceksin deseler inanmazdım..
ama bak 5 yıl bana neler öğretti neler..
ama sakın üzülme bak hepsi aynı ...
daha 15 gün önce yaklaşık 1 ay süren bi sıkıntımız oldu eşimle ve sonuç ne biliomusun onun bu olaydan bana öğrettikleri..
okulda bi arkadaş dediki sakınnnn konuşarak derdini anlatmayı düşünme artık dedi sadece strateji geliştir her olaydan sonra dedi ve hakkaten mantıklı onları konuşmakla anlatmakla değiştiremiyoruz sadece tavsiyem şu sakın ha sakın vazgeçilmez gibi davranma ona biraz sıradan davran herkes gibi yapmak zor ama ben en sonunda becerdim....
bende bi ara mail atmayı düşünmüştüm ..
sıralı msj atardım hep eskiden 5-6 msj.. cevap gelmezdi neymiş sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyormuş ....
canım yaaa evet insan hayatta herşeyi görüyor allahım yuvana sağlık huzur versin güler yüzlü arkadaşım...
ay banuşşşşş bu kadar iyimser olmayın yaaa o da çocuk büyüttüğünü anlamalı bir baba çocuğuna gece de bakmalı sabah da... yoksa hazır büyümüş evlatlara bir süre sonra babalar tahammülsüz oluyorlar ve anlamıyorlar çünkü ne sıkıntılar olduğunu bilmiyorlar geçmişte...
benimki saolsun ii ilgilenir...
benide ekle canım ...
ortim kardeşin için umarım hayırlısı olur benim halamın oğlu iki yıl çıktı 2 yıl nişanlı kald ve düğüne 2 ay kala ayrııldı ki yıllardır ne diller dökeriz hala oğlum hepimize düşman olmuştu melek gibi çocuk kız yalancıydı küstahtı saygısızdı verin yiyeyim cinsindendi hep en sonunda o da anladı yazık umarım sizinde içinize sinmeyen konular varsa bunu kardeşin bi an önce görür..
yarın sınavım var. hastane enfeksiyonlarından. sağ şakağımda korkunç bir ağrı var. daha bir ton iş var of of
iremcim kolay gelsin canım işin çok zorrr allah kolaylık versin...

ayyyy cevaplamak istediğim çok alntı var ama
benim heriff başlıcam garılar gulübüne gel artık diyor

menümü yazmak için girdim bugün harika ötesiydim
ne dışarda yemek yerken kaçamak yaptım, ne de misafirlerime çıkardığım ikramlıklardan tattım
1 lokma bile yemedim ki, sade kahvenin yanında en sevdiğim şeydir bir tatlı ve o tatlı şambaliii
sefam olsun yarın kahvaltıdan sonra kahvemle içerim dedim düşünün yalamadım bile hhehe temmeemm iğrençliği bırakıyorum

sabah
klasik kral kahvaltım
domates salatalık, peynir çeşitleri 3 zeytin 4dilim sucuk 1 dilim çavdar ekmeği 1 çay kaşığı bal şekersiz çay

dışarı çıkarken, 3-4 kaşık kıymalı patlıcan yedim çok acıkmıyım diye

3-4 top acılı tavuk yedim ayranla

eve geldik misafir gelecekmiş, hemen bişiyler hazırladım
onlarla 1 mandalina 1 armut yedim

sade kahve

1lt su 3-4 saat avm de gezinti
cuma günü bu emeğimin karşılığını alırım inşallah maşallah

not: iki arada bir derede eşime yılbaşı hedayesi aldırdım
biraz zorlandım ikna aşamasından ama başarıyla görev tamamlandı
taba diz üstü deri bir cekett
sizde şimdiden alt zemini hazırlamaya başlayın kocalara

geçmş yarına kaldı öptüm kızlarr...

ne düşlüyorsanız doğan güneşle dilekleriniz gerçekleşir inşallah

milletin o kadar kaçamağından sonra seninki pek masum geldi bana.bir daha yemezsin olur biter.

denemek lazım ellerine sağlık şimdiden.

