duşumu aldım giyindim hazırlandım
spora gitmem gerek ama evden çıkasım yok
bu aralar noldu bilmiyom o kadar isteksizim ki
aslında en büyük etken hava soguk ve ben kızımla gidip geliyorum
haa gerçi eşim götürüyo spor bitincede gelip alıyo falann
ama orda soyun giyin hazırlan üşüyorum valla
ee çocukta üşüyoo valla
içersi sıcak ama insan yinede üşüyo
bide ben bi arkadasımla beraber gitmeye başladım oda yazıldı
o bir aylık yazılmıştı bugün yarın bitiyo onun süresi.
çokk tembellll yaaa 30 günün yarısından fazlasını gelmedi zaten
ya uyudu ya bilgisayar başında falan filan galiba banada bulaştı
onun bu aşırı tembelliği
bugün gelmiyomuş uyicakmışş, sanki çok geldide heyy Allahım yaa
napıyım gidiyimm mi gitmiyim mi :26:
hem bu isteksizliğim böyle sürerse 1 ay sonra bitiyo üyeliğim
bi daha yaptırmıyım diyorum :26:
kışın olmuyo yaanisanda falan tekrar başlarım olmazsa
3 ay ara vermiş olurumm :26::26:
yaa napıyım benn gözünüzü seviyimm bi fikir verinnn
evet canımm başla yarınninan hepimiz aynı şeyleri yaşadık halada yaşıyoruz yanlız degilsin canım
banuuu kuuuuuu bırakmıyo anamm buuuu çocuk kene gibi yapıştı çıkmıyoo
oglum 2.5 sene emdi bıraktı hiç ugrastırmadı benii ama bu kızz beni deli edecekkk
seherim senin çocugun yokmuydu annem kız ben seni iki tane çocugu var biliyorumm yaa :26:
canımm benimm hakkında hayırlısı olsun inşşşş. güzelimm ama
bak görürsünn iki tane evladın olucak inşşş. benim bu şom agzımdan bişi çıktımı olurr
inşşş. canımm herşeyy istediğin gibi olurrrrr inşşşşş.
kızlar vereceğim her 5 kiloda kendime alacağım takılar
925 ayar gümüş taşlı osmanlı otantik gül yüzük gittigidiyor.com'da #46152588
.925 ayar gümüş hayat ağacı kolye ucu gittigidiyor.com'da #47176870
925 ayar gümüş nazarlıklı fatmanın eli kolye ucu gittigidiyor.com'da #47297287
925 ayar gümüş telkari gül küpe gittigidiyor.com'da #34471593
hürrem sultan hasır örgü kolye gittigidiyor.com'da #47775985
son 5 kilo için karar veremedim henüz :))
sevgicim hepsi güsel ama çok pahalı normal bir gümüşçüye gitsen daha ucunuzu bulabiliriisn tatlım
ben yıllarca gümüşçüde çalıştımm
hadi yaa. Peki bunları bulabilir miyim? çok beğendim çünkü ...
