80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayadır zayıflayanların resimleri hikayeleri verdikleri kilolar derken iice doldurdum kendimi inşallah olur:)

nefesim falan tikanmiyordu..nefesim sadece sabahlari ekmegi cok kacirirsam tikaniyordu..ay neydi o günler yaaa..tabak dolusu pilav yerdim anayemegin yaninda...hic sagligimin degerini bilmemisim..gencligimde..sanki yemek herseydi...allaha sühür ayiktim artik..kacamaklarim elbette olacak ideal kiloma gelince..ama kilo vermek adina mecburum irademe sahip olmaya..aileme süpriz yapmak istiyorum.belki yaza gideriz.belki tabi...hayal ediyorum söyle citir sik hos giyinip havali havali günes gözlügüle babamin yanina gelip hiiist yakisikli evlimisin diye sormayi:)) yok dersede gözlügü kafasinda parcalamayi

Bu günki listem
sabah bir lokma ekmek azcık peynir
arada çeyrek kepek ekmek,kk tulum peyniri ,3 zeytin
öğle çorba,2 köfte
arada kakaolu puding
akşam pırasa kavurması,liht yoğurt
arada süt içmeyi düşünüyorum,ufak bide kurabiye
2 lt su

bayadır zayıflayanların resimleri hikayeleri verdikleri kilolar derken iice doldurdum kendimi inşallah olur:)
insallah insallah.ama hersey sende bitiyor bunu biliyorsun degilmi...birkac dakikalina alacagin zevk icin yillarca katkat yaglarla gezmek hic akilkari degil...

canim kurabiyeyle puding ayni gün icin cok olmus bence..bunun haricinde gayet basarili bir gün gecirmissin kutlarim seni:) benimde senin kilona gelmeme az kaldi..bir ay sonra insallah:))

cnm bnm yaa hayallaerimiz gerçek olcak gör bak görrr yaza kadar ohoooo tam çıtır olcan kız adaş bnm bebiş gelrse hooop verdklerimi geri alıvercm ama olsn hesaptan düşmüş olcam en azından

:)))))))))))) ne yaparsınnn teselli işdee az da olsa kıvırırım belki dedim :))))

çay da tamamdırrr kuzummmm teşekkür ettim

en azindan birsey ögrendin bak.bir musibet bin nasihata bedeldir derler..birsey olmaz gelirsin ilk bese ipinucunu birakma koyverme hemen..
evet valla çok doğru demişsinnnnnn ablammm

merabalar diyerek uzaktan takip etmeye bi son verip ben de kilolarından müzdarip biri olarak aranıza katılmak istiyorum :) 5 gündür dikkat ediyorum 89 olabildim anca sanırım bu gruba girebilirim...
hg cnm aramıza inşallah hedefledğin kiloya ulaşırsınnnn bu guruba dahil olmak için illaki o aralıkda olmana gerek yok güzelim rahat ol :)))) ben dilaraaa şimdiden m.o

Son düzenleyen: Moderatör:
senelerdir dolaşıyorum zaten çocukluğumdan beri yani ama artık zamanı geldi de geçiyo ... bilmemmi yiyip yiyip de pişman olmalarla geçti ömrüm ben aslında psik.dan ım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor işte...İnşallah herkes dilediği görüntüye kavuşur

h.b teşekkürler yok ya daha yeni 8 leri gördüm de ondan dedim herseyi denedim bi de dayanışmayı denemek istiyorum nolur zayıflayalım ya :)

cnm bnm yaa hayallaerimiz gerçek olcak gör bak görrr yaza kadar ohoooo tam çıtır olcan kız adaş bnm bebiş gelrse hooop verdklerimi geri alıvercm ama olsn hesaptan düşmüş olcam en azından
ay kiz bebisin olsunda hayirlisiyla kilolari nasilsa verirsin.oznur teyzesi ona ne ciciler gitirir yaza o zaman:))

kednme dun triko bi elbse aldm kızlar haff diz ustu boyle gri altına da simsiyah koton coraplar coraplarla hoş oldu valla eskden elbse ble gymek cnm istemıodu yavaş yavaş onu da aşıom yedi klo daha versm daha guzel yakşçak etekler ciciler alcm azcık kendme

Son düzenleme:
hayale bak yaaa kuzumm normal insanlar gibi hayal kursanaaa bi yaaa :))) bari onu biz gibi yapppp her yerden bir değişikli,k akıyorr

inşallahh kankammm benim all işdeee hayal buuu :)))

insallah sen bize takil..bizde tatli bir rekabet var..mesela bu hafta kankalarla yoldaslar cekisecek..kankalardan biri (ki elmasekeri olur kendisi)lahmacunlari mideye indirdigi icin meydan bize kalmis gibi..duyguyuda sutladikmiydi olay tamamdir:))))) yoldasim zaten 1,5 kiloyu vermis simdiden.ben onun kadar basarili degilim ama basarizisda degilimm..ha bu hafta ha gelecek hafta derken gidiyor kiz kilocuklar..

ne uyanik bu ya:))

canim kurabiyeyle puding ayni gün icin cok olmus bence..bunun haricinde gayet basarili bir gün gecirmissin kutlarim seni:) benimde senin kilona gelmeme az kaldi..bir ay sonra insallah:))

Canım kurabiyeyi şimdi yiyodum boğazımda kaldı valla.canımda çok çekmişti.

duyumcuğummm bu haftaaa yolu size açtım ki azıcık sevinin bu hafttadan sonra zor olacak çünkü PPP

oyoyoyoyy kıyamam ben sana almş kadar oldun teyzesi azcık klo versn annesi gelckmiş guzel bebişim bnmm
insallah insallah

hayale bak yaaa kuzumm normal insanlar gibi hayal kursanaaa bi yaaa :))) bari onu biz gibi yapppp her yerden bir değişikli,k akıyorr
aa delimi neee..normal hayal kursam ne farkim kalacak...benim yazilari okurken gülemiicen mutlu olamiiicen...banane banane ben normal olmak istemiyorum.kilom normal olsun yeter:)
Canım kurabiyeyi şimdi yiyodum boğazımda kaldı valla.canımda çok çekmişti.

dur dur ozaman yeme..yarin daha keyifle yersin..su ic gider:)) yeme bak ne kadar mutlu olucan yemeyinde..yarin seni cooooktan yemistim dua et bugüne kaldin de kurabiyeye..sana öylene kadar mühlet kactin kactin kacamadin midemdesin onagöre de:)

duyumcuğummm bu haftaaa yolu size açtım ki azıcık sevinin bu hafttadan sonra zor olacak çünkü PPP
hah yiiim actigin yollari..sen götür lahmacunlari sonrada yol actim de:)) yok kizim benden size rahat yok..kizarmayacagim iste.illede ilk 7 lerde gezerim...kolacan ederim sizi korurum kollarim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…