80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm benim senin derdinn onun 2 tane elmayı yemesi degilll,
senin işinin bitmesini bekleyip, beraberce oturup birlikte yemeniz,
sen bişi yerken bi parçasını da ona ayırırkenn onun seni hiç düşünmeden
oturup yemesi ve unuttum demesiydi dimi güzelim ?
bunun senin için belki çok önemi varr amaa erkekler için hiç bir önem taşımıyo
nedir yani 2 tane elma yedim diye bişi mi oldu derler
canımm sakın üzme tatlı canını heleki elmadan sebepler için hiç üzme
her ne derdin olursada paylaş bizimle biz hep yanındayızz
yanlız cümleme dikkat et arkandayız demiyorum yanındayızzz

canım ya bi elmadan diyoruz degilmi. ama bi çöpten bile kavga cıkabiliyor.
ancak eşin senin neye kızdıgını anlamış aslında ama işine gelmediginden bska yöne cekmeye calışmış ki gidip elma almış. elma olsun olmasın ne farkeder degilmi. seni kızdıran onun seni düşünmemiş olması. üstelik söyledigin halde bunu yapmış olması. senin yerinde olsam aynı cümleleri kurardım bende. sana yazma geregi duydum cunku bazen benim eşimde konuyu anlar hatasını bilir ama baska bi yöne ceker kendince ve o sekilde kendini kandırır resmen. evliligimde kazandıgım güzel bi alşkanlık var vefaydasını fazlasıyla görüyorum. böyle durumlarda anlatmak istedigimi ve bütün duygularımı bi kagıda aktarıyorum ve eşime veriyorum. bana dönüşü herzamn olumlu oluyor. beni anlayarak dönüyor ve itiraf ediyor sucunu. yoksa ben gecsem karşısına ben sunu demek istedim desemde olmuyor o bunu tartışma olarak görmeye devam ediyor. söyedikleriyle nekadar cok seni kırdıgını dile getirki tekrardan seni kıracak seyler söylemekten cekinsin. istersen yazarak anlat bu sekilde belki sizede bi faydası olur. çünkü daha yolun baındasınız ve nasıl baslarsanız oyle gidiyor. saygıyı hep korumaya özen gösterin.

Sevdacım tam senin yazdığın gibi
benim kırgınlığım onun farkedemeyeceği kadar:26: detay
ama benim için büyük birşey
çooookkk teşekkür ediyorum canım benim
size yazınca daha iyi hissettim kendimi
iyiki varsınızzzz
bu şehirde ki yalnızlığımı sizinle birlikte köreltiyorum

Zekiyecim aynen söylediğin gibi
farkında ama ona saçma geldiği için kabul etmiyor
çok güzel bir yöntem kağıda dökmek
birazdan oturup yazacağım ben de
yarın akşam geldiğinde okusun bakalım nasıl tepki verecek
çok şükür ki saygısızca laflar etmedik ama sesimiz yükseldiği için tedirgin oldum
bir daha tartıştığımızda sesimiz daha çok yükselirse diye
çok teşekkür ediyorum önerilerin için canım

evliligimiz ilk yılında sinirli bi anımda eşime bagırmıştım nasıl yaptın hiç bilmiyorum oda donup kalmıştı ve evden cıkıp gtmişti.
ogun bu gundur sesim cıkmıyor
yani ortada biyanlış oldumu tepkini belli ettinmi karşındaki bidaha yapmıyor. örnek ben
bu yüzde hiç tedirgin olma.

biz evlendik eşim askere gitti hemen
neyse ben hamile kaldım falan filan
çektiğim çileleri es geçiyorum
dogum yaptım eşim askerden izne gelicek doguma
gündüz yetişemedi, çok kar vardı yollar kapalıydı neyse
gece gelmiş, hastaneye almamışlar bu saatte ziyaret yok demişler
eve gelmiş oda dogal olarak, evde doguma gitmeden bi soba kurdum
içinede çalı çırpı ne bulduysam doldurdum ki gelince hastaneden hemen yakıyım da bebek üşümesin dedim