Amin canım inşallahİLKNURRR cnm senin adına çokk sevindim işte evliliğin tadı tuzu dedikleri bu oluyo barışmasıda bi o kadar güzel oluyo canım hep böyle birbirinizi anlayan mutlu sevgi dolu bir çift olarak yaşayın inşallah
slm kızlar bende sizdenim yaza kadar zayıflıyoruzzz...... bende 91 kiloydum dogumdan sonra 85.5 40 çıkana kadar 80 oldum hatta bi ara 77 olmuştum ama emzirme döneminde oldugum için diyete asılamadım 3 aylık ( kuzey) oglum ... 3 ay sonra ek gıdaya gecince tamamen kısmayı düşünüyorum inş. zayıflarım
Şimdilik zayıflamak için yaptıgım tek şey sabahları aç karnına 1 cay kaşıgı bal ve elma sirkesini 1 cay barda oda sıcaklıgındaki su ile karıştırıp içiyorum 3 gün olcak bakalım bi işe yarayacakmı ... zayıflatıyormuş net. aldım bu tarifi
ilknur
yemek tarifi için tşkler tatlımmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrr hepinizeeee çokkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkk
teşekkür ediyorumm inşşş. bişi çıkmazzz
ya ölmek bişi değilde çoluğum çocuğum küçük
eeee sizde ne var ne yok kuuu herkes iyimiii bakıyım
yaa kızlarrr valla çok sagolunnn Allah razı olsun inşşşş. sizlerden
kızlar yeni ev demişken valla canıma tak etti artık bu ev şükür tabiki bir evim var aama
olumsuzlukları beni bu yıl daha çok yoruyor
çocuklar hala benim odamda yatıyor malesef salonun içind ebir odam daha var ama onları orda yatırınca hastaneden gelemyiz
akşam çamaşır asana kadar burdum aktı sogutan yeminle yandıgı halde soguk,alt üst yanmıyor
kuzey çephe ve etrafı boş yani ısıtacak bir şey yok
iki beşikten bunaldım vallahiodadaaa ee artık büyüdlerde resmen çocuk odası zaten bizm oda
cayular,uçak araba çıkartmaları pepe çıkartması
tavandan sarkann ay yıldızzz fosforlu ugur böcekleriiiii
80 m2 evin sanırım sadece 50m2 kullanabiliyoruz ki oda çok sıkıcı banyo,mutfak,y.odası minicikte bir koridor
dolaplar desenizzz artık sıgdıracak yr bulamıyorummmm yuh diyceksiniz belki ama inanki yok yer
çizm alıcam yer yok orda burda duracak işteeeeee
arkadaki odada çocukların dolabı,platesik bir mavi dolap,y.odamın parçası var
makarna salça vs kuru gıda arka odada duruyor bıktım düzenislikten vallahi yaa
offfffff offff hayırlısıyla bi taşınsaydımmmmçocuklarda bend eçok rahat edicektikkk ma zaman geçmiyor snaki
inşaat birazda yavaş ilerliyor canımda sıkılmıyor degil yanii
evde iler yoktu sıkıştırmışlar kileride projeye
geniş bir koridor boydna boya dolap yaptırcam zaten ayakkabılık filan,
çamaşırmaknası yeri varrrr çift geniş balkon
ama işteeee ne mzna taşınırız bilemiyorummm
neyseee aglama duvarı gibi olduu
selam arkadaşlar
kk nın eski üyelerindenim.diyet gruplarında güzel kilolar vermiştim ama çoğunu geri aldım.son derece kızgınım kendime.annemin vefatı sonrası toparlayamadım kendimi ama 82-83 lerde duruyodum aylardır.son 1 ay içinde 89 oldum.şaştım kendime.tatlıya çok düşkünüm.şekerli ne varsa yiyorum.
bugün de bir arkadaşım çok kilo aldığımı ima edince iyice canım sıkıldı. bu başlık altında güzel paylaşımlar var.gruba dahi olmak istiyorum ama genel şartlar nedir beni bilgilendirirmisiniz.geriye dönük mesajların hepsini okuyamadım.
beni aranıza alın da daha fazla şişmeden kendimi toplayayım.
annemin hastalığı ve vefatı beni çok sarstı.son 2 aydır da hem eşim hem oğlum ameliyat oldu.bahaneler çok.ama bu böyle olmamalı sonu yok ki sürekli tıkınmanın.
lahana kürünü uygulayan var mı aranızda. akşam başlayayım diyorum.
sevdacım,çok geçmiş olsun canım.
arkadaşlarımın ve topiğimizin biricik dr.hanımı ireminde anlattığı gibi,ihmale gelmez canım.
heleki genetik bir durum söz konusuysa mutlaka gitmelisin.inşallah birşey çıkmaz canım.
angelteacher,ilknurmuydu adın canım,yanlışsa kusura bakma.
eşinle sorunun çok esprili bir biçimde çözülmüş
çok güldüm okurken.
allah hepimizin böyle yüzünü güldürsün inşallah.
