- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 40
GÜNAYDIN
en son 74 ile 76 arasında gezinirken dün bir baktım 81. 8 olmuşum. şok oldum. üzüntüden moral bozukluğundan yiyorum sanırım. ama hayatımda ilk kez hamile olmadan bu kiloya geldim bu benim doğuma girdiğim kiloyduşimdi önerilerinize ihtiyacım var
1) yan binamızın altı spor salonu. kızlarım geç uyanıyor onlar uyurken gidip 1 saat spor yapıp gelebilirim. haftada 4 gün için aylık 70 tl dedi ama olumsuz yönü şu kadın erkek karışık oluyor ve ben utanıyorum
2) belediyenin hanımlar lokalinde kaydım var oraya yeniden başlayıp step pilates kondüsyon başlayabilirim hemde bedava ama olumsuz yönü şu evime çok uzak ve tüm öğleden sonramı alır bir yandan kpss için evde ders çalışıyorum
3) amway in cla 500 ve krom ilaçlarını sipariş ettim araştırdım zararsızmış ve zayıflatıyormuş. ama olumsuz yönü şu çok pahalı. ikisi 165 tl her ay nasıl vereceğim
4) bu sabah uyandım soğuğa rağmen yürüyüşe çıktım yürürken müzik dinledim evime çok yakın ve yürüyüş yolu olan bir park var. 3 tura niyetlenmiştim ama o kadar rahatladım ki 4 tur yaptım. ama olumsuz yönü şu gerçekten hava beter ve sırtım terledi hastalanırsam allah korusun eşim yok kızlarıma bakacak kimse bulamam
5) gördüğünüz gibi diyet kelimesine hiç bulaşmıyorum dahi çünkü yapamıyorum
lütfen yardımcı olur musunuz sizce ne yapmalıyım?
süpersiniz canlar.inş ben de en kısa zamanda 7 leri görürüm.arkanzdan geliyorum he durmayın. :)senı unuturmuyum hiiççç ama bak benım verdiğim hafta sen az veriyosun senın verdiğin hafta ben az veriyorum 2 haftadır da ben anca 1 kılo vermiştim durmak yok yola devaö sen haftaya 77 yi görürsün yavrummmmm
kızlarrrrrrrrrrrr soda anne sütünü arttırıyormuşşşşşşşşş bilginizeee
aaa ben burayı yeni gördüm kızlar... bilsem önceden yazardım. ben 85 kiloydum, hamile kalabilmem için zayıflamam gerekiyordu. Doktor kontrolunde 24 kilo verdim, beni gören tanıyamıyor neredeyse:)) doktorun hedefini bile geçtim. azimle, bıkmıştım artık kilo espirilerinden tabi en önemlisi gebe kalamama problemimdi. şimdi tüp bebek için kolları sıvadıkk:)) sizinle seve seve herşeyi paylaşırımmm:) unutmayın gerçekten herşey insanın kendi elinde ve iradesinde ben bunu gördüm bu sureç içinde... hatta sizinle birşey paylaşayım, yarını iple çekiyorum, hamile olup olmadığımı öğrenecemmm:)) nolurr dua edin bana...
menüm:
Sabah 2 bardak su
kahvaltı:yarım puaça bir dilim ekmek bir peynir ve bir yumurta bir tatlı kaşığı bal
ara:süt
öğle:kaşarlı tost kola zero
ara:yok
akşam:6 yemek kaşığı kabak yeneği 1 kase yoğrt ve bir dilim ekmek
ara:10 gr bitter
ara:1 elma
2 lt su ve 2 kupa yeşil bir form çay...