çünkü başka yakıcak ısınıcak hiçbişim yokkk
neyseee ertesi gün sabah geldi hastaneye uyuyordum kokusundan tanıdımm açtım gözlerimi daha
kapıya yanaşırken,,,
eve geldik çıktım hastaneden eve bi geldimm amaaaa
çekyatlar açık ortalıkta yorganlarrr ve sobayı yakmış ısınmış
ve amca çocuklarıyla baba oluşunu kutlamışmışşş
ulannn .............................. neyse burayı bipledimmm
napıcamı şaşırdım anacım koştu bodruma bişiler bulurum diye kovayı kaptı eline
ben iki büklümm yatak yorgan toplicam diye ugraşıyorum
ve diyoki nolmuşş yanii ben onca yoldan gelmişim soguktamı yatsaydım diyo bana bak dedimm
mesele senin sobayı yakman degilll, insan bi düşünür var mıdır yokmudur der,
ortalıgı dagıttıgı gibi bi el atar toparlarr
gerçi kendince oda haklı şakır şakır kar yagıyo soguktamı yatsın:26:
ama çok gücüme gitmişti
aradan yıllarrrrrr geçti oglum şimdi 8 yaşında ama hala konusu açıldıgı zamann vuruyorum yüzünee
binbir özürler diliyo düşünemedim diyooo amannnnn neyseee ilknurcuguma örnek olsun dedimm hayatımızda neler oluyo neler
ama şimdi allahıma bin şükür kraliçeler gibi yaşıyorum evim arabam dükkanım herseyim var ama insana çok şeyler çektiriyo bu hayatt
şimdi gelirrr benimki aglamıcammm yaş gözümün ucunda bekliyo anacım
sizleri inanın çok seviyorummmmm

bunu duyduğum iyi oldu canım

bundan sonra sesini yükseltmeyecek olan eşim o zaman

çünkü ben bağırınca kulaklarına inanamadı ve korktum dedi

tabi ki bende daha dikkatli olucam bu konuda

Sevdacımmm özellikle kırmızı ile belirttiğim cümlen gözlerimi doldurdu

canımm hayat işte insana neler yaşatıyor :26:

çok şükür ki olumsuzluklar geride kalmış

hani erkekler derler ya kadınları anlamak ne mümkün diye

aslında erkeklerin yüzeyselliklerini anlamak ne mümkün

bu arada 8 yaşında oğlun varmış

maşallah maşallah sana

bizde seni seviyoruz canım

ilknurcum..........
boşuna demeişler ceviz kabugunu doldurmaz diye bazen çok saçma sebeplerden tartışma çıkabiliyor hayatımm
evlilik bu biz ilk zamanlarda çok tartışırdıkk,çocukların oldugu dönemi saymıyorum bile

sevdammm
içim sızladı okurken erkekle rince degil işte anacım ayıık var harbiden hamurlarındai

mesela ben deniz iki bebeye hergün bak,yedir içir uyut yıka
her hafta sonu babanız uyusun ses çıarmayın diye çocukları paylaa
beyfendi hafta sonu uykusundan mahrum kalmasın,aman arkileirnden mahrum kalmasın kafa dagıtsın diye göz yum
bugün sabah duş aldım azcık uzanayım dedimmm saat 10 oldu hadi kalk diyorr:26::26::26:
yuh dedimmm ya bebeler oldu olalı bi hafta sonuda uyumuşum yaniii ne olmuş ki dedimm

ama bundan sonra görsün bakalım hafta sonu uykusunu

hoş geldin ben nilgün......

müge çok güzel canım.ama 3 ü 1 arada tüm emeklerini mahvediyor.gereksiz şeker yüklüyorsun vücuduna.

bence hiç de kilo almış görünmüyorsun.ama pilatese başla yine de.o zaman çok daha dinç hissediyordun kendini.

bak bak bak..tüyolar çıkıyor yavaş yavaş.sen de bir resim eklesene canım.

sağol ne güzel şeyler yazmışsın.teşekkürler canım benim.

tuğba mı ..ne güzel kardeşimin ismi.menün güzel ama makarnayı yoğurtla yeme canım.mesela makarnanın kalorisi 100 ise yoğurtla 200 e kadar çıkıyor.salata ile yemeye çalış.bi de diyetisyenle yaparım dersen git mutlaka.yapamazsan parana yazık olmasın.

hoş geldin canım.benim de okul işleri çok birikti.demek sen de okul yemeğine gittin.resim koysana görelim neler giyindin?