evet hayırlısı olsun onun için.dua edelim de.derya da mantıklı demiş dene bir gör diye.belki de almazsın.geri.ama yine de tedbirli ol canım.

ah bu anneler.ne kadar yedirirse o kadar iyi anneyim diye düşünüyor.ama hafta sonları annelere gidemesek de kaçamak yapılıyor zaten.zaten topikçe böyle.bu zafiyetimizi aşsak aslında daha iyi olacak tartıda rakamlarımız.

slm kizlar nasilsiniz
benim menülerim idare eder gibiydi hafta sonu ama spor yok malesef

canın sağolsun zaten spor ve su çoğumuzda aksıyor.yeterki menüler iyi olsun.

resim koy da görelim tatlım.öneriler de bulunuruz.

KIZLAR MUTLAKA KADINLAR VENÜSTEN ERKEKLER MARSTAN ADLI KİTABI OKUYUN.kendinizden çok şey bulacaksınız.

elimde vardı am malesef aldığını geri vermeyen bir arkadaşım yüzünden yok şu an kitabım.bu saygısızlıklara tahammül edemiyorum.sonra neden paylaşmıyorsun kitaplkarını derler?

yarın sınavım var. hastane enfeksiyonlarından. sağ şakağımda korkunç bir ağrı var. daha bir ton iş var of of

çok geçmiş olsun .inşallah sınavda başarılı olursun.

hadi ya.hangi hastalıkmış bu?allah hastanede olan herkese yardım etsin.acil şifalar versin.

film gibi desene...rumca şarkılar söyleyrek yemek yapmak.allah rahmet eylesin..

aferin aferin tamam biz de kaçamk yaptık da bukadar abartmadık tatlım ya.yedin ne oldu?ne diyorduk " ağzında 2 dk poponda 2 sene" yedin de mutlu musun?tekrar başa döndün.ben de yedim börek ama form çayı içtim akşam yemek yemedim.su içtim.telafi etmeye çalıştım.benim de derdim var.eşimle sorunlarım,okul işleri,evimi bile yeterince temizlemeye fırsatım olmaması ve param yok diye temizlikçi alamamak.daha sayayım mı?

bahane istedikten sonra bir sürü var.bu kadar da yiyip her şeyi mahvetmeyelim lütfen..

ne kadar doğru bir kural tartışılır..sevgisiz bir toplum yaratma.evet iş de kurallar olsun ama aklım almıyor bazı şeyleri..

inşallah görür canım.kız hala burnundan kıl aldırmıyor.neymiş ben trip atmışım ona o da o yüzden benden uzak durmuş.sen bi telefon aç önce hatrımı sor yanlış anladınız bizi falan de.telafi etmeye çalış.allah biliyor ya bu evliliği istemiyorum.yazık olacak ona.

inşallah canım.sabah sabah günümü aydınlatan bir dilek oldu sağol.ceketin hayırlı olsun.bizimki almayacağı için hiç uğraşıp kendimi üzmeyeceğim.sen de ne güzel tutmuşsun kendini.helal olsun.asıl bizim tutmamız gerekirken sen kalan az kilona rağmen dikkati elden bırakmıyorsun.

herkese günaydın.

HARİKASIN

günaydın herkese...biraz dinlendim de kendime geldim.
belli bir hastalığı demedim nilgüncüm hanı hasta yakını olmak zor anlamında dedim.
sekiz sekiz buçuğa kadar çalışyaım sonra koşturma başlayacak zaten. ne olup bittiğini anlamaan daha gün akşam olacak. sevgiyle kalın. kaçamaksız günler...

