80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...

diyet listesinde öğle yemeği 5 kaşık yemek bir ince dilim ekmek ve salata bu bünye doyar mı yaaaa??* doyar doyar diyosunuz demi? alışıcam elbet bende spor bir daha ki emre kadar yok dedi en çok buna sevindim galiba:)

kendime bi ticker yapayım bari

Günaydinnnnnnnnnnnnn

Sabah Sabah Deryaaamin Lolitaminn Resimleriye Kar$ila$mak Ne Kadan Güzellll
Masallah Benim Citir Iyilik Melegimeee Totonuu Ka$i Kuuu Nazar Degdircem Sana

Ahh Ahh Ben Salak 88.Kiloluk Halimle Hic Resim Cekilmedim
Nefret Ediodum Kendimden Kaciodum Fotoraf Makinalarindan ,
Ama Simdi Keske Cekseydimde Önce Sonra Resimlerim Olsaydi Diyorum

Sizi Gördükce Daha Cok Imreniyorum Motivemi Geri Veriyorsunuz Bana Kuuu

Suan Bi Elimde Lapa Bi Elimde Laptop Buraya Yaziom

2.Günlük Lapa Time'a Start Vermi$ Bulunmaktayim (hicte daduu guzel degul )
Birazdan Leslie Yapcem 2.mil Bucu geri döndü diyet moduna

Herkeze Iyi Haftalar Diliooom .. Az Yiyinnn Cumaya Bomba Gibi Gelinn Kizlaaaaar

Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden VAZGECMEYELIMMMMMM

Canım öncelikle şunu söyleyim resimlerine bakarken çok mutlu oldum resmen gözlerim dolduuu

harika ötesi olmuşsun etek çok yakışmışşşş

bayıldım bayıldım canım allah nazardan saklasın 72 değil 65 gibisin maşallahhh

devam canım ben çok yavş veriyorum bilyorsundur belki 2 ay aldu daha 3,7 anca verdim kaçamaklarım olmadı değil haftada 1 kaçamak yapıyorummm ama bu hafta spora başlıcam inşallah darısı başıma canımm

tekrar çok tebrik ederim

hhaahaahaaa valla bende kızz gösteririm birini tv den filan ne kadar güzel kadın falan filan derim
dönerim benimkine sence degilmi baksana ne kadar güzel falann ısrar ederimm
yaa bi git başımdann neresi güzell benim fıstığım gibi kimse güzel olamaz derr
ama ben pes etmemm bana bakk itiraf ettt beğendim de ye sopanı sende kurtul bende diye adamı sıkıştırıp dururumm

hoşgeldin canım aramıza inşş. burdan kopmazsın inan çok faydasını görüceksin kaç kilosun bilmiyorum
ama ben en fazla 86 ya çıktım 84 kilodayken dyt. gittim her ögüne 2 şer 3 er dilim ekmeklerim vardı
sanki azmı vermişş ne ama sonuçta diyetisyen olan o vardır bir bildiği inşşş. en kısa zamanda saglıkla kurtulursun kilolarından

burcummm nasılsın ablamm
çok iyi gördüm senii maşallahhh

canım çok haklısın nilgünüm benümmmmm yavru kuşummm ( nası yaglıyorum dimi ama) güzelim geçen hafta kas kas yogurt ye akşamları aç yat gece açlıktan uyan resmen inirim bozulmuştu tartıya çıktım ben 78 leri beklerken tartıda hareket yok cin vurdu kelleme yiycem ulan bu hafta sonu didimmm kocişte gel sana pizza ısmarlıyım dedi ama vaalhi gülüm pazar yine çok az yedim

