kolay gelsinnn cnmmmmmm inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnn
ayyyy doktor dedin dee benimmmm geçen haftaa kontrolee gitmem gerekiyorduuuuu((( neysee artıkkkk bu haftaaa gideyimmmmm
nerdesiniz canlar kankalar yoldaşlarrr topiğimin güzel insanlarıııı nerdesinizzz ben geldimmmm:118::118::118:bayılıyorum bu elemanlaraaa
hadi bakalım bildirime hazır mı herkes... eminim kimse kaçamak yapmıyodur bu akşam sizi gidiler siziiiiii....
ben diyetisyenden geldim rahatım oglummm bana bakmayınnnn
0.3 gr vermişim ama olsun vermişim işteee
kızlar hayat bana biraz önce bi oyun oynadı test yapmak istedim gebelik testi gittim aldım 3 tane benim yaptığımda silik 2. çizgi çıktı önceki gebeliğimde hep bööle silik çizgi çıkmıştı bekar bi arkadaşım vardı yanımda ona da yaptırdım onda bişey çıkmadı ama olması da imkansız biliyorum ama onu orda görmek bile güzeldi yarın sabah tekrar yapmaya karar verdim biliyorum yok ama keşke hiçççç çıkmasaydı da yanii... gece hayal kurmadan yatamıycam biliyorum aklımdan hemen adaklar adandı bile
duyguuuuu çabuk gel başbaşa verip ağlayak azcıkkk
insanın iinde her zman umut var hoş olmasa yaşanmazda ama işteee
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sevgili öğretmen arkadaşlar branşlarınız ne bende diyarbakırda öğretmenim işitme engelliler sınıf öğretmeniyimmm
geçen haftaa ezilee büzülee yazıyordummm bu haftaa göğsümğ gere gereee yazıyorummmmm :)))
başlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:71.5
giden: 2000
toplam giden:12.5
hedef:65
spor:yok
canım tebrık ederım aynıyız ya test nooldu bişi yazmamışsın bidahao zaman bende bildirim yapayım gerçi kendi tartıma göre bi 400 gr daha verdim ama haftaya saklıyorummm
başlangıç:84.5
gecen hafta:71.2
bu hafta:70.9
giden:0.3
toplam giden:13.6
spor yok
geçen haftaa ezilee büzülee yazıyordummm bu haftaa göğsümğ gere gereee yazıyorummmmm :)))
yoldasim benim sende benim gibi hic spor yapmamisin..sen arada yürüdün canim ya niye yazmadin:))başlangıç:86.000
geçen hafta:79.500
bu hafta:79.200
giden:300
t.giden:6.5
hedef:75(ilk adım)
afferin kiz sana kutlarim seni herhalde bu haftanin birincisisin.bende sonuncusuyum gibi görünüyor.duruma bakilirsa cantayida tek ben yiyecegim..ee kötü bir haftanin sonucunuda iyi beklemek salaklik olurdu..neyse haftaya insallah cikaracagim bunun acísini...geçen haftaa ezilee büzülee yazıyordummm bu haftaa göğsümğ gere gereee yazıyorummmmm :)))
baslangic:82.6
gecen hafta: 78.1
bu hafta:78.4
gidemedigi gibi üstüne gelen: 300 gr
toplam giden:4200 gr.
