80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirdir canim ya ne toplantisi..söyle beynine sikayim beynini sulandiranlarin:)

ay sorma ya öznur ogretmnm ben ya genel kuruldu ama ogretmnlerin mucize yapması beklenilıo işte hep hesap sorma falan bi de her kafadan ses kalablk bi okuluzdur car car kafam şişti valla ...

ay sorma ya öznur ogretmnm ben ya genel kuruldu ama ogretmnlerin mucize yapması beklenilıo işte hep hesap sorma falan bi de her kafadan ses kalablk bi okuluzdur car car kafam şişti valla ...

bittimi bari..evindemisin simdi..yap söyle bir bitki cayini uzat ayaklarini...sitres yok ona göre...

bu gün ikinci kere ayni hatayi yapiyorum ya...yarim saat günün raporunu yazdim..yanlislikla sayfayi kapattim..bütün hepsi gitti tabi..simdi sil bastan

sabah:
1/8 dilim piza
yarim dilim kepek ekmegi
2 kk peynir

ögle:
1/8 dilim pizza(ben yemeyince bitmiyor bunlar ya...)
bir büyük tabak salata

ara:2-3 catal makarna

aksam:
bir tabak tamamen yagsiz sebze haslamasi
2-3 kasik makarna(sebzenin icine kattim..hos oldu:)

kacgündür ilkdefa bugün aclik hissetmiyorum..sanirim aksamki makarnalardan..toplasan ceyrek dilim pizza var ama ekmek yok dikkatinizi cekerim..genede bu günkü menüm herzamandan biraz daha kalorili degilmi ?
:26:

sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 kaşık lor ve 20 gr bitter
ara:yok
öğlen:bol salata bir yumurta 2 porsyon peynir ve 2 dilim ekmek ile kahvaltı ve 3 zeytin
ara:yok
akşam:5 kaşık pirinsiz pırasa ve yarım kase tarhana çorbası ve bir kase yoğurt
2 meyvem ve bir süt eksik henüz
2 lt su 2 kupa yeşil çay
veeee bir ay sonra 2 mil leslie....

yok canım evdeyim çok şükür... bu arada menün hiç çok değil hatta az bile bence..mesela benim diyetisyenim içinde yağ olamayan yemekleri yemekten saymıyor..

oda iyi.desene benim haslama sebzelerim yemekten sayilmaz..o zaman aksam menüsüne 3 kasik makarnada cok degil:))

hoşgeldn iremcim drum saol cnm sen naslsn?

ayy ya keşke yakın olsak senn çocukları da alrz al sana dörtlü hatta beşli

kiz benim cocuklar basli basina okey grubu zaten:)) onlar coktan dörtlendiler:)) bak iremde var oldukmu 3..elmasekeride buralardaydi:)) serapes de vardi herhalde buralarda..okeyi kurayimmi:))

ay ben kahvaltida sahanda bir tane yumurtada yedim yazmayi unuttmusum.neyse söyledim ya günahi kalmadi:)

kuzum bir bak seversin bence...çılgın bi abla...
cocuklar yattiktan sonra bakarim..ne kadar cilginmis görelim:)
ben bir ara cindy i takip ediyordum..dogumdan hemen sorasi icindi hareketleri..dogumu bilmemde popoyu acayip güzellestirmisti aslinda bu ara onuda düsünüyorum ama bakalim

ben de yazayım menümü
sabah : bir dilim ekmek , bir çay bardagı meyve suyu
( nektar bu maalesef ama çay içecek vaktm yoktu )
beş adet siyah zeytin bi kk peynir
ara: şekersiz çay ,yarım avuç kadar badem fındık kabak çekirdegi leblebi...
öğle : bir kase düğün çorbası( içinde biraz kırmızı et şehirye ve yogurt var)
dört adet sarma,bir dilim ekmek
ara: bi taneck kakaolu kurabiye bir şekersiz çay
( toplantıda ikramdı üç taneydi birini yedm)
akşam : üç küçük zeytinyaglı garnitürlü enginar ,iki yk yogurt, bir dilim ekmek
ara : yeşlçay
bir küçük elma
spor : yok (p.tesinden sonra)

Son düzenleme:
kiz benim cocuklar basli basina okey grubu zaten:)) onlar coktan dörtlendiler:)) bak iremde var oldukmu 3..elmasekeride buralardaydi:)) serapes de vardi herhalde buralarda..okeyi kurayimmi:))

ancaa nette oynarız ama acı gerçek :26: gecen sene ramazan nette arkdaşlarla ne okey oynamştk hee sahura kadar sonra bi bırakş pir bırakş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…