canım bence yeter bu kadar karbon.şu wc olayı çok önemli.sen zaten liste uygulamada başarılısın.başka bir liste uygula istersen.ye sebzeni meyveni.ama yarın için dikkatli ol.karbon sonrası normal düzene dönersn hemen alıyormuşsun kilo.bi de arkadaşlar tavsiyede bulunsunlar bakim.
artık uyumam lazım.eşimle kardeşimin söz ve nişanını konuşuyorduk.ne umduk ne bulduk ya.allah var istemiyorum düğün bu yaz olsun.inşallah ertelenir de kardeşim en doğru kararı verir.çok zormuş kız almak.
ahhh ahhhh şu aç tülineee yapılırmı buuuu.domatesin tadını unuttumm cicimmm. bayılırım patlıcan közlenmesineee...açım aççççç. en kısa sürede deniycem canımmmm. kıymasızda yaparım belkim:))) sende daha ne tarifler vardırrrrr yaz canım yazz bizde öğrenelimmmmKızlar biz selanik-üsküplüyüz
size bir selanik yemeği yazmak istedim
çünkü hem diyete uygun hem de çeşit olması açısından
Patlıcanlı Domates dolması
malzemeleri
6 domates
4 patlıcan
400 gr kıyma
1 yumurta
1 demet maydanoz
Tuz
karabiber
1 yk z.yağ
hazırlanışı
Domatesleri yıkayıp içlerini oyun. Patlıcanları közleyip püre haline getirin. Kıymayı bir fincan suda suyunu çekinceye kadar
pişirin. Patlıcan püresi, domates içlerin yarısı, çırpılmış yumurta, yarım demet kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip
iyice karıştırın.
Domateslerin içini patlıcanlı iç malzemeyle doldurun. Fırın kabının tabanına kalan domates içleri ve maydanozu yerleştirin.
Üzerine domatesleri dizin. z.yağını üzerlerine gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında yarım saat
pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.
Ben kıyma yerine tavuk'da koyuyorum
çok lezzetli ve hafif oluyor
deryaaa birde bana el at. ben 1 yıldır nerdeyse sarı kullanıyorum sarı derken acık kahve bi renk oluyor benim siyah sacın ustune. en sonda onun üstüne röfle yaptırdım madem döndüm sarıya biraz sarı gibi dursun dedim. ama benim bi sorunum var şakaklarda beyaz sac var. sac dibim geldimi beni kendi sac rengim degil ama beyazlar rahatsız ediyor. birde aksi gibi ön tarafta 2 yanlarda. durum böyle olunca saclar az ble cıksa hemen dipleri boyatmak istiyorum ve cok sıkta boyatmak istemiyorum. 1 haftadır koyu bi renge dönsemmiki diye düşünüyorum. koyu renkte en azından beyazlara kendim ara ara boya yaparım. aslında sarıyı seviyorum ama sırf bu sıkıntı yüzünden dönsemmiki diye düşünüyorum.
ay cok uzattım kıacası bana siyah dışında hangi renk yakışır? :26:
ve 5. karbon menüm:
uyanınca 1 kupa form çay
sabah: sucuklu yumurta -1
beyaz peynir -1
şekersiz çay-0
öğle
1 grisini küçük olan -3
salam 2 parmak kadar -1
akşam: 3 parça tavuk haşlama - 0
1 lokma tam b ekmek -2 olsun
toplamda : 8
2,5 lt su
1 lt yasemin çayı
aa ben limon sıkmıştım yarım -3 toplam 11 etti
kızlar bana bi akıl verin yaaa.5 gün oldu karbonda. yarın ara versemmi diye düşünüyorum.sebep çok.wc olayı yok 6 7 gündür. çatlıycam.600 gr vermiştim ama bu sabah 300 gr geri gelmiş.wc olmadıgından sanırım..
annemde çarş. falan gidecek üzülüyo ben yemiyorum diye. ben yemeyince oda sıkıyo kendini. kadın 1 kg verdi geleli :))) gerçi iyi oldu amaaaa. işte insan evine misafir gelince rahat etsin istiyo..
yarında bi arkadaşım annesiyle gelecek. biz onunla misafir menüsü yapmayız. 1 kısır yeter bize. bende yarın yeşil mercimek salatası yanına yoğurtlu kabak havuç salatası ve sütlü bi tatlı yapcam. bide galeta vercem yanında. ama ben karbon yaptıgım için hiiç birinden yiyemem. e onlarda karbon falan bilmeyeceği için garip olurlar...
neticede acaba 2 3 gün ara versem acep verdiğimin hepsini geri alırmıyııımmm. yada 2 şer kaşık yesem akşamda tavuk yesem olurmuuu...ayyy ne yapam bennn
birde sizim bi turşu deilde adını bilmediğim bi berli lor peynirli bişiiiniz var ben ona bayılıyorum nasıl bir lezzettir o insana 1 tane ekmek yedittirir benimde babaannem otaraflardan ama tam nereden bilmiyorum ama bende trakyalıyım ve bizim sizlerle damak zevkimiz hemen hemen aynı çoğu şeyimiz aynı adetler falan çok hoşuma gider benim kıyafetlerde ayrı bi güzelllKızlar biz selanik-üsküplüyüz
size bir selanik yemeği yazmak istedim
çünkü hem diyete uygun hem de çeşit olması açısından
Patlıcanlı Domates dolması
malzemeleri
6 domates
4 patlıcan
400 gr kıyma
1 yumurta
1 demet maydanoz
Tuz
karabiber
1 yk z.yağ
hazırlanışı
Domatesleri yıkayıp içlerini oyun. Patlıcanları közleyip püre haline getirin. Kıymayı bir fincan suda suyunu çekinceye kadar
pişirin. Patlıcan püresi, domates içlerin yarısı, çırpılmış yumurta, yarım demet kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip
iyice karıştırın.
Domateslerin içini patlıcanlı iç malzemeyle doldurun. Fırın kabının tabanına kalan domates içleri ve maydanozu yerleştirin.
Üzerine domatesleri dizin. z.yağını üzerlerine gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında yarım saat
pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.
Ben kıyma yerine tavuk'da koyuyorum
çok lezzetli ve hafif oluyor
ilknur göremedim fotonu ya bir daha eklerim yazmışsın
eve gidince söylerim sana eklersin o zaman tekrar çok sevindim
ahhh ahhhh şu aç tülineee yapılırmı buuuu.domatesin tadını unuttumm cicimmm. bayılırım patlıcan közlenmesineee...açım aççççç. en kısa sürede deniycem canımmmm. kıymasızda yaparım belkim:))) sende daha ne tarifler vardırrrrr yaz canım yazz bizde öğrenelimmmm
birde sizim bi turşu deilde adını bilmediğim bi berli lor peynirli bişiiiniz var ben ona bayılıyorum nasıl bir lezzettir o insana 1 tane ekmek yedittirir benimde babaannem otaraflardan ama tam nereden bilmiyorum ama bende trakyalıyım ve bizim sizlerle damak zevkimiz hemen hemen aynı çoğu şeyimiz aynı adetler falan çok hoşuma gider benim kıyafetlerde ayrı bi güzelll
canım tarif içinçok teşekkürler
sağol canım bu eğitim verildiğinde ben izinde ve acilde olduğum için hiçbirine katılamadım bunun haksızlık olduğunu vurguladım ama maalesef elimize geçen birşey olmadı. çok tepkiliyim bu sınava. ama çalışırken çok şey öğrendim. ama ezberleyemediğim şeyler de var. canımı sıkmayacağım dediğim gibi özünde tepkiliyim bu olaya. hayırlısı olsun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?