tabi bu arada sağdaki yani 80 kilo olupta 2 ayda 70 ki,lo ya inen benim
axxxxxxxxxxxxxxxx]
ayyyyyyyyy ağzından bal damlıyorr gülüm kuzummmmmmmmmmmmmmm :))ay sakaligima doymayayim emi.sen 68.3 ol diyecegime 78.3 ol yazmisim..özür üzür:)) hatta 58 ol:))
hayırlı cumalar
bir arkadaşımız ankara nın neresinden olduğumu sormuş yenimahallede oturuyorum.
gece boyu kızımın dişi ağrıdı birazdan doktorumuza gideceğizgece boyu uykusuz kalınca sabah çok heveslendiğim yürüyüşe çıkamadım uykudan uyanamadım sabah namazına bile kalkamadım.
ben birşey farkettim bi arkadaşımız 80 kg olan resmini koymuş ya ben şuan 81.8 olmuşum zaten çevremde kimse inanmıyor boyum da o kadar uzun değil ama kilomu göstermiyorum eti sıkı mı derler hani iyi bir şeymi bilmem ama resimleri görünce de inandım her miktarda kilo her insanda aynı durmuyor. toplandığı yerden de farkediyor belki. neyse dişçiye gitmeliyiz. iki cadımın da dişleri problemli
tekrar hayırlı cumalar herkese
ay canim ya senin bugün randevun vardi degilmi annen icin..insaallah iyi haberlerle gelirsin.benimde kadindogum doktorumda randevum var öyleden sonra..ciddi birseyim yok ama sadece hap yazdiracagim..allaha sükür tas gibiyim:))hep beraberrrrr inşallahhh kızlar dua edin öğleden sonra ennemi doktora götürcem inşallah önemli bişi çıkmaz
hep beraberrrrr inşallahhh kızlar dua edin öğleden sonra ennemi doktora götürcem inşallah önemli bişi çıkmaz
hayırlı cumalar
bir arkadaşımız ankara nın neresinden olduğumu sormuş yenimahallede oturuyorum.
Gece boyu kızımın dişi ağrıdı birazdan doktorumuza gideceğizgece boyu uykusuz kalınca sabah çok heveslendiğim yürüyüşe çıkamadım uykudan uyanamadım sabah namazına bile kalkamadım.
Ben birşey farkettim bi arkadaşımız 80 kg olan resmini koymuş ya ben şuan 81.8 olmuşum zaten çevremde kimse inanmıyor boyum da o kadar uzun değil ama kilomu göstermiyorum eti sıkı mı derler hani iyi bir şeymi bilmem ama resimleri görünce de inandım her miktarda kilo her insanda aynı durmuyor. Toplandığı yerden de farkediyor belki. Neyse dişçiye gitmeliyiz. Iki cadımın da dişleri problemli
tekrar hayırlı cumalar herkese
kızlar cumamız mubarek olsun allahım dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallah
gökcen cok gecmiş olsun annene bu cuma vaktinde allahım şifa versin annene inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlar dünkü menüm
sabah
1bardak ılık su
kahvaltı,2 bardak yeşil cay ,3 tane kücük simit(sonunda bitti artık simit falan yapmıycam ) 2dilim peynir
öylen ,2 tabak sebze zorbası
akşam 1 kase sebze corbası,yarım tabak ev yapımı makarna oda bitti cok şükür
bukadar hamur işine 1 saat yürüdüm 2 milde lesli yaptım inşallah telafi edebilmişimdir
dün tartıldım güzel bi rakam gördüm bugun tartıldım daha fazla cıktım düne göre bir günde bukadar farkedermi ya
kaç gün yaptın canım nasıl yaptın anlatsana biraz bilgilenelim görgülenelim
öncelikle herkese günaydın.sabah kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği ,az şekerli çay,yarım domat,yarım salatalık ve yeşil biber tabağı yanında 4 küçük kare beyaz peynir ve 3 zeytin yedimsonra her iki saatte bir elma yedim.ertesi gün tartıldığımda 900 gr gitmişti.ikinci günde yaptım aynını bu kez 300 gr gittti.3. günde böyle başladı fakat eşime ve oğluma yemek yaparken şehriyenin kokusuna dayanamadım ve bir kase dolusu arpa şehriye çorbasıyla diyetimi bozdum ama olsun.kilo vermem durmuştu.yine hareketlendim.şimdi eski diyetime devam ediyorum.ara öğünlü sık ye az ye olayı ama sporda yapcam bu kez.bakalım inşallah mayısa zayıf girebilirim:18:
hep beraberrrrr inşallahhh kızlar dua edin öğleden sonra ennemi doktora götürcem inşallah önemli bişi çıkmaz
ay ay kalkip oynayasim geliyor..kahvalti yapiyorm su anda.normalde insan kilo verdimiydi söyle esner degilmi..yok bende bu sefer tam tersi yiyesim gelmiyor..ya dile kolay 4 sene oldu ben bu kilolari görmeyeli...yandannnnnnnnnnn 78.3 yukardan 78.3 asagidan 78.3 ay heryerden bakiyorum 78.3...bu hafta 78 lere sooooooooon..pazara yetismesede öteki pazara artik..ama yetisir gibi baksana sok sok:)))
