ben sana yardimci olayim..ilk yapma hep zor oluyor.beceriksizlikle ilgisi yok kontrop paneline gir.profil ayarlarini ac.orada cizelge bölümü var.oraya copy et.beceriksizmiyim beeen
haa bumuyduuuu :))) evet işde böylee canım :))) ama dikkat ett kopyalayacağınn yer http ile başlayıp png ile bitecekben sana yardimci olayim..ilk yapma hep zor oluyor.beceriksizlikle ilgisi yok kontrop paneline gir.profil ayarlarini ac.orada cizelge bölümü var.oraya copy et.
geeeel özelime gel..penceremi ac mesajini yaz:)) askolsun dilaracim ya ne ayiplamasi..biz bugünmü tanistik..yaz sen seve seve dinlerimevetttttt özeline gelipppp açayım mı konuyuuuu ama bakk baştan söylüyorum kınamak ayıplamak yok
ben sana yardimci olayim..ilk yapma hep zor oluyor.beceriksizlikle ilgisi yok kontrop paneline gir.profil ayarlarini ac.orada cizelge bölümü var.oraya copy et.
canim profil degistir yerine girdinmi..orada secenekler varya altalta...ortalarda cizelge yaziyor..karsisinda bos bir kutucuk var.sekerinde dedigi gibi kopy ettigin http ile baslayacak png ile bitecekişte o çizelge bölümünü göremiyorumaçlıktan beynim off oldu galibaa :)))
tamam canim.icini ferah tut rahat uyu balkabagi falan bizde senin tatlini yapar yeriz:)) demokraside careler tükenmez demi ama:))cancazlarım sağolun iyiki varsınız bu irem yatar sabah balkabağı olarak gelir günaydın derrrrrr
bildirimlerinizi bekliyorum öpüldünüzzzzz
olmus kutlarim senibuldum bakııyım oldu mu :)
olmus kutlarim seni
inanirim canim.bende zamaninda cok ugrastim.bana anlatanda olmamisti..sadece bir arkadas sagolsun buranin tickerle ilgili adresini vermisti..ben okuyaokuya yapmistim ama cok zamanimi aldi:))gerçekten tbr edilcek kadar uğraştım :) teşekkürler...
çakk kızzzz :))) tbrk güle güle kullan:13:gerçekten tbr edilcek kadar uğraştım :) teşekkürler...
tşkleeer ama sen hala nası kilo verdiğini sölemedin banaaçakk kızzzz :))) tbrk güle güle kullan:13:
tşkleeer ama sen hala nası kilo verdiğini sölemedin banaa
duyummmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiii çoooooooooookkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmm kocanıı bırakk beniiiiiii alllllll :)omuzundannnn çok büyük bir yük kalktııı valla yaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?