kızzzz ne elmasıııııı haşla yumurtanııı 4 5 tane zeytinnn peynir 2dlm de siyah ekmek domates yeşillik istediğin kadar yeee al sana mis gibi doyurucuuu kahvaltı elmaylaa gün mü biterrr akşama kadar halsizlikten ölürsünn vallaaa
saat 8 de 1 porsiyon meyve ve sütüm var benim cnm sende son arayı yapp yoksa gece acıkırsıncanım elmayı kızlarım uyanana kadar bastırsın diye yedim onlar kalkınca kahvaltı yaptım. az yemeğe çalıştım ama olmadıöğlen arkadaşa gitmiştik sadece patates salatası yedim acıkmamıştım ama çok çay içtim. şekeri kesemedim şekersiz içemiyorum yani. akşam yemeğinde de ekmek hiç yemeyim dedim ama olmadı eskiye oranla az yedim şimdiden sonra birşey yemeyeyim diyorum böyle de zayıflanıyormuş 19 00 dan sonra yemeyerek. meyve veya bitki çayı da mı yasak? dizi izlerken falan boş durmuyor kızlar. "mısır patlat anne, meyva getir anne ,çerez getir anne" tabii sırf onlar yemiyor bende yiyorum. malum kış geceler uzun. siz neler yapıyorsunuz akşam yemeğinden sonra yatana kadar ne yiyorsunuz? yoksa yemiyor musunuz bu arada Ankara da yaşıyorum ben ve inanılmaz yağdı bugün inşallah yarın sabah çıkabilirim yürüyüşr hevesliyim açıkçası
mutlu yıllar cnmmm inşallahh birliktee, mutlu,çocuklarınızla koca bir ömür geçirirsinizzzz
ayy okurken yoruldum.olayın başını bilmiyorum da ben o zaman neden dört tane,en iyisi iki derken?
kadınların çilesi çekisi hep aynı valla arkadaşım
bende hamillelikte kendimi kollarım en fazla 15 kilo alırım diyorum kendi kendime ama bilemeyiz tabii
çünkü zaten bünye elverişli dikkat ederim
hatta hemen diyetisyene giderim yani diyetisyene devaö ederim hamileykende maa yaşamadan bilemeyiz tabii
kızlarrrr kocişimn dogum gunu bugunnnyarım dilim pasta yicem bak once soyleym sonra kızmaynnn kızarsanz yemeden kızınn
benim durumumla ne kadar benziyor canım senin durumun.yani benim de 6 yaşına giren bir oğlum var.eşim 2.çocuk için bastırıyor ve ben de kilo verme deridindeyim.Allah gönlüne göre versin canım verebildiğin kadar ver kilo.kar kardır.
tebrik ederim canım.olacak artık o kadar.yemezsen eşin darılır.
Allah yardımcın olsun canım. 4 çocuk için annelik yapabilmek gerçekten büyük özveri ister eminimki.Allah bahtlarını açık etsin.Büyüyüp elleri ekmek tutsun da annelerine baksınlar.en güzel mükafatı da bu olur canım eşin ve senin için.
ay alinti yapmisim az önce ama cevap vermemisim:) hadi hayyirli yaslara olsun..bu özel bir durum canim olacak o kadar.bir dilimi gecmede:))kızlarrrr kocişimn dogum gunu bugunnnyarım dilim pasta yicem bak once soyleym sonra kızmaynnn kızarsanz yemeden kızınn
benim durumumla ne kadar benziyor canım senin durumun.yani benim de 6 yaşına giren bir oğlum var.eşim 2.çocuk için bastırıyor ve ben de kilo verme deridindeyim.Allah gönlüne göre versin canım verebildiğin kadar ver kilo.kar kardır.
tebrik ederim canım.olacak artık o kadar.yemezsen eşin darılır.
Allah yardımcın olsun canım. 4 çocuk için annelik yapabilmek gerçekten büyük özveri ister eminimki.Allah bahtlarını açık etsin.Büyüyüp elleri ekmek tutsun da annelerine baksınlar.en güzel mükafatı da bu olur canım eşin ve senin için.