bak menümü yazım sana kaçamak cumartesiydi

kahvaltı

5 kaşık nesfit
1 bardak süt
oğlumun yemediği tostun gerisi 2 lokma

öglen 3 kaşık makarna yoğurt

ara misafirim vardı 1 stik ince çikolata çayın yanında

biraz nar

akşam 5 kaşık pırasa 2 lokma kırmızı et 1 dilim kepek ekmeği

ara 8-10 kestane

yeşilçay bol çay

biraz kaçmış dimi kuzum

çok teşekkür ederim canım arkadaşım senden çok destek görüyorum inan aklıma hep sen geliyorsun kaçamaklarımda nilgün olsa kızar şimdi diyorummm

senin sorunlarına gelince takma diycem olmuycak doyunca ağla canım iyi geliyo valla ben denedimm

kardeşin için ve senin için inşallah en hayırlısı ve güzeli olur

sevgiler canım arkadaşımm

Derya'cım müthişsin,harikasın,manken gibisin MAŞALLAH
Etek o kadar yakışmış ki ,boyunuz da uzun olduğundan,bacaklar falan,gözlerimi sizden alamadım,defalarca baktım.Çok büyük bir değişim,hem hiç fazlalık var gibi de görünmüyor ama siz nasıl mutlu olacaksanız,o kiloya inin ve sakın ama sakın bir daha almayın.Sizi çok kutluyorum.

Yeni gelen hanımara hoşgeldiniz diyorum,menülerinizi paylaşın ve buradan ayrılmayın.
Sayfalar çok birikmiş,eskileri okumaya çalışayım,bakalım neler olmuş ama atlaya atlaya bakarım gibi,çok sayfa var.

Deryacımmmm

süper süper süpersin

etek çok güzel olmuş ve sana çok ama çok yakışmış

arada ayakta alkışlanacak bir fark var

azmin için tekrar tebrik ediyorum canım

maşallah fıstık gibi hatunsun

6 kiloyu sen farkedememişsin ama çok farkediliyor canım

Kızlarrr hafta sonu yediğim tatlıların ve su içmemenin acısını bu sabah itibariyle tartı yüzüme vurdu

tamm 74.200 çıktım

2.100 gr artıdayım

bu küslük beni hem maddi hem manevi çökertti

mango'nun aylık cirosuna iyi katkı sağladım

artık bana bir hediye vermeleri lazım

cumaya kadar 72'ye inermiyim tekrar :26:

offf bunca emek ancek benim yaptığım gibi hiç edilebilirdi

deryacım masllah canım etegin cok güzel olmuş ve sana cok yakışmış. aradaki fark bence totonda küçülmüş gibi geldi. fotolardan bazen cok belli olmuyor ama sen farkediyosundur özellikle göbek kısmında. alınca göbegim cıkıyor diyordun.
canım sen bana benden ince duruyosun diyosun ya benbu fotolardan sonra inanmam buna sen nerde ben nerde ayol. ama 72 olunca senin gibi olacagımı düşünmek mutlu ediyor beni.
bende gectigimiz pazar dolabımdan 5-6 parcayı terziye verdim. bi tanede kot etek verdim zayıfken giyiordum şimdi oluyor ama hiç kullanmıyorum bende mini yaptırıp evde giyerim diye düşünüp degerlendirmek istedim.
birde seni cok iyi anlayabilen ben bile artık nasıl 44 giydigine sasıyorum ya. ben tunik aldım netten 40 beden güya belini darlattırdım. kot ceket aldım burdan bi dükkandan 44 beden bence sana hep kalıbı dar seyler denk geliyor ondan hala 44 beden giydigini sanıyorsn. ama dur ben bu durumu netleştircem şimdi

Vücut Ölçüleri (cm)
XS S M L XL
Göğüs 76 80 84 88 92 96 100 104 110 116
Bel 62 65 68 72 76 80 84 88 94,5 101
Kalça 86 90 94 97 100 103 106 109 114 119
Kemer 61-71 71-76 76-81 81-91 91-96
Avrupa Beden Ölçüsü XS S M L XL
Amerikan Ölçüsü 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20
Avrupa Beden Ölçüsü 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50

birde söylebi tablo buldum:

