ay bu topikte benden büyük birini görünce nedense cok seviniyorum.umarim bunu yazarakta seni incitmiyorumdur..sartlar gercekten ayni gibi...aslen nerelisin canim..ben aslen malatyaliyim.ama istanbulda büyüdük..esim ve annemden gelen akrabaliktan dolayi anteplide sayilirim:))[/QUO
en yaşlı üye ben miymişim :))) canım ben ankaralıyım ve ankarada yaşıyorum :)
bir arkadas daha var bence 37 li yanlis hatirlamiyorsamm..ona en yasli demezler tatlim en tecrubeli en kaliteli sarap derler:)) en zindan ben kendimi öyle teselli ediyorum:)
ağlamaaaaaaicinde benim olmadigim biz kelimesini kullanipta mado da bulusalim demeeeeeeeeeee aglariiiiiiiiiiiiiiiiiim
gel canım hoşgeldinherkese günaydınnnnnn benide aranıza alınnnn acilen zayıflamam lazımmmm
ama olur mu kuzum ya seni ilk gördüğümde nerdesi özledik seni filan yazdımmm geçmişte ama sen görmedinnn:)))kaptanıııııııııııııııım özledim ben seni ya bana hiç selam vermiyon ağlarım baaaaaaaaaaak
evet aynen böle oluyo caım ,,,,,teşekkür ederiz gökçencimmhoşgeldin tatlım hergün menumuzu yazıyoruz haftada 1 de tartılıp kılomuzu yazıyoruz kaptancığımız var 1 tane pazar gunlerı lıste yayınlıyo kım kaç kılo vermiş diye ama lısteye gırbılmen için 2 hafta duzenlı menu paylaşman lazım
öznur ben 79.000 geldim
evet ya insan nasılda motive olabiliyormuş aslında da biz farkında değilmişizzzBugün kendimi iyi hissediyorum 4.gün vücudum alışmaya başladı galiba..Sizlerin yazdıklarını okumakta çok faydalı oldu bayağı bir gaza geldim. Bu sefer olucak galiba...Hepinizi sevgiyle kucaklarıyorum :)
ben olsam dayanamaz hepsinden yerdim bayılırım üçüne deeekızlar evdeee lahmacun var ama büyük değil pide boyundaaa ev yapımı elmalı pasta ile poğaça var 1 lahmacun mu yesem diğerlerinden mi yesem yoksa kahvaltılıkmı yesem ???
aha banada bi yoldaş geldi diyecektim ama sen son aşamasındyışsınn işallah hayıurlı bi bebiş tutumuştur sana test yapadınmı nasıl dayandın ayolllaaa ben burayı yeni gördüm kızlar... bilsem önceden yazardım. ben 85 kiloydum, hamile kalabilmem için zayıflamam gerekiyordu. Doktor kontrolunde 24 kilo verdim, beni gören tanıyamıyor neredeyse:)) doktorun hedefini bile geçtim. azimle, bıkmıştım artık kilo espirilerinden tabi en önemlisi gebe kalamama problemimdi. şimdi tüp bebek için kolları sıvadıkk:)) sizinle seve seve herşeyi paylaşırımmm:) unutmayın gerçekten herşey insanın kendi elinde ve iradesinde ben bunu gördüm bu sureç içinde... hatta sizinle birşey paylaşayım, yarını iple çekiyorum, hamile olup olmadığımı öğrenecemmm:)) nolurr dua edin bana...