ya bu kadar olur..inan bugün resimlere bakarken aynı şeyi düşündüm.sanki daha mı yaşlı gösteriyorum.sarının havası falan hoş da fönsüz bir şeye benzemiyor.bi de sanki sıkıldım artık.
yorumlar için sağol.bal damlamış ağzından...ben en iyisi 2 hafta sonra dipler için gittiğimde direk çikolata kahve boyatayım saçlarımı.

ne güzel az kalmış 42 lere.zaten face den fotolarını gördüm.kesinlikle 38 beden görünüyorsun.o kadar kiloyu nerene saklıyon anlamadım.

sen de iyiki varsın.ve bizim bitanemizsin.seni çok seviyoruz sakın unutma.ve acını da sevincini de saklama.annen için bile olsa.yoksa böyle tıkanır daha çok üzersin onu da kendini de..

yorumlar için sağol canım.çok tatlısın.kavga sebebiniz çok komik.kusura bakma.sen bile gülüyorsundur aslında.ama inan tek senin eşin değil saçmalayan yada ayrıntıları farkedemeyen.hepimizde var onlardan.aslında senin soru çözmeni bekleyemiyorsa kendi yerken sana da keip getirebilirdi.yada canım ben yedim kusura bakma ama şimdi gidip alıyorum yine derdi.keşke yaşanmasaydı.ama olmuş artık.nöb ette olması iyi olmuş.herkes kendini dinlesin biraz.

canım ya ..kitap gibi kadınsın ha.neler yaşamışsın öyle.allah bundan sonra hep yüzünü güldürsün inşallah.ama sen de temcit pilavı gibi adamın öenüne eskileri koyma.olmuş bitmiş artık.

bu arada hamama başkalarıyla nasıl gidebiliyorsun ya.ben hiç cesaret edemem valla.

hafta sonu çok kötü geçti.beşamal sosolu karnıbahar ve ıspanaklı börek çok yedim.salak ne güzel iltifat etmişler sana.insan gaza gelir az yer daha azimli olur değil mi?yok olmaz.ben sanki 30 kilo vermişim olay bitmiş gibi yedim ne güzel börekleri.

hiç akıllanmayacağım..

Boydaşım öyle yapsaydım süper olurdu, zaten planım da oydu ama işte o güzelim yağına ekmek banmasam gözlerim açık giderdi Bir de bu tarifte yağda da kavuruyorsun bir süre, yağlıydı yani

facebokk'ta da grup varmış

ben de katılmak istiyorum

beni de ekleyin

ya da ben aratsam bulabilirmiyim ki :26:

İlknurcum mesaj kutunu boşalt sana mesaj atacağım facebook adresimi ama dolu olduğu için atamıyorum

Ne güzel bir yöntem zekiyecim, maaşallah size, onu anlayan enişte beyimize de helal olsun ama o da bir incelik

Sarı çok zor renk ve çok tehlikeli, doğru ten değilse büyük ihtimal yaşlı gösteriyor, sürekli makyaj istiyor, zerre bakımsızlığı kaldırmıyor. Bu sebeplerden ben sarı rengi çok az kişiye yakıştırıyorum. Boyat bence de, eminim kendini çok daha harika hissedeceksin
Haftasonu çoktaaaan bitti örtmenim, haydin sil baştan

canım dilediğin olsun inşallah. bende 6 aralıkta oğlumun doğum gününe 65 demiştim ama bayram ve tatiller bozdu.inşallah sen dilediğin hedefine ulaşırsın canım

SİZE BİR MÜJDEM VAR!! AZ ÖNCE TARTIYA ÇIKTIM VE 87.5 GELDİM...HEMDE 1-2 GÜNDÜR KAÇAMAKLI SÜRDÜRDÜĞÜM HALDE
Ooooooohhhh canım harikasın maşallahhh. bak ne şanslısın metabolizman harika çalışıyorr tebriklerrrrr
herkese güzel pazarlar
az kalorili bol sporlu bir gün olur inşallah...

hepinize yorumlar için çok teşekkürler...

