80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazayım kaçayım hanımlar benim mesai erken başlıyyyy

sabah(7:30)
iki minik armut
yeşil çay

kahvaltı(9:30)
peynir,2 dlm ekmek
4 zeytin domates
bol limonlu maydanoz dereotu

öglen(14:00)
soganlı mantarlı omlet
yogurt
tere

akşam(18:)
bol acılı baharatlı kapuskaa
yogurtt

ara(21:00)
1 elma
2yk nar

3lt su
3 yeşil çay
2 form çay

Yok tatlım niye küseyim,evet nette yazılanlar senin söylemek istediğinden farklı anlaşılabilir,aslında bu benim ilk forum deneyimim ve ne yalan söyleyim takım kaptanından falan hiç haberim yoktu,oyüzden öyle ortaya atıverdim bu fikri,beraber alınması gereken bi karar olduğunu bilseydim önce danışırdım ama sorun değil zaten düşününce de hak verdim, hepimiz birbirimize destek oluyoruz neticede.

Çok güzel bi menü bence.tebrikler.

sabah: 1 bardak süt
kahvaltı yerine: 1 tabak bol kıymalı pırasa yemegi,yarım dilim ekmek
arada:2-3 zeytin
öglen: ızgara tavuk,bol salata,yarım bardak zero
arada : bir kaç zeytin
akşam: et,tavuk karışık az bi ızgara, 1 büyük bardak ayran,1 tane minik salatalık
arada: biraz yogurt,biraz zeytinn
1 bardak zero kola
valla günü iyi kurtardım makarna salatasına yenilmedim

ayyy inanamıyorum yaaa diyetinilk gününde acaba yapmasammı derken burcu ve deryanın fotolarını görünce dibim düştü yaa .. maşşallah kızlar size

anammmm bende böle olurmuyum kiiii ????
kızlar bu da diyetisyenin verdiği 1 haftalık listem

kalkar kalkmaz 2 adet kuru kayısı

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
bol sebze 2 üçgen peynir büyüklüğünde peynir
2ince dilim ekmek

2 saat sonra yarım çay bardağı kuru üzüm

öğle 5 yemek kaşığı istenilen yemek
1 ince dlim ekmek
salata

13:30 1 adet meyve

15:30 4 adet diyet bisküvi

17:00 2-3 kuru kayısı

yemekten yarım saat önce: 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal

akşam 6 yemek kaşığı istenilen yemek salata

1 saat sonra 1 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı tarçın karıştır ye...

akşamları biraz zor zaman geçiyor çay kahve kola maden suyu yasak meyve tve ve bitki çayları serbest

yarın da nöbetçiyim okulda 1.5 gün eve gelmiycem nöbetten hazırladığım salatayı bi görseniz

Kızlarrr ben geldim
eşim uyuya kaldı
dün nöbet yoğun geçmiş dinlenememiş
bende tarihten bir konu çalıştım geldim
geçmişe dalayım sonra da menümü yazayım

ooff offf anlatma yiterr
tahlillerin olsun da anlaşılsın, çaresi vardır mutlaka
allahım şifasız dert vermesin tatlum
aneemmmmmm nikahıız kıyıldı mı yüz görümlüğü isteremmm

getiren götüren saolsun teşekkürler

bazen yaparım ben, peynir, lor, çökelek
üstüne bir yumurta kırarım ohh bayıla bayıla yerim
bize boğazdan haber ver zati

kahvaltıda yarım yarım domates salatalık ye tatlum yaa bool peynir çeşidi ye
zor olur yoksa çabuk pes edersin :26::26::26:

bu arada 82. ile diyete başladım ticker için çok uğraştım önceden de yapmıştım ama sorun var galiba kayıt yapamadım

aaa adatoprak hoşgeldin
seni görmek ne güzel tatlım
inşallah iyisindir

kocaciğimm beni alnı şakağımdan vurucak, ben kaçıyorum kızlar
film izliycez biz, normal film kuu, bu karuların aklına hemen fesat fesat şeyler gelir şincik
açıklamamı yapim de

ARKADAŞLAROMM CANLARIM BENİMMM

teşekkür ederm elbise ile ilgili benim moralimi yükselten şeyler söylediniz gerçi elbiseyi görmediniz ama aynı yorumu erkek kardeşimde yaptıki o dobradır söylerdi yani abla o seni kıskanmışşş dediii

nese daha çok kilo verip daha çok çatlatmaca yaniii

seviyorum sizi güzellerimm

SEVDACIM geçmiş olsun canım umarım ciddi bişe yoktur GAZDIR GAZZ

BURCUUUU süper ötesi olmuşsun tebrikler canım benimde yüzüm tombik hiç sevmem ama sana yakışmış canımmm

