80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım boyutu büyültülmüyo boyutdan denemdim 2 yaptım ama aynısı oldu sadece yazı tipinden kalınlaştırabildim

neyse kimse bişey yazmıyo ben cıkıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar bugün yediklerim
sabah---- 1 açma
öğlen----yoğurtlu patates 1 börek
akşam---karpuz peynir
2lt su 1saat 15 dakika yürüyüş sabah aç karına suyumuda içtim bukadar şimdilik

slm kızlarrr... görüyorum ki ben yokken herkes bikaç bişeyler yazmış sonra da yazan yok ben çıkıyım demiş... :)))))

ben yokken yazan yok demi... ayyy inanmıyorum topiğin en çenesi düşüğü ben miyim yani :kedi:

ooo herkes burada selamlar

lavitacım almanyaya gidiyorsun ha selam söyle ayline :))

jasmin bu karışım şeker dengesini sağlıyor birde metobalizmayı hızlandırıyor canım
tarifide şöyle 2 elma, 1 limon, 1 tk karanfil, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 kök tarçın
elmaları 4-5 parçaya böl limonu dörde böl hepsini 3 lt suda kaynet elmalar pörsüyünce kapat malzemeleri süz dolapta saklarsın sabah akşam 1 bardak içersin canım aç yada tok farketmez .
iki gün filan içiyorsun canım

kızlar ben şimdilik cıkmam gerek cünki benim oglan tebemde birde yazılar cok kücük

arkadaşlar nasılsınız ne güzel bayagı kalabalık ama malesef ben cıkıyorum sonra görüşürüz

bebeq sevgili rakibem, selma, jasmin, serayy , mavibenek, mehtap gülü yeni geldin galiba ben çıktım işlerim var kızlar reçel yapcam da sabah tazecik yiycemde yasakkelime şaka yaptım şaka yaptım öptüm sizleri

selmaa.. nereye gittiniz kızz pikniğe? sordum bi kere ne yediiinnn? listeni yaz bakiimm :roflol:

yoook kızlarr ben bu hafta sabah erkencecikk yazmıcamm kilomuuu... birinciliğimi akşamüstü açıklıcamm sizee... :roflol: şaka tabii.. keşke olabilsem ama zor..o kadar gençler varken.. hahaha benimde yaş 26 hee.. sanki kaçsa.. gençler diyomm :)))

neyse sabah wc ye çıkamazsam.. öğlene kadar aç durup tartılcam bende.. o yüzden belki öğlen yazabilirim.. :))))

lavitaa.. nereye gidiyon kızz.. almanyalara mı gidiyon bizi bırakıpta... gerçi ailene kavuşçan ama biz sensiz kalcaz
ordan da girersin heralde.. ne kadar kalcan? ne zaman gelcen? :roflol: ayy merak ettim napiimm...

amaann millet sustu yine... ben çayı alıp geliim kociş söylenmeye başlamadan... kendileri şu an tv izliyo ve bilg. başındaki karısının getirmesi gereken çayı bekliyo.. :)))))))))

bebegcim bende kocama çay veriyorum bide çekirdek yiyor karşımda durmuş yemek için zor duruyorum ama yemicem tabi

kızın uyudumu bebegcim
ya ide bişey sorcam 9.takımdan niye davet ettiler acaba çokmu kalabalığızki oyüzdenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…