- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
süperrrrrrrrrrrrrrrrr tbrk ederimmm seniii canımmmm çok çabuk adapte oldunnmerhaba hanımlar...ben daha diyet aşamasına gelemedim hala malum dokuz aylık olunca ama yine de sizden feyz alıp gereksiz bişeyler yememeye çalıştım..eskiden nerdeyse tam bir karbonhidrat bağımlısıydım bu gün gerksiz olanları yemedim mesela..abur cubur da yemedim.süt yoğurt çok yedim içtim.zaten şeker kullanmıyorum ama hamile kaldığımdan beri deli gibi tatlı yiyorum inşallah doğumdan sonra içim almaz yine..eskiden baklava koysan yiyemezdim şimdi tepsiyle götürüyorum((meyve yedim bazen aklıma gelmiyodu bile ((bide dizi izlerken mutlaka bişeyler yerdim eskiden bu sefer sadece iki tane ev kurabiyesiyle durdurdum kendimi..eskiyi sormayın bile ..öyle işte genelde sebze ve çorba içtim,etimi ızgara yedim.ben bu gün kendimi düne göre daha huzurlu hissediyorum yani..ama gerçekten sayenizde oldu bu.inşallah sizinle bende zayıflıycam şu cikciği bi doğurayım geliyorum hemen aranıza:)))şimdiden bana çok şey kattınız özellikle diyet günlüklerinizle iyi fikir olyo bana.teşekkür ederim arkadaşlar...
SAĞOL CANIM BENİM...YARDIMI DÜŞÜNMEN YETER ama ben yandım seni de yakamam:)
bomba gibi tatlim:) ya senkızzz duyummmm günaydın nasılsınn şekerim
ayyy ne güzelll ya bu motivasyonu sana sağlıyabilmişiz çokkkk sevindim sen şimdiden bunları yapmaya başladıysan doğumdan sonra bizi solda sıfır bırakırsınnn bravoooooooomerhaba hanımlar...ben daha diyet aşamasına gelemedim hala malum dokuz aylık olunca ama yine de sizden feyz alıp gereksiz bişeyler yememeye çalıştım..eskiden nerdeyse tam bir karbonhidrat bağımlısıydım bu gün gerksiz olanları yemedim mesela..abur cubur da yemedim.süt yoğurt çok yedim içtim.zaten şeker kullanmıyorum ama hamile kaldığımdan beri deli gibi tatlı yiyorum inşallah doğumdan sonra içim almaz yine..eskiden baklava koysan yiyemezdim şimdi tepsiyle götürüyorum((meyve yedim bazen aklıma gelmiyodu bile ((bide dizi izlerken mutlaka bişeyler yerdim eskiden bu sefer sadece iki tane ev kurabiyesiyle durdurdum kendimi..eskiyi sormayın bile ..öyle işte genelde sebze ve çorba içtim,etimi ızgara yedim.ben bu gün kendimi düne göre daha huzurlu hissediyorum yani..ama gerçekten sayenizde oldu bu.inşallah sizinle bende zayıflıycam şu cikciği bi doğurayım geliyorum hemen aranıza:)))şimdiden bana çok şey kattınız özellikle diyet günlüklerinizle iyi fikir olyo bana.teşekkür ederim arkadaşlar...
kuzum nerelerdesin sen diyecem ama bende yoktum bu haftaaaa habire nöbetteydim 1 haftada 4 nöbet halletttikkkSAĞOL CANIM BENİM...YARDIMI DÜŞÜNMEN YETER ama ben yandım seni de yakamam:)
hgggggggggggggggggggggggggggggg nasılsınnn kaptancımmmmmmmmmmmnaber millet nasılsınız bakalım evdeyim sonundaaaaaa bugün diyetisyen var kendi tartıma göre 400 verdim gibi görünüyo yemek yemek korkuyorum diyetisyende o kiloyu göremezsem diyeee:))) az üçkağıtçılık var işin içinde ama napalımmm moral önemli komple bi hafta içinnn
ayyy ne güzelll ya bu motivasyonu sana sağlıyabilmişiz çokkkk sevindim sen şimdiden bunları yapmaya başladıysan doğumdan sonra bizi solda sıfır bırakırsınnn bravoooooooo
kuzum nerelerdesin sen diyecem ama bende yoktum bu haftaaaa habire nöbetteydim 1 haftada 4 nöbet halletttikkk