cuma 75.4
pazar 73.4

rekor mu kırcam ne.......
neeee heyyy maşallahhhh.gitti bile 2 kg birincilik kesiiiinnn tebrikler canımmmmmm

canımmmmm kv çoook sevemene bende sevindim adaşım ne olsa:)))bende seni kocamaaannn öpüyoreeee...
karbona gelince canım bugun bende 5 10 arası kaldım diye düşünüyorum menümü yazarken hesaplıycam.saollll
canımmmm çok doğru demişsin saf pro ama tavuk tavuk böö geldi bugun. yani helal olsunnnn bu diyetle kilo veren herkese ve sana. ah et tavuk yumurta iyi gibi geliyor ama salatasız ekmeksizde olmuyor..alışmışım sabah 1 ekmek ve dom.sal yemeye. aç kalıyom yaa:)))
ben geçmişi okurken siz de benim öğretmenler günü yemeği resimlerine bir bakın..

Eki Görüntüle 296511 Eki Görüntüle 296510
canımmm saçın harika olmuş. bi baktım acaba kısamı kestirdin diye. ama yok topuzmuşşş çok çok güzel olmuşsun canım maşallahhh..bide bi araya gelelimde birlikte döktürelim canımmm. kollar içinde leslienin ve 2 3 kg ağırlık çalışmanın çok çok faydasını gördüm ben canım
canım merhaba ben tülin hoşgeldin.15 kg vermişsin daha önce canım büyük başarı. birlikte 20 kg daha veririz inşallahhh...
ahhh çantalarım olacaktı semracımmm:))) sen şimdi birinciyken ne yersin yağlı ekmekleriii. kavurmaya hiiiç lafım yok afiyet olsunda olmadı bu yağlar:)))
merhaba canım ben tülin hoşgeldinnn. maşallah 22 kg vermişsin daha önce ...80den de bi 15 versen yeter sana inşallahhh..
bende uzun süredir resim eklemiyorummm ahanda yeni kilo almış halimmmmmmmmm

kazagım arkasında dantelden bir kepenek varrr onu görsetmek için arkamı döndümmm
bu arada eski arkilerimm saçlarım uzamış dimee
canımmmm inan o pembe elbiseli resminden daha zayıf gördüm seni...demekki göbekte kalmış sadece fazlalıklarr..fıstık gibi olmuşsun maşallahhhhh
ooo canım nerelerdesinnnn.hoşgeldin tekrar...kaldıgımız yerden devam canımmmmm
canımm bumu canını üzdügün...sen yarın dikkat eder toplarsın gariiiiii.üzme canınııı afiyet olsunnnn

canımmm bi elma nerelere getiriyor insanı. erkeklerle düşünce yapımız bambaşka. sanki 10 kg elma istedik derdimiz elmamı. ama işte onların mantıgı bu. 2 elmaya karşılık 10kg...canım en başta nasıl davranırsan öyle gider. tepkini ver ama yüzünü asma olurmu. kırgınlıklarıda çok uzun tutmamaya çalış ve dediğin gibi olayı hemen çözmeye çalış içinde tutarsan büyüyerek geri dönüyor canım.
canımmm ay benide ağlattınnnn. Rabbim her zaman mutlu etsin seni. yuvanda hep mutlu huzurlu ol emii sevdammmm...

İlknurcum sana yazmayı unutmuşum, gerçekten basit bir sebep gibi görünebiliyor ama özellikle biriktirilen şeyler varsa böyle komik sebeplerden patlıyor işte. O unutup yemiş olabilir, o anlaşılır bir şey çünkü bizim kadar ince düşünceli değiller artık o allahın emri ama sözü kırıcı olmuş açıkçası. O yüzden neden bu kadar üzüldüğünü anlıyorum..Ama eminim daha söylediği akşam çok pişman olmuştur. Bu konularda şunu bunu yap demeyi hiç sevmem, sakın öyle algılama ama ne kadar kırıldığını belli et ki bu tip laflar tekrarlanmasın.

