degismis degismis.renklenmis biraz birde yazi karakterlerini kücültmüsler..bura mı değişmişşş benim sayfamda mı sorun var
ancaa nette oynarız ama acı gerçek :26: gecen sene ramazan nette arkdaşlarla ne okey oynamştk hee sahura kadar sonra bi bırakş pir bırakş
güzel güdegismis degismis.renklenmis biraz birde yazi karakterlerini kücültmüsler..
ablamm benim yaaa hiç de unutmazz beniiiiikiz benim cocuklar basli basina okey grubu zaten:)) onlar coktan dörtlendiler:)) bak iremde var oldukmu 3..elmasekeride buralardaydi:)) serapes de vardi herhalde buralarda..okeyi kurayimmi:))
kizlar ya bugun yeme konusunda cok zorlandigim bir durum oldu..esim carsidayken beni almaya geldi..mc donaldstan birseyler almis yemis..koca bir pakette koltukta..icinden tavukburger cikarip verdi..al buda sen ye kismetin varmis diye..kismetki ne kismet:)) elimde avucumun icinde sicacik..bir kokuyor allahim..bir lokmada yutulasiseylerden:)) yemicem dedim icimden.ama avucumda sicacik...esim niye yemiyorsun yesene dedi.. evde söyle sicacik cay yapayim onla yerim dedim.eve geldim hamburger beni ben hamburgeri düsünüyoruz tabi..cocuklara dedim alin su hamburgeri paylasin yiyin:)) ellerimden kaydi gittiamaaaaaa yemedim..beni cok zorladi vallahi..hic bu kadar olmamistim ama genede yemedim..aferim demi bana
aslında bugün de yazmayacaktımm amaaa yazmadıkca daha çok yiyorummmm lütfenn kzın bana azarlayın küçük görünnnn
sabah-ara: 1 elma, 1 fincan süt
öğle:2 lahmacunnonunla kalsa iyii birde 1 dlm kadar ekmekle beraber acı soslu biber yedimm
ara: yarım muz
akşam: önce yemek yemeyeceğim diye 1 elma, 1 portakall sonraaa birşeylerin acısını çıkarmak için 1 lahmacun daha üstelik 3 kaşık da yalancı köfte( yoğurtlu)
aslında bugün de yazmayacaktımm amaaa yazmadıkca daha çok yiyorummmm lütfenn kzın bana azarlayın küçük görünnnn
öğle:2 lahmacunnonunla kalsa iyii birde 1 dlm kadar ekmekle beraber acı soslu biber yedimm
akşam: önce yemek yemeyeceğim diye 1 elma, 1 portakall sonraaa birşeylerin acısını çıkarmak için 1 lahmacun daha üstelik 3 kaşık da yalancı köfte( yoğurtlu)
kankam ne kadar iyi niyetlisinn kızarken bile ne kadar anlayışlısınnn :)))) amaa o kocaman yuvarlaklardan değildiii boyu pide kadardıamanınnnnnnnnnnnnnnnn kız lahmacun partisi mi var evdee lahmacun aslnda masum ama sen blıosn zaten abartttgn ama ben kızcamm sana yapma die bi dahaaaa ...bi daha canın isterse sadce bi tane lahmacun yicen tmm mı yoksa zayf verirm bak sözlüne heee bi de kahvaltı etcz mutlaka ama bnm kankam ilk defa yaptı bi daha yapmıcak ben inanıormmm
ayip ettin ya unuturmuuyum..kallesmiyim ben:))nankörmüyün..bulamadim uygun kelime siz bulun :)ablamm benim yaaa hiç de unutmazz beniiiii
şekerim dilaram bir lahmacun 2 ekmek 2 et ediyo..aslında 6 ekmek 6 et yemişsin ki benim tüm lsitemde 7 ekmek 8 et kadar olabliyo...spor yap için rahat etsin...fazla bişi yok aslında..
ilk 5 miayip ettin ya unuturmuuyum..kallesmiyim ben:))nankörmüyün..bulamadim uygun kelime siz bulun :)
dur bakayim öncelikle sen neden kahvalti yapmadin..kahvalti yxapmayinca öyle gözün dönmüs.. aksam lahmacunsuz olsaymis idare edermis ama..no no no abartmissin.. sacindan tutarim sürüklerim seni buralara kadar. dur kafanada gecireyim syleee..himmm birdaha görmiiim..pazara ne kaldi sunun surasinda..pazara kadar daha dikkatli olacan artik..bol su ic..bolda hareket et..ilk bese sikisacaktik kiz ne güzel....
ama varya sen gelde bana sor...bak ben eve kadar elimde tuttum ..kokladim üstelik..ama evde cektim ipini..vurdurdum kellesini..yok dedim nefsime esir olmayacagim..bak sana cok güzel bir tattik..baktin deli oluyorsun onu yemek icin.,,aklindan biran cikmiyor vurdur kellesini...yok senle isim de..seni kaale almiyorum de...:))yemin ediyorummm çok samimi söylüyorumm kendinle ne kadar gurur duysan azdırrrbenim gibi kendinden utanacak birşey yapmamışsın
bari sus söylemekankam ne kadar iyi niyetlisinn kızarken bile ne kadar anlayışlısınnn :)))) amaa o kocaman yuvarlaklardan değildiii boyu pide kadardıPPP
dedm adaş zaten şöleee bi fırçalar ben de çok yuklenmiyim dedm kankama :))))ayip ettin ya unuturmuuyum..kallesmiyim ben:))nankörmüyün..bulamadim uygun kelime siz bulun :)
dur bakayim öncelikle sen neden kahvalti yapmadin..kahvalti yxapmayinca öyle gözün dönmüs.. aksam lahmacunsuz olsaymis idare edermis ama..no no no abartmissin.. sacindan tutarim sürüklerim seni buralara kadar. dur kafanada gecireyim syleee..himmm birdaha görmiiim..pazara ne kaldi sunun surasinda..pazara kadar daha dikkatli olacan artik..bol su ic..bolda hareket et..ilk bese sikisacaktik kiz ne güzel....
kankam ne kadar iyi niyetlisinn kızarken bile ne kadar anlayışlısınnn :)))) amaa o kocaman yuvarlaklardan değildiii boyu pide kadardıPPP
en azindan birsey ögrendin bak.bir musibet bin nasihata bedeldir derler..birsey olmaz gelirsin ilk bese ipinucunu birakma koyverme hemen..ilk 5 mi7 yi garantilesem yeter bana :))) ya uyandığımda geçtiii bende kahvaltı yapılmaz bu saatte dedimmm demeseydimm keşkee bir daha bu hataya düşmem tövbeee
dedm adaş zaten şöleee bi fırçalar ben de çok yuklenmiyim dedm kankama :))))
anladm cnm fındık lahmacun gibii sen zaten uzulmşsn cnm bi daha yapmıcagını blıorm ben de çokk severm bu arada lahmacunu eskden iki tane yıodm şimdi bi tane yıorm şimdi sen once spor yap sonra da yag yakıcı bi çay iç oh tmm işte daha neolsn
merabalar diyerek uzaktan takip etmeye bi son verip ben de kilolarından müzdarip biri olarak aranıza katılmak istiyorum :) 5 gündür dikkat ediyorum 89 olabildim ancasanırım bu gruba girebilirim...
hahahaaaaaaaaaaaa eskiden iki tanemi yiyordun:)) ben bes yiyordum bes..vallahi ´billahi..6...7...de yerdimde utaniyordum artik etrafimdakilarden..simdide hamburgeri koklayip eniklerime veriyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?