NİLGÜN kadına verdiğin cevap süpermiş ben ne biliyim bişe diyemedimmm

cevap veren bütün topikdaşlarıma çok mersilerimi sunuyoruuummm

TÜLİNİMMMM kestanenin ekmek ederini ögrenince kahroldum bide hiç güzel bişmemiş kuru muru bayat bişeydi tüh ya onun yerine döner yerdim dimi ama:))

gelelim menüme

kahvaltı

1 bardak yoğurt

öglen
5 kaşık pırasa bol yoğurt 1 dilim ekmek

ara 1 elma, 1 mandalina

akşam

5 kaşık patlıcanlı tavuk yemeği
2 lokma beyaz ekmek
1 kaşık pilav
1 kase yogurt

ara çayla 1 adet cam bayram şekeri

2 yeşil çay 1 litre su

spor yapıcaktım annemden gelip tunayı yatırana kadar saat 11 oldu oturmaktan totom agriyo vallahii

bugün soğuktu dondum etek giymiştim ne gerek varsa

öpüyorummmm

izlem kuşummm mesaj buydu kuuuu
cezayı sen aldın yüz görümlülüğünü ben isterem

hemm seninn yüzüne kurbann yawru davşanımm
sana feda olsun yüz görümlülüğü

Son düzenleme:
kızlaaarrrr öanta smileyini buldum artık kendim yapcam burayaaaa..madem kk bana smiley vermiyo bende bulurummmm ee artık lazım yanii.hele bu akşaaammm hem bana hem sizeeee :90:

canımmmmm üzgünüm ama ilk çanta sana ..o kadar kendini sıktın öğlen bi tabak yemekle doydunda o sarelle nescafede ne ccanımmm neyseki akşama salatayla devam etmişsin. gel haftasonu yürüme bandına başla canımmm.epeydir sporsuz kaldıkk
canımmm ikinci çantada sana geliyoooo.. araları yemedinde güne gidip poça pastamı yidinnn aslında ara yapmayarak iyi yapmışsın bi dilim pasta 400 kalori civarı hiç değilse ona gitmiş. akşam keşke ekmek hiç yemeseydin. yarında benim gezmem var.ilk defa gideceğim biri. yemesem ayıp dimi :90:
canımmmm ttüü ttüüü maşallaaahhhh...çok çok büyük değişim.sen yüzünü küçülmedi sanıyosun ama bak yandaki çizgilerin kaybolmuş canımmm.çokda gitmesinler zamanla yaş ilerledikçe zaten çökecekkk..harikasın canım benimmm
sağol canım ya çok tatlısın.misafirlerinle nasıl geçti günün neler yedin?
..
canımm güzeldi günümm. 1 er kaşık kaçırdım menümü yazıcam şimdi bi bak sende bana bi kaç çanta at gariiii
iremcim inşallah iyi geçmiştir sınavın.saçlarında güzel olmuştur eminimmm güle güle kullan...
yeme sevdam yemeee.sen kendine sostan ayır yoğurtlu turşulu az mayonezli onu ye emi canımm
canım ay bende sapıttım aynı dertlerden. tavada tavuk 8 mi 6 mı ne. bende anlamadımki. tencereye göğüs doğrayıp suyunu süzüp sonra baharatlandırıyorum. yada haşlamaya sarımsak baharat atıp sadece etini yiyorum. ama midemde bööö dedi yani:)))
canımmm 3. çantada sanaaa..az poça, çeyrek dürüm, az ekmek, e bide akşam 2 dilim ekmek ne demek aaaa olmaz balım olmaaaazzz. 2 3 zeytin 50 kalori civarı zaten.meyve yoğurt yeseydin daha iyiydi..sen benim menüye bakta kız şimdi emi:))
canımmm çok güzel olmuş menünnn maşallah. bende leslie 3 mil yaptım ama canımda çıktı:))
ooo canım nerelerdesinnn.. kilo almana çok üzüldümmmm. ne güzel birincilikte yarışıyorduk. ama olsun sen yine verirsin canım.özletme kendini arkadaşımmmm
ahaaaa canım 4. çantada sana gelecek. neee pizzamı hemde iki dilimmiiii bide ufak kepeklimi olmadı canımm hiiiç olmadı. madem badem yedin o kurabiye de ne aaaaa..keşke öğlen yeseydin canım ya

nurancım tekrar hoşgeldin, özlemiştim. seni görmek çok güzel
saol canım,bende sizleri özledim yeniden bi arada olmak güzel..

