canım bende bana küstün sanıyordum
üzülmüştüm ama çok da üstüne gitmek istemedim
sevindim şimdi, benim kafama takılır çünkü böyle şeyler
sanal ortamda, birsürü kişinin paylaşımlarının olduğu bir yerde, fikir çatışması yaşanabiliyor maleseff
bol paça bir pantolon çok istiyorum bende, uzun zamandır hiç giymedim, en kısa zamanda deniyeceğim
teşekkürler tavsiyen için
menümü yazayım kaçayım hanımlar benim mesai erken başlıyyyy
sabah(7:30)
iki minik armut
yeşil çay
kahvaltı(9:30)
peynir,2 dlm ekmek
4 zeytin domates
bol limonlu maydanoz dereotu
öglen(14:00)
soganlı mantarlı omlet
yogurt
tere
akşam(18:)
bol acılı baharatlı kapuskaa
yogurtt
ara(21:00)
1 elma
2yk nar
3lt su
3 yeşil çay
2 form çay
yimedimmmm kuuuu yimedimmmm
biraz yogurtla zeytin yedimm canım bende
canım doktor haklı aslındaben bu durumu senelerdir çekiyorum
ve doktor kolon kanseri, mide kanseri, bagırsak kanseri
bir sürü şey saydılar hangi doktora gittiysem
ne oldugunu anlamaları için endoskopi ve kolonoskopi
yaptırıp parça almaları gerekmiş
karnıma inanamazsın zatenn belki burdan yazınca
abartıyomuşum gibi gelir okuyanlara ama şöyle söyliyim
karnım şişiyo ya 5-6 kilo fazla çıkıyorum aç olduğum halde
şişim iniyo bi süre sonra sancım hafifliyo
normal kiloma dönüyorum gerisini sen düşün yanii
9 aylık hamileden bile fazla büyüyoo
hakim bizi karı koca ilan etti kuuu okudunmu ?
huhuuuu hatunlar geçmişe hapsolmuş bir zavallı geldi
Yarabbim tam onca sayfayla uğraşıyordum ki misafir geldi onunla sohbet filan yeni gittiler. Tekrar dalıyorum şimdi geçmişe ama hep unuttuğum bir şey var gene unutmadan onu söyleyeyim dedim.
Nihalin hepinize aylardır sürekli selamı var, burayı çok özlediğini ama gelemediğini söylüyor. Çok yoğun günler geçiriyormuş bir alıp bir veriyormuş sıkıntıdan şimdi dukan diyetine başlamış. Sürekli mailleşiyoruz, hep selam söylüyor ama sizin bu yarım akıllı deryanız unutuyor tabi doğal olarak
Haydin fazla kaynatmayın geliyorum birazdan
amanınnnn bi çamaşır astım salonda ....m dondu vvalla yaa
bu ne sogukur böyleeee
inşş seneye yeni evimdeeeee sıcak sıcak sizlere seslenirimmm
izlem
peynir kızart dmeişsin de bend eçok severim köy peynirini kızartmayıı
gidip alayımda yarın kızartayım birazzzzzz
sabah: 1 bardak süt
kahvaltı yerine: 1 tabak bol kıymalı pırasa yemegi,yarım dilim ekmek
arada:2-3 zeytin
öglen: ızgara tavuk,bol salata,yarım bardak zero
arada : bir kaç zeytin
akşam: et,tavuk karışık az bi ızgara, 1 büyük bardak ayran,1 tane minik salatalık
arada: biraz yogurt,biraz zeytinn
1 bardak zero kola
valla günü iyi kurtardım makarna salatasına yenilmedim
Kızlarrr ben geldim
eşim uyuya kaldı
dün nöbet yoğun geçmiş dinlenememiş
bende tarihten bir konu çalıştım geldim
geçmişe dalayım sonra da menümü yazayım
kararrrr : yaz kızımmsevdaa kuşun izlem sultana yazmış oldugu mesajın,
izlem sultan tarafından okunmaması, dikkatinden kaçması üzerine kocaeli belediyesinin bana verdiği yetkiye dayarak
sizleri karı koca ilan ediyorummmcanımmmm aşk olsunn kuu o kadarr laff attım sanaa danışabilir miyik didimm
görmeyince üzüldümmm
canımmmmm üzgünüm ama ilk çanta sana ..o kadar kendini sıktın öğlen bi tabak yemekle doydunda o sarelle nescafede ne ccanımmmbugünkü menüm
sabah : 2 dilim uno denge ekmek,kaşar peynir (tost yaptım)
