80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında bugün de yazmayacaktımm amaaa yazmadıkca daha çok yiyorummmm lütfenn kzın bana azarlayın küçük görünnnn

sabah-ara: 1 elma, 1 fincan süt

öğle:2 lahmacunnonunla kalsa iyii birde 1 dlm kadar ekmekle beraber acı soslu biber yedimm

ara: yarım muz

akşam: önce yemek yemeyeceğim diye 1 elma, 1 portakall sonraaa birşeylerin acısını çıkarmak için 1 lahmacun daha üstelik 3 kaşık da yalancı köfte( yoğurtlu)

kizlar ya bugun yeme konusunda cok zorlandigim bir durum oldu..esim carsidayken beni almaya geldi..mc donaldstan birseyler almis yemis..koca bir pakette koltukta..icinden tavukburger cikarip verdi..al buda sen ye kismetin varmis diye..kismetki ne kismet:)) elimde avucumun icinde sicacik..bir kokuyor allahim..bir lokmada yutulasiseylerden:)) yemicem dedim icimden.ama avucumda sicacik...esim niye yemiyorsun yesene dedi.. evde söyle sicacik cay yapayim onla yerim dedim.eve geldim hamburger beni ben hamburgeri düsünüyoruz tabi..cocuklara dedim alin su hamburgeri paylasin yiyin:)) ellerimden kaydi gitti amaaaaaa yemedim..beni cok zorladi vallahi..hic bu kadar olmamistim ama genede yemedim..aferim demi bana

yemin ediyorummm çok samimi söylüyorumm kendinle ne kadar gurur duysan azdırrr benim gibi kendinden utanacak birşey yapmamışsın

amanınnnnnnnnnnnnnnnn kız lahmacun partisi mi var evdee lahmacun aslnda masum ama sen blıosn zaten abartttgn ama ben kızcamm sana yapma die bi dahaaaa ...bi daha canın isterse sadce bi tane lahmacun yicen tmm mı yoksa zayf verirm bak sözlüne heee bi de kahvaltı etcz mutlaka ama bnm kankam ilk defa yaptı bi daha yapmıcak ben inanıormmm

şekerim dilaram bir lahmacun 2 ekmek 2 et ediyo..aslında 6 ekmek 6 et yemişsin ki benim tüm lsitemde 7 ekmek 8 et kadar olabliyo...spor yap için rahat etsin...fazla bişi yok aslında..

kankam ne kadar iyi niyetlisinn kızarken bile ne kadar anlayışlısınnn :)))) amaa o kocaman yuvarlaklardan değildiii boyu pide kadardı PPP

ablamm benim yaaa hiç de unutmazz beniiiii
ayip ettin ya unuturmuuyum..kallesmiyim ben:))nankörmüyün..bulamadim uygun kelime siz bulun :)

dur bakayim öncelikle sen neden kahvalti yapmadin..kahvalti yxapmayinca öyle gözün dönmüs.. aksam lahmacunsuz olsaymis idare edermis ama.. no no no abartmissin..sacindan tutarim sürüklerim seni buralara kadar. dur kafanada gecireyim syleee..himmm birdaha görmiiim..pazara ne kaldi sunun surasinda..pazara kadar daha dikkatli olacan artik..bol su ic..bolda hareket et..ilk bese sikisacaktik kiz ne güzel....

şekerim dilaram bir lahmacun 2 ekmek 2 et ediyo..aslında 6 ekmek 6 et yemişsin ki benim tüm lsitemde 7 ekmek 8 et kadar olabliyo...spor yap için rahat etsin...fazla bişi yok aslında..

off senin bütün listeyii ben sadece 2 öğünde yemişim haaa tüüüü banaaa çok iyi fikirrr sporrr ben iyisimi yapayımda içim rahatlasınnnn birazz teşekkür ederimmmm bidenemmm

ilk 5 mi 7 yi garantilesem yeter bana :))) ya uyandığımda geçtiii bende kahvaltı yapılmaz bu saatte dedimmm demeseydimm keşkee bir daha bu hataya düşmem tövbeee

yemin ediyorummm çok samimi söylüyorumm kendinle ne kadar gurur duysan azdırrr benim gibi kendinden utanacak birşey yapmamışsın
ama varya sen gelde bana sor...bak ben eve kadar elimde tuttum ..kokladim üstelik..ama evde cektim ipini..vurdurdum kellesini..yok dedim nefsime esir olmayacagim..bak sana cok güzel bir tattik..baktin deli oluyorsun onu yemek icin.,,aklindan biran cikmiyor vurdur kellesini...yok senle isim de..seni kaale almiyorum de...:))

kankam ne kadar iyi niyetlisinn kızarken bile ne kadar anlayışlısınnn :)))) amaa o kocaman yuvarlaklardan değildiii boyu pide kadardı PPP
bari sus söyleme nasilsa yazmissin.düsürstlügünde bu kadari yani..cantayi yedi yumrugu yedi yerlerde sürüklendi hala pide kadardi diyor:))

dedm adaş zaten şöleee bi fırçalar ben de çok yuklenmiyim dedm kankama :))))

anladm cnm fındık lahmacun gibii sen zaten uzulmşsn cnm bi daha yapmıcagını blıorm ben de çokk severm bu arada lahmacunu eskden iki tane yıodm şimdi bi tane yıorm şimdi sen once spor yap sonra da yag yakıcı bi çay iç oh tmm işte daha neolsn

Son düzenleme:
ilk 5 mi 7 yi garantilesem yeter bana :))) ya uyandığımda geçtiii bende kahvaltı yapılmaz bu saatte dedimmm demeseydimm keşkee bir daha bu hataya düşmem tövbeee
en azindan birsey ögrendin bak.bir musibet bin nasihata bedeldir derler..birsey olmaz gelirsin ilk bese ipinucunu birakma koyverme hemen..

hahahaaaaaaaaaaaa eskiden iki tanemi yiyordun:)) ben bes yiyordum bes..vallahi ´billahi..6...7...de yerdimde utaniyordum artik etrafimdakilarden..simdide hamburgeri koklayip eniklerime veriyorum:))

merabalar diyerek uzaktan takip etmeye bi son verip ben de kilolarından müzdarip biri olarak aranıza katılmak istiyorum :) 5 gündür dikkat ediyorum 89 olabildim anca sanırım bu gruba girebilirim...

merabalar diyerek uzaktan takip etmeye bi son verip ben de kilolarından müzdarip biri olarak aranıza katılmak istiyorum :) 5 gündür dikkat ediyorum 89 olabildim anca sanırım bu gruba girebilirim...

merhaba canim.sen dikkat etmeye devam et sen 79 da olursun 69 da:))

hahahaaaaaaaaaaaa eskiden iki tanemi yiyordun:)) ben bes yiyordum bes..vallahi ´billahi..6...7...de yerdimde utaniyordum artik etrafimdakilarden..simdide hamburgeri koklayip eniklerime veriyorum:))

oyyoyooyoy iice tıknefes olur kız beş tane yerse nefes alamaz insann benm ikiyle tam doyuyodu karnm ne az ne fazla ...şimdi birle de doyuyo aslnda herşey beynde yetıo aferinnn adaşm sana yürekten tebrkler geçmişe degl şimdiye bakıcaz demi amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…