Günaydıııın
Sabah sabah defile var koşun
Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmişBunları başarı hikayeme de koyarım inşallah
Fotolara tıklarsanız büyür.
Önce bunlar eski hallerim 87-92 kilo
Eki Görüntüle 296993 Eki Görüntüle 296994 Eki Görüntüle 296995 Eki Görüntüle 296996 Eki Görüntüle 296997
Bu da dünkü halim 72 kilo
Eki Görüntüle 296998 Eki Görüntüle 296999 Eki Görüntüle 297000 Eki Görüntüle 297001 Eki Görüntüle 297002 Eki Görüntüle 297003 Eki Görüntüle 297004 Eki Görüntüle 297005
Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Bu da bu kot eteğin eski pantalon hali
Eki Görüntüle 297006
Kızlar burada 78 kilo demişim, şu an 6 kilo fark var
Ama ben zerre fark göremiyorum
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:
hhaahaahaaa valla bende kızz gösteririm birini tv den filan ne kadar güzel kadın falan filan derimSeviyorum seni kuu
Söylemem o özel aramızda
Ben de böyle beğendiğim birini görünce şurası burası ne güzel değil mi mesut, taş gibi hatun filan derim. Vallahi sende var bir meyil der hep
Tabi böyle söylüyorum ama hele bir evet birtanem çok güzel kadın desinO da biliyor herhalde nabza göre şerbet yok yok yahu nesi var filan diyor hep, daha bir kadını beğendiğini görmedim
Bir ara çok sıkıştırdım hatta söyle bak cidden kızmayacağım ya bir kadını da beğenmiyorsun, beni nasıl beğendin diyorum cidden yalan söylemiyorum hepsi sahte, yapay diyor bilemiyorum artık doğrusunu
selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...
diyet listesinde öğle yemeği 5 kaşık yemek bir ince dilim ekmek ve salata bu bünye doyar mı yaaaa??*doyar doyar diyosunuz demi? alışıcam elbet bende spor bir daha ki emre kadar yok dedi en çok buna sevindim galiba:)
kendime bi ticker yapayım bari
Günaydinnnnnnnnnnnnn
Sabah Sabah Deryaaamin Lolitaminn Resimleriye Kar$ila$mak Ne Kadan Güzellll
Masallah Benim Citir Iyilik MelegimeeeTotonuu Ka$i Kuuu Nazar Degdircem Sana
Ahh Ahh Ben Salak 88.Kiloluk Halimle Hic Resim Cekilmedim
Nefret Ediodum Kendimden Kaciodum Fotoraf Makinalarindan ,
Ama Simdi Keske Cekseydimde Önce Sonra Resimlerim Olsaydi Diyorum
Sizi Gördükce Daha Cok ImreniyorumMotivemi Geri Veriyorsunuz Bana Kuuu
Suan Bi Elimde Lapa Bi Elimde Laptop Buraya Yaziom
2.Günlük Lapa Time'a Start Vermi$ Bulunmaktayim(hicte daduu guzel degul )
Birazdan Leslie Yapcem 2.milBucu geri döndü diyet moduna
Herkeze Iyi Haftalar Diliooom .. Az Yiyinnn Cumaya Bomba Gibi Gelinn Kizlaaaaar
Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden VAZGECMEYELIMMMMMM
aferin aferin tamam biz de kaçamk yaptık da bukadar abartmadık tatlım ya.yedin ne oldu?ne diyorduk " ağzında 2 dk poponda 2 sene" yedin de mutlu musun?tekrar başa döndün.ben de yedim börek ama form çayı içtim akşam yemek yemedim.su içtim.telafi etmeye çalıştım.benim de derdim var.eşimle sorunlarım,okul işleri,evimi bile yeterince temizlemeye fırsatım olmaması ve param yok diye temizlikçi alamamak.daha sayayım mı?
bahane istedikten sonra bir sürü var.bu kadar da yiyip her şeyi mahvetmeyelim lütfen..
herkese günaydın.