kaptanımkaptanım öpüyrm senigörmemişim kusura bakma :26:bide çanta lazım şu kafama bi toplanamadım ekmekler etrafımda uçuşuyo
sabah:bi dilim ekmek iki yudum çay
ara:yarım paket yulaflı bisküvi 2 b çay
öğle:4-5 kaşık tavuk sote 3 dilim ekmek
ara:2 dilim ekmek arası 3 dilim sucuk
ara:1 muz
akşam:7 kaşık taze fasulye bi tabak salata 1 dilim ekmek 2b çay
ara:bi elma 1 muz yarım bardak süt
sabah : Yarım dilim peynirli sandvic , bi tutam maydonoz ve dereotu , bir küçük kutu süt
ara: şekersiz çay
öğle : Bir küçük patlıcan karnıyarık,5 adet sarma, yarım kase köy çorbası ( bugdaylı ,nohutlu)
ekmek hiç yok iki çatal yogurt, salata
ara: şekersiz çay
akşam . Tavuk çöp şiş bol salata,ayran,bi yk pilav
ara: Yarım dilim dogum gunu pastası ( eşimn dogum gunuydu baştan soyledm kızmayn bak he)
iki bardak yeşilçay
bir küçük elma
spor : Yok ( ama başlıcam diger hafta full plates olcakk görün bak)
bugünkü menüm
sabah
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 yeşil zeytin
1 kk peynir
ara
1 kuru kayısı
1 kuru erik
yarım dılım kuru ananas
öğle
yarım kase tavuk suyu çorba
3 kaşık pilav üstüne bir kaşık bezelye
ara
1 kuru incir
1 kuru kayısı
akşam
fırında 3 dılım patates 1 tavuk butun yarısı
2 kaşık pilav bol salata
1 bardak portakal suyu
ve gün boyu sayısını hatırlamadığım kadar bitki çayı + 2 kupa kahve(sütlü) (hepsi şekersiz) +2 litreye yakın su
şimdide acıktım gibi ama birşey yemek istemiyorum
belki bir çay bardağı süt içerim
günaydın kızlar. Dün misafirlerim geldi.o yüzden girip de yazamadım. Misafir gelince bozuldu diyetim yaa
menüm
sabah:
Iki dilim ç.ekmek
iki yumurtadan tavada yumurta.
Bi fincan süt
ara
yaptığım sütlü tatlı tenceresinin dibini sıyırdım pek tatlıydı
yaptığım kısırın tadına baktım bi iki kaşık
öğlen
bi dilim sütlü irmik tatlısı
bi kase kısır
akşam
bi dilim pırasalı kek
yarım dilim sütlü irmik tatlısı
ara yok.bol su bi kupa yeşilçay bi kupa papatyalı tarçınlı çay yaa bu hafta inş eksiyi görürüm tartıda daha çook işim var.
walla ben beğendim listeniii yeni olmana rağmen ii tutmuşsun kendiniBugünkü menüm
sabah
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 yeşil zeytin
1 kk peynir
ara
1 kuru kayısı
1 kuru erik
yarım dılım kuru ananas
öğle
yarım kase tavuk suyu çorba
3 kaşık pilav üstüne bir kaşık bezelye
ara
1 kuru incir
1 kuru kayısı
akşam
fırında 3 dılım patates 1 tavuk butun yarısı
2 kaşık pilav bol salata
1 bardak portakal suyu
ve gün boyu sayısını hatırlamadığım kadar bitki çayı + 2 kupa kahve(sütlü) (hepsi şekersiz) +2 litreye yakın su
şimdide acıktım gibi ama birşey yemek istemiyorum
belki bir çay bardağı süt içerim
kız naptın sen hepsi pastam hamurişi azcık daha dikkat et bak az kaldı bildirimeeeegünaydın kızlar. dün misafirlerim geldi.o yüzden girip de yazamadım. misafir gelince bozuldu diyetim yaa
menüm
sabah:
iki dilim ç.ekmek
iki yumurtadan tavada yumurta.
bi fincan süt
ara
yaptığım sütlü tatlı tenceresinin dibini sıyırdım pek tatlıydı
yaptığım kısırın tadına baktım bi iki kaşık
öğlen
bi dilim sütlü irmik tatlısı
bi kase kısır
akşam
bi dilim pırasalı kek
yarım dilim sütlü irmik tatlısı
ara yok.bol su bi kupa yeşilçay bi kupa papatyalı tarçınlı çay yaa bu hafta inş eksiyi görürüm tartıda daha çook işim var.