ayyyy bende aynı ne zman caım sıkılsa tıkınırım annemin vefatında 1ayda 7 kilo almıştımmben stresle mücadele edemiyorum sanırımüzülünce dolabın önünde ne varsa yiyorum kızımın çikolatalarından cipslerinden ne bulursam yiyorum
Kizlar esim ameliyatta dualarinizi bekliyorum
sana kolay gelsin canim..gördün demi yoldasimi..bu hafta birincilik kesin onda..ben biraz uzak düsecek gibiyim ama daha önümde 3 gün var..belki gecen ayyki verdigim miktari yakalarim ama durum onu göstermiyor..ağlamaaaaaadayanamammmmmmm
gel canım hoşgeldin
ama olur mu kuzum ya seni ilk gördüğümde nerdesi özledik seni filan yazdımmm geçmişte ama sen görmedinnn:)))
evet aynen böle oluyo caım ,,,,,teşekkür ederiz gökçencimm
wowwwwww
evet ya insan nasılda motive olabiliyormuş aslında da biz farkında değilmişizzz
ben olsam dayanamaz hepsinden yerdim bayılırım üçüne deee
aha banada bi yoldaş geldi diyecektim ama sen son aşamasındyışsınn işallah hayıurlı bi bebiş tutumuştur sana test yapadınmı nasıl dayandın ayolll
ayyyy bende aynı ne zman caım sıkılsa tıkınırım annemin vefatında 1ayda 7 kilo almıştımm
dualarımız szinle caım herşey iyi olacak merak etme
kızlar okulda nöbetteyim öpüyorum hepinizi bu akşam yokummmmm
allah bagislasin canim..ne güzel tek cocuk:)) bende 35 yasima yeni girdim.4 cocugum var.en kücügü 2.5 yasinda
insallah canim insallah..valla bende hayal edemiyordum ama kismetiste...bir eli masali diger eli sefkatli olmazsan basaramazsin valla..bu cocuklar öyle bir yaratiklarki..ufacik esneklisinde tepene cikar..biraz fazla disiplindeyse zivanadan cikar..cikmakla kalmaz senide cikarir..yani cok ince bir denge..ne bileyim canim cok yiprandigim bir gercek..ama iyikide varlar...sayelerinde annelik sanatimi icraa ediyorum..allah isteyenlerinde göbislerini bos cevirmesin..cifter cifter doldursun insallah:)Maşallah 4 çocuk Allah bağışlasın :) Ben bir tanesiyle zor baş ediyorum sen nasıl başarıyorsun valla tebrikler....
Bizde ikinciyi düşünüyoruz ama malum önce kilo vermem gerekiyor ama 4 taneyi hayal bile edemiyorum.
Allah olmayanlarada bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah..
insallah canim insallah..valla bende hayal edemiyordum ama kismetiste...bir eli masali diger eli sefkatli olmazsan basaramazsin valla..bu cocuklar öyle bir yaratiklarki..ufacik esneklisinde tepene cikar..biraz fazla disiplindeyse zivanadan cikar..cikmakla kalmaz senide cikarir..yani cok ince bir denge..ne bileyim canim cok yiprandigim bir gercek..ama iyikide varlar...sayelerinde annelik sanatimi icraa ediyorum..allah isteyenlerinde göbislerini bos cevirmesin..cifter cifter doldursun insallah:)
ben genis aileye sevenlerdenim..bu yüzden cocuklarim cok.ama yinede akli olan ikiyi gecmez demedende gecemeyecegim..
arkadaşlar ben gruba bugün katıldım . Size biraz hayatımdaki kilo değişimlerini anlatayım :)
doğumdan 1 yıl sonra ( işe başlamamıştım ) 113,8 kg ya kadar çıktım. 1 yıl kadar bu kiloda kaldıktan sonra 5-6 seans akapunktura gittim ve ciddi diyet yaptım hergün yürüyüş yaptım ve 98 lere indim.sonrasında 1 yıl kadar bu kilolarda gezindikten sonra 104 kiloya yeniden çıktım ve yine akapuntur 5-6 seans yanında günlük 1,5 - 2 saat yürüyüşle ayrıca kendim sıkı diyet yaptım ve 72 kiloya kadar indim. Sonra eşimden boşandım sporu bıraktım ve yine yaklaşık 89 civarına çıktımburada yeniden 70 lere hatta 67 kiloya inmak istiyorum inşallah yine başarabilirim . Herkese sevgilerrrrrr
kizlar show u acin...cok önemli bilgiler veriyor
37 yaşındayım. Haklısın alması kolay kiloları ama vermek çok zor
kizlar esim ameliyatta dualarinizi bekliyorum
kizlar siz devam edin..ben pc yi acik birakiyorum birazdan yorumlari okur cevaplarim..ama simdi saclarimi yikamam lazim..sagolsun benim ortanca kizim eve bit doldurdu..herseyi temizledim ama kendi kafami unuttum:))) iki gündür kasintidan ölecektim bugün kizin bit ilacindan arakladim valla:)) yahu yoksa bu bitleri öldürmesemmi..benle yasarlar ne güzel..yaglarimi falan yerler..onlar büyüdükce ben zayiflarim..olmazmi...olmaz demi..e hadi o zaman ben kafami yikaayip geleyim..