Hiiii Ama diyetisyene gitsen bile yemek yapman gerekecek, eğer öyle bir destek lazım diyorsan bence gitmelisin ama aslında kendime başarırım popomu kaldırsam diyorsan o 70 lirayla kendini motive edecek şeyler yapabilirsin...kuaför alışveriş fln

Benimde bir ton 42 beden pantolonum var aay hiçbiri olmuyoooorrr

Ooooooohhhh canım harikasın maşallahhh. bak ne şanslısın metabolizman harika çalışıyorr tebriklerrrrr

Canavar gibi yapcam onu

sanki menün az olmuş gibi geldi bana senin kilondaki birinin daha çok yemesi gerektiğini düşünüyorum sonra kilon azaldıkça kısman gerekecek o zaman neyden keseceksin canım su da az tabikiiiiiiii..

yaaa canım benim iyiki hatırlattın BAKIN BEN NE SORUCAM SİZE Bİ YARDIMCI OLUN NOLUUUR...
ŞİMDİ BU BESLENME SÜRECİNDE KİLO VERDİKÇE VE DAHA FAZLA VERMEK İSTEDİKÇE DAHA FAZLA MI KISMAMIZ GEREKİYOR ZAMANLA?? ben hiç sizin gibi devasa kilolar veremediğim için merak ediyorum

Herkese günaydıııın ben bir sabah sporumu yapayım, yine yüyrken tanıdıklara rastlamam umarım

paylaştışım şeyi okuyup, bide cevap yazan, iyi dileklerde bulunan
herkese çokk teşekkür ediyorum tek tek
umarım sizlerinde yüzü güler bir ömürr,
Rabbim herkesin evine yuvasına huzur mutluluk versin inşşş.
çok güzel bir gün olsun kızlarr ve bir hafta böyle geçsinn boll sporlu,
kaçamaksızz, iradeli, neşeli bir hafta olsunn

Son düzenleme:
canım simitlere rağmen gitmiş 900 gr maşallah canımmmm..hedefinde pek güzel 69.6:)))
cnmm sağolasınn bugünde tartıldım 100g daha gitti diye ticker ımı -1kg eksilttim :)

rica ederim arkadası mne demek i her zaman samimi dusuncelerim ile buradayım
kızını opuyorum cok cok cok tatlı masallah

25.11.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 70.8

bu hafta : 70.5

giden : 300gr

toplamda giden 22.5

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : yok

cnm cok iyi tebrik ediyorum gözümün önünde eriyor gidiyorsun
ya ben buraya ilk girdiğimde 78-79 arası gidip geliyordun
3 ayda en az 10 kilo veridn masallah

kahvaltıda fırında patates yedim yaaaa, benim annemin yaptığı yemeklere karşı hayır demeyi öğrenmem gerekiyor....nasıl pişman oldum bak :26::26:

Bu hep benim de dikkatimi çeker, nerede neşesine özendiğim birini görsem çok acılar yaşamış biridir. Demek ki onlar öğreniyor hayatın kıymetini bilmeyi,şükretmeyi :26:

KIZLAR MUTLAKA KADINLAR VENÜSTEN ERKEKLER MARSTAN ADLI KİTABI OKUYUN.kendinizden çok şey bulacaksınız.

Çok okumak istediğim bir kitaptı zaten eskiden beri.

Başarılar iremcim

İşte bunları gördükçe soğuyorum ülkemden, insan gibi yaşamak bu olsa gerek..Burada ne canın kıymeti var, ne insanlığın..

Burada aynısını yapmaya kalk bak nasıl ayaklanıyorlar özgürlüğümüzü kısıtlayamazsınız, biz robot muyuz diye, bizim millet garip anlamıyor böyle şeyleri. Bir sigara yasağı geldi ki gene insanların sağlığı için, neler dediler. Ki ben çok rahat ettim artık her ortamda o dumanın altında kalmak zorunda olmadığım için.
Bizimkiler kölelik derler, resmen olay çıkar, çok zor biz de çok
Bazen gerçekten çok üzülüyorum burada doğduğuma..

Varan 3 olmuş, gene uyumumuz harika Neyse bugün pazartesi 4 gün var

İzloşum maaşallah harika gitmişsin. Diz üzeri deri ceket hiç benimseyemediğim bir şey ama sen onu öyle bir önüme koyarsın ki kesin severim, fotoları bekliyoruz
Yılbaşından isteğim hediye filan değil, sadece eşimle geçirdiğim, gerekirse hiç bir şey yapmadan öylece oturduğumuz bir akşam
Yılın bu dönemi ben hep bunalımda olurum, banko yani şaşmaz!!

