80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsinnn cnmmmmmm inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnn

ayyyy doktor dedin dee benimmmm geçen haftaa kontrolee gitmem gerekiyorduuuuu ((( neysee artıkkkk bu haftaaa gideyimmmmm

çok çok teşekkür ederim =) çizelgelere baktım da ne güzel kilo verenler olmuş =/ darısı başıma inşallah spor da yapıyorum bakalım haftaya salona da başlıycam .sırf motive olsun diye girdim gruba ... umarım balon gibi sönmem =(

irem canim benim ya burayi okurken ezan okunuyodu ve sana dua ettim INSALLAH kabul olur INSALLAH hamilesindir okadar cok sevinirimki kendim kadar inanki

seni cok iyi anliyorum o ikinci cizgi bizim icin okadar onemliki ALLAHIM bugun sana hamile oldugun haberi almani nasib eder INSALLAH

kilo bildirimi

baslangic 86

gecen hafta 72.700

bu hafta 71. 900

giden 800 gr

beden 44 42

boy 1.65

kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler INSALLAH haftaya hepberaber veririz

kizlar bisi diycem herkes MASALLAH ne guzel kilolar vermis bu hafta hic kacamaksiz gecti galiba hepimiz icin

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza

geçen haftaa ezilee büzülee yazıyordummm bu haftaa göğsümğ gere gereee yazıyorummmmm :)))
başlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:71.5
giden: 2000
toplam giden:12.5
hedef:65
spor:yok

abowwwwwwwww

o zaman bende bildirim yapayım gerçi kendi tartıma göre bi 400 gr daha verdim ama haftaya saklıyorummm

başlangıç:84.5
gecen hafta:71.2
bu hafta:70.9
giden:0.3
toplam giden:13.6
spor yok
canım tebrık ederım aynıyız ya test nooldu bişi yazmamışsın bidaha

Günaydın kızlar vallahi hepinize kocamn MAAŞAALLAH diyorum nekadar güzel zayıflıyosunuz yaaaaaa vallahi kıskanıyorum ya darısı başımıza artık... bi de bayadır takip ediyorum ama bu bildirimleri neye göre yzıyoruz sanırım hergün menü paylaşımı var ama herkeste birlik olmuyo sanırım yeni katılım olan bir çok arkadaş olduğunu da hesaba katarsak sanırım kaptanlarımızın aydınlatmasına ihtiyacımız var...kilo ve menü bildirimlerimizi nekadar aralıklarla yazalım???

geçen haftaa ezilee büzülee yazıyordummm bu haftaa göğsümğ gere gereee yazıyorummmmm :)))

Harikasın
Tebrikler canım benim..... benim de hedef 2000 di ama 1900 de kaldım olsun 1.lik yabancıya gitmedi :))) öpüldün

başlangıç:86.000
geçen hafta:79.500
bu hafta:79.200
giden:300
t.giden:6.5
hedef:75(ilk adım)
yoldasim benim sende benim gibi hic spor yapmamisin..sen arada yürüdün canim ya niye yazmadin:))

afferin kiz sana kutlarim seni herhalde bu haftanin birincisisin.bende sonuncusuyum gibi görünüyor.duruma bakilirsa cantayida tek ben yiyecegim..ee kötü bir haftanin sonucunuda iyi beklemek salaklik olurdu..neyse haftaya insallah cikaracagim bunun acísini...

baslangic:82.6
gecen hafta: 78.1
bu hafta:78.4
gidemedigi gibi üstüne gelen: 300 gr
toplam giden:4200 gr.
spor: 40 dak.bisiklet
spor: 2 saat boyunca kucagimda 10 kiloluk cocgumla her 10 saniyede bir yere cömelip kalkmak(senedebir yapiyorum bu sporu:))
ama bir haftada yerimden kalkamiyorum...bacaklarim ve kollarim inanilmaz hamlamis...100 yasinda nine benden daha rahat yürüyordur
aldigim 300 grami kendime sitres yapmiyorum..tüm hafta yedigimi düsünürsek az bile almisim...bu hafta serapes ve elmasekerim sizi tek gecerim bu alemde

