kızlarrr benide aranıza alın yaa(( daha önce geldim ama uzun sürmedi arkadaşlar sonlardaydı bitmişti hedefleri yani zayıflamışlardı yaza kadar iyi bi yerde olmak istiyorum
hoşgeldin nilüfer aynen ben de yaza kadar zayıflıcam inşallah eh bu başlıkta olduna göre direk kaç kilosun kaç yaşındasın boyun kaç gibi sorular yöneltiliyo aslında ben herkesi merak ediyorum ya facede ekleme iyi bi fikir güven oluştuktan sonra uzattım sanırım :))
adımın altında nie nilüfer yazıo bilmiyorum valla
vaaay irem kanka..duyduklarim ne güzel salata ha..himmm hernekadar istemeyerek olmussada büyük basari.kutlarim seni.ben öyle yere gidipte sadece salata söledigimde esim benle tartisior.onu evdede yapar yerdin sirf salataya bu kadar para verilirmi diye:)) mesela koca bir salata 5 euro diyelim..bir mangal tabagida 18 euro..salata söyleyince kiziyor cok para diye...mangal tabagi syleyince adamin cifter cifter ismarlayasi geliyor...benim malesef salata söylemek gibi bir lüksüm yokbende burger king e deli oluyorum her gün deseler her gün yerim ama 2 aydır yemiyorum dilara bilir alışveriş merkezine gittiğimizde gözümün önünde hadi benim canım istemesin diye yemiyor ama önünden geçmemin sağlanması bile benim çıldırmama yetiyorrr arkadaşlar filan hepberaber sinemaya gittik eee çıkışta ttutturdular en zayıf noktam nasıl içimin yağları eriyor ağzım sulanıyor elim bi ileri bi geri ayaklar desen öyle şeytan diyo yeee meleklerim diyor yemeeeeee bende gittim durdum önünde bi salatalara bi de burgerlere baktımmm kendimi aştım salata siparişi verdim o anda çok pişman oldum ama geri adım atamazdım arkadaşlar vayy irem sen bu işi yapacaksın filan diye verdiler gazı sıkıysa dönnnnn:)))))))
wallla neler yapmışsın kısss süper azimmm eşim hafta sonu kahvaltılarını çok seviyo hafta içi kahvaltı yapmaz zaten diyetten beri adamakıllı kahvaltı hazırlamıom ona canım çekiyo diye domates yumurta al sana kahvaltı diyorum ama dün akşam biraz canı sıkkkındı 14 şubattta nöbetlerle geçti şimdi kalkayımda ona bi ıslak kek yapayım kendim nasıl dayanırım bilmiyorum neyse azcık yerim yafffff
ayyy evet canım ve bu yorgunluklar bitmeyecek gibi.. neyse sonu iii olsundaaaa
sanki meyve zamanı olsa daha iii gibi
Selam kızlar haftasonu diye herhalde fazla hareket yok burda ....
Bende çıkıcam birazdan yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden bildirimimi yapıyım...
yarın biraz daha düşmüş olabilir ama neyse oda haftaya kalsın :)) Gelecek hafta zorlu olacak gibi bir his var içimde :))
başlangıç kilo 88
geçen hafta 86.70
bu hafta 84.80
bu hafta giden kg 1.9
toplam giden kg 3.20
hedef kg 80
boy 1.75
spor yok
100 gr daha verebilseymişim :))
hepinizi kocaman öpüyorum
adımın altında nie nilüfer yazıo bilmiyorum valla
sesim yankilaniyor yor yor yor...kimse yokmu mu mumumu korkudan ölüyorum um um um:18: ölürsem size hesabini sorarim im im im
kacmadim kacmadim:)))) face bakiyordum:)) olurmu oyle sey kanki aramazsan falan hepimiz nayni topigin adamiyiz:))vallahi bi de ben varım duyum bayadır bakınıyorum ama kimse yok eğer kanki aramazsan ben buralardayım:))
kızlarrr benide aranıza alın yaa(( daha önce geldim ama uzun sürmedi arkadaşlar sonlardaydı bitmişti hedefleri yani zayıflamışlardı yaza kadar iyi bi yerde olmak istiyorum
iyi geceler herkese....sabah dediğm gibi tüm yediklerime dikkat ettim ama abur cubur konusunda elimde olmayarak bozdum kuralı..sabah eşime trip attıydım sen ance bilgisayara bak bana bakma,sorma istediğin bişey var mı falan diye.oda sağolsun ilk defa benle ilgileneceği tutmuş.akşam gelirken benim en sevdiğim yaş pastadan alıp gelmiş.başka zaman istesem almaz bu günü buldu yani alcak.neyse bende yedim tabi onu asla reddedemezdim..tek kabahatim bu oldu biraz da büyük oldu,ama dayanamadım işte.şimdi milupanın karışık bitki çayıyla yeşil çayı karıştırıp içicem sonrada evde 45 dk yürüyüş yapıcam.belki biraz enerji harcatır bana.neyse işte öyle kızlar..
