80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hıı bu arada isimlerini hatırlayamıyorum ama .. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...a.s.

Bu arada bıraz kendımı tanıtımm genelde kk jınekolojı topıĞındeyım ama kılo vermem gerekıyor ÇÜnkÜ kadın hastalıklarından pos var bende ve kılolu old. ıÇınde artık adet olamıyorum ılaÇla bılee 4 yıllık evlıyım 2 yıldır bebek dÜŞÜnÜyorum ılaÇlardan Çok kılo aldım..Şımdı ekıme kadar ara verdım ve 15-18 kg. Verıp Öyle gebe kalmayı dÜŞÜndÜm..ÇÜnkÜ kılolu zaten adet olamıyorumm problemler Çıkmaya baŞladı..yardımlarınız ıÇın Şımdıdden teŞekkÜr ederım..

Bu arada yaŞım 27 boyum 1.71

neslihancım hoşgellddiiiiin.....a.s.

seni de aramıza alırıyız.. alırız tabi kızz.. ne demekk.. aldık gitti :)))

ne yapman gerektiğini ben sana tek tek yazmıyıım ama topik kurallarını bulup güncelliyorum hemenn.. ordan okursun.. sormak istediğinyada takıldığın bikonu olursa ben burdayımm... başkanımız yoğun işlerinden dolayı ve bide çok yakında umreye gidicek o yüzden bi süredir gelemiyoo.. serradeniz başkanımız ama o yokken biz her konuda yardımcı olmaya çalışırız.. tekrar hoşgeldin...

:))) diyorum bende neslihan.. neslihann.. nerden çıkarıcam... sende mi kadın hast. bölümünden transfer olanlardansın.. bende ilk "düşük yapıp tekrar bebek isteyenler" topiği için üye olmuştum.. ama önce kilo veriim diye buraya geldimm ayın 9 unda 2 ay olcakk.. seni görüyorum o topiklerde.. şimdi tanıdım... :))))

Günaydınnnnn... geçmişi tam okuyamadım kızlar kaçırdığım bişeyler varsa hasta olanlara acil şifalar diliyorum kilo verenleri tebrik ediyorum..

herkesi öpüyom rakibem 2 haftadır geçiyorum seni haftaya seni önde görmek istiyorum artık yoksa kızıcam bak :mymeka:
öptüm öptüm öptüm siziii burdayım hadi bekliyorum kalkın bakıyım

Elaycım geçen hafta eşittik bu hafta evet öndesin ama bu hastalık beni mahvetti ne yürüyüş yapabildim,ne diyet..sesim açılsın diye yediğim balları ise söylemiyorum bile..Sen bu hafta kork canım benden..-tatlicadiarzu-

canimmm liste harikaaaa
ellerine saglik
güzel olmus büyük oluncaaa daha cok göze batiyor

tbrkler aylincm

ben cikiyorum arkadaslar, size iyi sohbetler.......
bye..

alnagme canim hic sorun degil
sen nasilsin iyimisin moralin azcik düzeldimi

hoşbuldukkk teşekkür ederim...

evet sende bana tanıdık geldin güselim...

bu arada beni listeye ekleyecek misiniz...

ben acıkın gezinmeye gidiyom diğer topikteki arkadaşların ziyaretine..

elayy peşimden gelme ama hee..:)))) nereye gitsem konuyu okuyanlarda ismin var kızz.. benimi takip ediyonn.. :1hug: :sm_cool:

ilk kilo derken?? onu anlamadımm

şimdi 85,2 geliyorum... hedefimde ekime kadar 68 olmak...

neslihan cnmm bak tanıdık çıktıkk... handerya arkadaşımız ekler seni tabloya cnmm...

evet handeryacım tablo güzel görünüyo... ama benimbölüm iyi değil.. kocaman bi 0 var yaa... ellerine,emeğine sağlık cnmm..

lavitacım günaydın kuzumm.. kusura bakma cnım yaa... nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…