80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

handeryacım ellerine sağlık canım tablo için..
aylin tebrik ediyorum..maşallah iyi gidiyorsun..
kızlar aramızda motivasyonunu kaybedenler var...lütfen yapmayın..biz neden burdayız..
geçen hafta net bozuktu bende fazla giremedim...ben de ümitsizliğe falan kapılmaya başlamıştım...
şimdi burdayım ve bomba gibiyim..
daha fazla uğramaya çalışın kızlar..
hayatım boyunca diyetlerle uğraşan biriyim..kendimi bildim bileli kiloluyum..
ama buradan gördüğüm faydayı hiçbişeyden görmedim..
birara diyetisyene ve spora gitmiştim..7 kg vermiştim..o büyük başarı olmuştu..
ama şimdi 12,5 kg verdim...
ve en önemlisi diyet yaparken sinirli olurum normalde...ama hiç olmadım...
aynı şeyleri benimle beraber yaşayan dostlarım olduğu için hep mutluyum..
sizleri çok seviyorum kızlar...pes etmek yokkkk......

günaydın canlarımmm
geçmiş olsun dileklerinze teşekkür ediyorummm a.s.

dün gece arkadaşların evlilik yıl dönümüydü ve yemeğe götürdüler bizi koca bir kaçamak oldu sanırım
gerçi çok yememeye çalştım ama kebap yedim klava:
etinden yoğurt bide pide ekmek yememeye çalıştım üzgünüm ama napiyim çok mutlu oldum görünce önümdfe onları -tatlicadiarzu-

şimdi kahvemi içiyorum bugün telafi ederim ben onu ...
aylincimmm valla tebrikler çok iyi gidiyorsun ,devammm alkisalkisalkis

herkesi öpüyom rakibem 2 haftadır geçiyorum seni haftaya seni önde görmek istiyorum artık yoksa kızıcam bak :mymeka:
öptüm öptüm öptüm siziii burdayım hadi bekliyorum kalkın bakıyım

kizlar gunaydin.. Fleks cim sanirim sayfada sadece sen varsin gunaydin arkadasim.. Gecmisi okuyup geldim.. Oncellikle Handerya cim gecen hafta regl den sanirim 76 cikmistim ama dun 74 u gordum.. O yuzden sana zahmet olmazsa duzeltir misin benim cizelgeyi.. Elay cim Izmirli olmak ayricaliktir diyorum (diger sehirlerdeki arkadaslarimdan ozur dilyerek) Menemen de olsa Hatay da olsa muhim degil sevgili hemsehrim.. Ayrica Flatliners da Izmir li ama Istanbul da yasiyor.. Bebek cim sen nasil bir insansin canim ya bayiliyorum senin muhabetlerine canim arkadasim.. Ceren cimm ben de hepinizi seviyorum.. Iyi ki varsiniz sayenizde kendime guvenim artti..Yapamam dediklerimi yapiyorum..Birakmam asla sizi.. Allah baska bir dert vermesin de. Lavitam yeni okudum canim kusura bakma gecmis olsun canim.. Aylinim sanirim benim oklavalar ise yaradi.. Ayrica derslerin verdigin kilolar icin tebrik ediyorum seni.. Serra mi bende cok ozledim.. Atladigim bana mesaj yazan tum arkadaslarima da tesekkur ederim.. Hepinizi seviyorum.. Bugun calisan bir kadin olarak evdeyim ve isim cok ondan izninizi istiyorum. Ogleden sonra da sunnet dugunu icin kiyafet bakmaya gidecegim bugun girebilir miyim bilmiyorum.. Hepinizi opuyorum.. Yeni gelen arkadaslarim hos gelmisler..

bu arada aklima gelmisken dun yediklerimi yazayim..
sabah: 4 adet altinbasak biskuvii
ara: 1 avuc k.uzum
oglen: 1 tabak mercimek corba, 1 kose ekmek, 2 kasik yogurt, 2 yemek kasik kiymali patlican yemegi, 4ad. en kucuklerinden sectigim sarma
ara: yok
aksam: 3 adet kuru kofte, bol salata, 1 tabak domates corbasi
ara: kiraz, kayisi

günaydın kızlar aylin tebrikler canım elaysanada geçmiş olsun canım
kızlar çok sağolun vallahi beni kendime getirdiniz önce kendime sonra sizlere söz veriyorum aldığım kiloyu vericem bu hafta :lepi:

günaydın alnagme elay nasılsınız arkadaşlar

HANDAERYA ellerine saglık tablo her zamanki gibi süper

ben bu gün kendimi cok iyi hissediyorum güne güzel başladım k fleks yedim kahvaltıda inşallah bu hafta cok sıkacagım cok

gunaydin elay cim gunaydin selma cim nasilsiniz? ben de simdi yeni kahvalti yapiyorum
once evi toparladim.birazdan da cikacagim

:1rolleyes: ayy simartmayin beni
HERKESE TSK ederim, ben bu hafta coook rakibim olcak sandim ama baktimki kimse yaklasmamis bana, bi sevdemer 1300 vermis, senide tebrik ederim canim.
Dün birinciyim diye iki tatli yedim, 1 saat sonrada spora gidip eritirim onlari :jeyyar:
alnagme ablacimmmm sopalarin S si kalmadi artik hehehe,
baharnaz evt merveyle benim metapolizma hizli sanirim, MERVE ve ben göstericez size :jeyyar:süprizzzzzhihoyyyt
dimi kiz mervee,

nasilsiniz iyimisiniz günaydin öncelikle kaydirigubbakcemile5
handerya ablam ellerine saglikkkk, ve tsk ediorum yerimseniben:hooray:

size zayiflamis halimi gösterim
dünden fotograf....

Eklentiler

• $aylin.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 20
günaydın kızlarr...

ayy bugün eşimi işe gönderdikten sonra bi uyumuşum.. yarım saatfln oldu uyanalı.. şişmişim.. :))

lavitacımm.. çok özür dilerim canım arkadaşım yaa.. bulaşıkları yıkayıp biraz ütü yaptım .. bilg.unutmuşumaçıkolarak.. sonrada yatarken eşim kapattı..sabah gördüm msj ını...

handeryacım.
. ben listeyi göremiyorum ama benim pc demi bi sorun varr.. bi görsem sölicem nasıl olduğunu ama.. eminim iyi görünüyodur.. ben kilo verememiş olsam da... ellerine sağlıkk..

alnağme... utandrıyosun beni cnm. güzel sözler için saol.. bende herkes gibi bir insanım cnmm. ama sanırım birazcık fazla hayat doluyum.. .. çok saol..

elayyy yavrum lilililili lilil.... delikafadulden b

elaycım nasılsın cnmm.. kızz ben göremedim tabloyu.. neden kine...

Merhaba gÜsell bayanlar.

Bende 85,2 kg. Gelıyorum sabah tartıldım ve bugÜn rejıme baŞladım...

Benıde aranıza alır mısınız...

Ne yapmam gerekıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…