ara: sade türk kahvesi (alışmaya çalışıyorum ama tadı çok kötü ya)
öğle: karnıbahar yemeği
ara: 1 dilim uno denge ekmek üstü ince tabaka sarelle,neskafe
akşam: ton balıklı salata
1 lt su
spor yok(hala banta başlayamadım)
canımmm ikinci çantada sana geliyoooo.. araları yemedinde güne gidip poça pastamı yidinnnkızlarrrr iyi gecelerrr oğlumdan zorla aldım blg hemen menümü yaziyim sonra geçmişe bakmak için yine gelecem
sabah:1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin maydanoz
ara:yok
öğlen:yarım poğaça yarım dilim pasta 2 kaşık arpaşehriye salatası
ara:yok
akşam:1 tabak z. yağlıkabak yemeee 1 dilim kepek ekmek 1 kase yogurt
2 tane şeyil çay 3 lt su
canımmmm ttüü ttüüü maşallaaahhhh...çok çok büyük değişim.sen yüzünü küçülmedi sanıyosun ama bak yandaki çizgilerin kaybolmuş canımmm.çokda gitmesinler zamanla yaş ilerledikçe zaten çökecekkk..harikasın canım benimmmAy Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...
ve son hallerimden 72.5 kg'luk Halimm
Hertürlü Yoruma Acik
canımm güzeldi günümm. 1 er kaşık kaçırdım menümü yazıcam şimdi bi bak sende bana bi kaç çanta at gariiiisağol canım ya çok tatlısın.misafirlerinle nasıl geçti günün neler yedin?
..
iremcim inşallah iyi geçmiştir sınavın.saçlarında güzel olmuştur eminimmm güle güle kullan...selam herkese...
kalktım sınava girdim akşama kadar koş koş çalıştım akşam çıktım gitiim saçımı koyu renge boyattım oh ben dünya varmış...şimdi eve geldim...ne olduğunu anlamadığım bir gün oldu...
yeme sevdam yemeee.sen kendine sostan ayır yoğurtlu turşulu az mayonezli onu ye emi canımmkocam aradı canı makarna salatası çekiyomuş
bol yogurtlu,mayonezli,turşulu,mısırlıı:18::18::18::18:
yapp geliyorum birazdan dediii şinci mutfaga gidiyom
ulennnnnn karbon yaparken yapılır mı bu banaaa
yerim böyle aşkın ızdırabını uleynnnnn
canım ay bende sapıttım aynı dertlerden. tavada tavuk 8 mi 6 mı ne. bende anlamadımki. tencereye göğüs doğrayıp suyunu süzüp sonra baharatlandırıyorum. yada haşlamaya sarımsak baharat atıp sadece etini yiyorum. ama midemde bööö dedi yani:)))kızlar malum k.h diyeti yaparken bol bol tavuga ihtiyacım var.
sizler tavugu nasıl pişiriyorsunuz. ben bütün tavuk yapamıyorum. yaptıgımdada yiyemiyorum.
gögus veya but alıyorum. nasıl pişiriyosun içine neler katıyosunuz varsa tarifleriniz bekliyorum.
çünkü bugun biraz haslayarak birazda kızartarak yaptıgım tavugu zar zor yedim.
ama annem nezamn bütün tavuk yapsa onunkini bayılarak yiyorum sanırım ben beceremiyorum.
birde baharatlar bu k.h diyetinde yasakmı serbestmi? :18:
canımmm 3. çantada sanaaa..az poça, çeyrek dürüm, az ekmek, e bide akşam 2 dilim ekmek ne demek aaaabugünkü menümü de yazayım çıkayım kızlar benim adam delirdi:)
sabah----------2 zeytin,çok az ekmek,az peynir,y.çay
ara-------------sıcak su,çok az poğaça
öğlen-----------çeyrek tavuk dürüm,ayran
ara-------------2-3 zeytin,az kaşar,az ekmek
akşam-----------1 kepçe mercimek çorbası,4-5 yk yoğurtlu ıspanak,2 dilim ekmek
yemek sonrası-----meyve
canımmm çok güzel olmuş menünnn maşallah. bende leslie 3 mil yaptım ama canımda çıktı:))bugün karbona tekrar başladım. cumaya kadar yapıcam geçen hafta regliye rağmen 800 gram gitmişti. bakalım bu hafta sonuçlar ne olacak.