kizlar ya bendeki bit degilmis..yakin zamanda bit macerasi atlatinca direk bit sandim ama alerjik bir durum var.kafamin derisi pütür pütür olmus..boynumada serpmis..kizim gördü..kücük kirmizi kirmizi noktalar..allah allah hic karsilastinizmi böyle bir durumla..sampuanimi falan degismedim...baska taraklar kullanmadim..hersey ayni ama ikigündür bir kasinma ölüyordum.aslinda boynumu gece kasidigimi hatirliyorum ama yattigim yerde terledimde ondan gibi düsünmüstüm...
Kizlar ya aksama cocuklar pizza istedi..ben ne yiicem ya...
her taraf bembeyaz oldu halada lapa lapa yağmaya devam ediyor.... Bende keyifle kahvemi yudumluyorum camın önünde amma birazdan maraton başlıyacak yatılı misafirlerim geliyor yolda 2-3 gün iyi enerji harcarım artık :)
ne diim hakkinda hayirlisi olsun canim..dedigim gibi cok zor.dört yerine iki olsaydi onlarla cok daha iyi ilgilenir derslerine cok daha fazla yardimci olurdum..cok daha sik giydirirdim..bir yere gezmeye gidecegim zaman düsünmeden giderdim..ama bu halde hersey cok daha zor..onlarla carsiya ciktigimda koyun güder gibi hissediyorum kendimi:)) bazen utaniyorum 4 cocukla gezmeye..bazende gururlaniyorum..hayt bunlarin hepsi benim diye..sanki bením olunca bir ödül verecekler ama seviyorum iste..en zorlandigim tarafida bir yemege yada kahvaltiya filan davet edildigimizde...yakin akraba olmadikca coluk cocuk gidesim gelmiyor..gittigimiz evi kurutuyoruz:))) her cocuga birer tabak yemek..bizede ettimi 6 tabak..birde ev sahipleri habirde beklenmedik kaynak ciktimiydi..cocuklara kasgöz etmeye basliyorum az yiyin diye...bu isin esprili tarafi tabi..birde onlarin okul hayatlarini takip var..karne yaklasmaya yakin velitoplantilari basliyor..ücü okula gittigi icin o haftam tam bir kaos oluyor..ha birde üstüne hastalanirlarsa doktor doktor gezdirmek gerektiginde..ya herseyi zor aslinda..onlar büyüsün diye baksaydim daha kolayy olurdu.yap kazan kazan yemek yesin büyüsünler..ama onlarin basarili olmalari kisilikli olmalari kendi dogrularini dogru birsekilde olusturmalari..beni gercekten yipratiyor..bazen sinir krizleri geliyor bana...dördü ayni gün mesele cikarmislarsa özellikle..ciyak ciyak sesim tasiyor sokaga..bazen bagirirken gözlerim pörtleyecek saniyorum..gercekten ama...kendime söz veriyorum birdaha bagirmayacagim..beynime gereksiz basin oluyor diye..ama iste ..sözün özü(simdi diyeceksin sözün özü vardida bu kadar niye yazdin:) cok cokcuk cok sikinti...en güzeli iki..kim ne derse desin :)Aslında senin gibi kalabalık ailesi olanlara hep imrenirim zaman zamanda isterim ama kendime güvenemem.Hoş artık istesemde zor yaş aldı başını gidiyo..Allah nasip ederde 1 tane daha olursa tamamda tabi herşey kader kısmet Allah ne verirse kabulumuzdur. Üçüz falan olurmus direk ben bakırköy ruh ve sinire :))
benim maratonda basliyor aksam yemek temizlik fasli..of ya bu kadinlarin hali hep ayniHer taraf bembeyaz oldu halada lapa lapa yağmaya devam ediyor.... Bende keyifle kahvemi yudumluyorum camın önünde amma birazdan maraton başlıyacak yatılı misafirlerim geliyor yolda 2-3 gün iyi enerji harcarım artık :)