birsey olmaz..ben hafta ici pijamayla tartiliyorum. baktim pazar sabahi kilo hosumagitmiyor pijamasiz tartiliyorum.maksat o kiloyu görmek degilmi:)) ückagitcilik bende de biraz var yok degil:)))naber millet nasılsınız bakalım evdeyim sonundaaaaaa bugün diyetisyen var kendi tartıma göre 400 verdim gibi görünüyo yemek yemek korkuyorum diyetisyende o kiloyu göremezsem diyeee:))) az üçkağıtçılık var işin içinde ama napalımmm moral önemli komple bi hafta içinnn
ayyy ne güzelll ya bu motivasyonu sana sağlıyabilmişiz çokkkk sevindim sen şimdiden bunları yapmaya başladıysan doğumdan sonra bizi solda sıfır bırakırsınnn bravoooooooo
kuzum nerelerdesin sen diyecem ama bende yoktum bu haftaaaa habire nöbetteydim 1 haftada 4 nöbet halletttikkk
kuzummmmmm gidipppp elma şekerleri fialn yeme emii oralarda :)) canın çok isterse gel beni yeeeeeee :)günaydin millet.millet dedigimde kaptanlar kalmsi zaten burada:)) naber kaptanlarim...bugün karnaval var.cocuklari götürecegim.3-5 resim cekip koyarim face
yaa sorma canım 4 gündürr bişey bekliyorum olmuyorr canımı sıkıyorr biraz amaaa genel olarakk iyiyimmm şükürrrbomba gibi tatlim:) ya sen
hbbbb iyiyimmm kaptancımmmm evde temizlik var ama ben bu oturduğum yerden kalkmak istemiyorummm hiç yardım edeecek halim yokkkhgggggggggggggggggggggggggggggg nasılsınnn kaptancımmmmmmmmmmm
işte işin püf noktası bu aslında aaaa almadım diyoruz ama gidecek ve gidemeyenleri hiç hesaba katmıyoruzzzzbirsey olmaz..ben hafta ici pijamayla tartiliyorum. baktim pazar sabahi kilo hosumagitmiyor pijamasiz tartiliyorum.maksat o kiloyu görmek degilmi:)) ückagitcilik bende de biraz var yok degil:)))
bu sabah kurallari cignedim vede tartildim.son iki gün o kadar cok kacirdimki nekadar almisim merak ettim. sadece 100 gr.mis.allaha sükür.pijamali ama:)) onuda yarina kadar veririmde insallah cantayi yemekten kurtulurum:) demek yemeseymisim bayagi bir vermis olurmusun((
yok bu sefer biz almiyoruz onlar bize atiyor süslüpüslü komik dev arabalardan:))) onlar tavuklari yemler gibi avuc avuc sacilarlar millette cadde boyu dolusum atilan yemleri topluyor:))))kuzummmmmm gidipppp elma şekerleri fialn yeme emii oralarda :)) canın çok isterse gel beni yeeeeeee :)
yaa sorma canım 4 gündürr bişey bekliyorum olmuyorr canımı sıkıyorr biraz amaaa genel olarakk iyiyimmm şükürrr
ya bitti ama o sikintilar.gecmisi okudun mu bilmiyorum ama dün anlatmistim esim yüzünden cok yeedigimi..artik yok ...dün gece gezmeye gitmisti.beni aradi gelip seni alayimda bir mc donalts yapalim diye..aman aman dedim ben evden cikmamda yememde..gitsem dayanamayacagim biliyorum kandiracak gene beni...sende insana yasamasevinci vermiyorsun diye kahretti telefonda..iyide dedim senlede gelince benim yasamasevincim kalmiyor bu kilolarla:)) ben kilo verene kadar sen bunalim takil benden sana hayir yok dedim:)))) e alip getireyim evde yeriz diyor...allah allah ya bu adam ya gercekten benle birseyler yemeyi cok seviyor..yada beni sismanlatip nakaut edecek..anlayamadim gitti:))))))))))))))hbbbb iyiyimmm kaptancımmmm evde temizlik var ama ben bu oturduğum yerden kalkmak istemiyorummm hiç yardım edeecek halim yokkk
işte işin püf noktası bu aslında aaaa almadım diyoruz ama gidecek ve gidemeyenleri hiç hesaba katmıyoruzzzz
aferim yoldaş idolümsüniyi gaza geldim:)) suanda nbisikletin üzerinden yaziyorum :))) 40 dk bisiklet süreyim..vicdamin biraz rahatetsin...
bence bu hafta tartı yasağı olmasın zatengökcen yarin tartilalimmi ne kadar almisim merak ediyorum sadece bir defalik ne dersin?
bende yokkılzra sizi face den eklediğimi umuyorum bi baksanıza....