menüm:
sabah
k.peynir 1
b.peynir 1
h.yumurta 0
1 dlm uno denge kızarmış 8
öğle(okulda)
b.peynir 1
çay
akşam:
fırında tavuk 0
y.çay
şekersiz sade kahve
toplam: 11 puan.
biraz öncede 3 mile leslie başladım ara 2 millin sonlarına doğru bıraktım regliden dolayı çok rahatsız oldum.
ooo canım nerelerdesinnn.. kilo almana çok üzüldümmmm. ne güzel birincilikte yarışıyorduk. ama olsun sen yine verirsin canım.özletme kendini arkadaşımmmmselam fıstıklar...topiğimin azimli, güzel hatunları hepinizi çok özledin..nasılsınız..güzel haberlerinizi aldım derya ve banudan herkes süper gidiyormuş..topilk de değişmiş format falan..hayırlı olsun:)
sizden uzak kalmak bana yaramadı her zamanki gibi cozuttum bir ara dukan yaptım 5 kg verdim bıraktım kurbanda sonra yine aldım derken bu sabah itibariyle 91 olmuşum.geçen hafta 93.5 u görmüştüm..off ki ne offf 85 e düşmütüm bile yetmez derken yine aynı noktadayım..dukana başladım bugün yeniden bakalım nasıl olcak arada girer yazarım size malum net yasaklandı işyerinde akşamları eşimden kapabilirsem giricem..
iş deli yoğun nefessiz çalışıyoruz ..akşam mesaileri de başladı o günlerde 21.30 da eve geliyorum..
haftaya da kpss kursum başlıyor..
valla enerji verecek ilaç arayışındayım sanırım vitmain kullanmaya başlıcam çok yorgun beynim de ruhum da..
ama onun dışında keyifler yerinde..
motivasyonum tavan..
sizleri çok özledim..hepinizle gurur duyuyorum valla helal olsun size fıstıklar...
ahaaaa canım 4. çantada sana gelecek. neee pizzamıBENİM LİSTEMsabah...2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,3 zeytin,meyve çayı
arada .....3 tane kayısı
öğle.......2 kaşık pilav,2 kaşık kurufasulye,1 kase tavuksuyu çorba
arada.....ufak bi kepekli kurabiye,10 tane badem
akşam.....2 dilim pizza(üzgünüm)
2 lt su
saol canım,bende sizleri özledim yeniden bi arada olmak güzel..
nurancım tekrar hoşgeldin, özlemiştim. seni görmek çok güzel
çok saol canımmmmmNurancım tebrikler diğer arkadaşın adını unuttum onuda tebrik ediyorum 1,800 çok ii inş.devamı gelir...Aramıza tekrar dönmen ii oldu..düğün öncesi istediğin kilolara kavuşursun umarım...
orticim hoşbuldukkkkkkhoşgeldinnn ortimmm
ayyy inanamıyorum yaaa diyetinilk gününde acaba yapmasammı derken burcu ve deryanın fotolarını görünce dibim düştü yaa .. maşşallah kızlar size
anammmm bende böle olurmuyum kiiii ????
kızlar bu da diyetisyenin verdiği 1 haftalık listem
kalkar kalkmaz 2 adet kuru kayısı
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
bol sebze 2 üçgen peynir büyüklüğünde peynir
2ince dilim ekmek
2 saat sonra yarım çay bardağı kuru üzüm
öğle 5 yemek kaşığı istenilen yemek
1 ince dlim ekmek
salata
13:30 1 adet meyve
15:30 4 adet diyet bisküvi
17:00 2-3 kuru kayısı
yemekten yarım saat önce: 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal
akşam 6 yemek kaşığı istenilen yemek salata
1 saat sonra 1 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı tarçın karıştır ye...
akşamları biraz zor zaman geçiyor çay kahve kola maden suyu yasak meyve tve ve bitki çayları serbest
yarın da nöbetçiyim okulda 1.5 gün eve gelmiycem nöbetten hazırladığım salatayı bi görseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?