Günaydıııın
Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmişBunları başarı hikayeme de koyarım inşallah
Eki Görüntüle 296993 Eki Görüntüle 296994 Eki Görüntüle 296995 Eki Görüntüle 296996 Eki Görüntüle 296997
Eki Görüntüle 296998 Eki Görüntüle 296999 Eki Görüntüle 297000 Eki Görüntüle 297001 Eki Görüntüle 297002 Eki Görüntüle 297003 Eki Görüntüle 297004 Eki Görüntüle 297005
Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Eki Görüntüle 297006
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:
Günaydıııın
Eki Görüntüle 297006
burcummmnasılsın ablamm
çok iyi gördüm senii maşallahhh
Günaydıııın
Eki Görüntüle 297006
hoş geldin ben nilgün......
müge çok güzel canım.ama 3 ü 1 arada tüm emeklerini mahvediyor.gereksiz şeker yüklüyorsun vücuduna.
bence hiç de kilo almış görünmüyorsun.ama pilatese başla yine de.o zaman çok daha dinç hissediyordun kendini.
bak bak bak..tüyolar çıkıyor yavaş yavaş.sen de bir resim eklesene canım.
sağol ne güzel şeyler yazmışsın.teşekkürler canım benim.
tuğba mı ..ne güzel kardeşimin ismi.menün güzel ama makarnayı yoğurtla yeme canım.mesela makarnanın kalorisi 100 ise yoğurtla 200 e kadar çıkıyor.salata ile yemeye çalış.bi de diyetisyenle yaparım dersen git mutlaka.yapamazsan parana yazık olmasın.
hoş geldin canım.benim de okul işleri çok birikti.demek sen de okul yemeğine gittin.resim koysana görelim neler giyindin?
ya bu kadar olur..inan bugün resimlere bakarken aynı şeyi düşündüm.sanki daha mı yaşlı gösteriyorum.sarının havası falan hoş da fönsüz bir şeye benzemiyor.bi de sanki sıkıldım artık.
yorumlar için sağol.bal damlamış ağzından...ben en iyisi 2 hafta sonra dipler için gittiğimde direk çikolata kahve boyatayım saçlarımı.
ne güzel az kalmış 42 lere.zaten face den fotolarını gördüm.kesinlikle 38 beden görünüyorsun.o kadar kiloyu nerene saklıyon anlamadım.
sen de iyiki varsın.ve bizim bitanemizsin.seni çok seviyoruz sakın unutma.ve acını da sevincini de saklama.annen için bile olsa.yoksa böyle tıkanır daha çok üzersin onu da kendini de..
yorumlar için sağol canım.çok tatlısın.kavga sebebiniz çok komik.kusura bakma.sen bile gülüyorsundur aslında.ama inan tek senin eşin değil saçmalayan yada ayrıntıları farkedemeyen.hepimizde var onlardan.aslında senin soru çözmeni bekleyemiyorsa kendi yerken sana da keip getirebilirdi.yada canım ben yedim kusura bakma ama şimdi gidip alıyorum yine derdi.keşke yaşanmasaydı.ama olmuş artık.nöb ette olması iyi olmuş.herkes kendini dinlesin biraz.
canım ya ..kitap gibi kadınsın ha.neler yaşamışsın öyle.allah bundan sonra hep yüzünü güldürsün inşallah.ama sen de temcit pilavı gibi adamın öenüne eskileri koyma.olmuş bitmiş artık.
bu arada hamama başkalarıyla nasıl gidebiliyorsun ya.ben hiç cesaret edemem valla.
hafta sonu çok kötü geçti.beşamal sosolu karnıbahar ve ıspanaklı börek çok yedim.salak ne güzel iltifat etmişler sana.insan gaza gelir az yer daha azimli olur değil mi?yok olmaz.ben sanki 30 kilo vermişim olay bitmiş gibi yedim ne güzel börekleri.
hiç akıllanmayacağım..