bende 82 ile hamile kaldim.22 kilo almistim dogumdan sonra tartildigimda..ama yedim anacim..nasilsa cift kisilik diye ne buldumsa yedim..hayatimda birdaha o kadar yiyebilecegimi hatta yiyecegimi asla düsünemiyorum aslaaaKızlar ben dün arkadaşıma gittim bir aylık oldu bebişi
muhabbet muhabbeti açtı da kız tam 26 kilo almış hamileliği boyunca
boyu 176 falan 72 kiloyla hamile kamış 98 le doğum agirdi
sezeryan oldu.6 kilosu gitmiş daha
ama şuan tabii hiç düşünmüyo o kilolarını
ben şöle bi kendimi düşündümde şuan 82 yim
10 kilo versem 72
o kiloyla hamile kalsam 10 12 kilo alsam doğum için süper olur ama tabii 26 yı duyunca şok geçridim resmen :))
ne diim hakkinda hayirlisi olsun canim..dedigim gibi cok zor.dört yerine iki olsaydi onlarla cok daha iyi ilgilenir derslerine cok daha fazla yardimci olurdum..cok daha sik giydirirdim..bir yere gezmeye gidecegim zaman düsünmeden giderdim..ama bu halde hersey cok daha zor..onlarla carsiya ciktigimda koyun güder gibi hissediyorum kendimi:)) bazen utaniyorum 4 cocukla gezmeye..bazende gururlaniyorum..hayt bunlarin hepsi benim diye..sanki bením olunca bir ödül verecekler ama seviyorum iste..en zorlandigim tarafida bir yemege yada kahvaltiya filan davet edildigimizde...yakin akraba olmadikca coluk cocuk gidesim gelmiyor..gittigimiz evi kurutuyoruz:))) her cocuga birer tabak yemek..bizede ettimi 6 tabak..birde ev sahipleri habirde beklenmedik kaynak ciktimiydi..cocuklara kasgöz etmeye basliyorum az yiyin diye...bu isin esprili tarafi tabi..birde onlarin okul hayatlarini takip var..karne yaklasmaya yakin velitoplantilari basliyor..ücü okula gittigi icin o haftam tam bir kaos oluyor..ha birde üstüne hastalanirlarsa doktor doktor gezdirmek gerektiginde..ya herseyi zor aslinda..onlar büyüsün diye baksaydim daha kolayy olurdu.yap kazan kazan yemek yesin büyüsünler..ama onlarin basarili olmalari kisilikli olmalari kendi dogrularini dogru birsekilde olusturmalari..beni gercekten yipratiyor..bazen sinir krizleri geliyor bana...dördü ayni gün mesele cikarmislarsa özellikle..ciyak ciyak sesim tasiyor sokaga..bazen bagirirken gözlerim pörtleyecek saniyorum..gercekten ama...kendime söz veriyorum birdaha bagirmayacagim..beynime gereksiz basin oluyor diye..ama iste ..sözün özü(simdi diyeceksin sözün özü vardida bu kadar niye yazdin:) cok cokcuk cok sikinti...en güzeli iki..kim ne derse desin :)
benim maratonda basliyor aksam yemek temizlik fasli..of ya bu kadinlarin hali hep ayni
bende 82 ile hamile kaldim.22 kilo almistim dogumdan sonra tartildigimda..ama yedim anacim..nasilsa cift kisilik diye ne buldumsa yedim..hayatimda birdaha o kadar yiyebilecegimi hatta yiyecegimi asla düsünemiyorum aslaaa
benim durumumla ne kadar benziyor canım senin durumun.yani benim de 6 yaşına giren bir oğlum var.eşim 2.çocuk için bastırıyor ve ben de kilo verme deridindeyim.Allah gönlüne göre versin canım verebildiğin kadar ver kilo.kar kardır.arkadaşlar bende yorumlarınızı okudum.bende ikinci çocuğu düşünüyorum buara 1. 6 yaşında oldu hep kilolarımdan dolayı korktum hamile kalmaya 1,5 ay öncesinde başladım diyet ve spora 6 kilo verdim 92dim şimdi 86yım birkaç kilo daha vererek hamile kalmak istiyorum.ama ilk çocuğuma 65 kiloyla hamile kalmıştım.