Ahh Sevda ahhh,hüzünlendirdin beni,yazdığın mesajın başlığını görünce sevda bizi yine güldürecek bişey anlatacak galiba diye geçirdim içimden ama bu sefer hüzünlendirdin beni canım.Evet dediğin gibi hayatta insanın başına herşey geliyo,bundan sonra oğluşun,kızın ,eşin ve sevdiklerinle mutlu ,sağlıklı bi hayatın olur inşaallah...biz de seni seviyoruz.

deryaaa birde bana el at. ben 1 yıldır nerdeyse sarı kullanıyorum sarı derken acık kahve bi renk oluyor benim siyah sacın ustune. en sonda onun üstüne röfle yaptırdım madem döndüm sarıya biraz sarı gibi dursun dedim. ama benim bi sorunum var şakaklarda beyaz sac var. sac dibim geldimi beni kendi sac rengim degil ama beyazlar rahatsız ediyor. birde aksi gibi ön tarafta 2 yanlarda. durum böyle olunca saclar az ble cıksa hemen dipleri boyatmak istiyorum ve cok sıkta boyatmak istemiyorum. 1 haftadır koyu bi renge dönsemmiki diye düşünüyorum. koyu renkte en azından beyazlara kendim ara ara boya yaparım. aslında sarıyı seviyorum ama sırf bu sıkıntı yüzünden dönsemmiki diye düşünüyorum.
ay cok uzattım kıacası bana siyah dışında hangi renk yakışır? :26:

ve 5. karbon menüm:

uyanınca 1 kupa form çay

sabah: sucuklu yumurta -1
beyaz peynir -1
şekersiz çay-0

öğle
1 grisini küçük olan -3
salam 2 parmak kadar -1

akşam: 3 parça tavuk haşlama - 0
1 lokma tam b ekmek -2 olsun
toplamda : 8

2,5 lt su

1 lt yasemin çayı

aa ben limon sıkmıştım yarım -3 toplam 11 etti

kızlar bana bi akıl verin yaaa.5 gün oldu karbonda. yarın ara versemmi diye düşünüyorum.sebep çok.wc olayı yok 6 7 gündür. çatlıycam.600 gr vermiştim ama bu sabah 300 gr geri gelmiş.wc olmadıgından sanırım..
annemde çarş. falan gidecek üzülüyo ben yemiyorum diye. ben yemeyince oda sıkıyo kendini. kadın 1 kg verdi geleli :))) gerçi iyi oldu amaaaa. işte insan evine misafir gelince rahat etsin istiyo..
yarında bi arkadaşım annesiyle gelecek. biz onunla misafir menüsü yapmayız. 1 kısır yeter bize. bende yarın yeşil mercimek salatası yanına yoğurtlu kabak havuç salatası ve sütlü bi tatlı yapcam. bide galeta vercem yanında. ama ben karbon yaptıgım için hiiç birinden yiyemem. e onlarda karbon falan bilmeyeceği için garip olurlar...

neticede acaba 2 3 gün ara versem acep verdiğimin hepsini geri alırmıyııımmm. yada 2 şer kaşık yesem akşamda tavuk yesem olurmuuu...ayyy ne yapam bennn

Nilgüncüm gerçekten komik
elma yani sonuçta
ama eşim benim takıldığım noktayı anlayamadığı için
tartışma büyüdü
keşke senin yazdığın gibi davransaydı
ama burnundan kıl aldırmadı

Tülincim 10 kg elmayı görünce patladım zaten
bundan sonra ufak birşey de olsa içimde tutmayacağım canım
yoksa böyle büyük patlamalar yaşıyoruz

Deryacım 10 kg elmayı getirip önüme koyup da o sözü sarfetmesi
beynimden aşağıya kaynar sular dökülmesine sebep oldu
pişman oldu sanıyorum çünkü bugün tlfda
ilk defa nöbette olduğum için isyan ediyorum dedi
önerin için çok teşekkür ediyorum canım
zekiyenin yöntemini kullanacağım
açık açık yazacağım
anlayacaktır
bu arada ekledim seni canım

haklısın yarın okul var ve her şey düzenli olacak.

canım bence yeter bu kadar karbon.şu wc olayı çok önemli.sen zaten liste uygulamada başarılısın.başka bir liste uygula istersen.ye sebzeni meyveni.ama yarın için dikkatli ol.karbon sonrası normal düzene dönersn hemen alıyormuşsun kilo.bi de arkadaşlar tavsiyede bulunsunlar bakim.

artık uyumam lazım.eşimle kardeşimin söz ve nişanını konuşuyorduk.ne umduk ne bulduk ya.allah var istemiyorum düğün bu yaz olsun.inşallah ertelenir de kardeşim en doğru kararı verir.çok zormuş kız almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…