80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sana yardimci olayim..ilk yapma hep zor oluyor.beceriksizlikle ilgisi yok kontrop paneline gir.profil ayarlarini ac.orada cizelge bölümü var.oraya copy et.
haa bumuyduuuu :))) evet işde böylee canım :))) ama dikkat ett kopyalayacağınn yer http ile başlayıp png ile bitecek

cancazlarım sağolun iyiki varsınız bu irem yatar sabah balkabağı olarak gelir günaydın derrrrrr

bildirimlerinizi bekliyorum öpüldünüzzzzz

işte o çizelge bölümünü göremiyorum açlıktan beynim off oldu galibaa :)))
canim profil degistir yerine girdinmi..orada secenekler varya altalta...ortalarda cizelge yaziyor..karsisinda bos bir kutucuk var.sekerinde dedigi gibi kopy ettigin http ile baslayacak png ile bitecek

cancazlarım sağolun iyiki varsınız bu irem yatar sabah balkabağı olarak gelir günaydın derrrrrr

bildirimlerinizi bekliyorum öpüldünüzzzzz
tamam canim.icini ferah tut rahat uyu balkabagi falan bizde senin tatlini yapar yeriz:)) demokraside careler tükenmez demi ama:))

tşkleeer ama sen hala nası kilo verdiğini sölemedin banaa

kuzummm sağlıklı beslenmeye çalışarakk ana ve ara öğünlerimi oturttum saatli yemeye çalışıyorummmm ana menülerde 4 yapraklı yoncayııı yiyorum :) ( köfte kadar et, sebze yemeği, yarım kase yoğurt ve siyah ekmek ) ve gerisi kendiliğindenn geldiiiii canım benim

canlarim ben bu gün cok yoruldum..hazir uykum gelmisken kacirmayyayim diyorum.hepinize iyi geceler tatli sohpetler...yarin esim evde..ancak bildirim verebilirim..aksama görüsürüz ama.öpüldünüz

duyummmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiii çoooooooooookkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmm kocanıı bırakk beniiiiiii alllllll :)omuzundannnn çok büyük bir yük kalktııı valla yaa :)))

duyummmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiii çoooooooooookkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmm kocanıı bırakk beniiiiiii alllllll :)omuzundannnn çok büyük bir yük kalktııı valla yaa :)))

hadi beeea senle evlenmem ben..daha bekarsin cocuk falan istersin hakli olarak..yok aman bende kontenjan doldu..cocuk mocuk yapamam sana:)))) ama o zaten bugun 2 den sonra gelsin otamatik birakirim onu:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…