80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr benide aranıza alın yaa(( daha önce geldim ama uzun sürmedi arkadaşlar sonlardaydı bitmişti hedefleri yani zayıflamışlardı yaza kadar iyi bi yerde olmak istiyorum

hoşgeldin nilüfer aynen ben de yaza kadar zayıflıcam inşallah eh bu başlıkta olduna göre direk kaç kilosun kaç yaşındasın boyun kaç gibi sorular yöneltiliyo aslında ben herkesi merak ediyorum ya facede ekleme iyi bi fikir güven oluştuktan sonra uzattım sanırım :))

teşekkür ederim birinin cvp vermesi güsel hissettiriyo insana ama adım nilüfer deil( fatma..ankaradayım öğretmenim ve 85 kiloyum

adımın altında nie nilüfer yazıo bilmiyorum valla

bende papatya yazdına göre mesaj durmuna bağlı sanırım ben de öğretmenim yani sayılırım 85 kilo yakın sayılırız kendine cetvel ypsana tickerdan ben baya zorlandım gerci ama öyle ilerlemek çok zevkli oluyo:))

vaaay irem kanka..duyduklarim ne güzel salata ha..himmm hernekadar istemeyerek olmussada büyük basari.kutlarim seni.ben öyle yere gidipte sadece salata söledigimde esim benle tartisior.onu evdede yapar yerdin sirf salataya bu kadar para verilirmi diye:)) mesela koca bir salata 5 euro diyelim..bir mangal tabagida 18 euro..salata söyleyince kiziyor cok para diye...mangal tabagi syleyince adamin cifter cifter ismarlayasi geliyor...benim malesef salata söylemek gibi bir lüksüm yok

adımın altında nie nilüfer yazıo bilmiyorum valla

SERAPESay yine alintiyi yapmisim cevaplari yazmamisim:)) evet serapescim önümüzdeki hafta senin icin zor olacak nihahahaaaaaaaa...rekorumu kiracagim sayende rekorumu ama bak kandirmaca falan yok ha kankacim...

sesim yankilaniyor yor yor yor...kimse yokmu mu mumumu korkudan ölüyorum um um um:18: ölürsem size hesabini sorarim im im im

kızlarrr benide aranıza alın yaa(( daha önce geldim ama uzun sürmedi arkadaşlar sonlardaydı bitmişti hedefleri yani zayıflamışlardı yaza kadar iyi bi yerde olmak istiyorum

hg canım aramıza ben dilaraaaa 2. kaptan oluyorum inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınnn

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler herkese....sabah dediğm gibi tüm yediklerime dikkat ettim ama abur cubur konusunda elimde olmayarak bozdum kuralı..sabah eşime trip attıydım sen ance bilgisayara bak bana bakma,sorma istediğin bişey var mı falan diye.oda sağolsun ilk defa benle ilgileneceği tutmuş.akşam gelirken benim en sevdiğim yaş pastadan alıp gelmiş.başka zaman istesem almaz bu günü buldu yani alcak.neyse bende yedim tabi onu asla reddedemezdim..tek kabahatim bu oldu biraz da büyük oldu,ama dayanamadım işte.şimdi milupanın karışık bitki çayıyla yeşil çayı karıştırıp içicem sonrada evde 45 dk yürüyüş yapıcam.belki biraz enerji harcatır bana.neyse işte öyle kızlar..

nerdesiniz canlar kankalar yoldaşlarrr topiğimin güzel insanlarıııı nerdesinizzz ben geldimmmm:118::118::118:bayılıyorum bu elemanlaraaa

hadi bakalım bildirime hazır mı herkes... eminim kimse kaçamak yapmıyodur bu akşam sizi gidiler siziiiiii....
ben diyetisyenden geldim rahatım oglummm bana bakmayınnnn
0.3 gr vermişim ama olsun vermişim işteee

kızlar hayat bana biraz önce bi oyun oynadı test yapmak istedim gebelik testi gittim aldım 3 tane benim yaptığımda silik 2. çizgi çıktı önceki gebeliğimde hep bööle silik çizgi çıkmıştı bekar bi arkadaşım vardı yanımda ona da yaptırdım onda bişey çıkmadı ama olması da imkansız biliyorum ama onu orda görmek bile güzeldi yarın sabah tekrar yapmaya karar verdim biliyorum yok ama keşke hiçççç çıkmasaydı da yanii... gece hayal kurmadan yatamıycam biliyorum aklımdan hemen adaklar adandı bile
duyguuuuu çabuk gel başbaşa verip ağlayak azcıkkk
insanın iinde her zman umut var hoş olmasa yaşanmazda ama işteee

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sevgili öğretmen arkadaşlar branşlarınız ne bende diyarbakırda öğretmenim işitme engelliler sınıf öğretmeniyimmm

senin yerinde olsam hiç üzülmez sıkıntı yaratmazdım kendime.. senin yediğin pastanın büyüklüğünün yarısını say senin yarısını bebiş gömmüştür :))) şu an buraya geliyor olmasaydın eski düzen yemeye devam ediyor olsaydın en az 5-6 çeşit abur cuburu şu ana kadar yemiş olacaktın en azından onlar yok şimdi bence herşeye rağmen mutlu olmalısın:)

iremmmmimmmmmm sen varyaaaa o müjdeli haberiii verr vallahi bendee çocuklara jelibon alıp dağıtacağımmmm al benden de adakkkkk

slm kızlar iyi geceler hepinize ben de geçen 2 hafta önce 85 kiloyla diyete başladım ilk bir hafta çok sıkı tuttum ama son bi kaç gündür cıvıdım sanki gene bu arada 6 kilo verdim :) benim de motivasyona ihtiyacım beni de alın aranıza :)

inşallah o yemiştir diycem ama kendimi de kandırmayayım:)neyse pastayı gelen misafire yedirdim gözüm görmez en azından kalmadı daha:)yarına inşallah daha dikkatli olucam bakalım..

artık aramızdasın cnmmm hoş geldinnnnnnn
inşallah o yemiştir diycem ama kendimi de kandırmayayım:)neyse pastayı gelen misafire yedirdim gözüm görmez en azından kalmadı daha:)yarına inşallah daha dikkatli olucam bakalım..
kuzummm ohhh sefan olsunn afiyet olsunnnnn sen benimmmm menümü görmedin galibaaa bendee öğlennn 1 dlm pasta yedimm ki ben tam diyetteyimmmm ne yani diyetteyizz diyee ölecekmiyizzz üzülmeeeeee boşunaaa iremin dediği gibi yarısınıs en yarısını da o yemişşşşşşdirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…