tamam canim sana iyi seyirler:)ben bir film izleyim de geleyimmmmmm sizee güzel sohbetlerrr
evet yedim helede bu günhhahaha yz öznurum bırak yaaa sen yemedinmi sanki madem bi hata yaptık bari onu doğrru yapalım tadını çıkar ama yarın dan itibaren yersen saçını başını öfelerim haberin olsun
evet yedim helede bu gün..ama bitti.su andan itibaren bitmistir yeme isi.icme isi basladi:))
tamam kes kes daha yeme.tadini cikaracagimiz kadar cikardik zaten..istersen birde mc donaldstan menü ismarlayayim tam olsun..alla allah ya..mide mideden cikti iskembe oldu(kendi adima enazindan) daha ne kadar tadi cikacak.yeme kiz..
cok sükür :))tamam bitti
cok sükür :))
yarin sabak yürüyormuyuz?
varim saat kacta?evet 60 dk varmısın
varim saat kacta?
tamam buranin saatiyle 10.30 da bitmis olacak..bak söz demi..bende yürüyüs bandi yok..bir o kaldi almadigim:))) ben canli canli kis sartlarinda yürüyecegim:)) temis hava..kus sesleride olurmu acaba..bayagidir yürümüyorum sabaklari..bisikletten iyidir ya:)) sabah 8 gibi cikarim ben..engec 8.30 ki herif kalkmadan evde olayim yoksa cocuklara cok sitresleniyor..kötü bir haftasonu olmasin:))walla belli olmuyo benım kzım uyuma sastine bağlı en geç 11 30 da bitmiş olur ama
tamam buranin saatiyle 10.30 da bitmis olacak..bak söz demi..bende yürüyüs bandi yok..bir o kaldi almadigim:))) ben canli canli kis sartlarinda yürüyecegim:)) temis hava..kus sesleride olurmu acaba..bayagidir yürümüyorum sabaklari..bisikletten iyidir ya:)) sabah 8 gibi cikarim ben..engec 8.30 ki herif kalkmadan evde olayim yoksa cocuklara cok sitresleniyor..kötü bir haftasonu olmasin:))
yürüyoruz ha 60 dk.söz verdik ha..bak kaytarip yaptim demede yok.gerci sen dürüstsün sanmam kandiracagini:)))
tamam canim hadi iyi geceleryok yok kesin walla ben dürütstlük olayına şöle bakıyorum sana desemki evet öznurcum yürüdüm hatta 123 dk yürüdüm desem kendime ederim tombik kalırım sen zayıflarsın hahahaha tamam 1 saat yürüyoruz öptüm seni ben çıkıyorum şeker muck
bak bunlari duymak güzel..dogum sonrasina hazirlik...valla tatliya alistiysan dogumdan sonrada caninin isteyeceginden pek kuskum yok..ben hayatta et yemezdim aci yemezdim kurusogani cig cig yemezdim simdide resmen canim istiyor düsün yani..sadece frenlersin kendimi:)) gerisi kendiliginden ggelir.hele bir dogurda:)))merhaba hanımlar...ben daha diyet aşamasına gelemedim hala malum dokuz aylık olunca ama yine de sizden feyz alıp gereksiz bişeyler yememeye çalıştım..eskiden nerdeyse tam bir karbonhidrat bağımlısıydım bu gün gerksiz olanları yemedim mesela..abur cubur da yemedim.süt yoğurt çok yedim içtim.zaten şeker kullanmıyorum ama hamile kaldığımdan beri deli gibi tatlı yiyorum inşallah doğumdan sonra içim almaz yine..eskiden baklava koysan yiyemezdim şimdi tepsiyle götürüyorum((meyve yedim bazen aklıma gelmiyodu bile ((bide dizi izlerken mutlaka bişeyler yerdim eskiden bu sefer sadece iki tane ev kurabiyesiyle durdurdum kendimi..eskiyi sormayın bile ..öyle işte genelde sebze ve çorba içtim,etimi ızgara yedim.ben bu gün kendimi düne göre daha huzurlu hissediyorum yani..ama gerçekten sayenizde oldu bu.inşallah sizinle bende zayıflıycam şu cikciği bi doğurayım geliyorum hemen aranıza:)))şimdiden bana çok şey kattınız özellikle diyet günlüklerinizle iyi fikir olyo bana.teşekkür ederim arkadaşlar...
