80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar. dün misafirlerim geldi.o yüzden girip de yazamadım. misafir gelince bozuldu diyetim yaa

menüm
sabah:
iki dilim ç.ekmek
iki yumurtadan tavada yumurta.
bi fincan süt

ara
yaptığım sütlü tatlı tenceresinin dibini sıyırdım pek tatlıydı
yaptığım kısırın tadına baktım bi iki kaşık

öğlen
bi dilim sütlü irmik tatlısı
bi kase kısır

akşam
bi dilim pırasalı kek
yarım dilim sütlü irmik tatlısı

ara yok.bol su bi kupa yeşilçay bi kupa papatyalı tarçınlı çay yaa bu hafta inş eksiyi görürüm tartıda daha çook işim var.

bence de leslie'nin videolarını indir evde yap sporunu canım.bi de porsiyonlarını küçültebilirsin diyet yapmıyorsan.bi dilim tatlı yiyosan yarım dilim ye.
süpersiniz canlar.inş ben de en kısa zamanda 7 leri görürüm.arkanzdan geliyorum he durmayın. :)

kızlarrrrrrrrrrrr soda anne sütünü arttırıyormuşşşşşşşşş bilginizeee

ah canıııım hızır gibisin he. hemen alıp içmeye başlayım. benim kız çok iştahlı mübarek iki saatte bazen saatte bi cok cok emiyor sündürüyor beni. süt mü dayanır ona.

çok iyi ya maşallah.ben de o kadar verebilsem keşke. inş allah hayırlı evlat nasip eder.

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın

hava çok soğuk valla,daha ellerim ısınmadı
kalvyeye bile zor basıyorum
bu sene ne kış oldu be mübarek

Dünkü mönümü yazayım size

sanah:1 dilim tb ekmeği+1 dilim peynir+3 zeytin+maydonoz+yeşil çay 1 fincan (saat:7,30)
ara:5 etiform(saat:10,00)
öğlen:2 tekerlek kereviz+1 dilim ekmek(saat12:30)
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz(saat 15:00)
ara:lorlu ve marulla yapılmış bir dilim sandiviç (saat 17:00)
akşam:1 dilim yağsız ızgara göğüs+bol salata (yanlız salatamın içine 1 kaşık kısır attım)
geçen günkü misafirden kaldı bitsede kurtulsam :))
gece arkadaşlara gittik ama ağzıma lokma koymadım çaydan başka :)) tebrik ettim kendimide

işte böle bayanlar.bugün güzel geçecek hissediyorum .herkese öle olur inş.

sabahki öğün azıcık kaçıyomuş ama iyi toparlamışsın bence.bravo.bide allahtan sabah.

mönün güzel ve dengeli olmuş.ama arada yediğin yulaflı biskivi diyet değilse çok şekerli olabilir dikkat derim.

öğlen ekmek yemediğin çok iyi olmuş.tebrikler güzel mönü.o kadarcık pasta olur canım ama keşke bide üstüne elmayı yemeseydin

maşallah dengeli bir mönü nolmuş tebrikler.beğendim

bende kısırı çok seviyorum.geçen benimde misafirlerim gelmişti akşam oturmasına yaptım bende tadına bakma bahanesiylede götürdüm 2 kaşık
Ama bu kısır çok masum görünüyo ama 4 kaşığı falan 1 dilim ekmeğe eşitmiş duyrulur kızlar

sende keşke akşam kalan hamurlardan yemeseymişsin daha güzel ve dengeli olurmuş ama bi kerecik olsun hadi

walla ben beğendim listeniii yeni olmana rağmen ii tutmuşsun kendini
kız naptın sen hepsi pastam hamurişi azcık daha dikkat et bak az kaldı bildirimeeee
günaydınlar güzeller nasılız bakalım bugün herkesi öpüyrm
günaydınnnn

şu an öğretmenler odasında hem klima hem kalorifer hemde ufo çalışıyo ancak ideal sı,caklığa ulaşıyor wallaaaa
inşllahhh hep güzel günler görürüzzzzz

maşallahhhh afiyet olsun kuzumaaaaa emsin ki sağlıklı olsunnn

günaydınlar güzeller nasılız bakalım bugün herkesi öpüyrm
günaydınnn cnmmmmmmmm bende seni öpüyorumm

günaydınnn cnmm benimmm evet yaaaaa her yer böyleeee

saoll cnm blıomsn menuyu erken yazdm ve elmayı yemedm ii yapmşm evt dünkü menum iiydi bugn toplantı var inş bugun de duzenli olur bakalmm ...

saoll cnm blıomsn menuyu erken yazdm ve elmayı yemedm ii yapmşm evt dünkü menum iiydi bugn toplantı var inş bugun de duzenli olur bakalmm ...

kızz kankamm günaydınnnnn nasılsınnn iyiymisinnnn ayran içip ayrı mı düşdükkkk kızzzzzzzzzzz nasıl gidiyorr tartıldın mı hiç???

yerim seni yoldaşımmmm

haftaya ben 78 sen 77 inşallahhhhhhhh

Bugün kendimi iyi hissediyorum 4.gün vücudum alışmaya başladı galiba..Sizlerin yazdıklarını okumakta çok faydalı oldu bayağı bir gaza geldim. Bu sefer olucak galiba...Hepinizi sevgiyle kucaklarıyorum :)

kızlarrrrrrrrrrrr soda anne sütünü arttırıyormuşşşşşşşşş bilginizeee

mineral açısındanda faydalıymış gebeliktede

allah gönlüne göre versin canım

ahahahahaha
Kizlar esim ameliyatta dualarinizi bekliyorum

allahım inşallah hayırlı haberler verirsin bize

kızzz bıtlerde 300 400 grm onları düşşş sende baya vermişsin

sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta peynir ceviz
ara 1 kurabıye:26:
öğlen 1 dilim börek (annem yapmış çok ısrar etti) çay ama inceydi dilim küçüktü
ara 1 kurabıye ama gerçekten çok küçüktü
akşam 1 kase çorba patlıcanlı etlı bi yemek 3 kaşık kereviz salatası
gece 1 muz

ya kızlar bişi sorcam yaa ben pilates topu bandı felan herşeyi aldım doğumdan sonra bide ben şimdi biraz kılo verdim ya göbeğim acaip belli oluyo benım hiç göbek problemim olmamıştı hem basenım genişti gıcık oluyorum yaa yandan acaip şişman görünüyorum pilatese başlasammı yoksa 75 e düşüp ölemi başlasam napsam ya

bence başla cnm vücudunu toplayarakk kilolarını atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…