günaydınnnngünaydınlar güzeller nasılız bakalım bugün herkesi öpüyrm
şu an öğretmenler odasında hem klima hem kalorifer hemde ufo çalışıyo ancak ideal sı,caklığa ulaşıyor wallaaaaMerhaba arkadaşlar herkese günaydın
hava çok soğuk valla,daha ellerim ısınmadı
kalvyeye bile zor basıyorum
bu sene ne kış oldu be mübarek
inşllahhh hep güzel günler görürüzzzzzDünkü mönümü yazayım size
sanah:1 dilim tb ekmeği+1 dilim peynir+3 zeytin+maydonoz+yeşil çay 1 fincan (saat:7,30)
ara:5 etiform(saat:10,00)
öğlen:2 tekerlek kereviz+1 dilim ekmek(saat12:30)
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz(saat 15:00)
ara:lorlu ve marulla yapılmış bir dilim sandiviç (saat 17:00)
akşam:1 dilim yağsız ızgara göğüs+bol salata (yanlız salatamın içine 1 kaşık kısır attım)
geçen günkü misafirden kaldı bitsede kurtulsam :))
gece arkadaşlara gittik ama ağzıma lokma koymadım çaydan başka :)) tebrik ettim kendimide
işte böle bayanlar.bugün güzel geçecek hissediyorum .herkese öle olur inş.
maşallahhhh afiyet olsun kuzumaaaaa emsin ki sağlıklı olsunnnbence de leslie'nin videolarını indir evde yap sporunu canım.bi de porsiyonlarını küçültebilirsin diyet yapmıyorsan.bi dilim tatlı yiyosan yarım dilim ye.
süpersiniz canlar.inş ben de en kısa zamanda 7 leri görürüm.arkanzdan geliyorum he durmayın. :)
ah canıııım hızır gibisin he. hemen alıp içmeye başlayım. benim kız çok iştahlı mübarek iki saatte bazen saatte bi cok cok emiyor sündürüyor beni. süt mü dayanır ona.
çok iyi ya maşallah.ben de o kadar verebilsem keşke. inş allah hayırlı evlat nasip eder.
günaydınnn cnmmmmmmmm bende seni öpüyorummgünaydınlar güzeller nasılız bakalım bugün herkesi öpüyrm
günaydınnn cnmm benimmm evet yaaaaa her yer böyleeeeMerhaba arkadaşlar herkese günaydın
hava çok soğuk valla,daha ellerim ısınmadı
kalvyeye bile zor basıyorum
bu sene ne kış oldu be mübarek
sabahki öğün azıcık kaçıyomuş ama iyi toparlamışsın bence.bravo.bide allahtan sabah.
mönün güzel ve dengeli olmuş.ama arada yediğin yulaflı biskivi diyet değilse çok şekerli olabilir dikkat derim.
öğlen ekmek yemediğin çok iyi olmuş.tebrikler güzel mönü.o kadarcık pasta olur canım ama keşke bide üstüne elmayı yemeseydin
maşallah dengeli bir mönü nolmuş tebrikler.beğendim
bende kısırı çok seviyorum.geçen benimde misafirlerim gelmişti akşam oturmasına yaptım bende tadına bakma bahanesiylede götürdüm 2 kaşık
Ama bu kısır çok masum görünüyo ama 4 kaşığı falan 1 dilim ekmeğe eşitmiş duyrulur kızlar
sende keşke akşam kalan hamurlardan yemeseymişsin daha güzel ve dengeli olurmuş ama bi kerecik olsun hadi
saoll cnm blıomsn menuyu erken yazdm ve elmayı yemedm ii yapmşmevt dünkü menum iiydi bugn toplantı var inş bugun de duzenli olur bakalmm ...