Eki Görüntüle 297055

ancak bu türk kızları beden ölçüünün ortalamasıymış

neyse dahah araştırayım belli satnadart yokmiki ya türkiye için

niye hiçbirinizden ses çıkmıyooo
vazmı geçtinizz kuuuu

ben bugün bismillah didimm başladım inşş. hayırlı olur

amanın bi ton geçmişşş varrrr alıntıları elime yüzüme bulaştırmamm inşşş
uzun zmandır geçmişe gidemiyordum

nilgüncümmmm
cnm en kısa zmanda başlıycam plateseee hayatım 10 aralık sıbnavını bi atlatayım p.tesi platese başlıycam
ve bırakmıycam inşşşşş çok faydasını gördümmm çünküüü

bende bir kez sarıya botyatmıştımmmm ve 3 gün sonra annem kollarımdan tutup zorla kuaföre götürdü beni
sarı saçlarım kahve oldu odur budur bitti sarıyla aramdaki ilşki şimdi daha çok kahve tonlarını tercih ediyorum
yazında açık kumrala boyuycam inşşş

cnm o pembe elbiseli dönemdeee mens olucaktım tam şiştim birde kilom hemen hemen fazlaydı bu kilodan
k.h diyeti içinde şunları söyleyim deryada dmeiş ya ben hemencik alıyorum eger herşeyi birden yersemmm
ama önce ekmegi sonra yavaş yavaş meyve ve diger şeyleri katarak yersennn alabilecegini snamıyorum
ben hemen saldırdıgım için herşeye alıveriyorum dogal olaraktan

zekiye bence sana kahvenin tonları ve kestane rengi çok yakışır cnmm

nilgüncümmm inşş en dogru kararı verir kardeşin hayırlısı ne ise o olsun cnm
kaçamaklar içinde üzülme telafi edersin cumaya kadarrr

amanınn bayıldım bu tarifeyaaa hemencik deniycemmm bunu markete gidince patlıcan domates alayım kışın adetim degildir amaa bu yemek için alıcam domates patlıcan

üffff zaten o kokularr olmasa biz heçç şişko olurmuyduk hep kokukuların suçu vallahhii
geçen bende 1 çatal elmalı tart yidim koku yüzündennn

KIZLAR MUTLAKA KADINLAR VENÜSTEN ERKEKLER MARSTAN ADLI KİTABI OKUYUN.kendinizden çok şey bulacaksınız.

çok merak ettim alıcam ilk fırsattaaaa

yarın sınavım var. hastane enfeksiyonlarından. sağ şakağımda korkunç bir ağrı var. daha bir ton iş var of of

başarılar iremcimmm sınavında
vallahi o hastene olayını ben kayra yatarken görüdmm neler var yahu
insanlar dogudan gelmişlerrr bankların üzeirnde yatıyorlardı anne ve çocuk odada
babalar aşagıda akaşm olunca göç başlıyordu banklar çok üzülürdüm
hele birde gelipte aylarca hastanede kalanlar vardı ki sorma gitsinn
hastanede duş alıp,legenlerle çamaşır yıkıyorlardı
maddi durum el vermediigndne koguş gibii çok lu odalarda aylarca kamak zor iş olsa gerekkkk
halimize bin şükür ettmiştim gonları görünceee:

