80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende burger king e deli oluyorum her gün deseler her gün yerim ama 2 aydır yemiyorum dilara bilir alışveriş merkezine gittiğimizde gözümün önünde hadi benim canım istemesin diye yemiyor ama önünden geçmemin sağlanması bile benim çıldırmama yetiyorrr arkadaşlar filan hepberaber sinemaya gittik eee çıkışta ttutturdular en zayıf noktam nasıl içimin yağları eriyor ağzım sulanıyor elim bi ileri bi geri ayaklar desen öyle şeytan diyo yeee meleklerim diyor yemeeeeee bende gittim durdum önünde bi salatalara bi de burgerlere baktımmm kendimi aştım salata siparişi verdim o anda çok pişman oldum ama geri adım atamazdım arkadaşlar vayy irem sen bu işi yapacaksın filan diye verdiler gazı sıkıysa dönnnnn:)))))))
wallla neler yapmışsın kısss süper azimmm eşim hafta sonu kahvaltılarını çok seviyo hafta içi kahvaltı yapmaz zaten diyetten beri adamakıllı kahvaltı hazırlamıom ona canım çekiyo diye domates yumurta al sana kahvaltı diyorum ama dün akşam biraz canı sıkkkındı 14 şubattta nöbetlerle geçti şimdi kalkayımda ona bi ıslak kek yapayım kendim nasıl dayanırım bilmiyorum neyse azcık yerim yafffff

ayyy evet canım ve bu yorgunluklar bitmeyecek gibi.. neyse sonu iii olsundaaaa
sanki meyve zamanı olsa daha iii gibi

kuzummmmm sinemaya ne zaman gititn fetih 1453 buraya geldimi haberin varmı ??? oo kadar şeyinnnn içindeeee yaza yaza bunu yazdım bende :))))

fistiklarim ben ufakligi giydireyim..cocuklara söz vermistim gecen haftadan onlari kütüphaneye götürecegim(cumartesileri 1 e kadar acik yetiseyim bari)oradan carsiya oradanda karnavala..karnavaldan sonrada arkadasda aksamlayacagiz cocuklarla...aksama anca 8 gibi evde olurum herhalde..o zamana kadar beni özleyin anacim:)) byeee

iyi eğlencelerr canımmmmmmmmmmmm

kuzummmmm sinemaya ne zaman gititn fetih 1453 buraya geldimi haberin varmı ??? oo kadar şeyinnnn içindeeee yaza yaza bunu yazdım bende :))))
:))))) berlin kaplanına gitmiştik ya sanki bi arkadaşım avrupa sinemasına gelmiş filan diyodu ama tam emin değilimmm

güle güle iyi eğlencelerrrr

kızlarr bugun kuzenlere gdıorzz akşama guzel bi restoranda keyfli bi yemek yicz geckmş sevgililer gunu yemegi valla yemek ızgara balık salata meyve falandan olşuo bi sıkntı yok yaniii ama bende yne ödem var yarın yne 77leri göremicem galba :26: yarın gelr gelmz yaparm bildirimimi opyrmmmm fıstıklar siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba arkadaşlar....bu gün yine sayenizde yediklerime çok dikkat ettim bu saate kadar.hamileyim deyip cozurtmadım yani.sadece sabah 3 dilim incek.ekmek yedim yanında yumurta peynir zeytin şekersiz çay..deminde az acıkır gibi oldum diye sadece üç kaşık yoğurt yedim.akşamla öğlendede yayla çorbası ve pırasa yemeği var zeytin yağlı.yediklerimi şimdilik kısamıyorum ama en azından ekmeği bırakmam lazım.öğlen bir dilim yiyip akşama hiç ekmek koymuycam.inşallah niyetim böyle.doğumdan sonrada bi ayar çekices artık bu yoldan geçenlerin deneyimleriyle.aa bide bu gün hiç ama hiç abur cubur sokmuycam azıma kendime söz verdim bakalım ne olcak gece söylerim artık onu sizlere.bu ara neyse yoğurda fena düştüm zaten sürekli yiyesim var,aralarda sadece onu yemeği düşünüyorum.abartmış mı olurum bilmiyorum,fikri olan varsa paylaşsın.yoğurdu kendim yapıyorum yiyincede 3 kaşık yiyorum işte..takdir sizden artık yanlış gördüğünüz varsa onuda belirtin lütfen

