80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi akşamlar,menümü yazayım

sabah-----------2 dilim ekmek,1 h.yumurta,3yeşil zeytin,yeşil çay
ara--------------oğluşumun yarım yumurtası,1 avuç leblebi
öğle-------------4-5 yk menemen,ve 1 dilim ekmek
akşam-----------hamsi buğulama,salata,3 dilim ekmek

başka bişey yok(daha ne olsun)
bugün 5 dk ile bisiklete başladım yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum çok ham vücudum çünkü...

Kızlar biz selanik-üsküplüyüz
size bir selanik yemeği yazmak istedim
çünkü hem diyete uygun hem de çeşit olması açısından

Patlıcanlı Domates dolması

malzemeleri

6 domates
4 patlıcan
400 gr kıyma
1 yumurta
1 demet maydanoz
Tuz
karabiber
1 yk z.yağ

hazırlanışı
Domatesleri yıkayıp içlerini oyun. Patlıcanları közleyip püre haline getirin. Kıymayı bir fincan suda suyunu çekinceye kadar
pişirin. Patlıcan püresi, domates içlerin yarısı, çırpılmış yumurta, yarım demet kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip
iyice karıştırın.

Domateslerin içini patlıcanlı iç malzemeyle doldurun. Fırın kabının tabanına kalan domates içleri ve maydanozu yerleştirin.

Üzerine domatesleri dizin. z.yağını üzerlerine gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında yarım saat
pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.

Ben kıyma yerine tavuk'da koyuyorum

çok lezzetli ve hafif oluyor

canımm öylemi diyosunn.ay verdiğimide alıcam diye korktum hee. yeşilmercimek full karbon zaten 1 kaşık bile yesem biter işim:)) kardeşin içinde hayırlısı olsun canımmm. 6 7 ayda kısa bi süre değil tanırlar birbirlerini iyice inşallahhh

ahhh ahhhh şu aç tülineee yapılırmı buuuu.domatesin tadını unuttumm cicimmm. bayılırım patlıcan közlenmesineee...açım aççççç. en kısa sürede deniycem canımmmm. kıymasızda yaparım belkim:))) sende daha ne tarifler vardırrrrr yaz canım yazz bizde öğrenelimmmm

Zekiyecim aslında siyah o güzel gözlerini çok güzel ortaya çıkarırdı ama istemiyorsun. Beyaz tenine kumral çok güzel olur açık ya da koyu bir bak istersen, elinde bir örnekle gidersin kuaföre. Ama sana bütün koyu renkler yakışır bence

Güzeller güzelim 5 gündür böyle 10 puanı aşmıyorsan ara ver bence, 3-5 günlük kürler yetiyor bu kadar sıkı olunca, fazlası insanı delirtiyor zaten
Geri alma olayı tamamen denemene kalmış, banu alıyorum diyor mesela, ben almıyorum karbonla verdiğimi tamamen bünyeler ile alakalı.

deryacımm bitek ikimizi değil bu gün çoğu kişi kavurma yemiş yaktı bizi bu kavurmalar ben daha neler yedim ohooooo eşim bile kızdı napiim vurdum dibine yarına allah kerim

tülin canım çanta valiz evdeki tencere tava ne varsa yolla anca akıllanır bu kafam ama annemin evde soba kurdular çıtır çıtır yanıo bide kardeşim bi yerden ekmek alıo uzun uzun dilimleri olan tam kızartmalık annem sofraya bile oturmadı kızartıo sürüyo yağları sofraya hadi hadi yiyin bişeycik olmaz kızım dio resmen tuzak kurdubana dünde ordaydım dikkat ettim ama bu sabah kokuya dayanamadım şimdi kimbilir kaç gün aç kalcam bunları atmak için offfffffffff

sevda canım topikimizin enerji ve moral kaynağısensin canımçok gülüyorum sana yazdıklarına ama neden hep böyle çok konuşkan ve espiri gücü kuvvetli insanlar çok çekmiş oluyolar acaba hayatla dalga geçmeyimi öğreniyolar senin gibi hamilelik ve loğusalık benimde çoook kötü şeyler yaşadığım dönemler insan zaten normalden çok daha fazla duygusal oluyo bide böyle şeyler olunca ahhh ahh ii bilirim ama geçmiş gitmiş şu sözü çook severim zahmetsiz rahmet olmaz die bak hepisiciği geçmiş gitmiş şimdi yaşa hayatın tadını çıkar yakışır canım arkadaşıma

Fırsat buldukça okuyorum...bir heves saçlarımı sarımsı bir renk yaptım hiç sevmedim hiç istediğim gibi kullanamadım.. Ben de ilk fırsatta kahverengiye boyatacağım. Tam renk bulamadım aslında sadece koyu olsun istiyorum..

birde sizim bi turşu deilde adını bilmediğim bi berli lor peynirli bişiiiniz var ben ona bayılıyorum nasıl bir lezzettir o insana 1 tane ekmek yedittirir benimde babaannem otaraflardan ama tam nereden bilmiyorum ama bende trakyalıyım ve bizim sizlerle damak zevkimiz hemen hemen aynı çoğu şeyimiz aynı adetler falan çok hoşuma gider benim kıyafetlerde ayrı bi güzelll
canım tarif içinçok teşekkürler

klinik tamamen dolu özel odaları bile çiftledik hasta yakınları dışarıda oturmak için olan yerlerde uyuyorlar içim acıdı. boş yer olunca oralarda uyuyorlar ama şu an oturmaya bile yer yok. içim accıdı öyle görünce. ne zor şey hastalık o soğukta heryerleri tututlacak kendileri de hasta olacaklar

sağol canım bu eğitim verildiğinde ben izinde ve acilde olduğum için hiçbirine katılamadım bunun haksızlık olduğunu vurguladım ama maalesef elimize geçen birşey olmadı. çok tepkiliyim bu sınava. ama çalışırken çok şey öğrendim. ama ezberleyemediğim şeyler de var. canımı sıkmayacağım dediğim gibi özünde tepkiliyim bu olaya. hayırlısı olsun bakalım..

Tülincim etsiz de yapılabiliyor
ama eşim etsiz yemeği yemek saymadığı için ben mutlaka koyuyorum :26:
tarif çok tatlım,en çok sevdiğim şey yemek yapmaktır
aklıma geldikçe paylaşırım

Semracım biz biberi salamura yaparız
onu da peynirle karıştıriyoruz
bundan bahsediyorsun bilmiyorum ama
bu da çok lezzetli oluyor
rahmetli babaannem rumca şarkılar söyleye söyleye yapardı yemekleri
nur içinde yatsın,gözümde canlandı şimdi
evet bizim adetlerimiz çok benziyor
arada kısacık bir sınır var sadece ondandır

İremcim benim abilerimden birisi de doktor
onun çabalarını bildiğim için seni çok iyi anlıyorum
şuan amerika'da ve daha çok çabaladığını söylüyor
ama buradaki gibi hasta başına düşen doktor sayısı az değilmiş

İYİ GECELER KKnın güzelleriii

keyifler nasıl bakalımm

ben bu hafta sonu işi abarttım abartmak kelimesi az kalır pizzamı yemedim cipsmi yemedim çikolatamı yemedim aklınıza ne gelrşse yedim yaniii

güya kaçamakyı ama b.ku çıtı resmen

napim biraz rahatladım geçen hafta kas kas bir gram bile veremedim.......

canlarım bu aralar sıkıntılıyım iş meseleleri malummm

müşterilermden anlayışsız olanları giderk artıyor netsem bilmiyorummm

sizleri saviyorum geçmişe dalıyorummm bayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…