Bak görrr Allahın izniyle bu yıbaşınız harika olucakkk eşinle birlikte yiyin için film izleyinn
güzel arkadasım bu yaşlarınız bi daha geri gelmicek niye bunalımda giresin yeni yıla
haa tabi sebebinizi tam olarak bilemicem ama her yılbaşı çokmu misafir olur evde,cafe açık degildir heralde
o günde açıksada erken kapatın, gelmek isteyenlerede bu yılbaşını kocamla başbaşa geçiricem de
ne biliyim deryamm sakın yanlış anlama dediklerimi akıl vermek haddime bile degill ama önce kendi huzurunu düşünn
hem yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş derler ya koy güzel bi müzik dans ederek girin bu laf çıkarmışş sizde bütün yıll dans
edermişsinizz adamcığazı kimse alamazmış elinden bırakın yaww biz dans ederek girdik bu yıla bütün yıll danss edecezz
hadi mesutt 3 ayy kaldı bu yılın bitmesine dermişsinn
inşşş. çok güzelll olurr canımmm inşşşşş.

Günaydıııın
Sabah sabah defile var koşun

Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmiş Bunları başarı hikayeme de koyarım inşallah

Fotolara tıklarsanız büyür.

Önce bunlar eski hallerim 87-92 kilo

Bu da dünkü halim 72 kilo

Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Bu da bu kot eteğin eski pantalon hali

Kızlar burada 78 kilo demişim, şu an 6 kilo fark var
Ama ben zerre fark göremiyorum
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:

Son düzenleme:

Ah sevdam vah sevdam, açık be güzelim, o kafenin kapandığı gün mü var
Bana kalsa zaten yılbaşı günü 7 de vuracağım kilidi oldu bitti banane ya köle miyim ben o günde kazanmayayım, ne kazanıyorsam zaten
Ama mesutla yıllardır bu konuda anlaşamadık. O müşteriye karşı çok kötü bir izlenim olacağını düşünüyor, kafe kapanmaz müşteri kaybederiz diyor Ki zaten yılbaşına önem veren bir adam değil benden önce hiç farketmezdim bile genelde uyuyor ya da oyun oynuyor olurdum diyor
Ben ise çok severim, yılın en sevdiğim zamanıdır yılbaşı
Söz veriyor kafe olmadığında ne istersen yapacağız diye ama şu an
Aman sevdam neyse kapatalım yoksa ben bu aralığı da kendime ve birilerine zehir edeceğim

deryammmm ben senin bu pembeli fotonu görmemiştimm
kızz sen neymişsin ne olmuşsunnn
yemin ederimm orta yaşlı kilolu bi kadından lise öğrencisi çıtı pıtı bir genç kıza
dönüşmüşsünn vallahiiii muhteşemm bir değişimmm deryamm

hem ne dicem gözünü sevdiğim arada 6 kilo fark var diyosun sizce fark ediliyomu diyon
aa benim minnak davşanım fark olmasa, niye birer buçuk parmak daraltsın yanlardan
78 den 72 ye düşüşteki en büyük farkk bacakların daha hoş olmuşş duruşun değişmiş öyle söyliyimm sana
inan bir kez daha gurur duydumm azmine vallahii bravoo kızz
bu arada ayrıca bi bayıldığım noktalar var ama burdan yazmiyim dedimm anladın sen benii
maşallahhhhhhhhh maşallahhhhhhhh yirin seniii yirrrrr

Seviyorum seni kuu
Söylemem o özel aramızda
Ben de böyle beğendiğim birini görünce şurası burası ne güzel değil mi mesut, taş gibi hatun filan derim. Vallahi sende var bir meyil der hep
Tabi böyle söylüyorum ama hele bir evet birtanem çok güzel kadın desin O da biliyor herhalde nabza göre şerbet yok yok yahu nesi var filan diyor hep, daha bir kadını beğendiğini görmedim
Bir ara çok sıkıştırdım hatta söyle bak cidden kızmayacağım ya bir kadını da beğenmiyorsun, beni nasıl beğendin diyorum cidden yalan söylemiyorum hepsi sahte, yapay diyor bilemiyorum artık doğrusunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…