canım benim çok doğru boşuna aylarım heba oldu şimdiye kadar hedefime ulaşmalıydımbu ara tabirci olarak yazıyom seni kafama pek rüya göremem yada hatırlamam dün kötü kötü rüya gördüm anlatmıyorum dağlara taşlara çıksın kaç gündür hastanelerdeydim şeytan rüyası diyiyim
tek yorum helal olsun canım
canımmm çok çok haklısın bir rayına oturtamıyorum bu sıralar giremememin nedeni net ve özel sıkıntılar bugünde hastaneye gideceğim Nuran Semiha şakirdei çalışıyordu aceba orada bi hsg filmi çektirdim hsg sonucu herşey normal fakat filmlerde 2 kanalımda kapalı çıkmışnasıl moralim bozuldu gittim sordum doktora dedi sonuçları değil filmi değerlendiriyoruz yani bebek sahii olmam için tüp bebek yapacan dedi kaç gündür çok canıms ıkıldı bugün başka bir hastaneye gideceğim buayk reglimde 1 hafta gecikti 5 gün süren adetim 8 gün oldu devam ediyor bir şeyle roluyor bana ama anlamadım dua edin
Arkadaslar merhaba
bugünkü menümü yazacaktım sadece ama hadi diğer günleri de yazıyım dedim
yorumlarınızı rica etsem ?
ne dersiniz bu gidişata ?????
Cumartesi
sabah 2 dilim ekmek/ avakado-acuka-peynir-reçel-kaymak
ara 1 elma
öğlen 4 yk taze fasulye / yarım kase çorba / 1 köfte ve salata
ara yok
aksam yok
Pazar
sabah 09:30 1 dilim ekmek/ avakado-acılı ezme-peynir-reçel-kaymak
öğlen 13:00 Balık çorbası ve ızgara somon ve 1 yk patates püresi
15 gibi 1 ferrero çikolata ufak top şeklinde
16 gibi 1 tadım fındıklı bar
18 gibi yarım simit, peynir, acılı ezme ve 4 zeytin ile çay
P.tesi 80,9
sabah Evden yaptığım tost ve dom/salatalık/biber/maydonoz - 2 zeytin
ara kahvaltıdan kalanlar
öğlen yoğurt ve sebze graten
öğlen 20 dk yürüyüş / 2 lt su
ara şekersiz sütlü kahve
aksam 6-7 yk ıspanak yemeği ve yoğurt ( porsiyon biraz fazla oldu)
Salı
sabah ufak sandviç ekmeklerdne yapılmış peynirli domatesli sandviç 2 adet
ara yok adet
öğlen Çeyrek porsiyon hamsi tava ve salata - iç pilavlı piliç (iş yerinde)
öğlen 20dk yürüyüş / 2lt su
patlıcanlı, heleki közlenmiş patlıcanla yapılan yemekler baştacımdır
o kadar çok seviyorum ki
tarif için teşekkürler...
neyyyyyyyyyyyyyyy dimişsinn
sagoll bebemm de bide akıl ver be kuşumm :26:
napıyım ben kızı yaa ne denediysem olmuyo
bide benden akıllı maşallahhh en ufak bi çakallığı hemen anlıyo
bi ara salça sürdüm gögsüme kanıyo dedimm
bi bakabilir miyim dedi
bu kan degilki bu koyuu kan olsa akardı dedi
yanıştı kokladı anneee salça buuu bi kere
yemek yerine memene mi koydun salçayı diyooo
açılın kızlar,yemek tarifi geliyooor.tabiiki diyet.
öğle yemeği için yapılmış ve arafımdan test edilip onaylanmıştır.umarım beğenirsiniz.
fırında pazılı mücver
tarif 4 kişilik-1porsiyon 275 cal.
malzemeler:
yarım kilo pazı-yaprakları kullanılacak-
yarım demet maydanoz,nane,dereotu-ben sadece maydanoz koydum
2-3 dalyeşil soğan
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı ufalanmış beyazpeynir
2 yumurta
4 yem.kaş. un-tam buğday kullandım ben-
tuz,karabiber,pulbiber.
yapılışı:
pazı yaprakları,maydanoz ve yeşilsoğanı kıyıp derince bir kaba alın.
başka bir kapta,sıvıyağ,peynir,yumurta,un ve baharatları karıştır ve bunları pazılarla birlikte iyice harmanla.