tebrik ederim canım.olacak artık o kadar.yemezsen eşin darılır.kızlarrrr kocişimn dogum gunu bugunnnyarım dilim pasta yicem bak once soyleym sonra kızmaynnn kızarsanz yemeden kızınn
ne diim hakkinda hayirlisi olsun canim..dedigim gibi cok zor.dört yerine iki olsaydi onlarla cok daha iyi ilgilenir derslerine cok daha fazla yardimci olurdum..cok daha sik giydirirdim..bir yere gezmeye gidecegim zaman düsünmeden giderdim..ama bu halde hersey cok daha zor..onlarla carsiya ciktigimda koyun güder gibi hissediyorum kendimi:)) bazen utaniyorum 4 cocukla gezmeye..bazende gururlaniyorum..hayt bunlarin hepsi benim diye..sanki bením olunca bir ödül verecekler ama seviyorum iste..en zorlandigim tarafida bir yemege yada kahvaltiya filan davet edildigimizde...yakin akraba olmadikca coluk cocuk gidesim gelmiyor..gittigimiz evi kurutuyoruz:))) her cocuga birer tabak yemek..bizede ettimi 6 tabak..birde ev sahipleri habirde beklenmedik kaynak ciktimiydi..cocuklara kasgöz etmeye basliyorum az yiyin diye...bu isin esprili tarafi tabi..birde onlarin okul hayatlarini takip var..karne yaklasmaya yakin velitoplantilari basliyor..ücü okula gittigi icin o haftam tam bir kaos oluyor..ha birde üstüne hastalanirlarsa doktor doktor gezdirmek gerektiginde..ya herseyi zor aslinda..onlar büyüsün diye baksaydim daha kolayy olurdu.yap kazan kazan yemek yesin büyüsünler..ama onlarin basarili olmalari kisilikli olmalari kendi dogrularini dogru birsekilde olusturmalari..beni gercekten yipratiyor..bazen sinir krizleri geliyor bana...dördü ayni gün mesele cikarmislarsa özellikle..ciyak ciyak sesim tasiyor sokaga..bazen bagirirken gözlerim pörtleyecek saniyorum..gercekten ama...kendime söz veriyorum birdaha bagirmayacagim..beynime gereksiz basin oluyor diye..ama iste ..sözün özü(simdi diyeceksin sözün özü vardida bu kadar niye yazdin:) cok cokcuk cok sikinti...en güzeli iki..kim ne derse desin :)
canım bence dışarı falan çıkmana gerek yok leslie yap evde en güzel çözüm
ay üzüldüm inş en kısa zamanda iyileşir
buranın en güzel yönü destek olması ve yalnız olmadığını bildiğin için kendin gibi düşünenlerle birlikte olmak insana güç veriyr
günaydın elmam şekerim ya güne güzel başla ya moralim bozuk die başlarsam öle olur ii olacak de ii olsun bi öpem bakam seni iyi gelir
benim durumumla ne kadar benziyor canım senin durumun.yani benim de 6 yaşına giren bir oğlum var.eşim 2.çocuk için bastırıyor ve ben de kilo verme deridindeyim.Allah gönlüne göre versin canım verebildiğin kadar ver kilo.kar kardır.
tebrik ederim canım.olacak artık o kadar.yemezsen eşin darılır.
Allah yardımcın olsun canım. 4 çocuk için annelik yapabilmek gerçekten büyük özveri ister eminimki.Allah bahtlarını açık etsin.Büyüyüp elleri ekmek tutsun da annelerine baksınlar.en güzel mükafatı da bu olur canım eşin ve senin için.
mutlu yıllar cnmmm inşallahh birliktee, mutlu,çocuklarınızla koca bir ömür geçirirsinizzzzkızlarrrr kocişimn dogum gunu bugunnnyarım dilim pasta yicem bak once soyleym sonra kızmaynnn kızarsanz yemeden kızınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?