herkesi öpüyom rakibem 2 haftadır geçiyorum seni haftaya seni önde görmek istiyorum artık yoksa kızıcam bak :mymeka:
öptüm öptüm öptüm siziii burdayım hadi bekliyorum kalkın bakıyım
kizlar gunaydin.. Fleks cim sanirim sayfada sadece sen varsin gunaydin arkadasim.. Gecmisi okuyup geldim.. Oncellikle Handerya cim gecen hafta regl den sanirim 76 cikmistim ama dun 74 u gordum.. O yuzden sana zahmet olmazsa duzeltir misin benim cizelgeyi.. Elay cim Izmirli olmak ayricaliktir diyorum (diger sehirlerdeki arkadaslarimdan ozur dilyerek) Menemen de olsa Hatay da olsa muhim degil sevgili hemsehrim.. Ayrica Flatliners da Izmir li ama Istanbul da yasiyor.. Bebek cim sen nasil bir insansin canim ya bayiliyorum senin muhabetlerine canim arkadasim.. Ceren cimm ben de hepinizi seviyorum.. Iyi ki varsiniz sayenizde kendime guvenim artti..Yapamam dediklerimi yapiyorum..Birakmam asla sizi.. Allah baska bir dert vermesin de. Lavitam yeni okudum canim kusura bakma gecmis olsun canim.. Aylinim sanirim benim oklavalar ise yaradi.. Ayrica derslerin verdigin kilolar icin tebrik ediyorum seni.. Serra mi bende cok ozledim.. Atladigim bana mesaj yazan tum arkadaslarima da tesekkur ederim.. Hepinizi seviyorum.. Bugun calisan bir kadin olarak evdeyim ve isim cok ondan izninizi istiyorum. Ogleden sonra da sunnet dugunu icin kiyafet bakmaya gidecegim bugun girebilir miyim bilmiyorum.. Hepinizi opuyorum.. Yeni gelen arkadaslarim hos gelmisler..
hoşbuldukkk teşekkür ederim...
evet sende bana tanıdık geldin güselim...
bu arada beni listeye ekleyecek misiniz...
aylincim aynadan cekmesende biri seni cekse, daha net herseyi görürüz ama tarzin galiba böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?