haa demi dün 50 dk yürüdüm amanaaann verdiğim 300 gram bide onumu yazcam hahah

haa demi dün 50 dk yürüdüm amanaaann verdiğim 300 gram bide onumu yazcam hahah
ben üstüne 300 gr aldim ama genede yazdim:)))
gökcencim bu hafta sartlari sen belirliyorsun...kücükte olsa basindan dolayi seni kutlarim kendimide eshefle kinarim(bu eshefte ne bilmiyorum ama millet hep onlakiniyor vardir bir yarari:)))

rejime devam ediyorm canım bakalım kaça kadar düşebilirsem deniycem artk alpay çok azalttı 3 günde bi paket içiyo sen biliyosun önceden ne kadar içtiğini 1 paketi geçiodu hep bugün tekrar silik çizgi çıktı ama bana vurmaz bööle şeyler diyip oturuyorum

canımmm şimdi hergün menü bildirimi yapıyoruz yediklerimizi paylaşıyoruz her pazar da kilo bildirimi yapıyoruz yeni gelen arkadaşlar için söylüyorum listede yer alma koşulu 2 hafta bizimle beraber olmak menü ve günlük paylaşımlarda bulunmak
[/SIZE]

kızlar sabah tekrar test yaptım balkabağına dönüşmedim henüzzz bu kadar tedaviden sonra olması imkansız bişey için umutlanıp duruyorum tekrar test alıcam çizgi çıkmayana kadar deniyecek gibi duruyorum:)))

kan testi için de erken offffffffff kafam karıştı işte yine keşke test filan alıp yapmasaydımmm

iremcim nasilsin canim..bir test daha yaptinmi..meraktan ölücem..insallah müjdeli haberlerinle timsah yürüyüsü yarariz u meydanda:))))

irem hissettiğin bişi yokmu mesela ben hamıle olduğumu öğrenmeden önce garip bi sızı vardı karnımda hem neden imkansız olsun ki allahın takdiri belli mi olur

aaa sahi ben dün bir rüya gördüm.karmakarisikti..rüyamda görümcem bana hamile oldugunu söylüyordu.normal hayatta onunla kirmizikarti günü gününe görüyorduk..bu hafta kalma haftasiydi..belkide hamile kalmistir..yada senden duyacagim iremcim bu müjdeli haberi:))

canım bu hafta her gün spor 40 dk en az bol su 7 den sonra yeme yasağı haftaya yine yukarda olmamız lazım ismi lazım değil şekerin biri 2 kılo vermiş

canım bu hafta her gün spor 40 dk en az bol su 7 den sonra yeme yasağı haftaya yine yukarda olmamız lazım ismi lazım değil şekerin biri 2 kılo vermiş
tamam hergün spor ama degisik sporlar olur degilmi.mesela bir gün yürüdüysem diger gün 40 dakika mekik jimnastik falan yapsak olu degilmi. tamam valla i ismilazim olmayyan iki kisi beni bu hafta en alt siralarda görüyorlar ya onlarin agirligi altinda eziliyorum..iyiki 5-10 kilo vermeden önce kalmadim altlarinda:)))
haftaya zafer bizde..kiz bir bebek bulayimda bende emzireyim ya günlük 500 kalori hic az degil

ya benımkıde büyüdü eşşek eskisi gibi emmiyoki sıpa ilk aylarda yapsaydım ben bu işi şu an 70 felandım walla ama korkuttular sütün azalır diye neyse ya spor kişiin kendine ait ama 40 dk mekık çekmeye kalkma bence koşu bandı benım kolayıma geliyo kız uyuyunca hemen çıkıyom üstüne

kilo bildirimi

baslangic 90.5
gecen hafta 81.9
bu hafta 81.1
giden 800 gr
beden 44
boy 1.65​

iremcim nasilsin canim..bir test daha yaptinmi..meraktan ölücem..insallah müjdeli haberlerinle timsah yürüyüsü yarariz u meydanda:))))
işalllahhhh timsahlar gibi sürünürüm wallla:))
irem hissettiğin bişi yokmu mesela ben hamıle olduğumu öğrenmeden önce garip bi sızı vardı karnımda hem neden imkansız olsun ki allahın takdiri belli mi olur
böyle tam düşmekten sonan da kurtulduğunda filan için bi hoş olur ya ööle karnım ama
bana çıksın bana çıksınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…