80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süperrrrrrrrrrrrrrrrr tbrk ederimmm seniii canımmmm çok çabuk adapte oldunn

SAĞOL CANIM BENİM...YARDIMI DÜŞÜNMEN YETER ama ben yandım seni de yakamam:)

bayıldım cevabınaaa ben yandım sen yanma :))))

günaydin millet.millet dedigimde kaptanlar kalmsi zaten burada:)) naber kaptanlarim...bugün karnaval var.cocuklari götürecegim.3-5 resim cekip koyarim face

naber millet nasılsınız bakalım evdeyim sonundaaaaaa bugün diyetisyen var kendi tartıma göre 400 verdim gibi görünüyo yemek yemek korkuyorum diyetisyende o kiloyu göremezsem diyeee:))) az üçkağıtçılık var işin içinde ama napalımmm moral önemli komple bi hafta içinnn

ayyy ne güzelll ya bu motivasyonu sana sağlıyabilmişiz çokkkk sevindim sen şimdiden bunları yapmaya başladıysan doğumdan sonra bizi solda sıfır bırakırsınnn bravoooooooo

SAĞOL CANIM BENİM...YARDIMI DÜŞÜNMEN YETER ama ben yandım seni de yakamam:)
kuzum nerelerdesin sen diyecem ama bende yoktum bu haftaaaa habire nöbetteydim 1 haftada 4 nöbet halletttikkk

hgggggggggggggggggggggggggggggg nasılsınnn kaptancımmmmmmmmmmm

birsey olmaz..ben hafta ici pijamayla tartiliyorum. baktim pazar sabahi kilo hosumagitmiyor pijamasiz tartiliyorum.maksat o kiloyu görmek degilmi:)) ückagitcilik bende de biraz var yok degil:)))
bu sabah kurallari cignedim vede tartildim.son iki gün o kadar cok kacirdimki nekadar almisim merak ettim. sadece 100 gr.mis.allaha sükür.pijamali ama:)) onuda yarina kadar veririmde insallah cantayi yemekten kurtulurum:) demek yemeseymisim bayagi bir vermis olurmusun((

günaydin millet.millet dedigimde kaptanlar kalmsi zaten burada:)) naber kaptanlarim...bugün karnaval var.cocuklari götürecegim.3-5 resim cekip koyarim face
kuzummmmmm gidipppp elma şekerleri fialn yeme emii oralarda :)) canın çok isterse gel beni yeeeeeee :)
bomba gibi tatlim:) ya sen
yaa sorma canım 4 gündürr bişey bekliyorum olmuyorr canımı sıkıyorr biraz amaaa genel olarakk iyiyimmm şükürrr

hgggggggggggggggggggggggggggggg nasılsınnn kaptancımmmmmmmmmmm
hbbbb iyiyimmm kaptancımmmm evde temizlik var ama ben bu oturduğum yerden kalkmak istemiyorummm hiç yardım edeecek halim yokkk
işte işin püf noktası bu aslında aaaa almadım diyoruz ama gidecek ve gidemeyenleri hiç hesaba katmıyoruzzzz

yok bu sefer biz almiyoruz onlar bize atiyor süslüpüslü komik dev arabalardan:))) onlar tavuklari yemler gibi avuc avuc sacilarlar millette cadde boyu dolusum atilan yemleri topluyor:))))
gecen sene benim kivircik kizim baya baya toplamisti ya.benimde kucagimda ufaklik vardi..onunla egilip egilik kalkmistim..biri bana deseydiki su hareketi yap kucaginda bebekle 5 kilonu kesip alacagiz hayatta yapamazdim:))) isin icinde rekabet eglence olunca oluyor valla:))
hayirdir kiz ne bekliyorsun..dur dur anladim benim artik yemeyi kesmemi su gecseklikten kurtulmami degilmi..bitti bitti dün gece o esneklik sekerim.bekledigin an geldi simdi icindende geciriyorsun degilmi tek derdimde sendin ya diye:))

ya bitti ama o sikintilar.gecmisi okudun mu bilmiyorum ama dün anlatmistim esim yüzünden cok yeedigimi..artik yok ...dün gece gezmeye gitmisti.beni aradi gelip seni alayimda bir mc donalts yapalim diye..aman aman dedim ben evden cikmamda yememde..gitsem dayanamayacagim biliyorum kandiracak gene beni...sende insana yasamasevinci vermiyorsun diye kahretti telefonda..iyide dedim senlede gelince benim yasamasevincim kalmiyor bu kilolarla:)) ben kilo verene kadar sen bunalim takil benden sana hayir yok dedim:)))) e alip getireyim evde yeriz diyor...allah allah ya bu adam ya gercekten benle birseyler yemeyi cok seviyor..yada beni sismanlatip nakaut edecek..anlayamadim gitti:))))))))))))))

etmee canım benimmm çok yoruldun sen bu haftaaaa

ohhhhhhh bee bende rahatladımmmmmm artık rahat nefes alabilirimmmm e tabi dertlerimin arasında sende varsınnnnn

kızlarrrrrrrrr acill cevap yazınnn saat geç olduu kahvaltı yapayım mıı ypoksa meyve yiyip öğlen yemeğimi yiyeyimmmm

iviiiiiiiiiiiittttttttttttt bengeldimm öznurcuğuum ben yürüdüm ama 50 dk yürüdüm dalağım şişti kız uyudu neyse o ara hemen yürüdüm ama tempolu yürüdüm baya terledim yane sonrada yapıştırdım 3 bardak suyu ardına maksat süt olsun duş aldım şimdi kocişimn kahvaltısını hazırliimmm o hala uyuyo ben neler yaptım yaw

aferim yoldaş idolümsün

bence bu hafta tartı yasağı olmasın zaten

bende yok
canim benim sende benim :))) tamam bu hafta tarti yasagi yok.bu hafta kuralda koymayalim.suyu akisina birakalim..kural koyunca sanki geri tepiyor.bu haffta bilhassa kendi kurallarimi cignedim:)))
tabiki yapacaksin kahvaltiyi.sonra gözün döner..yedikce yersin
ögün aran siklasmis olur ama ona görede mmiktari azaltirsin..zaten acikmayacagin icin herhalikarda az yersin.hemen kahvaltini ap bakiim

ama 2 kural var her gün en az 40 dk yürüyüş ve 7 den sonra bişi yemek yok bakşada kural yok yamammı

tşk ettim kuzum tamam

süpersiiiin süpeeeeeeeeeeeeeer..kocan kalkincada anlatirsin ballandira ballandira:))) ben öyle durumda herife psikolojik baski yapiyorum..sen yat göbegi büyüt ben ikimizin yerinede spor yapiyorum zaten diye:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…