80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendi adima tesekkür ederim canim..seni su anda en iyi herhalde gökcen anlar:)))gecen haftada o senin birinciligi tasiyordu:) bakalim bu hafta bayagi iddeali gidiyoruz sonucu cok merak ediyorum

canım arkadaşım sağol hepsini biliyorum..zaten diyet ve yasak sözcüklerine karşıyım..sağlıklı beslenme diyorum herzaman..ben hiçbirzaman bir besine karşı bunu asla yememeliyim demedim..öyle olunca normalde yemeyeceğin birşeyi bile istemeye başlıyorsun..umarım bu sendrom kısa sürer..kendimi telkin etmem lazım..

demek umurunda degiller ay u taktige bayildim bende yapicam bende:)) umrumda degilsiniz diyecem..onlarda dudak büzüp arkandan aglayacak:)) yani bu aralar kocakoca adamlar yapiyoruz birbirimize bu taktigi yemegemi yapamayacagim hih....umurumda degilsin sarelle bosuna bakma öyle hiiic isim olmaz senele

cnm bence 3 ihtimal var 1 regl dönemin yaklaşıyor
2 duygusal mod
3 bir kaç gün kaçamak yaptınnn vücut kaçamağa alışdııı

ARKADAŞIM ÜÇÜNCÜ İHTİMAL Mİ ACABA DİYORUM HEP KAÇAMAKLARIM OLUYORDU AMA BU SON KAÇAMAK İZLERİ HALA SÜRÜYOR GİBİ..
BU ARADA DR.AYÇA KAYA DAN KALSİYUM DİYETİ DUYDUM..KAÇAMAK GÜNLERİ SONRASI KENDİSİDE YAPIYORMUŞ..YAZIYORUM HEMEN HAFTADA 2 GÜN SADECE ET YOK DİĞER 5 GÜN ET VAR

SABAH
4 YEMEK K.YULAF
1 SU BAR.SÜT
BİR MEYVE ELMA YADA ARMUT

ÖĞLEN
SEBZE YEMEĞİ
BİR DİLİM EKMEK
BİR KASE YOĞURT

İKİNDİ
BİR BARDAK NESCAFE(metabolizmayı hızlandırıyormuş ama fazla değil)
5-6 tane diyet bisküvi

AKŞAM
ÖĞLENİN AYNISI

kizlar ya ben benim bu tickere bayildim.araba olayyina özellikle.bende depo dulu bu hafta bayyagi yol giderim gibi geliyor..gökcen sendeeeeeee:)) allah verede araba ariza falan vermeye

bir avuç kuru mürdüm eriği
bir avuç sarı leblebi
bir avuç beyaz leblebi
bir avuç badem

çantamızdan eksik etmeyelim kalorisi çok düşük açlığı bastıran bir öneri..
tabiiii hepsini bir anda tüketmeyelim..

sagol paylasimin icin canim ama ben bademi cok yüksek kalorili diye biliyordum:26:

kizlar ya ben benim bu tickere bayildim.araba olayyina özellikle.bende depo dulu bu hafta bayyagi yol giderim gibi geliyor..gökcen sendeeeeeee:)) allah verede araba ariza falan vermeye
benım araba dün akşam su kaynattı
benım baım 30 kılo vermişti öle nohut leblebiyle

metobalizma hızlandırması için yeşil çayı tercih et derim ben

1 avuçla sadık kalınırsa bi problem olmaz yararı olur tabii

benim diyette güzel gidiyor
sadece dün akşam eve gidince sebze yemeği pişirmem gerekiyodu
o pişene kadar saat geç olucak ide salata yapıyımda onu yiim derken
salatayı yaptım ama evde kısır kalmıştı bi gece öncesinden ondan yedim 6 kaşık kadar
bi dahada bişey yemedim
tek kaçamağım bu oldu yani

bugünde sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yeşil çay

ara:5 tane etiform

öğle:2 tane halka kereviz+1 dilim ekmek

ara:3 kuru kayısı+1 ceviz

şimdidlik bu kadar

akşam içinde tavuk yemem lazım aslında ama buzluktan çıkarmayı unuttum

ya yine sebze yicem ya da salataya talim bakalım

Son düzenleme:
ada sahillerinde bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm hacılar yaa dışarıda bir kar varrr süperrr tabi evde olana süperrr dışarılarr buzz gibi ama manzaraaaayıı görmenizz lazımmm

ada sahillerinde bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm hacılar yaa dışarıda bir kar varrr süperrr tabi evde olana süperrr dışarılarr buzz gibi ama manzaraaaayıı görmenizz lazımmm

aaa burda yok.karlı havada manzara süper oluyo ama evde olup izlicen işte.işyerinde olunca hiç tadı çıkmıyo ki

aaa burda yok.karlı havada manzara süper oluyo ama evde olup izlicen işte.işyerinde olunca hiç tadı çıkmıyo ki
ayyy evett çok kötü birr durummm (( ama evde olupp izlemeyenler de varrr evi bile olmayanlarr allahım vandakilerinnnn yardımcısı olsunn hepimizzz unuttuk onları ama ne yazıkki onlar halen evsiz ((((

ayyy evett çok kötü birr durummm (( ama evde olupp izlemeyenler de varrr evi bile olmayanlarr allahım vandakilerinnnn yardımcısı olsunn hepimizzz unuttuk onları ama ne yazıkki onlar halen evsiz ((((

EVET çok doğru söylüyosun arkadaşım.halimize bin şükürler olsun.Elimiz ayağımız tutuyor.başımzı sokacak bir evimiz yuvamız var işimiz var.binlerce kez şükürler olsun allahım

sabah-ara: 1 yumurta haşlama, krem peynir, 3 zeytin, 2 dlm ekmek
öğlen: sabahın aynısı
ara:yarım muz
akşam: 6yk tavuklu pilav, 1 kase mercimek çorba, 1 ısırık da ekmek aldımmm akşamın menüsü çok kötü (((

İyi akşamlar,bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
3 çeri domates
2 yeşil zeytin
3 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Ara:
Bir avuç beyaz leblebi
1/2 elma
Öğle:
2 lokma beyaz ekmek
3-4 yk ıspanak
3-4 yk yoğurt
Ara:
1 mandalina
1 elma
Ara:
1 /2 poaça(ev yapımı)
Akşam:
1 dilim ekmek
4 yk tavuklu bezelye(ilk defa fırında tavuklu yaptım,nefis oldu)
Karışık salata(yağsız)
Ara:(yiyeceğim)
1 portakal
2 yk süzme yoğurt

1 lt su
şekersiz çaylar
1 kupa tarçın çayı(içeceğim)

adaşım bendeee hasta oluyorummm içim titriyorrrrr
umarım herkes iyidir battaniyenin altından yazıyorum geçmiş bile yapamıyorum gözlerim sulanıyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…