80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç gündür kaçak vaziyetteyim özürlerimi kabul edin.valla her akşam bişey çıkıyo.dün girecektim biraz eşimle atışınca olamadı malesef.
neyse bugünkü menü
sabah:2 dilim çavdar ekmek+1 kk kadar krem peynir+1 yumurta+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase çorba+3 kaşık kadar makarna+4 adet izmir köftenin köftesi+yrm kase fırın sütlaç
ara:1 türk kahve+bitki çayı
akşam:1 kase sütlü çorba+1 tabak kıymalı taze fasülye+1kase yoğurt+1 lokma ekmek
ara:bitki çayı

pazardan beri tartılmadım.kendime şaşırıyorum.ben ki sabah ve akşam olmak üzere 2 kez tartılan bi insandım.şimdi haftada bi tartılıyorum bu bile gelişme benim açımdan.günlük değişimler artışlar demoralize edemiyor beni böylelikle.inşallah hep böyle devam edebilirim.şu 75 e bi düşsem bi başarsam sonra hedefi düşürücem biraz daha.75 rakamı kafamda çoook uzaklarda gibi ama başarmak istiyorum bi kere de başarayım.

canım elmayı kızlarım uyanana kadar bastırsın diye yedim onlar kalkınca kahvaltı yaptım. az yemeğe çalıştım ama olmadı öğlen arkadaşa gitmiştik sadece patates salatası yedim acıkmamıştım ama çok çay içtim. şekeri kesemedim şekersiz içemiyorum yani. akşam yemeğinde de ekmek hiç yemeyim dedim ama olmadı eskiye oranla az yedim şimdiden sonra birşey yemeyeyim diyorum böyle de zayıflanıyormuş 19 00 dan sonra yemeyerek. meyve veya bitki çayı da mı yasak? dizi izlerken falan boş durmuyor kızlar. "mısır patlat anne, meyva getir anne ,çerez getir anne" tabii sırf onlar yemiyor bende yiyorum. malum kış geceler uzun. siz neler yapıyorsunuz akşam yemeğinden sonra yatana kadar ne yiyorsunuz? yoksa yemiyor musunuz bu arada Ankara da yaşıyorum ben ve inanılmaz yağdı bugün inşallah yarın sabah çıkabilirim yürüyüşr hevesliyim açıkçası

saat 8 de 1 porsiyon meyve ve sütüm var benim cnm sende son arayı yapp yoksa gece acıkırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar,menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
2 yeşil zeytin
3 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Ara:
2 lokma simit
Öğle:
2 diyet bisküvi
Ara:
1 kırmızı elma
1/2 kandil simiti
2 lokma peynir ekmek
Akşam:
1 dilim ekmek
1 ızgara balık
Karışık salata(yağsız,nar ekşili,sirkeli)
pişmiş soğan salatası
Ara:(canım çok şekerli birşeyler istedi)
1 tane çilek reçeli
1/2 kare bitter çikolata

2 lt su(bugünden itibaren tekrar içmeye çalışacağım)
şekersiz çaylar
1 kupa tarçın çayı

söyle aciklayayim nedenini:benim esasinda iki kizim vardi.ilk evliligimden..sonra ikinci evliligim oldu..hadi ortak bir bebegimiz olsun dedik..bu arada esiminde ilk evliliginden bir oglu vardi..annesi istemiyorum esirgeme kurumuna verecegim diyince kiyamadim.onuda aldim..oldu 4 yani biri ikramiyeden cikti ama neticede 4 cocugum var...

kızlarrrr kocişimn dogum gunu bugunnn yarım dilim pasta yicem bak once soyleym sonra kızmaynnn kızarsanz yemeden kızınn

kızlarrrr kocişimn dogum gunu bugunnn yarım dilim pasta yicem bak once soyleym sonra kızmaynnn kızarsanz yemeden kızınn
ay alinti yapmisim az önce ama cevap vermemisim:) hadi hayyirli yaslara olsun..bu özel bir durum canim olacak o kadar.bir dilimi gecmede:))

sagol canim allah hepimizin yardimcisi olsun..kendi kendilerini ayakta tutabilsinlerde onurlu gururlu saglikli basarili inancli olsunlarda bana baktiklarida kendilerinin olsun.yeterki evlatlarinda dahil kimsenin eline bakar hale düsmeyeyim

sabah:
3 kk beyaz yarim yagli peynir
1 dilim kepek ekmegi
bir tk recel

ögle:
iki kuru patlican-biber dolmasi(hala bitmedi ya..ben yemeyince yemek bitmiyormus evde:)

ara: bir bebe bisküvisi

aksam
1/8 yani ceyreginde yarisi pizza (bir parmak kadardi ama yedim yazmam gerekti)
bir tabak salata

bu arada tüm gün 2 lt su,5-6 kupa bitki caylari

(yalniz cok aclik hissediyorum ama bu saatte yemeyecegim.bugün karnim guruldayarak yatarsam yarin daha hafif kalkacagim biliyorum:)