spor: 40 dak.bisiklet
spor: 2 saat boyunca kucagimda 10 kiloluk cocgumla her 10 saniyede bir yere cömelip kalkmak(senedebir yapiyorum bu sporu:))
ama bir haftada yerimden kalkamiyorum...bacaklarim ve kollarim inanilmaz hamlamis...100 yasinda nine benden daha rahat yürüyordur
aldigim 300 grami kendime sitres yapmiyorum..tüm hafta yedigimi düsünürsek az bile almisim...bu hafta serapes ve elmasekerim sizi tek gecerim bu alemde
ben üstüne 300 gr aldim ama genede yazdim:)))haa demi dün 50 dk yürüdüm amanaaann verdiğim 300 gram bide onumu yazcam hahah
rejime devam ediyorm canım bakalım kaça kadar düşebilirsem deniycem artk alpay çok azalttı 3 günde bi paket içiyo sen biliyosun önceden ne kadar içtiğini 1 paketi geçiodu hep bugün tekrar silik çizgi çıktı ama bana vurmaz bööle şeyler diyip oturuyorumbizde seni özledik canım tam gaz rejim ha keşke yanımda olsan azcık benide motive etsen tickerina bakıyorum ne kadar vermişsin tebrikler canım ya ne yaptın böle maşşalah 65 olunca alpay sigarayı bırakıyor değilmi???dün baktıydım test falan demişsin bugün yaptınmı??merak ettim sabahtan baktım güzel haberlerini bekliyorum öpüldün canım
Günaydın kızlar vallahi hepinize kocamn MAAŞAALLAH diyorum nekadar güzel zayıflıyosunuz yaaaaaa vallahi kıskanıyorum ya darısı başımıza artık... bi de bayadır takip ediyorum ama bu bildirimleri neye göre yzıyoruz sanırım hergün menü paylaşımı var ama herkeste birlik olmuyo sanırım yeni katılım olan bir çok arkadaş olduğunu da hesaba katarsak sanırım kaptanlarımızın aydınlatmasına ihtiyacımız var...kilo ve menü bildirimlerimizi nekadar aralıklarla yazalım???
ben üstüne 300 gr aldim ama genede yazdim:)))
gökcencim bu hafta sartlari sen belirliyorsun...kücükte olsa basindan dolayi seni kutlarim kendimide eshefle kinarim(bu eshefte ne bilmiyorum ama millet hep onlakiniyor vardir bir yarari:)))
tamam hergün spor ama degisik sporlar olur degilmi.mesela bir gün yürüdüysem diger gün 40 dakika mekik jimnastik falan yapsak olu degilmi. tamam valla i ismilazim olmayyan iki kisi beni bu hafta en alt siralarda görüyorlar ya onlarin agirligi altinda eziliyorum..iyiki 5-10 kilo vermeden önce kalmadim altlarinda:)))canım bu hafta her gün spor 40 dk en az bol su 7 den sonra yeme yasağı haftaya yine yukarda olmamız lazım ismi lazım değil şekerin biri 2 kılo vermiş
tamam hergün spor ama degisik sporlar olur degilmi.mesela bir gün yürüdüysem diger gün 40 dakika mekik jimnastik falan yapsak olu degilmi. tamam valla i ismilazim olmayyan iki kisi beni bu hafta en alt siralarda görüyorlar ya onlarin agirligi altinda eziliyorum..iyiki 5-10 kilo vermeden önce kalmadim altlarinda:)))
haftaya zafer bizde..kiz bir bebek bulayimda bende emzireyim ya günlük 500 kalori hic az degil
işalllahhhh timsahlar gibi sürünürüm wallla:))iremcim nasilsin canim..bir test daha yaptinmi..meraktan ölücem..insallah müjdeli haberlerinle timsah yürüyüsü yarariz u meydanda:))))
böyle tam düşmekten sonan da kurtulduğunda filan için bi hoş olur ya ööle karnım amairem hissettiğin bişi yokmu mesela ben hamıle olduğumu öğrenmeden önce garip bi sızı vardı karnımda hem neden imkansız olsun ki allahın takdiri belli mi olur
bana çıksın bana çıksınnnnnnnaaa sahi ben dün bir rüya gördüm.karmakarisikti..rüyamda görümcem bana hamile oldugunu söylüyordu.normal hayatta onunla kirmizikarti günü gününe görüyorduk..bu hafta kalma haftasiydi..belkide hamile kalmistir..yada senden duyacagim iremcim bu müjdeli haberi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?