80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı cumalar
bir arkadaşımız ankara nın neresinden olduğumu sormuş yenimahallede oturuyorum.
gece boyu kızımın dişi ağrıdı birazdan doktorumuza gideceğiz gece boyu uykusuz kalınca sabah çok heveslendiğim yürüyüşe çıkamadım uykudan uyanamadım sabah namazına bile kalkamadım.
ben birşey farkettim bi arkadaşımız 80 kg olan resmini koymuş ya ben şuan 81.8 olmuşum zaten çevremde kimse inanmıyor boyum da o kadar uzun değil ama kilomu göstermiyorum eti sıkı mı derler hani iyi bir şeymi bilmem ama resimleri görünce de inandım her miktarda kilo her insanda aynı durmuyor. toplandığı yerden de farkediyor belki. neyse dişçiye gitmeliyiz. iki cadımın da dişleri problemli
tekrar hayırlı cumalar herkese

aha bende yenimahallede oturuyorum neresindekiiii

hep beraberrrrr inşallahhh kızlar dua edin öğleden sonra ennemi doktora götürcem inşallah önemli bişi çıkmaz
ay canim ya senin bugün randevun vardi degilmi annen icin..insaallah iyi haberlerle gelirsin.benimde kadindogum doktorumda randevum var öyleden sonra..ciddi birseyim yok ama sadece hap yazdiracagim..allaha sükür tas gibiyim:))

kizlar cikmam gerek....hazirlanip doktora gidecegim.aksama görüsürüz artik..
ya 54tuba dan haneri olan varmi? dün kocasi ameliyata girecekti..nooldu acaba...insallah iyiye gidiyordur durumu...

kızlar cumamız mubarek olsun ALLAHIM dualarımızı dileklerimizi kabul etsin İNŞALLAH

gökcen cok gecmiş olsun annene bu cuma vaktinde ALLAHIM şifa versin annene İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin

hep beraberrrrr inşallahhh kızlar dua edin öğleden sonra ennemi doktora götürcem inşallah önemli bişi çıkmaz

kızlar dünkü menüm

sabah

1bardak ılık su

kahvaltı,2 bardak yeşil cay ,3 tane kücük simit(sonunda bitti artık simit falan yapmıycam ) 2dilim peynir

öylen ,2 tabak sebze zorbası

akşam 1 kase sebze corbası,yarım tabak ev yapımı makarna oda bitti cok şükür

bukadar hamur işine 1 saat yürüdüm 2 milde lesli yaptım İNŞALLAH telafi edebilmişimdir

dün tartıldım güzel bi rakam gördüm bugun tartıldım daha fazla cıktım düne göre bir günde bukadar farkedermi ya

aynen katılıyorum sana bende 80 kiloyum O ARKADAŞ KADAR ZAYIF DURMUYORUM AMA GÖRENLER BENİMDE 80 KİLO OLDUĞUMA İNANMIYORLAR.GERÇİ BENDE BOY VAR AMA YİNEDE ÖLE KİŞİDENKİŞİYE FARKEDİYOR YANİ

mönün güzel olmuş bence çok sıkıntı yapma kendine.bide spor yapmışsın telafi etmişsin yani meraklanma bence

Son düzenleme:

hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inş.

maşallah maşallah ben ne taraftan bakarsam bakayım hala 8 lerdeyim yahu.inş bana da nasip olur 7leri görmek. tabi bu duayı ederken ağzımda petibör olması da ayrı bi ironi neyse

Slm kizlar esimin ameliyati iyi gecmis allaha sükür pompa hala bagli cigerine fazla havayi cekmek icin onuda yarin belki cikaracaklarmis pazartesiye kadar burda simdilik hayirlisiyla her sey yolunda giderse yakinda cikacak ins

hay allah ya ..gecmisi okudum.tam 3 sayfa:)) cevap vereceklerimi sectim..hooop yanlislikla sayfayi kapattim..bilgisayarim zaten cok yavas calisiyor.simdi yeniden okuyamayacagim kusura bakmayim.aklimda kalanlari cevaplayayim ama:)

54tuba cim cok sevindim esinin durumunun iyiye gittigine..dünden beri aklim hep sendeydi...

yoldasim bu hafta birincilige oynayamam senin azminin yaninda benimki fos kaldi:)) gerci herseyi yaptim ama hatta sen baklava yedin beny emedim ama emzirmedimde:))))) ilk beste olmayi umuyorum...kankalar yoladaslar cekismesinde cok alt siralara düsmeyecegimde kesinlesti simdiden.ben birinciligin tadini cikar söyle havadar havadar:)) biz seni basimizin üstünde tutariz:))))

verdigim kilodan beni kutlayan arkadaslara tesekkür ederim

Slm kizlar esimin ameliyati iyi gecmis allaha sükür pompa hala bagli cigerine fazla havayi cekmek icin onuda yarin belki cikaracaklarmis pazartesiye kadar burda simdilik hayirlisiyla her sey yolunda giderse yakinda cikacak ins
ayy canım ya çooooooooooook sevindim gerçekten üzülmüştüm durumuna Allah sabır versin

gözün aydınn cnm benşmmm yaa vallahi çok sevindimmm

sanada hayırlı cumalar canım evet biraz karbonhidrat olmuş makarna falan ama bittiyse problem yok inş devam ödem vardır korkma canım bi günde öle afaki kilolar alınmıyo

tugbacım şükürler olsn çook sevndm tez zamanda da ayaga kalkar inşşş eşin ...tekrar tekrar geçmiş olsn cnmm .Allah dermansız dert vermesin .Allah hepimizi hastalıklardan kazalardan belalardan korusun inşşş aminnnnnnnn....

Ay ben çok fenayım kızlar beş saat toplantı her kafadan ses beynim sulandı yemn ederm

Çok yoruldum bugün şimdi yemeğimi yedim ve bugünkü menümü yazayım dedim malum misafirler var fazla kalamıycam öpüyorum hepinizi ....

sabah
1 adet kır pidesi patatesli

ara
1 kuru kayısı
2 kuru erik
1 kuru incir

öğle

yok

akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav
2 dilim fırında patates
bol salata

bolca su ve bitki çayları

ama şimdi kahvenin yanında canım tatlı birşeyler istiyo ne yapsam bilemedim yersem haber veririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…