öncelikle herkese günaydın.sabah kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği ,az şekerli çay,yarım domat,yarım salatalık ve yeşil biber tabağı yanında 4 küçük kare beyaz peynir ve 3 zeytin yedimsonra her iki saatte bir elma yedim.ertesi gün tartıldığımda 900 gr gitmişti.ikinci günde yaptım aynını bu kez 300 gr gittti.3. günde böyle başladı fakat eşime ve oğluma yemek yaparken şehriyenin kokusuna dayanamadım ve bir kase dolusu arpa şehriye çorbasıyla diyetimi bozdum ama olsun.kilo vermem durmuştu.yine hareketlendim.şimdi eski diyetime devam ediyorum.ara öğünlü sık ye az ye olayı ama sporda yapcam bu kez.bakalım inşallah mayısa zayıf girebilirim:18:
hadi bakalım inş hep beraber öyle oluruz :)
yaa misafiri çok seviyorum ama evde pasta börek kalıo yaa gene dayanamadım yedim sütlü tatlıdan :26: napim pırasa dişimin kavuğuna yetmedi:26:
ayy canım ya çooooooooooook sevindim gerçekten üzülmüştüm durumuna Allah sabır versinSlm kizlar esimin ameliyati iyi gecmis allaha sükür pompa hala bagli cigerine fazla havayi cekmek icin onuda yarin belki cikaracaklarmis pazartesiye kadar burda simdilik hayirlisiyla her sey yolunda giderse yakinda cikacak ins
gözün aydınn cnm benşmmm yaa vallahi çok sevindimmmSlm kizlar esimin ameliyati iyi gecmis allaha sükür pompa hala bagli cigerine fazla havayi cekmek icin onuda yarin belki cikaracaklarmis pazartesiye kadar burda simdilik hayirlisiyla her sey yolunda giderse yakinda cikacak ins
sanada hayırlı cumalar canım evet biraz karbonhidrat olmuş makarna falan ama bittiyse problem yok inş devam ödem vardır korkma canım bi günde öle afaki kilolar alınmıyokızlar cumamız mubarek olsun ALLAHIM dualarımızı dileklerimizi kabul etsin İNŞALLAH
gökcen cok gecmiş olsun annene bu cuma vaktinde ALLAHIM şifa versin annene İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin
kızlar dünkü menüm
sabah
1bardak ılık su
kahvaltı,2 bardak yeşil cay ,3 tane kücük simit(sonunda bitti artık simit falan yapmıycam ) 2dilim peynir
öylen ,2 tabak sebze zorbası
akşam 1 kase sebze corbası,yarım tabak ev yapımı makarna oda bitti cok şükür
bukadar hamur işine 1 saat yürüdüm 2 milde lesli yaptım İNŞALLAH telafi edebilmişimdir
dün tartıldım güzel bi rakam gördüm bugun tartıldım daha fazla cıktım düne göre bir günde bukadar farkedermi ya
denenebilir aslında ama ben elma yiyince çok acıkıyrmkaç gün yaptın canım nasıl yaptın anlatsana biraz bilgilenelim görgülenelim
hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inş.
maşallah maşallah ben ne taraftan bakarsam bakayım hala 8 lerdeyim yahu.inş bana da nasip olur 7leri görmek. tabi bu duayı ederken ağzımda petibör olması da ayrı bi ironi neyse
hadi bakalım inş hep beraber öyle oluruz :)
yaa misafiri çok seviyorum ama evde pasta börek kalıo yaa gene dayanamadım yedim sütlü tatlıdan :26: napim pırasa dişimin kavuğuna yetmedi:26:
hamurişi tatlı yooooook hayıııııır
bu tost ne kadar onu bilmek lazım ama cips hiiiiiiiç olmamışbende geldimmmmmmm işler ancak bitti :)
iş yerim ulusta canımmm evimde yenimahallede
kar güzeldi ama iş çıkışında eve gidemedik
bu arada dünkü menüm
sabah : iş yerinde kaşarlı tost
öğle : balık + salata
ara : etiform kurumeyveli yarım paket
ara : 1 elma
akşam 2 dlm ekmek köfte
ama sonra((( cips yedimmmm (((
maşallah darısı başımıza inş bende 69 görebilirim en kısa zamandakonu basligini yazarken o sarkida aklima geldi:
mutlulugunu duyda
esen yellere uyda
elini kalbine koyda
gel neredeysen
gelelim müjdeme: bu sabah tartildiiiim veeeee:
78.3 geldim.....
hadirigubbak cemileeee
nasil nasil edelim biz bu isi
nikahimizi kiysin dünden gelin hoca memisi(sözleri hatirlamadim uydurdum:)
Slm kizlar esimin ameliyati iyi gecmis allaha sükür pompa hala bagli cigerine fazla havayi cekmek icin onuda yarin belki cikaracaklarmis pazartesiye kadar burda simdilik hayirlisiyla her sey yolunda giderse yakinda cikacak ins
ARADA METOBOLİZMAYI HIZLANDIRMAK ADINA BÖLE ŞEYLER YAPMAK İYİ GELEBİLİR AMA O KDARLA KALMAK LAZIM AMAN DİYEYİM
Ay ben çok fenayım kızlar beş saat toplantı her kafadan ses beynim sulandı yemn ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?