25-30cm.lik borcam olabilir.yağlanmış borcama yay,üzerini düzelt.
üzerini yarım çeri domatesle süsleyebilirsiniz.
180 derece fırında 20-25 dak. pişicek.afiyet olsun.
arkadaşlar yemek yapmaya bayılırım.tariflerimin çoğuda misafirlere özel,yani diyetle alakası yok.
çok fazla tarif veriyorum eşe dosta.yazım şeklim tuhaf geldiyse kusura bakmayın.
yine usturuplu yazdım şimdi.kısaltıyım derken çok komik şeyler yazıyorum bazen.
kızlar vereceğim her 5 kiloda kendime alacağım takılar
925 AYAR GÜMÜŞ TAŞLI OSMANLI OTANTİK GÜL YÜZÜK GittiGidiyor.com'da #46152588
.925 Ayar Gümüş Hayat Ağacı Kolye Ucu GittiGidiyor.com'da #47176870
925 Ayar Gümüş Nazarlıklı FATMANIN ELİ Kolye Ucu GittiGidiyor.com'da #47297287
925 AYAR GÜMÜŞ TELKARİ GÜL KÜPE GittiGidiyor.com'da #34471593
HÜRREM SULTAN HASIR ÖRGÜ KOLYE GittiGidiyor.com'da #47775985
merhaba kızlar
daha yeni oturabiliyorum bilgisayarın başına
uzun süredir iyleşemeyince bugün pes ettim ve doktora gittim. faranjit varmış. ardından yemek, temizlik derken ancak oturdum. geçmiş birikmiş yine.
elimde suyum geçmişe dalyım:126::126::126:
günaydın kızlar,
iki gündür ne oluyor bana anlamadım kafamı yataktan alamıyorum öyle zor uyanıyorum ki. erken kalktığımda sporumu yapıp duşumu alıyordum iki gündür yapamadım düzenim şaşınca kendimi kötü hissediyorum. off bugün abanmam lazım spora karbon başağrısı yaparmı acep. dün gece yattım başağrısıyla bu sabah uyandım başağrısıyla.
neyse herkez için güzel bir gün olsun. öptüm
sagol canımmm teşekkür ederimmmyaaaaa inanmıyorummmmmmmm
çok komik gercekten
masallah ona cok akıllı gercekten
o belli orda cok rahat seviyo ohhh misss diyor ayrılır mı hiç
cnm benim
kıyamam bende ona annesi ama artık ayrılık vakti gelmiş de geçmiş çoktan
bu arada rahatsızlıgınızda okudum cok cok gecmisler olsunnnn
canım ben neler yaptımm neler acı zehir gibi biberin suyunu sıktım gögsümesevda yerim ben senin o akıl küpü kızını benimkide böyle yaaa maşallah şimdiki çocuklar çok fena canım göğüs ucuna saç dolayanları duymuştum acaba tiksinirmiki acı biber sür dicem ama kıyamam ben ona yaaaaa önce hikaye anlat çocukların yaşı 5 olunca annelerin sütü acılaşıyormuş de bikaç gün tekrar et hikaye ye iyice mantıgına sok sonra sor ona acımı falan diye yooo değil diyecektir bikaç gün sonra acı sür acılaşmış demekki artık bırakmanın zamanı geldi falan desen olurmu kiii yermiki acaba bu numarayı :26:
cukk oturduu valla canımm tam spordan vazgeçmiştim ki 'Üşenme, Erteleme, Vazgeçme, yazını gördümm canımm çok iyi geldiSELAM KK NIN GÜZELLERİ
Bir insan, Bir iş Yapabiliyorsa, Bütün İnsanlar O işi Yapabilir. Üşenme, Erteleme, Vazgeçme, Başarı Ben Başaracağım Diyenlerindir. Güzellikler Hep Sizinle Beraber Olsun
İNŞALLAH ALLAHIM VERİCEM NE 78 MİŞ BE Bİ TÜRLÜ GÖREMEDİMMM OFFFF OF
sevgicimmmteşekkür ederim canım.
canımsın. akşam alıcam bütün malzemeleri hemen yapıcam. öksürükten ölücem yoksa :)
tek başıma ağlamak istemedim :)
Canım dikkat et kendine lütfen sağlığını ihmal etme. bizide durumlardan mahrum etme...