Boydaşım öyle yapsaydım süper olurdu, zaten planım da oydu ama işte o güzelim yağına ekmek banmasam gözlerim açık giderdi Bir de bu tarifte yağda da kavuruyorsun bir süre, yağlıydı yani :
İlknurcum mesaj kutunu boşalt sana mesaj atacağım facebook adresimi ama dolu olduğu için atamıyorum
Ne güzel bir yöntem zekiyecim, maaşallah size, onu anlayan enişte beyimize de helal olsun ama o da bir incelik
Sarı çok zor renk ve çok tehlikeli, doğru ten değilse büyük ihtimal yaşlı gösteriyor, sürekli makyaj istiyor, zerre bakımsızlığı kaldırmıyor. Bu sebeplerden ben sarı rengi çok az kişiye yakıştırıyorum. Boyat bence de, eminim kendini çok daha harika hissedeceksin
Haftasonu çoktaaaan bitti örtmenim, haydin sil baştan
canım dilediğin olsun inşallah. bende 6 aralıkta oğlumun doğum gününe 65 demiştim ama bayram ve tatiller bozdu.inşallah sen dilediğin hedefine ulaşırsın canım
Ooooooohhhh canım harikasın maşallahhh. bak ne şanslısın metabolizman harika çalışıyorr tebriklerrrrr
neeee heyyy maşallahhhh.gitti bile 2 kg birincilik kesiiiinnn tebrikler canımmmmmm
canımmmmm kv çoook sevemene bende sevindim adaşım ne olsa:)))bende seni kocamaaannn öpüyoreeee...
karbona gelince canım bugun bende 5 10 arası kaldım diye düşünüyorum menümü yazarken hesaplıycam.saollll
canımmmm çok doğru demişsin saf pro ama tavuk tavuk böö geldi bugun. yani helal olsunnnn bu diyetle kilo veren herkese ve sana. ah et tavuk yumurta iyi gibi geliyor ama salatasız ekmeksizde olmuyor..alışmışım sabah 1 ekmek ve dom.sal yemeye. aç kalıyom yaa:)))
canımmm saçın harika olmuş. bi baktım acaba kısamı kestirdin diye. ama yok topuzmuşşş çok çok güzel olmuşsun canım maşallahhh..bide bi araya gelelimde birlikte döktürelim canımmm. kollar içinde leslienin ve 2 3 kg ağırlık çalışmanın çok çok faydasını gördüm ben canım
canım merhaba ben tülin hoşgeldin.15 kg vermişsin daha önce canım büyük başarı. birlikte 20 kg daha veririz inşallahhh...
ahhh çantalarım olacaktı semracımmm:))) sen şimdi birinciyken ne yersin yağlı ekmekleriii. kavurmaya hiiiç lafım yok afiyet olsunda olmadı bu yağlar:)))
merhaba canım ben tülin hoşgeldinnn. maşallah 22 kg vermişsin daha önce ...80den de bi 15 versen yeter sana inşallahhh..
canımmmm inan o pembe elbiseli resminden daha zayıf gördüm seni...demekki göbekte kalmış sadece fazlalıklarr..fıstık gibi olmuşsun maşallahhhhh
ooo canım nerelerdesinnnn.hoşgeldin tekrar...kaldıgımız yerden devam canımmmmm
canımm bumu canını üzdügün...sen yarın dikkat eder toplarsın gariiiiii.üzme canınııı afiyet olsunnnn
canımmm bi elma nerelere getiriyor insanı. erkeklerle düşünce yapımız bambaşka. sanki 10 kg elma istedik derdimiz elmamı. ama işte onların mantıgı bu. 2 elmaya karşılık 10kg...canım en başta nasıl davranırsan öyle gider. tepkini ver ama yüzünü asma olurmu. kırgınlıklarıda çok uzun tutmamaya çalış ve dediğin gibi olayı hemen çözmeye çalış içinde tutarsan büyüyerek geri dönüyor canım.
canımmm ay benide ağlattınnnn. Rabbim her zaman mutlu etsin seni. yuvanda hep mutlu huzurlu ol emii sevdammmm...