Nurancım tebrikler diğer arkadaşın adını unuttum onuda tebrik ediyorum 1,800 çok ii inş.devamı gelir...Aramıza tekrar dönmen ii oldu..düğün öncesi istediğin kilolara kavuşursun umarım...
çok saol canımmmmm
inş zayıf bi gelin olurum canm,bırakmasaydm çok yol katederdim belki ama insan dönem dönem diyet yapıcak gücü bulamıo kendinde.nişan dönemim öyle geçti benimde..inş bundan sora hep beraber wericez...
hoşgeldinnn ortimmm
orticim hoşbuldukkkkkk geçmiş olsun sanada bu arada bi ara bende kolonoskopi yaptırcam,inş ikimizdede bişi çıkmaz..

derya: eteğine bayıldım cnaım,çok hoş olmuş,botlarınlada çok iyi olmuş benc..güle güle giyy

burcuuuu ,ne güzel olmuşsun..ilk kez fotolarını görüorum daha önce koymuşmuydun hatırlamıyorum ben. ama çok hoş olmuşsun canmm...

bi arkadaş vardı adını bilmiyorum eşi eşekle özür dilemiş,Allah bozmasın..benim nişnlımda o eşeğin küçük boyundan alıp içine "hata yaptığım zamanlarda eşşekliğime ver "yazmıştı benim çok hoşuma gitmişti.hep başucumda duruyo eşşeğim:) dilerim aranız hep iyi olur canım..

banucum sen demişsin ama ben o fazlalıklarını göremedim,fotolarda gayet hoş duruyosun cnm...

izlemcim eşinin aldığı bluzu beğendim ben,sen çok iyi kombinlemişsin,yaka kısmına kurdela çok iyi olmuş bence...ben sevdim..

Amanda Aman Yorumlariniza Doyum Olmuyor Kizlaaaaaaaaaaar
Totom Tavan Yapiiii
Cok Tesekkür Ederim Hepsi Sizin O Güzel Gözlerinizin Güzelligiiii

wintersun ; Cnmm bende hep öyle derdim izlem ve banu ablanin resimlerini ilk
gördügümde acep bende zayiflaya bilecekmiyim diye ..
ama cidden oldu ve 17.kg verdim
Buradaki arkadaslarimin sayesinde verdim o kilolari , halada vermekteyim

Hayatimda ilk defa diyet yapiyorum ve burayla diyetime baslayip devam ettigim icin cok
mutluyum .. burayi sakin birakma bak gör 2.ay sonra sende önce sonra resimlerini koyacaksin
ve farki göreceksin

önce hoşgeldiniz diyeyim birşey merat ettim ankara damısın?

sevda mutlaka söylenmiştir canım o yaşadığın şey ibs denilen irritabl bağırsak sendromu diye bir hastalık var o olablir...mutsuz bağırsak diye de geçiyo. ama kesin tanı için daha doğrusu kötü birşey yoktur diyeblimek için kolonoskoi gerekir...sedayon ile yani hafif anestezi ile yapıyorlar canım..yaptırablirsin aslında..

bugunkü 6.karbon menüm:

sabah:
2 tavada yumurta-1
1 parmak kadar salam 1
peynir-1
çay-0

ara:1 parça tavuk -1

öğle(misafirlerle) 1 yk yeşilmercimek salatası bulgurlu -10 olsun
1yk kabak-havuç yoğurtlusu-5 diyelim
sosis -1
peynir-1
1 salatalık turşusu -2
akşam: tavuk 0

toplamda 23

3 bardak maydanoz suyu

2,5 lt su
veeeee leslie 3 mil expr. + 50 mekik :60 dak

kızlar bide ben yarın yapamamıycam karbonu.aslında devam edecektim cumaya kadar ama sağ böbreğim ağrımaya başladı. ben aşırı proteine bağladım. zaten böbreklerimde kum gaz ne arasan vardır :))) o yüzden korktum çok şiddetli değil ama vazgeçiyorum. çok karbon almadan devam etmeye çalışcam. bide yarın birine ilk defa gitcez. tadına bakmasam olmaz. ilk gidiş çünkü. eh anacımda çarşamba gidiyo. yarın bi güzel kahvaltı yapalım.ekmek yerken görsün baride üzülmesin:)))

benim eşimde hadi hadi ama çok kaptırdın kendini internete diye söyleniyooo.ben kaçıyoreeeeee..iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…