canım bana da oluyo arada benzer şeyler. hatta bir keresinde kızıma hamileydim. gce uykum kaçtı gözümü açtim ki ne göreyim yatak uçlarımızda iki adam benim yan tarafımda da kapalı bir bayan bize bakıp gülümsüyorlar ve kendi aralarında konuşuyorlar. rüyadır dedim gözümü kapadım dua okudum tekrar gözlerimi açtım yine oradalar ve bu sefer kadın bana bakıp gülümsüyor. ezan okunana kadar gözümü korkudan açamadım ve içimden habire ayetel kursi yi okudum. ezandan sonra açtığımda kimseler yoktu. hala aklıma geldikçe kanım çekilliyor. ve kimseye diyemedim şimdi evde tek kalamıyorum kimseye de diyemiyorum bu durumu(
aslan enişte be!!!
çok geçmiş olsun canım tekrar...
canım afet olmuşsun resmen . çok güzelsin...
fotonu koysana fıstık bakalım saçının rengine...
ay ay ayyy onun içine birde tavuk didklee of of tadından yinmez gariiiii.
canım çok sağolasın.
tavukları baharatla eğer yasak değilse fırın poşetine koy pamuk gibi oluyor hemde çok lezzetli...
canım hoşgeldin aramıza ben sevgi...
sen 5 sene bizim bir tanıdık oğlunu 7 sene emzirdi... normal yani :))
ellerine saglık canım paylaştığın için sagolll fatoşcummaçılın kızlar,yemek tarifi geliyooor.tabiiki diyet.
öğle yemeği için yapılmış ve arafımdan test edilip onaylanmıştır.umarım beğenirsiniz.
fırında pazılı mücver
tarif 4 kişilik-1porsiyon 275 cal.
malzemeler:
yarım kilo pazı-yaprakları kullanılacak-
yarım demet maydanoz,nane,dereotu-ben sadece maydanoz koydum
2-3 dalyeşil soğan
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı ufalanmış beyazpeynir
2 yumurta
4 yem.kaş. un-tam buğday kullandım ben-
tuz,karabiber,pulbiber.
yapılışı:
pazı yaprakları,maydanoz ve yeşilsoğanı kıyıp derince bir kaba alın.
başka bir kapta,sıvıyağ,peynir,yumurta,un ve baharatları karıştır ve bunları pazılarla birlikte iyice harmanla.
25-30cm.lik borcam olabilir.yağlanmış borcama yay,üzerini düzelt.
üzerini yarım çeri domatesle süsleyebilirsiniz.
180 derece fırında 20-25 dak. pişicek.afiyet olsun.
arkadaşlar yemek yapmaya bayılırım.tariflerimin çoğuda misafirlere özel,yani diyetle alakası yok.
çok fazla tarif veriyorum eşe dosta.yazım şeklim tuhaf geldiyse kusura bakmayın.
yine usturuplu yazdım şimdi.kısaltıyım derken çok komik şeyler yazıyorum bazen.
sevgicimm gerçekten çok güzeller son beş kilo içinde DERYA arkadaşımızın yaptığı takılara bakkızlar vereceğim her 5 kiloda kendime alacağım takılar
925 AYAR GÜMÜŞ TAŞLI OSMANLI OTANTİK GÜL YÜZÜK GittiGidiyor.com'da #46152588
.925 Ayar Gümüş Hayat Ağacı Kolye Ucu GittiGidiyor.com'da #47176870
925 Ayar Gümüş Nazarlıklı FATMANIN ELİ Kolye Ucu GittiGidiyor.com'da #47297287
925 AYAR GÜMÜŞ TELKARİ GÜL KÜPE GittiGidiyor.com'da #34471593
HÜRREM SULTAN HASIR ÖRGÜ KOLYE GittiGidiyor.com'da #47775985
canım hoşgeldin çok geçmişler olsunn bol bol dinlen canımmmerhaba kızlar
daha yeni oturabiliyorum bilgisayarın başına
uzun süredir iyleşemeyince bugün pes ettim ve doktora gittim. faranjit varmış. ardından yemek, temizlik derken ancak oturdum. geçmiş birikmiş yine.
elimde suyum geçmişe dalyım:126::126::126:
haklısın sevgicim gidiyim dimi yarınndan itibaren full azimle gidiyorummmgitmemezlik etme be güzelim. gittiğinde senden uçup gidecek olan yağları düşün... gitmezsen kalacaklar üstünde.... bir üşengeçliğe değer mi o yağlar....