Bu günki listem
sabah çeyrek ekmek(evde hazırladığım sandviçimi evde unutmuşum.)
arada yok
öğle mercimek çorbası,yoğurt,2 kaşık patlıcan kızartma
arada yarım paket altınbaşak
akşam zeytinyağlı kereviz yemeği ,kereviz salatası,1 tane tavuk pane
1,5 lt su
1 kupa yeşil çay

maşallah ya darısı başımaaaaaaaaa
snada maşallah ama çok inip çıkmışın bu şimdi zorluyodur seni değilmi
Kizlar esim ameliyatta dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş eşine inş

bende 17 kilo aldım canım yani şu kadar alırım die bi sınırlama yapamıysn son aya kadar 10 son ayda 7 kilo aldım var sen hesap et

leslie nedir ben onu bilmiyorum
öğrenmem gereken çok şey var galiba
canım google a yazarsan çıkar indir 5 mile kadar var her gün 1-2 mil yap bir mil yaklaşık 1.6 km yol yürümüş gibi yapıyo insana zor bişey yok müzik eşliğinde yürüyosun bi odsanın içinde çok rahat yapılıyr ve ben faydasını gördüm tavsiye ederim diyet forumlarına eklemişler ben oradan indirmiştim ama format atınca gitti bulursam eklerim
al bendende o kadar bendede var bi koca çocuk ağzı boş durmuyo tabi onunla bende yiyorum

valla bravo başkasının çocuğuna bakmak çok büyük bi sevap eşinede maşallah kabul etmiş özendim valla size ne güzel bi aile fedakar yüreklerle dolu

MENÜM:
sabah 2 bardak su
kahvaltı:yarım puaça bir dilim ekmek bir peynir ve bir yumurta bir tatlı kaşığı bal
ara:süt
öğle:kaşarlı tost kola zero
ara:yok
akşam:6 yemek kaşığı kabak yeneği 1 kase yoğrt ve bir dilim ekmek
ara:10 gr bitter
ara:1 elma
2 lt su ve 2 kupa yeşil bir form çay...

kaptanımkaptanım öpüyrm seni görmemişim kusura bakma :26:bide çanta lazım şu kafama bi toplanamadım ekmekler etrafımda uçuşuyo

sabah:bi dilim ekmek iki yudum çay

ara:yarım paket yulaflı bisküvi 2 b çay

öğle:4-5 kaşık tavuk sote 3 dilim ekmek

ara:2 dilim ekmek arası 3 dilim sucuk

ara:1 muz

akşam:7 kaşık taze fasulye bi tabak salata 1 dilim ekmek 2b çay

ara:bi elma 1 muz yarım bardak süt

sabah : yarım dilim peynirli sandvic , bi tutam maydonoz ve dereotu , bir küçük kutu süt
ara: şekersiz çay
öğle : bir küçük patlıcan karnıyarık,5 adet sarma, yarım kase köy çorbası ( bugdaylı ,nohutlu)
ekmek hiç yok iki çatal yogurt, salata
ara: şekersiz çay
akşam . tavuk çöp şiş bol salata,ayran,bi yk pilav
ara: yarım dilim dogum gunu pastası ( eşimn dogum gunuydu baştan soyledm kızmayn bak he )
iki bardak yeşilçay
bir küçük elma
spor : yok ( ama başlıcam diger hafta full plates olcakk görün bak)

Son düzenleme:
sabah:bi dilim ekmek iki yudum çay

ara:yarım paket yulaflı bisküvi 2 b çay

öğle:4-5 kaşık tavuk sote 3 dilim ekmek

ara:2 dilim ekmek arası 3 dilim sucuk

ara:1 muz

akşam:7 kaşık taze fasulye bi tabak salata 1 dilim ekmek 2b çay

ara:bi elma 1 muz yarım bardak süt[/QUOTE]

sizi tebrik ediyorum. cennetin kapısını aralamışsınız. allah yardımcınız olsun. evinizden ömür boyu huzur mutluluk eksik olmasın inşallah

Bugünkü menüm

sabah
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 yeşil zeytin
1 kk peynir

ara

1 kuru kayısı
1 kuru erik
yarım dılım kuru ananas

öğle

yarım kase tavuk suyu çorba
3 kaşık pilav üstüne bir kaşık bezelye

ara
1 kuru incir
1 kuru kayısı

akşam
fırında 3 dılım patates 1 tavuk butun yarısı
2 kaşık pilav bol salata
1 bardak portakal suyu

ve gün boyu sayısını hatırlamadığım kadar bitki çayı + 2 kupa kahve(sütlü) (hepsi şekersiz) +2 litreye yakın su

şimdide acıktım gibi ama birşey yemek istemiyorum

belki bir çay bardağı süt içerim

Son düzenleme:
canım google a yazarsan çıkar indir 5 mile kadar var her gün 1-2 mil yap bir mil yaklaşık 1.6 km yol yürümüş gibi yapıyo insana zor bişey yok müzik eşliğinde yürüyosun bi odsanın içinde çok rahat yapılıyr ve ben faydasını gördüm tavsiye ederim diyet forumlarına eklemişler ben oradan indirmiştim ama format atınca gitti bulursam eklerim
sağol canım araştıracağım iyice merak ettim şimcik

e disardan öyle görünüyor tabi ama icerden cok acilar cektik..hayati yasiyarak ögreniyorsun iste...olsun bu günlere gelebildik ya mühim olanda buydu..

sizi tebrik ediyorum. cennetin kapısını aralamışsınız. allah yardımcınız olsun. evinizden ömür boyu huzur mutluluk eksik olmasın inşallah
sagol canim.orasini allah bilir tabi ama ben bir nneyim.yolda kedi yavrusu görsem dayanamam nerde kaldiki bu bir insan..hemde esimden...amin amiiin cümlemizden insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…