80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hhahaha yz öznurum bırak yaaa sen yemedinmi sanki madem bi hata yaptık bari onu doğrru yapalım tadını çıkar ama yarın dan itibaren yersen saçını başını öfelerim haberin olsun
evet yedim helede bu gün..ama bitti.su andan itibaren bitmistir yeme isi.icme isi basladi:))
tamam kes kes daha yeme.tadini cikaracagimiz kadar cikardik zaten..istersen birde mc donaldstan menü ismarlayayim tam olsun..alla allah ya..mide mideden cikti iskembe oldu(kendi adima enazindan) daha ne kadar tadi cikacak.yeme kiz..

tamam bitti

walla belli olmuyo benım kzım uyuma sastine bağlı en geç 11 30 da bitmiş olur ama
tamam buranin saatiyle 10.30 da bitmis olacak..bak söz demi..bende yürüyüs bandi yok..bir o kaldi almadigim:))) ben canli canli kis sartlarinda yürüyecegim:)) temis hava..kus sesleride olurmu acaba..bayagidir yürümüyorum sabaklari..bisikletten iyidir ya:)) sabah 8 gibi cikarim ben..engec 8.30 ki herif kalkmadan evde olayim yoksa cocuklara cok sitresleniyor..kötü bir haftasonu olmasin:))
yürüyoruz ha 60 dk.söz verdik ha..bak kaytarip yaptim demede yok.gerci sen dürüstsün sanmam kandiracagini:)))

yok yok kesin walla ben dürütstlük olayına şöle bakıyorum sana desemki evet öznurcum yürüdüm hatta 123 dk yürüdüm desem kendime ederim tombik kalırım sen zayıflarsın hahahaha tamam 1 saat yürüyoruz öptüm seni ben çıkıyorum şeker muck

tamam canim hadi iyi geceler

iyi gaza geldim:)) suanda nbisikletin üzerinden yaziyorum :))) 40 dk bisiklet süreyim..vicdamin biraz rahatetsin...

merhaba hanımlar...ben daha diyet aşamasına gelemedim hala malum dokuz aylık olunca ama yine de sizden feyz alıp gereksiz bişeyler yememeye çalıştım..eskiden nerdeyse tam bir karbonhidrat bağımlısıydım bu gün gerksiz olanları yemedim mesela..abur cubur da yemedim.süt yoğurt çok yedim içtim.zaten şeker kullanmıyorum ama hamile kaldığımdan beri deli gibi tatlı yiyorum inşallah doğumdan sonra içim almaz yine..eskiden baklava koysan yiyemezdim şimdi tepsiyle götürüyorum((meyve yedim bazen aklıma gelmiyodu bile((bide dizi izlerken mutlaka bişeyler yerdim eskiden bu sefer sadece iki tane ev kurabiyesiyle durdurdum kendimi..eskiyi sormayın bile ..öyle işte genelde sebze ve çorba içtim,etimi ızgara yedim.ben bu gün kendimi düne göre daha huzurlu hissediyorum yani..ama gerçekten sayenizde oldu bu.inşallah sizinle bende zayıflıycam şu cikciği bi doğurayım geliyorum hemen aranıza:)))şimdiden bana çok şey kattınız özellikle diyet günlüklerinizle iyi fikir olyo bana.teşekkür ederim arkadaşlar...

bak bunlari duymak güzel..dogum sonrasina hazirlik...valla tatliya alistiysan dogumdan sonrada caninin isteyeceginden pek kuskum yok..ben hayatta et yemezdim aci yemezdim kurusogani cig cig yemezdim simdide resmen canim istiyor düsün yani..sadece frenlersin kendimi:)) gerisi kendiliginden ggelir.hele bir dogurda:)))

SAĞOL CANIM BENİM...YARDIMI DÜŞÜNMEN YETER ama ben yandım seni de yakamam:)

:))) onlarıııı senlee oğlun gibi düşünnnnn ayrılmazz ikililerr :)))) eşin diyecektim amaa evlat daha önce geliyor ya o bakımdan DD

Kesinlikle doğru :)))

Aloo alooo neler oluyor orda geçmişin hepsini okuyamadım ama uçmuşuz biraz :)))

Ben böyle rakip istemem sen böyle yaparsan kiminle savaşıcam ben yaaa :))

ohhh ohh afiyet olsun :)))

Neler duyuyorum aaaaaaaaaa :)

İnanamıyorum size yaaaa.....Motivasyon falan kalmadı kaçamağa teşvik resmen :)))

iyi gaza geldim:)) suanda nbisikletin üzerinden yaziyorum :))) 40 dk bisiklet süreyim..vicdamin biraz rahatetsin...

Yazdıklarını gerçekten yaptıysan 40 değil 140 dk sürsen olmazzzzzz:)))) Rahatlamasın o vicdanın örnek aldığım insannnn ağlamak istiyorum hüüüüü hüüüüüü

:))))

Yazdıkların çok hoş canım en azından yanlış yolda olduğunun sende farkına varmışsın bizim gibi gerisi geliyor zaten bir şekildee ...

Kesinlikle doğru :)))

Aloo alooo neler oluyor orda geçmişin hepsini okuyamadım ama uçmuşuz biraz :)))

Ben böyle rakip istemem sen böyle yaparsan kiminle savaşıcam ben yaaa :))

canim ya o gevseklik gecmiste kaldi.ezeli rakibinim dedikse bosa demedik...zaten haftaya demistim sana.bu hafta misafirperverlik yapacaktim unuttun mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…