:))))))) canım benim bir kızım var ikinciyi istiyordum inş bakalım çok uğraşmaya gerek kalmadan 2. yi görürüz
haftasonu kuzenim geldi şehirdışından.eşiyle aynı dönem yaklaşık aynı kiloları vermiştik birbirimizden haberimizde yoktu uzun aradan sonra ramazan bayramında ben 62 o 63 kilo ile birbirimizi görünce şooook olmuştuk.bu haftasonu karşılaşınca aaa denizcim ne güzel sen hiç almamışsın dedi ben maalesef 4 kilo aldım dedi hakikatende yan simitleri çıkmıştı ama ben düşük bel pantalondan sanmıştım.anladımki vermek kadar korumakta gerçekten çok önemli sanırım ben 60 kilo olmayı gerçekten canı gönülden istemiyorum bu halimle yetiniyorum bide herkesin böyle çok iyisin daha fazla verme yüzün çöküyor demeleride bilinç altımı etkiliyor haftalardır 63 deyim hiçbizaman 60 a ulaşamayacagım çünkü bunu gerçekten istemek gerek bendeki bu bıkkınlıkla bu ancak hayal olarak kalacak kızlar
selam arkadaşlar
kk nın eski üyelerindenim.diyet gruplarında güzel kilolar vermiştim ama çoğunu geri aldım.son derece kızgınım kendime.annemin vefatı sonrası toparlayamadım kendimi ama 82-83 lerde duruyodum aylardır.son 1 ay içinde 89 oldum.şaştım kendime.tatlıya çok düşkünüm.şekerli ne varsa yiyorum.
bugün de bir arkadaşım çok kilo aldığımı ima edince iyice canım sıkıldı. bu başlık altında güzel paylaşımlar var.gruba dahi olmak istiyorum ama genel şartlar nedir beni bilgilendirirmisiniz.geriye dönük mesajların hepsini okuyamadım.
beni aranıza alın da daha fazla şişmeden kendimi toplayayım.
annemin hastalığı ve vefatı beni çok sarstı.son 2 aydır da hem eşim hem oğlum ameliyat oldu.bahaneler çok.ama bu böyle olmamalı sonu yok ki sürekli tıkınmanın.
lahana kürünü uygulayan var mı aranızda. akşam başlayayım diyorum.
sevdacım,çok geçmiş olsun canım.
arkadaşlarımın ve topiğimizin biricik dr.hanımı ireminde anlattığı gibi,ihmale gelmez canım.
heleki genetik bir durum söz konusuysa mutlaka gitmelisin.inşallah birşey çıkmaz canım.
angelteacher,ilknurmuydu adın canım,yanlışsa kusura bakma.
eşinle sorunun çok esprili bir biçimde çözülmüş
çok güldüm okurken.
allah hepimizin böyle yüzünü güldürsün inşallah.
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar
ilknurcum hibisküs çayı nasıl bir çay hangi bitkilerle yapılıyor
Fatoşcumm kuuu o kadar soru sordumm içinden bitek bunu mu cevapladınn
sevdacım diyetisyenin listesini uyguluyorum canım.
ama dün geç kalktığım için öylesine düzenledim.
yanlız daha öncede yazmıştım benimki yüksek kalorili bir diyet.
şimdi sizin yeni başlayan arkadaşları çok kısıtlı diyet yapmayın,ilerde nerden kısacaksınız diye uyarmanızı takdir ediyorum.
çünkü aynı hata yüzünden bu duruma geldim.çok kısıtlı diyet yapıyordum ve bünyem alışmıştı,h,çte zorlanmıyordum.
dr.mn verdiği liste ile haftada 1 kilo verebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?