deryaaa birde bana el at. ben 1 yıldır nerdeyse sarı kullanıyorum sarı derken acık kahve bi renk oluyor benim siyah sacın ustune. en sonda onun üstüne röfle yaptırdım madem döndüm sarıya biraz sarı gibi dursun dedim. ama benim bi sorunum var şakaklarda beyaz sac var. sac dibim geldimi beni kendi sac rengim degil ama beyazlar rahatsız ediyor. birde aksi gibi ön tarafta 2 yanlarda. durum böyle olunca saclar az ble cıksa hemen dipleri boyatmak istiyorum ve cok sıkta boyatmak istemiyorum. 1 haftadır koyu bi renge dönsemmiki diye düşünüyorum. koyu renkte en azından beyazlara kendim ara ara boya yaparım. aslında sarıyı seviyorum ama sırf bu sıkıntı yüzünden dönsemmiki diye düşünüyorum.
ay cok uzattım kıacası bana siyah dışında hangi renk yakışır? :26:
haklısın yarın okul var ve her şey düzenli olacak.
canım bence yeter bu kadar karbon.şu wc olayı çok önemli.sen zaten liste uygulamada başarılısın.başka bir liste uygula istersen.ye sebzeni meyveni.ama yarın için dikkatli ol.karbon sonrası normal düzene dönersn hemen alıyormuşsun kilo.bi de arkadaşlar tavsiyede bulunsunlar bakim.
artık uyumam lazım.eşimle kardeşimin söz ve nişanını konuşuyorduk.ne umduk ne bulduk ya.allah var istemiyorum düğün bu yaz olsun.inşallah ertelenir de kardeşim en doğru kararı verir.çok zormuş kız almak.
Kızlar biz selanik-üsküplüyüz
size bir selanik yemeği yazmak istedim
çünkü hem diyete uygun hem de çeşit olması açısından
Patlıcanlı Domates dolması
malzemeleri
6 domates
4 patlıcan
400 gr kıyma
1 yumurta
1 demet maydanoz
Tuz
karabiber
1 yk z.yağ
hazırlanışı
Domatesleri yıkayıp içlerini oyun. Patlıcanları közleyip püre haline getirin. Kıymayı bir fincan suda suyunu çekinceye kadar
pişirin. Patlıcan püresi, domates içlerin yarısı, çırpılmış yumurta, yarım demet kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip
iyice karıştırın.
Domateslerin içini patlıcanlı iç malzemeyle doldurun. Fırın kabının tabanına kalan domates içleri ve maydanozu yerleştirin.
Üzerine domatesleri dizin. z.yağını üzerlerine gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında yarım saat
pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.
Ben kıyma yerine tavuk'da koyuyorum
çok lezzetli ve hafif oluyor
deryacımm bitek ikimizi değil bu gün çoğu kişi kavurma yemiş yaktı bizi bu kavurmalar ben daha neler yedim ohooooo eşim bile kızdı napiim vurdum dibine yarına allah kerim
tülin canım çanta valiz evdeki tencere tava ne varsa yolla anca akıllanır bu kafam ama annemin evde soba kurdular çıtır çıtır yanıo bide kardeşim bi yerden ekmek alıo uzun uzun dilimleri olan tam kızartmalık annem sofraya bile oturmadı kızartıo sürüyo yağları sofraya hadi hadi yiyin bişeycik olmaz kızım dio resmen tuzak kurdubana dünde ordaydım dikkat ettim ama bu sabah kokuya dayanamadım şimdi kimbilir kaç gün aç kalcam bunları atmak için offfffffffff
sevda canım topikimizin enerji ve moral kaynağısensin canımçok gülüyorum sana yazdıklarına ama neden hep böyle çok konuşkan ve espiri gücü kuvvetli insanlar çok çekmiş oluyolar acaba hayatla dalga geçmeyimi öğreniyolar senin gibi hamilelik ve loğusalık benimde çoook kötü şeyler yaşadığım dönemler insan zaten normalden çok daha fazla duygusal oluyo bide böyle şeyler olunca ahhh ahh ii bilirim ama geçmiş gitmiş şu sözü çook severim zahmetsiz rahmet olmaz die bak hepisiciği geçmiş gitmiş şimdi yaşa hayatın tadını çıkar yakışır canım arkadaşıma
KIZLAR MUTLAKA KADINLAR VENÜSTEN ERKEKLER MARSTAN ADLI KİTABI OKUYUN.kendinizden çok şey bulacaksınız.