:amanınnnnn ben çok şaşırdımm vay be kurallara bak
bizim gibi sırtta taşısalarr kaç euro kesilirde acep ceza

ayşemmm benim eşim bir tek dogurmadı birde emzirmedi çocukları onund ışında
geceleri hep benimle nöbetteydi her gece, ben gün içind eçok yorulmuşsamm
sabah bi uyanırdımki kanepede uyumuşummm
eşim ikisyle birlikteee yatmış odadaa filan filan yani eşime fedarken degilsin demeye dilim varmazz
hakkını yiyememmm hafta sonu uykusnuda çok görmüyorumm çünkü 3 yıldır uyku nedir bilmiyordukkk

izlemmcim güle güle kullan ceketinii
koş koş tabükü ibo eniştenin yanınaa koşacannn
adam almış hediyesiniiii yaniii
garılar glübünde ne işin varrrr

ayy deryoşum bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm hem etegine hem sana çok şeke rolmuşsun vallahii yaaa
bencebel filan incecik olmuş çizmeleirni çok merak ettim ama büyümedi resimmm yaaaa
amanın neymişsin eskden deryoşum yaaa maşallah maşallahhhh

cnm inşş gelecek yıllarda birlikte yalnız sakin bir ortamda geçirisinizzz

hoş geldin doyarsın zamanlaaa ara ögünleirnde vardır zatennn
saatlerce bu yemekle duracak degilsinnn

burcu lapa sende herzman işe yarıyor cnmmm kolay gelsinn ama çarşamba perşembe yapsaydın keşke lapanın tartı gününe yakınn:26::26::26::26::26:

aldıklarını güle güle giy cnmmm artılar içinde üzülme bi kısmı düzene dönünce gider zaten
bol su ve bitki çayı içmeye bakkkkkk

evet cnm bazı kalıplar dar olabiliyorrrr bencede derya hep dar kalıplar alıyorr

deryaa kuşummm az önce gördüm resmini
ya sen nasıl 44 giyiyorsun kızımm benden zayıf duruyosun kuu
bayıldım yaa özellikle 1 pozun harika
terziyi tebrik etmek lazım, sen anlatınca biraz kızmıştım ama, çok güzel bir parça olmuş dolabında
sen bunu cafede filan giyiyormusun bakim
diyordun ya giyemem ben diye, çizmeler de çekilmiş üzerindeki sade kazak eteğine dikkatleri daha çok çekiyor... süper seçim olmuş
acizane bir tavsiye, boynuna doladığın küçük flar tarzı şeyi, uçlarını sarkıtmak yerine yuvarlak şekilde dolarsan daha şık ve still görünür kuşum...
varsa dolabında bunun biraz daha büyük versiyonunu dolayabilirsin, bende bayılırım çok severim büyük xl berelerle kullanmayı

ayy bayıldım yaaa

Allahhhh hitabın güzelliğine bakkk.güzelller güzeliyimmm dünya güzeliiyyiiimm.saol canımm. 4 gün 20 30 arası dünde 11 de kaldım 1 hafta yapam gari. en azından ne kadar olacak onu göreyim dedim ama misafirlerim gelcek şimdi kaçırmam inşallahh..
canımmm demmeki annene gitmiyen o gelcek:)) yada gittiğinde sobayı yaktırmıycaksın... şaka tabi ama bi dilimle kal bari canım fazlası çoook kötü olurrr...
KIZLAR MUTLAKA KADINLAR VENÜSTEN ERKEKLER MARSTAN ADLI KİTABI OKUYUN.kendinizden çok şey bulacaksınız.
canım ilk fırsatta bulmaya çalışcam eyy merak ettimmm
yarın sınavım var. hastane enfeksiyonlarından. sağ şakağımda korkunç bir ağrı var. daha bir ton iş var of of
canım Allah yardımcın olsunnn.başarılarrrr

amanınnn şu yazıp yazıptaaaaa sonra simileyy avına çıkmak beni deli eidyor
205 tene smileyy kullanmışımm
izlemmmm itiraf eidyorumki en çok similey senin yazından sildimmm

deryaaaaaaaa
etegini çok begendimm kuşum yaaaa valla aklıma giridn
evde çok begenerek aldıgım ama şimdi bol gelen
koyu fümee cep kenarları beyaz taşlı bir kotum var bende onumu kesip etek yaptırsam kuuuuu
ama çok bol geliyyyyyyyy
bişiyler çıkarmı senceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…