o bende de var biliyormusunnnn ne yaptıysam engel olamıyorum kendimee canım sıkkınsaaa tek tesellim yemek oluyorr nefret ediyorum bu huyumdan
umarımmm keyifsizliğinnnninn nedenii öenmli birşey değildirr vee hemen hallolurrrrr canım benimmmm yoğun olduğunu tahmin ettik zatenn allah kolaylık versinnnnn çokk güzelll ama çok zor bir mesleğin varrr kızz yardıma geleyim mi benim bölümünde içinde tıp geçiyor
:))) onlarıııı senlee oğlun gibi düşünnnnn ayrılmazz ikililerr :)))) eşin diyecektim amaa evlat daha önce geliyor ya o bakımdanDD
afferim sana bana bakma ben bu hafta sevgililer günü kahvaltisiyla tozuttum birdahada toplayamadim..kesin tartida arti cikacak ama olsun..haftayada rekor kiricam deni gökcencim..ben bu hafta yürüyüse baslamayi düsünüyorum.hava fena degil..yürüyüs olmazsa bisiklet..farkettim ben spor yapmadigimda bogazimi tutmuyorum. spor yapinca daha bir gayretli oluyorum..totomun agrimasina dayanamadigimdan herhalde bosa aci cekmis olmaayayim mantigi:)) ama yarin sabah berbat bir liste sonucu olacak benim icin...olsun zaten birinci belli tahminim serapes olacak..haftaya seni tek gecerim bu alemde diyerek mustafa sandallasicam serapes e:))))) ve kötü adam gülme efekti simdi: nihahaaaaaaaaha
oy oy yerim seni elmasekerim benim..haklisin ya yarin degil demi öbür gün hala sansimiz var..iyide ben herhalde bir günde veremeyecek kadar almisimdir bu hafta tamam olsun ben su anda basladim valla.dolapta bir elmasekeri daha var ama yemeyecem.bitmistir..bu haftanin rezilligine suanda son veriyorum sekerim sen merak etme yarin sabah erkenden yürüyüse cikicam..hende haftasonu hemde esim evdeyken..ya onun calismamasi beni cok etkiliyor hep bu yüzden bogazimi tutamadim..sabah uyaniyoruz hadi seni bilmem nerede acikbüfe var götüreyim hadi bilmem nerede corbaciya gidelimm..ye babam ye..o cok seviyor disarda yemeyi..bende isten kurtuluorum diye seviyorum(( o calismadigi gü para kazanamadigi gibi birde bütceden gidiyor sonraki aya bayagi sikintili giriyoruz..evde bile olsak can sikintisindan yiyesi geliyor benimde tabi..ya en basiti bu sabah et almaya gittim..söylemesi ayiptir yarim kuzu-bes kiloda kiyma aldik.
eve geldik esim yalanmaya basladi oh oh kuzuda ne güzel olur söyle kavursak falan..ben eti dograrken odfa hemen tavada kavurdu yok yere bir tava et yedik..sonra kermis(lunapark gibi bir sey) kurulmus gezelim dedik oturduk oradada restoranta börekler pilavlar tavuk yahu aramizda hamile var dahasini sayamayacagiz..üzerine baklavaayi demedende gecemeyecegim:)))
ok yok yeter..ben yarin sabah yürüyüse basliyorum ve yemeyecegim esimde kusurabakmasin yani.onun yüzünden bu hafta cantayi yiyecegim zaten((
merak etmee canımmmm yarınn tam diyet yaparsan sporda yaparsan artıda çıkmazsınn canlı örneğii benimm geçen haftaa ben neler yedim nelerrr düşünüyorumdaa lahmacunlar elmalı pastalar poğaçalar kısırlarrr offff hemdee diyet diye az değill bayağı yedimmmmm spor la filan çok şükür artı çıkmadımmmmmm
ohh yedik walla hepimiz yedik sefamız olsun bida olsun bidaha yemem walla ben bugün 1 aylık kaçamağımı yaptım tamamdır 15 gün boyunca aralıksız spor ve 0 kaçamak göriimm bakiim neler yapabiliyorum bugünü tarihini yazıalım 17 02 2012
ayrıca bugün bilgsyardan fotolara bakıyodum ben bildiin obezmişim walla kocişe sordum bölemiyim hala die alakan yok dedi bende bi parça daha çikolata yedimmmmmm
iyi gaza geldim:)) suanda nbisikletin üzerinden yaziyorum :))) 40 dk bisiklet süreyim..vicdamin biraz rahatetsin...
merhaba hanımlar...ben daha diyet aşamasına gelemedim hala malum dokuz aylık olunca ama yine de sizden feyz alıp gereksiz bişeyler yememeye çalıştım..eskiden nerdeyse tam bir karbonhidrat bağımlısıydım bu gün gerksiz olanları yemedim mesela..abur cubur da yemedim.süt yoğurt çok yedim içtim.zaten şeker kullanmıyorum ama hamile kaldığımdan beri deli gibi tatlı yiyorum inşallah doğumdan sonra içim almaz yine..eskiden baklava koysan yiyemezdim şimdi tepsiyle götürüyorum((meyve yedim bazen aklıma gelmiyodu bile ((bide dizi izlerken mutlaka bişeyler yerdim eskiden bu sefer sadece iki tane ev kurabiyesiyle durdurdum kendimi..eskiyi sormayın bile ..öyle işte genelde sebze ve çorba içtim,etimi ızgara yedim.ben bu gün kendimi düne göre daha huzurlu hissediyorum yani..ama gerçekten sayenizde oldu bu.inşallah sizinle bende zayıflıycam şu cikciği bi doğurayım geliyorum hemen aranıza:)))şimdiden bana çok şey kattınız özellikle diyet günlüklerinizle iyi fikir olyo bana.teşekkür ederim arkadaşlar...
Kesinlikle doğru :)))
Aloo alooo neler oluyor orda geçmişin hepsini okuyamadım ama uçmuşuz biraz :)))
Ben böyle rakip istemem sen böyle yaparsan kiminle savaşıcam ben yaaa :))
bende görünmüyor :kılzra sizi face den eklediğimi umuyorum bi baksanıza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?