yarın sınavım var. hastane enfeksiyonlarından. sağ şakağımda korkunç bir ağrı var. daha bir ton iş var of of
klinik tamamen dolu özel odaları bile çiftledik hasta yakınları dışarıda oturmak için olan yerlerde uyuyorlar içim acıdı. boş yer olunca oralarda uyuyorlar ama şu an oturmaya bile yer yok. içim accıdı öyle görünce. ne zor şey hastalık o soğukta heryerleri tututlacak kendileri de hasta olacaklar
İremcim biz çelişki üzerine kurulu bir ülkeyiz zaten
çünkü herkes kafasına göre kurallar koyup,uyguluyor
toplum kuralı bizde hiç sayılıyor
bir anımı anlatayım
almanya'ya tatile gittim kuzenimin yanına
alışverişe çıktık,kuzenimin kızı o zaman 6 aylık ve bebek arabasına koyduk gidiyoruz
bebek biraz huysuzlanınca
kuzenimde yasak ama kucağıma alayım da sussun dedi
neyin yasak olduğunu anlamadan
trafik polisi geldi ve çocuğun can güvenliğini tehlikeye atamazsın ev kuralları çiğneyemezsin dedi
ve 20 euro ceza kesti
gözlerime inanamadım
sonra anladım ki bu kurallar ve yaptırımları sebebiyle bu kadar disiplinli bir ülke haline gelmişler
sanki menün az olmuş gibi geldi bana senin kilondaki birinin daha çok yemesi gerektiğini düşünüyorum sonra kilon azaldıkça kısman gerekecek o zaman neyden keseceksin canım su da az tabikiiiiiiii..
aman banuşşş duyanda valla çok almışsın gibi gayet iisin canım valla sen platese başla gör değişimi..
deryacım benim bünye bilion saçmalama konusunda birinci hiç kendimi sevindirmiom artık böyle sonuçlara zaten bugün akşam mükemmek olan menümü akşam babaannemde yapılan mangalla bozdum hiç beyaz ekmek yemeyen ben 2-3 dilim yemişimdir o da yetmedi iki minik baklava yedim ama unuttum gitti yeni bir hafta başlıoooooooo
kavurmacı birini gördüm galibaaaa...
canım yaa bütün arkadaşlar yazmış ama birde ben yazayım..
bu erkeklerin bizden tek farkı işte buuuuu.
senin a dediğini onlar z anlar anlatmak istediğini anlamaz ..
kavga sebebi basittir ama söledikleri iç acıtır bilmezler..
kavganın ilk sebebini unutur sölenenleri unutamazsın.
sen yüzleri asılsa canını veresin gelir ama sen önünde salya sümük ağlarsın noooldu hanım demez çünkü görmez ...
ben 4.5 yıllık evliyim ve bi 5 yıl önce bunları söyleyeceksin deseler inanmazdım..
ama bak 5 yıl bana neler öğretti neler..
ama sakın üzülme bak hepsi aynı ...
daha 15 gün önce yaklaşık 1 ay süren bi sıkıntımız oldu eşimle ve sonuç ne biliomusun onun bu olaydan bana öğrettikleri..
okulda bi arkadaş dediki sakınnnn konuşarak derdini anlatmayı düşünme artık dedi sadece strateji geliştir her olaydan sonra dedi ve hakkaten mantıklı onları konuşmakla anlatmakla değiştiremiyoruz sadece tavsiyem şu sakın ha sakın vazgeçilmez gibi davranma ona biraz sıradan davran herkes gibi yapmak zor ama ben en sonunda becerdim....
bende bi ara mail atmayı düşünmüştüm ..
sıralı msj atardım hep eskiden 5-6 msj.. cevap gelmezdi neymiş sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyormuş ....
canım yaaa evet insan hayatta herşeyi görüyor allahım yuvana sağlık huzur versin güler yüzlü arkadaşım...
ay banuşşşşş bu kadar iyimser olmayın yaaa o da çocuk büyüttüğünü anlamalı bir baba çocuğuna gece de bakmalı sabah da... yoksa hazır büyümüş evlatlara bir süre sonra babalar tahammülsüz oluyorlar ve anlamıyorlar çünkü ne sıkıntılar olduğunu bilmiyorlar geçmişte...