gökceni kimse alamaz..o benimdir:)) ibrahimin nigari kapakladigi gibi..kiz gökcen sana ev kiraladim..tapu vermek isterdim ama param yetmedi..sana kira sözlesmesini caydanligin icine koyup gönderiyorum:)))
3 günde 1.5 kilo ne demek..bari onun kilosuyla hava atayim benimki fos cikti:)))
ay kiyamam canim benim niye deprosyandasin kiz..sevgilin yoksa evi süpürmemeni meselemi yaptiay gene butun hinzirligim üzerimdemi ne...ya sen sülümanin oglu havlete girdi ya onu mesele yapiyorsun degilmi
yani yine benim tezim demi..bir hafta veriyoruz diger hafta durakliyor..o zaman desene haftaya umut var:))
kiz yoldasim bir kazak almistim beyaz..yakasi dantelli acayip seviyordum ama sisman gösteriyor diye giyemedim.bu sabah 78 leri görünce bir deneyeyim dedim..ay kiz ne güzel oldu..sirttan katkat yaglar görünsede midem bayagi icime cökmüs kiz.gögüslerim gözüme batti boslukta kalmislar..onlarda ufalirmi acaba:)))) midemin üst kisminda olusan bosluktan bayagi ruzgar oluyor üsüdüm ayol4 gün oldu heriffle konusmayali..buda demek oluyorki birbirimize 4 gündür bakmiyoruz..farkifarkedermi acaba
Bugün kendimi iyi hissediyorum 4.gün vücudum alışmaya başladı galiba..Sizlerin yazdıklarını okumakta çok faydalı oldu bayağı bir gaza geldim. Bu sefer olucak galiba...Hepinizi sevgiyle kucaklarıyorum :)
kızlarrrrrrrrrrrr soda anne sütünü arttırıyormuşşşşşşşşş bilginizeee
allah gönlüne göre versin canımaaa ben burayı yeni gördüm kızlar... bilsem önceden yazardım. ben 85 kiloydum, hamile kalabilmem için zayıflamam gerekiyordu. Doktor kontrolunde 24 kilo verdim, beni gören tanıyamıyor neredeyse:)) doktorun hedefini bile geçtim. azimle, bıkmıştım artık kilo espirilerinden tabi en önemlisi gebe kalamama problemimdi. şimdi tüp bebek için kolları sıvadıkk:)) sizinle seve seve herşeyi paylaşırımmm:) unutmayın gerçekten herşey insanın kendi elinde ve iradesinde ben bunu gördüm bu sureç içinde... hatta sizinle birşey paylaşayım, yarını iple çekiyorum, hamile olup olmadığımı öğrenecemmm:)) nolurr dua edin bana...
ahahahahahaben 104 den geldimde birden gelmedim canim ya..2.5 sene gecti..dogundan sonraki 3 ay 98 oldum..bir sene boyunca 90 larda dolastim..sonraki sene 89 u gördüm ve iki sene 80 lerde dolastim.taaki bu topige takilana ykadar..bu sabah 78.9 u gördüm ya evde cocuklari pesime takip timsah yürüyüsü yapasim var oley oley diye..ah birde 69.9 u görebilsem..hayal iste ama gercek olabilir...olacakta..banane olacak gerekirse bacagimin birini sökerim vidali yaptiririm..her 60 lari görmek istedigimde söker tartilirimnasil fikir ama:)))
Kizlar esim ameliyatta dualarinizi bekliyorum
kizlar siz devam edin..ben pc yi acik birakiyorum birazdan yorumlari okur cevaplarim..ama simdi saclarimi yikamam lazim..sagolsun benim ortanca kizim eve bit doldurdu..herseyi temizledim ama kendi kafami unuttum:))) iki gündür kasintidan ölecektim bugün kizin bit ilacindan arakladim valla:)) yahu yoksa bu bitleri öldürmesemmi..benle yasarlar ne güzel..yaglarimi falan yerler..onlar büyüdükce ben zayiflarim..olmazmi...olmaz demi..e hadi o zaman ben kafami yikaayip geleyim..
bende ankaradayımmmm ne guzel kar yağdı demıııay bu topikte benden büyük birini görünce nedense cok seviniyorum.umarim bunu yazarakta seni incitmiyorumdur..sartlar gercekten ayni gibi...aslen nerelisin canim..ben aslen malatyaliyim.ama istanbulda büyüdük..esim ve annemden gelen akrabaliktan dolayi anteplide sayilirim:))[/QUO
en yaşlı üye ben miymişim :))) canım ben ankaralıyım ve ankarada yaşıyorum :)
stresten adamla barışınca geçerkizlar ya bendeki bit degilmis..yakin zamanda bit macerasi atlatinca direk bit sandim ama alerjik bir durum var.kafamin derisi pütür pütür olmus..boynumada serpmis..kizim gördü..kücük kirmizi kirmizi noktalar..allah allah hic karsilastinizmi böyle bir durumla..sampuanimi falan degismedim...baska taraklar kullanmadim..hersey ayni ama ikigündür bir kasinma ölüyordum.aslinda boynumu gece kasidigimi hatirliyorum ama yattigim yerde terledimde ondan gibi düsünmüstüm...
