80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

jasmin85 ve sunlady öncelikle hoşgeldiniz

elay geçmiş olsun canım

flatliners mesajını aldım canım ilgine teşekkür ederim.

gece yarısı geleceğim tuttu kimse yok aylincim kotunu güle güle giy.

bebeqcim evet canım ya ben koşa koşa çoktan varmışım hedefime eh bari -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 neyse hiç değiştimiycem yaa haftaya kadar böyle kalsın bakalım

bugünkü yemek listem
sabah:1 kk peynir,2 zeytin,dom,sltk,bir yumurta beyazı(sarısını oğlumun kahvaltı mamasına koyuyorum)
ara:10-12 kiraz,1 nektar
öğle:1 kase tavuk çorba,1 tane dolma biber
akşam:iki tane açma,1 kase kırmızı mercimek çorbası
2lt su

baharnazcım aslında kilo vereceğimi düşünmemiştim çünkü bu hafta bayağı kaçamaklarım oldu ama çok ta gezdim sanırım ondan verdim.rakiben ve sen çok azimlisiniz kıskanıyorum bazen sizi bu hafta olmadıysa bir dahaki haftaya eminim duman edersiniz bu topiği siz

inşallah canım galiba flatlinersinde teşhisi gibi neyle ne yiyeceğimi karıştırıyorum galiba :çok üzgünüm:

bir soru soracağım arkadaşlar size,benim tiroid yavaş çalışıyor bazılarınız hatırlar belki bu konudan bir kaç kez bahsetmiştim.yavaş çalışıyor fakat ben çok terliyorum aceba diyorum çok terlediğimin sonucu olarak metabolizmam hızlı çalışıyor diyebilirmiyim

evet daha önce bahsetmiştin canım bende çok terlerim ama metobalizmamın çok ii çalıştığını düşünmüyorum CADIARZUfisfisfis

yaş lada çok ilgili bir durum gibi geliyor bana

bugün sabah biraz agriylidi reglden dolayi
dün patlatim yumurtami:)
dünden beri de wc den cikamadim suyumu attim
kilomu yazmayi unutmusum
1 :) bi gün öncede bisi yiyemicen böle oldu galiba:)
jephuuuuuuuuu

iyi geceler baharnaz
lavita aynen bende iki gündür aynı durumdayım ama bi kaç gün sonra tam kilo belli olur
kızlar iyi geceler herkese

Buyrun kıslarrr bu haftanın listesiii...
Aylincim seni çok tebrik ederm canım:hooray: süperrr gidiyosun kendimi ve fleksi de kınıyorum:tomato:
Rüzgarım bekledim de gelmedinnnnn..

veeee şimdi çok uykum geldiii...

Son düzenleme:

Canim ben daha erken gelmistim yazdim bu hafta gideni malesef cok fazla deil ama yarin sabaha gene tartilicam.bu arada ticker yeni deistim su anda 81.3 benim kilo.
Yarin ikizlerin dogum gunu paqrtisini yapicaz cok yogun olucam.Buyuk ihtimal spora gidemem umarim yemekte de asiriya kacmam ama ogluslarimin ilk yillarinin pastasinda bir dilim yiyicem valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…