benimki saolsun ii ilgilenir...
benide ekle canım ...
ortim kardeşin için umarım hayırlısı olur benim halamın oğlu iki yıl çıktı 2 yıl nişanlı kald ve düğüne 2 ay kala ayrııldı ki yıllardır ne diller dökeriz hala oğlum hepimize düşman olmuştu melek gibi çocuk kız yalancıydı küstahtı saygısızdı verin yiyeyim cinsindendi hep en sonunda o da anladı yazık umarım sizinde içinize sinmeyen konular varsa bunu kardeşin bi an önce görür..
iremcim kolay gelsin canım işin çok zorrr allah kolaylık versin...
ayyyy cevaplamak istediğim çok alntı var ama
benim heriff başlıcam garılar gulübüne gel artık diyor
menümü yazmak için girdim bugün harika ötesiydim
ne dışarda yemek yerken kaçamak yaptım, ne de misafirlerime çıkardığım ikramlıklardan tattım
1 lokma bile yemedim ki, sade kahvenin yanında en sevdiğim şeydir bir tatlı ve o tatlı şambaliii
sefam olsun yarın kahvaltıdan sonra kahvemle içerim dedim düşünün yalamadım bile hhehe temmeemm iğrençliği bırakıyorum
sabah
klasik kral kahvaltım
domates salatalık, peynir çeşitleri 3 zeytin 4dilim sucuk 1 dilim çavdar ekmeği 1 çay kaşığı bal şekersiz çay
dışarı çıkarken, 3-4 kaşık kıymalı patlıcan yedim çok acıkmıyım diye
3-4 top acılı tavuk yedim ayranla
eve geldik misafir gelecekmiş, hemen bişiyler hazırladım
onlarla 1 mandalina 1 armut yedim
sade kahve
1lt su 3-4 saat avm de gezinti
cuma günü bu emeğimin karşılığını alırım inşallah maşallah
not: iki arada bir derede eşime yılbaşı hedayesi aldırdım
biraz zorlandım ikna aşamasından ama başarıyla görev tamamlandı
taba diz üstü deri bir cekett
sizde şimdiden alt zemini hazırlamaya başlayın kocalara
geçmş yarına kaldı öptüm kızlarr...
ne düşlüyorsanız doğan güneşle dilekleriniz gerçekleşir inşallah
Günaydıııın
Eki Görüntüle 297006
Ah sevdam vah sevdam, açık be güzelim, o kafenin kapandığı gün mü var
Bana kalsa zaten yılbaşı günü 7 de vuracağım kilidi oldu bitti banane ya köle miyim ben o günde kazanmayayım, ne kazanıyorsam zaten
Ama mesutla yıllardır bu konuda anlaşamadık. O müşteriye karşı çok kötü bir izlenim olacağını düşünüyor, kafe kapanmaz müşteri kaybederiz diyorKi zaten yılbaşına önem veren bir adam değil benden önce hiç farketmezdim bile genelde uyuyor ya da oyun oynuyor olurdum diyor
Ben ise çok severim, yılın en sevdiğim zamanıdır yılbaşı
Söz veriyor kafe olmadığında ne istersen yapacağız diye ama şu an
Aman sevdam neyse kapatalım yoksa ben bu aralığı da kendime ve birilerine zehir edeceğim
selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...
