kendi adima tesekkür ederim canim..seni su anda en iyi herhalde gökcen anlar:)))gecen haftada o senin birinciligi tasiyordu:) bakalim bu hafta bayagi iddeali gidiyoruz sonucu cok merak ediyorumlisteyi şimdi gördüm
ilk defa sondan birinci oldum..tebrik ediyorum kendimi..bu hafta kendime ceza verecektim ama inanın dediğim gibi açlık sınırında yaşıyormuş gibiyim..yesemde açım yemesemde..
Kilo veren tüm arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum..
yemekten en az bir saat sonra spor yapmak gerekmis.1 saat gectiyse hic durma hemen git yürü gel:)
bir alarm daha:18: Ya kafandan cikarsana diet gfalan yaptigini..farzetki bu sartlarda yasamstandardin...diet yapiyorum hissi fazlasiyla yediriyor beynin oyunu bu..oyuna gelme..git bol su ic..birde davete gitmeden önce birseyler atistir.tok olsanda ye...yoksa davette kendini frenleyemezsin ona göre.bir dilim kepek ekmegi üstüne peynir falan..olmadi iki dilim kepek ekmegi ye.börek cöreklerden cok daha iyidir emin ol..ac birakmaki kendini krize girmeyesin...maddebagimlilarina bile öyle tedavi yapiyorlar.birden kesmiyorlarmis maddeyi..sürekli azalta azalta...
bencede emzirdiğimiz için öle gdiyo
yok kaldırmadımda masanın üzerinde duruyo önunden gelip geçiyorum ama umrumda diillerrr
aklın devamlı diyette ve kılo vermekte olduu için öle bak kendıne ufak kaçamaklar için izin ve ama abartma o zaman hem emeklerin boşa gitmesin diye kendin yemezsin hemde abarmamış olursun atıyorum butun bi tabağı yemektense 1 2 çatal almak iyidir öle düşün
cnm bence 3 ihtimal var 1 regl dönemin yaklaşıyor
2 duygusal mod
3 bir kaç gün kaçamak yaptınnn vücut kaçamağa alışdııı
sagol paylasimin icin canim ama ben bademi cok yüksek kalorili diye biliyordum:26:bir avuç kuru mürdüm eriği
bir avuç sarı leblebi
bir avuç beyaz leblebi
bir avuç badem
çantamızdan eksik etmeyelim kalorisi çok düşük açlığı bastıran bir öneri..
tabiiii hepsini bir anda tüketmeyelim..
benım araba dün akşam su kaynattıkizlar ya ben benim bu tickere bayildim.araba olayyina özellikle.bende depo dulu bu hafta bayyagi yol giderim gibi geliyor..gökcen sendeeeeeee:)) allah verede araba ariza falan vermeye
benım baım 30 kılo vermişti öle nohut leblebiylebir avuç kuru mürdüm eriği
bir avuç sarı leblebi
bir avuç beyaz leblebi
bir avuç badem
evet ama bu sabah bakimlarini yaptirdin arabanin:)) tam gaz devam pazarakadar:)) kiz beni meraklar sardi tartilsakmi ne :)benım araba dün akşam su kaynattı
benım baım 30 kılo vermişti öle nohut leblebiyle
ARKADAŞIM ÜÇÜNCÜ İHTİMAL Mİ ACABA DİYORUM HEP KAÇAMAKLARIM OLUYORDU AMA BU SON KAÇAMAK İZLERİ HALA SÜRÜYOR GİBİ..
BU ARADA DR.AYÇA KAYA DAN KALSİYUM DİYETİ DUYDUM..KAÇAMAK GÜNLERİ SONRASI KENDİSİDE YAPIYORMUŞ..YAZIYORUM HEMEN HAFTADA 2 GÜN SADECE ET YOK DİĞER 5 GÜN ET VAR
SABAH
4 YEMEK K.YULAF
1 SU BAR.SÜT
BİR MEYVE ELMA YADA ARMUT
ÖĞLEN
SEBZE YEMEĞİ
BİR DİLİM EKMEK
BİR KASE YOĞURT
İKİNDİ
BİR BARDAK NESCAFE(metabolizmayı hızlandırıyormuş ama fazla değil)
5-6 tane diyet bisküvi
AKŞAM
ÖĞLENİN AYNISI
bir avuç kuru mürdüm eriği
bir avuç sarı leblebi
bir avuç beyaz leblebi
bir avuç badem
ada sahillerinde bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm hacılar yaa dışarıda bir kar varrr süperrr tabi evde olana süperrr dışarılarr buzz gibi ama manzaraaaayıı görmenizz lazımmm
ayyy evett çok kötü birr durummmaaa burda yok.karlı havada manzara süper oluyo ama evde olup izlicen işte.işyerinde olunca hiç tadı çıkmıyo ki
ayyy evett çok kötü birr durummm(( ama evde olupp izlemeyenler de varrr evi bile olmayanlarr allahım vandakilerinnnn yardımcısı olsunn hepimizzz unuttuk onları ama ne yazıkki onlar halen evsiz ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?