kizlar ya aksama cocuklar pizza istedi..ben ne yiicem ya...
ben 65 le hamıle kaldım 100 le doğuma gıttım sanırım 92ydım eve geldıiğimdeKızlar ben dün arkadaşıma gittim bir aylık oldu bebişi
muhabbet muhabbeti açtı da kız tam 26 kilo almış hamileliği boyunca
boyu 176 falan 72 kiloyla hamile kamış 98 le doğum agirdi
sezeryan oldu.6 kilosu gitmiş daha
ama şuan tabii hiç düşünmüyo o kilolarını
ben şöle bi kendimi düşündümde şuan 82 yim
10 kilo versem 72
o kiloyla hamile kalsam 10 12 kilo alsam doğum için süper olur ama tabii 26 yı duyunca şok geçridim resmen :))
e okadarda olur artıkkızlarrrr kocişimn dogum gunu bugunnnyarım dilim pasta yicem bak once soyleym sonra kızmaynnn kızarsanz yemeden kızınn
canım elmayı kızlarım uyanana kadar bastırsın diye yedim onlar kalkınca kahvaltı yaptım. az yemeğe çalıştım ama olmadıöğlen arkadaşa gitmiştik sadece patates salatası yedim acıkmamıştım ama çok çay içtim. şekeri kesemedim şekersiz içemiyorum yani. akşam yemeğinde de ekmek hiç yemeyim dedim ama olmadı eskiye oranla az yedim şimdiden sonra birşey yemeyeyim diyorum böyle de zayıflanıyormuş 19 00 dan sonra yemeyerek. meyve veya bitki çayı da mı yasak? dizi izlerken falan boş durmuyor kızlar. "mısır patlat anne, meyva getir anne ,çerez getir anne" tabii sırf onlar yemiyor bende yiyorum. malum kış geceler uzun. siz neler yapıyorsunuz akşam yemeğinden sonra yatana kadar ne yiyorsunuz? yoksa yemiyor musunuz bu arada Ankara da yaşıyorum ben ve inanılmaz yağdı bugün inşallah yarın sabah çıkabilirim yürüyüşr hevesliyim açıkçası
ankaranın neresındesın canım
söyle aciklayayim nedenini:benim esasinda iki kizim vardi.ilk evliligimden..sonra ikinci evliligim oldu..hadi ortak bir bebegimiz olsun dedik..bu arada esiminde ilk evliliginden bir oglu vardi..annesi istemiyorum esirgeme kurumuna verecegim diyince kiyamadim.onuda aldim..oldu 4 yani biri ikramiyeden cikti ama neticede 4 cocugum var...
senın kocaman koskacaman bi yüreğin var öznur sevıyorum senı
ya kızlar bişi sorcam yaa ben pilates topu bandı felan herşeyi aldım doğumdan sonra bide ben şimdi biraz kılo verdim ya göbeğim acaip belli oluyo benım hiç göbek problemim olmamıştı hem basenım genişti gıcık oluyorum yaa yandan acaip şişman görünüyorum pilatese başlasammı yoksa 75 e düşüp ölemi başlasam napsam ya
mıncırıyorum yanaklarını elmam şekerim ne diyosun pazartesi çarşamba cuma başlimmi sonrada yarım saat yürürüm 1 kılo daha verirsem öznur evi açtı belkim arabada alır banabence başla cnm vücudunu toplayarakk kilolarını atarsın
sanmammm çocuklardan birini ver,rmıncırıyorum yanaklarını elmam şekerim ne diyosun pazartesi çarşamba cuma başlimmi sonrada yarım saat yürürüm 1 kılo daha verirsem öznur evi açtı belkim arabada alır bana
cumanız mübarek olsun kızlarrrr
heee hıııı hoooo alooo aloooo ses gelmiyoooo aloooosanmammm çocuklardan birini ver,rDD
:)))))))))))))) olmazz artık onlar sizin aşkınızın meyvesi alacaksınheee hıııı hoooo alooo aloooo ses gelmiyoooo aloooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?