diyet listesinde öğle yemeği 5 kaşık yemek bir ince dilim ekmek ve salata bu bünye doyar mı yaaaa??*doyar doyar diyosunuz demi? alışıcam elbet bende spor bir daha ki emre kadar yok dedi en çok buna sevindim galiba:)
kendime bi ticker yapayım bari
Günaydinnnnnnnnnnnnn
Sabah Sabah Deryaaamin Lolitaminn Resimleriye Kar$ila$mak Ne Kadan Güzellll
Masallah Benim Citir Iyilik MelegimeeeTotonuu Ka$i Kuuu Nazar Degdircem Sana
Ahh Ahh Ben Salak 88.Kiloluk Halimle Hic Resim Cekilmedim
Nefret Ediodum Kendimden Kaciodum Fotoraf Makinalarindan ,
Ama Simdi Keske Cekseydimde Önce Sonra Resimlerim Olsaydi Diyorum
Sizi Gördükce Daha Cok ImreniyorumMotivemi Geri Veriyorsunuz Bana Kuuu
Suan Bi Elimde Lapa Bi Elimde Laptop Buraya Yaziom
2.Günlük Lapa Time'a Start Vermi$ Bulunmaktayim(hicte daduu guzel degul )
Birazdan Leslie Yapcem 2.milBucu geri döndü diyet moduna
Herkeze Iyi Haftalar Diliooom .. Az Yiyinnn Cumaya Bomba Gibi Gelinn Kizlaaaaar
Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden VAZGECMEYELIMMMMMM
Kızlarrr hafta sonu yediğim tatlıların ve su içmemenin acısını bu sabah itibariyle tartı yüzüme vurdu
tamm 74.200 çıktım
2.100 gr artıdayım
bu küslük beni hem maddi hem manevi çökertti
mango'nun aylık cirosuna iyi katkı sağladım
artık bana bir hediye vermeleri lazım
cumaya kadar 72'ye inermiyim tekrar :26:
offf bunca emek ancek benim yaptığım gibi hiç edilebilirdi
deryacım masllah canım etegin cok güzel olmuş ve sana cok yakışmış. aradaki fark bence totondaküçülmüş gibi geldi. fotolardan bazen cok belli olmuyor ama sen farkediyosundur özellikle göbek kısmında. alınca göbegim cıkıyor diyordun.
canım sen bana benden ince duruyosun diyosun ya benbu fotolardan sonra inanmam buna sen nerde ben nerde ayol. ama 72 olunca senin gibi olacagımı düşünmek mutlu ediyor beni.
bende gectigimiz pazar dolabımdan 5-6 parcayı terziye verdim. bi tanede kot etek verdim zayıfken giyiordum şimdi oluyor ama hiç kullanmıyorum bende mini yaptırıp evde giyerim diye düşünüp degerlendirmek istedim.
birde seni cok iyi anlayabilen ben bile artık nasıl 44 giydigine sasıyorum ya. ben tunik aldım netten 40 beden güya belini darlattırdım. kot ceket aldım burdan bi dükkandan 44 bedenbence sana hep kalıbı dar seyler denk geliyor ondan hala 44 beden giydigini sanıyorsn. ama dur ben bu durumu netleştircem şimdi
Güzeller güzelim 5 gündür böyle 10 puanı aşmıyorsan ara ver bence, 3-5 günlük kürler yetiyor bu kadar sıkı olunca, fazlası insanı delirtiyor zaten
Geri alma olayı tamamen denemene kalmış, banu alıyorum diyor mesela, ben almıyorum karbonla verdiğimi tamamen bünyeler ile alakalı.
canımmm demmeki annene gitmiyen o gelcek:)) yada gittiğinde sobayı yaktırmıycaksın... şaka tabi ama bi dilimle kal bari canım fazlası çoook kötü olurrr...tülin canım çanta valiz evdeki tencere tava ne varsa yolla anca akıllanır bu kafam ama annemin evde soba kurdular çıtır çıtır yanıo bide kardeşim bi yerden ekmek alıo uzun uzun dilimleri olan tam kızartmalık annem sofraya bile oturmadı kızartıo sürüyo yağları sofraya hadi hadi yiyin bişeycik olmaz kızım dio resmen tuzak kurdubana dünde ordaydım dikkat ettim ama bu sabah kokuya dayanamadım şimdi kimbilir kaç gün aç kalcam bunları atmak için offfffffffff
a
canım ilk fırsatta bulmaya çalışcam eyy merak ettimmmKIZLAR MUTLAKA KADINLAR VENÜSTEN ERKEKLER MARSTAN ADLI KİTABI OKUYUN.kendinizden çok şey bulacaksınız.
canım Allah yardımcın olsunnn.başarılarrrryarın sınavım var. hastane enfeksiyonlarından. sağ şakağımda korkunç bir ağrı var. daha bir ton iş var of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?