etmee canım benimmm çok yoruldun sen bu haftaaaahbbbb iyiyimmm kaptancımmmm evde temizlik var ama ben bu oturduğum yerden kalkmak istemiyorummm hiç yardım edeecek halim yokkk
işte işin püf noktası bu aslında aaaa almadım diyoruz ama gidecek ve gidemeyenleri hiç hesaba katmıyoruzzzz
ohhhhhhh bee bende rahatladımmmmmm artık rahat nefes alabilirimmmm e tabi dertlerimin arasında sende varsınnnnnyok bu sefer biz almiyoruz onlar bize atiyor süslüpüslü komik dev arabalardan:))) onlar tavuklari yemler gibi avuc avuc sacilarlar millette cadde boyu dolusum atilan yemleri topluyor:))))
gecen sene benim kivircik kizim baya baya toplamisti ya.benimde kucagimda ufaklik vardi..onunla egilip egilik kalkmistim..biri bana deseydiki su hareketi yap kucaginda bebekle 5 kilonu kesip alacagiz hayatta yapamazdim:))) isin icinde rekabet eglence olunca oluyor valla:))
hayirdir kiz ne bekliyorsun..dur dur anladim benim artik yemeyi kesmemi su gecseklikten kurtulmami degilmi..bitti bitti dün gece o esneklik sekerim.bekledigin an geldisimdi icindende geciriyorsun degilmi tek derdimde sendin ya diye:))
sadece bende çıkmışşş hehehe :)))))aferim yoldaş idolümsün
bence bu hafta tartı yasağı olmasın zaten
bende yok
canim benim sende benim :))) tamam bu hafta tarti yasagi yok.bu hafta kuralda koymayalim.suyu akisina birakalim..kural koyunca sanki geri tepiyor.bu haffta bilhassa kendi kurallarimi cignedim:)))aferim yoldaş idolümsün
bence bu hafta tartı yasağı olmasın zaten
bende yok
tabiki yapacaksin kahvaltiyi.sonra gözün döner..yedikce yersinetmee canım benimmm çok yoruldun sen bu haftaaaa
ohhhhhhh bee bende rahatladımmmmmm artık rahat nefes alabilirimmmm e tabi dertlerimin arasında sende varsınnnnn
kızlarrrrrrrrr acill cevap yazınnn saat geç olduu kahvaltı yapayım mıı ypoksa meyve yiyip öğlen yemeğimi yiyeyimmmm
iviiiiiiiiiiiittttttttttttt bengeldimm öznurcuğuum ben yürüdüm ama 50 dk yürüdüm dalağım şiştikız uyudu neyse o ara hemen yürüdüm ama tempolu yürüdüm baya terledim yane sonrada yapıştırdım 3 bardak suyu ardına maksat süt olsun duş aldım şimdi kocişimn kahvaltısını hazırliimmm o hala uyuyo ben neler yaptım yaw
canim benim sende benim :))) tamam bu hafta tarti yasagi yok.bu hafta kuralda koymayalim.suyu akisina birakalim..kural koyunca sanki geri tepiyor.bu haffta bilhassa kendi kurallarimi cignedim:)))
tabiki yapacaksin kahvaltiyi.sonra gözün döner..yedikce yersin
ögün aran siklasmis olur ama ona görede mmiktari azaltirsin..zaten acikmayacagin icin herhalikarda az yersin.hemen kahvaltini ap bakiim
canim benim sende benim :))) tamam bu hafta tarti yasagi yok.bu hafta kuralda koymayalim.suyu akisina birakalim..kural koyunca sanki geri tepiyor.bu haffta bilhassa kendi kurallarimi cignedim:)))
tabiki yapacaksin kahvaltiyi.sonra gözün döner..yedikce yersin
ögün aran siklasmis olur ama ona görede mmiktari azaltirsin..zaten acikmayacagin icin herhalikarda az yersin.hemen kahvaltini ap bakiim
süpersiiiin süpeeeeeeeeeeeeeer..kocan kalkincada anlatirsin ballandira ballandira:))) ben öyle durumda herife psikolojik baski yapiyorum..sen yat göbegi büyüt ben ikimizin yerinede spor yapiyorum zaten diye:)))))iviiiiiiiiiiiittttttttttttt bengeldimm öznurcuğuum ben yürüdüm ama 50 dk yürüdüm dalağım şiştikız uyudu neyse o ara hemen yürüdüm ama tempolu yürüdüm baya terledim yane sonrada yapıştırdım 3 bardak suyu ardına maksat süt olsun duş aldım şimdi kocişimn kahvaltısını hazırliimmm o hala uyuyo ben neler yaptım yaw
suyuda ekleyelim bari oldu olacak:)))ama 2 kural var her gün en az 40 dk yürüyüş ve 7 den sonra bişi yemek yok bakşada kural yok yamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?