canım benim çok güzel gidiyorsunn hele ki şu aburcubur işi çok iyi ama sakın aç kalmaaa veee aralarınaaa yoğurdun yanınaa meyve koyyy hem tok tutarrr hemmm bebişin vitamlenirrr hemdee yağ olarakk kalmazz vücudunda rahat ol

iyi eğlenceler canım benimmmmmmmmm

kızlar nerelerdresiniz yahuuuuu
kimse gelip gitmiyor bakıyom bakıyom kapatıyommmm

neyse şimdi de ben gidiyom işte diyetisyene gidicem öpüyorum hepinizi akşam yeni liste sahibi olucammmmm

kızlar nerelerdresiniz yahuuuuu
kimse gelip gitmiyor bakıyom bakıyom kapatıyommmm

neyse şimdi de ben gidiyom işte diyetisyene gidicem öpüyorum hepinizi akşam yeni liste sahibi olucammmmm

aynen benimde öylee bakıyom bakıyommm gidiyom kimse yokkk hadi hayırlı haberlerle gellll

Selam kızlar haftasonu diye herhalde fazla hareket yok burda ....

Bende çıkıcam birazdan yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden bildirimimi yapıyım...

yarın biraz daha düşmüş olabilir ama neyse oda haftaya kalsın :)) Gelecek hafta zorlu olacak gibi bir his var içimde :))

başlangıç kilo 88

geçen hafta 86.70

bu hafta 84.80

bu hafta giden kg 1.9

toplam giden kg 3.20

hedef kg 80

boy 1.75

spor yok

100 gr daha verebilseymişim :))

hepinizi kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
vayyyyyyyyy süpersin bebeğimmmmmmm tbrk ederim

sabah-ara:2dlm ekmek, 2 zeytin, krem peynir
öğle: 1dlm bisküvili pasta
ara: 2dlm kivi, 1 ısırık elma
akşam:2dlm ekmek, 5yk menemen, yarım kase yoğurt, 1 parça tavuk
arada yiyeceğim: 1 porsiyon meyve, 1 bardak süt

iyi akşamlar herkese bu sabah benim sevgili tartım 88'i gösterdi hiç küsürat yok inş daha da inicem geçmişi de okudum da hergün tartılma konusunu bana diyetisyenlerim de söylemişti ama ben dayanamıyorumbi türlü yahu

arkadaşım ben bu hafta hergün tartıldımm tartıldıkca morallendim kaçamakdan çekindimm kim ne dersinn hergünn tartılmakk güzel birşeyyy :))))

arkadaşım ben bu hafta hergün tartıldımm tartıldıkca morallendim kaçamakdan çekindimm kim ne dersinn hergünn tartılmakk güzel birşeyyy :))))

ewet canım ya sonuçta cok cıkınca kendini frenliyosun az çıkınca sevinip motive oluyosun ben her gn aynı saatlerdemutlaka tartılıyorum ve odamda takvimime yazıyorum:))

ewet canım ya sonuçta cok cıkınca kendini frenliyosun az çıkınca sevinip motive oluyosun ben her gn aynı saatlerdemutlaka tartılıyorum ve odamda takvimime yazıyorum:))

aaaa güzel fikir vallaa atmaa kız onuu saklaaaa vallaaaa bende yapacammmmmm tuttum bu fikriiii :))) bennn belli saati beklemiyorum vallahii gözümü açar açmazzz daha yarı kapalıyken tartıya çııyorum sonra elimi yüzümü yıkıyorum

kızlarrr benide aranıza alın yaa(( daha önce geldim ama uzun sürmedi arkadaşlar sonlardaydı bitmişti hedefleri yani zayıflamışlardı yaza kadar iyi bi yerde olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…