80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dualarımız seninle Allah inşallah azminin karşılığını verir de yarın çok güzel haber alırsın....dualarımız seninle

O zaman ileride hiç korkmaz inşallahta yemez :))

mönün güzel ve dengeli, ama sanki akşamki ekmeğin 1 dilim olsaymış daha mı iyiymiş?

çok doğru bi teşhis.tek nedeni bu bencede geri alınan kiloların.kapasite var yiyoruz alıyoruz.alışkanlık yok dediğin gibi

maşallah sana 104 ten buraya gelmek büyük başarı tebrik ederim seni arkadaşım.hayran kaldım

gerçekten tebrik ediyorum seni arkadaşım kilo vermekte bir sanat bir beceri yani..
sen almanyadamısın?
bende 93 ile başladım tapikle tanıştığımda 89 idim ama çizelgeyi birtürlü yapamadım..
geçen hafta 78.8 iken bu hafta 80.0 çıktım kaçamaklar sonucu
tartı günü hayırlı sonuçlar bekliyorum ama spor yok günde 10-15 dk egzersiz yapmaya çalışıyorum
hayırlı sonuçlar bizi bekliyor.

cok zayif ve kisa gelismiyor diye hastanelere götürüyoruz ama durum öyle gösteriyorki 10 yil sonrada fazla gelisti diye götürecegiz:))

ben 104 den geldimde birden gelmedim canim ya..2.5 sene gecti..dogundan sonraki 3 ay 98 oldum..bir sene boyunca 90 larda dolastim..sonraki sene 89 u gördüm ve iki sene 80 lerde dolastim.taaki bu topige takilana ykadar..bu sabah 78.9 u gördüm ya evde cocuklari pesime takip timsah yürüyüsü yapasim var oley oley diye..ah birde 69.9 u görebilsem..hayal iste ama gercek olabilir...olacakta..banane olacak gerekirse bacagimin birini sökerim vidali yaptiririm..her 60 lari görmek istedigimde söker tartilirim nasil fikir ama:)))

arkadaşlar ben gruba bugün katıldım . size biraz hayatımdaki kilo değişimlerini anlatayım :)
doğumdan 1 yıl sonra ( işe başlamamıştım ) 113,8 kg ya kadar çıktım. 1 yıl kadar bu kiloda kaldıktan sonra 5-6 seans akapunktura gittim ve ciddi diyet yaptım hergün yürüyüş yaptım ve 98 lere indim.sonrasında 1 yıl kadar bu kilolarda gezindikten sonra 104 kiloya yeniden çıktım ve yine akapuntur 5-6 seans yanında günlük 1,5 - 2 saat yürüyüşle ayrıca kendim sıkı diyet yaptım ve 72 kiloya kadar indim. sonra eşimden boşandım sporu bıraktım ve yine yaklaşık 89 civarına çıktım burada yeniden 70 lere hatta 67 kiloya inmak istiyorum inşallah yine başarabilirim . herkese sevgilerrrrrr

him zor bir sürec aslinda bosanma süreci..neden geri aldin peki..yedinmi..elbette yedinde cokmu yedin..yani normal beslendigin haldemi aldim yoksa kendini birakip kilo aldirici seyler yiyiptemi aldin bu cok önemli..akapunkturu bende düsündüm aslinda ..hatta doktora gittim neden kilo veremiyorum diye arastirma baslattam ama sonucunu getirmedim.biliyorumki asiri istahimdan gelen birsey benimkiler....

ben stresle mücadele edemiyorum sanırım üzülünce dolabın önünde ne varsa yiyorum kızımın çikolatalarından cipslerinden ne bulursam yiyorum

tüh kacirdik ..program bitti..basini dinleyemedim..yau bu antitoksidanlari almakta sakinccaliymis...

ben stresle mücadele edemiyorum sanırım üzülünce dolabın önünde ne varsa yiyorum kızımın çikolatalarından cipslerinden ne bulursam yiyorum

akapunktur eğer gerçekten zayıflamaya karar verdiysen ve iyi bir doktor bulursan iştah frenlemede ve mide asidini dengelemede çok başarılı...zaten zayıflatma etkisi yok iştah frenliyor ve midedeki asiti dengeleyip bulantıyı engelliyor.ayrıca enerjinizde çok düşmüyo

sitres malesef hayatimizin her asamasinda bizimle oldu vede olacak..bu kacinilmaz birsey..sitresle basetmenin yollarini araman lazim...yoksa yazik kilolar kolay verilmiyorki her sitreste geri alalim...helede belli biryastan sonra varya cok zormuss hemde coook zor..sahi kac yasindasin canim

arkadaşım aynı kilolarda ve hedefteyiz...timsah yürüyüşü yap egzersiz olur
tartı günü görüşürüzz..

37 yaşındayım. haklısın alması kolay kiloları ama vermek çok zor

arkadaşım aynı kilolarda ve hedefteyiz...timsah yürüyüşü yap egzersiz olur
tartı günü görüşürüzz..

bugün oglanin okulundan aradilar..biraz ciddi ve sert görünmem lazim..yahu bu annelik ne beter birsey..moralim bozuk oluyor hatta haykira haykira aglayasim geliyor aman cocuklarim hissetmesin diye maskaralik yapiyorum..e bugünde moralim iyi cocuk gibi debelenesim var..bu seferde ciddi olmak zorundayim(( ah bu cocuklar duygularimi doludolu yasamami hep engelleyeceklermi yaaaaaaaaa

37 yaşındayım. haklısın alması kolay kiloları ama vermek çok zor

ay bu topikte benden büyük birini görünce nedense cok seviniyorum.umarim bunu yazarakta seni incitmiyorumdur..sartlar gercekten ayni gibi...aslen nerelisin canim..ben aslen malatyaliyim.ama istanbulda büyüdük..esim ve annemden gelen akrabaliktan dolayi anteplide sayilirim:))

kizlar siz devam edin..ben pc yi acik birakiyorum birazdan yorumlari okur cevaplarim..ama simdi saclarimi yikamam lazim..sagolsun benim ortanca kizim eve bit doldurdu..herseyi temizledim ama kendi kafami unuttum:))) iki gündür kasintidan ölecektim bugün kizin bit ilacindan arakladim valla:)) yahu yoksa bu bitleri öldürmesemmi..benle yasarlar ne güzel..yaglarimi falan yerler..onlar büyüdükce ben zayiflarim..olmazmi...olmaz demi..e hadi o zaman ben kafami yikaayip geleyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…