iremmmmimmmmmm sen varyaaaa o müjdeli haberiii verr vallahi bendee çocuklara jelibon alıp dağıtacağımmmm al benden de adakkkkknerdesiniz canlar kankalar yoldaşlarrr topiğimin güzel insanlarıııı nerdesinizzz ben geldimmmm:118::118::118:bayılıyorum bu elemanlaraaa
hadi bakalım bildirime hazır mı herkes... eminim kimse kaçamak yapmıyodur bu akşam sizi gidiler siziiiiii....
ben diyetisyenden geldim rahatım oglummm bana bakmayınnnn
0.3 gr vermişim ama olsun vermişim işteee
kızlar hayat bana biraz önce bi oyun oynadı test yapmak istedim gebelik testi gittim aldım 3 tane benim yaptığımda silik 2. çizgi çıktı önceki gebeliğimde hep bööle silik çizgi çıkmıştı bekar bi arkadaşım vardı yanımda ona da yaptırdım onda bişey çıkmadı ama olması da imkansız biliyorum ama onu orda görmek bile güzeldi yarın sabah tekrar yapmaya karar verdim biliyorum yok ama keşke hiçççç çıkmasaydı da yanii... gece hayal kurmadan yatamıycam biliyorum aklımdan hemen adaklar adandı bile
duyguuuuu çabuk gel başbaşa verip ağlayak azcıkkk
insanın iinde her zman umut var hoş olmasa yaşanmazda ama işteee
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sevgili öğretmen arkadaşlar branşlarınız ne bende diyarbakırda öğretmenim işitme engelliler sınıf öğretmeniyimmm
senin yerinde olsam hiç üzülmez sıkıntı yaratmazdım kendime.. senin yediğin pastanın büyüklüğünün yarısını say senin yarısını bebiş gömmüştür :))) şu an buraya geliyor olmasaydın eski düzen yemeye devam ediyor olsaydın en az 5-6 çeşit abur cuburu şu ana kadar yemiş olacaktın en azından onlar yok şimdi bence herşeye rağmen mutlu olmalısın:)
artık aramızdasın cnmmm hoş geldinnnnnnnslm kızlar iyi geceler hepinize ben de geçen 2 hafta önce 85 kiloyla diyete başladım ilk bir hafta çok sıkı tuttum ama son bi kaç gündür cıvıdım sanki gene bu arada 6 kilo verdim :) benim de motivasyona ihtiyacım beni de alın aranıza :)
kuzummm ohhh sefan olsunn afiyet olsunnnnn sen benimmmm menümü görmedin galibaaa bendee öğlennn 1 dlm pasta yedimm ki ben tam diyetteyimmmm ne yani diyetteyizz diyee ölecekmiyizzz üzülmeeeeee boşunaaa iremin dediği gibi yarısınıs en yarısını da o yemişşşşşşdirrinşallah o yemiştir diycem ama kendimi de kandırmayayım:)neyse pastayı gelen misafire yedirdim gözüm görmez en azından kalmadı daha:)yarına inşallah daha dikkatli olucam bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?