maşallah ya darısı başımaaaaaaaaaben 104 den geldimde birden gelmedim canim ya..2.5 sene gecti..dogundan sonraki 3 ay 98 oldum..bir sene boyunca 90 larda dolastim..sonraki sene 89 u gördüm ve iki sene 80 lerde dolastim.taaki bu topige takilana ykadar..bu sabah 78.9 u gördüm ya evde cocuklari pesime takip timsah yürüyüsü yapasim var oley oley diye..ah birde 69.9 u görebilsem..hayal iste ama gercek olabilir...olacakta..banane olacak gerekirse bacagimin birini sökerim vidali yaptiririm..her 60 lari görmek istedigimde söker tartilirimnasil fikir ama:)))
snada maşallah ama çok inip çıkmışın bu şimdi zorluyodur seni değilmiarkadaşlar ben gruba bugün katıldım . size biraz hayatımdaki kilo değişimlerini anlatayım :)
doğumdan 1 yıl sonra ( işe başlamamıştım ) 113,8 kg ya kadar çıktım. 1 yıl kadar bu kiloda kaldıktan sonra 5-6 seans akapunktura gittim ve ciddi diyet yaptım hergün yürüyüş yaptım ve 98 lere indim.sonrasında 1 yıl kadar bu kilolarda gezindikten sonra 104 kiloya yeniden çıktım ve yine akapuntur 5-6 seans yanında günlük 1,5 - 2 saat yürüyüşle ayrıca kendim sıkı diyet yaptım ve 72 kiloya kadar indim. sonra eşimden boşandım sporu bıraktım ve yine yaklaşık 89 civarına çıktımburada yeniden 70 lere hatta 67 kiloya inmak istiyorum inşallah yine başarabilirim . herkese sevgilerrrrrr
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş eşine inşKizlar esim ameliyatta dualarinizi bekliyorum
bende 17 kilo aldım canım yani şu kadar alırım die bi sınırlama yapamıysn son aya kadar 10 son ayda 7 kilo aldım var sen hesap etKızlar ben dün arkadaşıma gittim bir aylık oldu bebişi
muhabbet muhabbeti açtı da kız tam 26 kilo almış hamileliği boyunca
boyu 176 falan 72 kiloyla hamile kamış 98 le doğum agirdi
sezeryan oldu.6 kilosu gitmiş daha
ama şuan tabii hiç düşünmüyo o kilolarını
ben şöle bi kendimi düşündümde şuan 82 yim
10 kilo versem 72
o kiloyla hamile kalsam 10 12 kilo alsam doğum için süper olur ama tabii 26 yı duyunca şok geçridim resmen :))
canım google a yazarsan çıkar indir 5 mile kadar var her gün 1-2 mil yap bir mil yaklaşık 1.6 km yol yürümüş gibi yapıyo insana zor bişey yok müzik eşliğinde yürüyosun bi odsanın içinde çok rahat yapılıyr ve ben faydasını gördüm tavsiye ederim diyet forumlarına eklemişler ben oradan indirmiştim ama format atınca gitti bulursam eklerimleslie nedir ben onu bilmiyorum
öğrenmem gereken çok şey var galiba
al bendende o kadar bendede var bi koca çocuk ağzı boş durmuyo tabi onunla bende yiyorumcanım elmayı kızlarım uyanana kadar bastırsın diye yedim onlar kalkınca kahvaltı yaptım. az yemeğe çalıştım ama olmadıöğlen arkadaşa gitmiştik sadece patates salatası yedim acıkmamıştım ama çok çay içtim. şekeri kesemedim şekersiz içemiyorum yani. akşam yemeğinde de ekmek hiç yemeyim dedim ama olmadı eskiye oranla az yedim şimdiden sonra birşey yemeyeyim diyorum böyle de zayıflanıyormuş 19 00 dan sonra yemeyerek. meyve veya bitki çayı da mı yasak? dizi izlerken falan boş durmuyor kızlar. "mısır patlat anne, meyva getir anne ,çerez getir anne" tabii sırf onlar yemiyor bende yiyorum. malum kış geceler uzun. siz neler yapıyorsunuz akşam yemeğinden sonra yatana kadar ne yiyorsunuz? yoksa yemiyor musunuz bu arada Ankara da yaşıyorum ben ve inanılmaz yağdı bugün inşallah yarın sabah çıkabilirim yürüyüşr hevesliyim açıkçası
valla bravo başkasının çocuğuna bakmak çok büyük bi sevap eşinede maşallah kabul etmiş özendim valla size ne güzel bi aile fedakar yüreklerle dolusöyle aciklayayim nedenini:benim esasinda iki kizim vardi.ilk evliligimden..sonra ikinci evliligim oldu..hadi ortak bir bebegimiz olsun dedik..bu arada esiminde ilk evliliginden bir oglu vardi..annesi istemiyorum esirgeme kurumuna verecegim diyince kiyamadim.onuda aldim..oldu 4 yani biri ikramiyeden cikti ama neticede 4 cocugum var...
evet dayanmak zor oldusaat 8 de 1 porsiyon meyve ve sütüm var benim cnm sende son arayı yapp yoksa gece acıkırsın
sizi tebrik ediyorum. cennetin kapısını aralamışsınız. allah yardımcınız olsun. evinizden ömür boyu huzur mutluluk eksik olmasın inşallahsöyle aciklayayim nedenini:benim esasinda iki kizim vardi.ilk evliligimden..sonra ikinci evliligim oldu..hadi ortak bir bebegimiz olsun dedik..bu arada esiminde ilk evliliginden bir oglu vardi..annesi istemiyorum esirgeme kurumuna verecegim diyince kiyamadim.onuda aldim..oldu 4 yani biri ikramiyeden cikti ama neticede 4 cocugum var...
e disardan öyle görünüyor tabi ama icerden cok acilar cektik..hayati yasiyarak ögreniyorsun iste...olsun bu günlere gelebildik ya mühim olanda buydu..maşallah ya darısı başımaaaaaaaaa
snada maşallah ama çok inip çıkmışın bu şimdi zorluyodur seni değilmi
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş eşine inş
bende 17 kilo aldım canım yani şu kadar alırım die bi sınırlama yapamıysn son aya kadar 10 son ayda 7 kilo aldım var sen hesap et
canım google a yazarsan çıkar indir 5 mile kadar var her gün 1-2 mil yap bir mil yaklaşık 1.6 km yol yürümüş gibi yapıyo insana zor bişey yok müzik eşliğinde yürüyosun bi odsanın içinde çok rahat yapılıyr ve ben faydasını gördüm tavsiye ederim diyet forumlarına eklemişler ben oradan indirmiştim ama format atınca gitti bulursam eklerim
al bendende o kadar bendede var bi koca çocuk ağzı boş durmuyo tabi onunla bende yiyorum
valla bravo başkasının çocuğuna bakmak çok büyük bi sevap eşinede maşallah kabul etmiş özendim valla size ne güzel bi aile fedakar yüreklerle dolu
sagol canim.orasini allah bilir tabi ama ben bir nneyim.yolda kedi yavrusu görsem dayanamam nerde kaldiki bu bir insan..hemde esimden...amin amiiin cümlemizden insallahsizi tebrik ediyorum. cennetin kapısını aralamışsınız. allah yardımcınız olsun. evinizden ömür boyu huzur mutluluk eksik olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?