80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 haftadır 75 küsürü de 73 küsüre de görüyorum bünyem mi tuhaflaştı nedir anlamıyorum..aslında ben de tartıyı yasaklmak istiyorum kendime ama henüz o iradem yok..benden başka bildirim görmedim gün falan değişmedi de mi..

irem de gelmiş doğu ekibi tamam gene..kızlar hep aklımdasınız...çok zöledim sizi..kendime gelicem iyi olucam ve daha da çok yanınızdda olucam..sizi seviyorum iyi ki varsınınız..

günaydın dilara....
günaydınnnnnnn güzelimmmm nasılsın???

bildirim:
başlangıç:87.2
geçen hafta:74
bu hafta:73.3
giden:700
t.giden:13,9
hedef:68
spor:1 saat leslie
boy:1172
beden:42
ooooooooooooo maşallahhhh tbrk ederimmmm

yokkk yokk değişmediiiiii biraz gelsindee sonra yazayımmm dedimmmm bennn :)))

günaydın fıstıklar nasılsınızzzz
günaydınnnn bebeğimmmmmm iyiyimm şükürrrrrr

irem de gelmiş doğu ekibi tamam gene..kızlar hep aklımdasınız...çok zöledim sizi..kendime gelicem iyi olucam ve daha da çok yanınızdda olucam..sizi seviyorum iyi ki varsınınız..
doğu ekibiii :))) çok hoşumaa gitti bizde senii çoooooooookkkkkkkk seviyoruzzzzzzzzzzz inşallahhhhh çooooookkk iyi olursunnn hayatındaaa ne olumsuzlukk varsaaaa çeksin gitsinnnn

iremcim sorunlu günler herhalde ama takma kfana geriye baktığında içini acıtacak bişeyler yaşamıyosundur umarım gerisi boşşş biz seni seviyoruz gözümüz yollarda hep bak lütfen bizi de ihmal etme biz senin neşeni yerine getiririzzz nöbette misin???

kızalaarrrr günaydınnnnnn walla ne kaynatmışsınız yaa dün akşam yemekteydik eşimin ailesiyle ay böle size haber vermeden bi yere gidince bi garip oluyorum sanırım ben size çok alıştım beni sakın bırakmayın olurmu:2::2::2::2: bi geçmiş yapim dedim amannnn ileri git geri gel beynim bulandı alıntı yaptım sonra sıldım sinirlendim neyse bı ara bi daha bakarım

sabah tavada yumurtadan 1 2 çatal peynir çık çay 1 dilim ekmek
ara 1 kuru pasta
öğlen 2 ısırık börek
ara yok
akşam 2 3 ızgara köfte 2 3 ızgara kanat salata
gece yok
spor 50 dk tempolu yürüyüş

Merhaba bayanlar... bende 10.gün itibariyle diyete başlamış bulunmaktayım... 89,100 kg ile başladım... listeme aynen riayet ediyorum sadece arada bir 4 yaşındaki kızımın abur cuburlara kanıma giriyor şöyle bir ucundan bakıveriyorum... ayda bir kontrolüm ve doktor haricinde hiçbir şekilde tartılmayı düşünmüyorum. sadece mezurayla beden ölçülerini kaydettim arada bir ona bakarım sanırım... e hepimize tekrar kolay gelsin 10,30 meyvemi kaçırıyorum =)

kolay gelsinnn cnmmmmmm inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnn

ayyyy doktor dedin dee benimmmm geçen haftaa kontrolee gitmem gerekiyorduuuuu ((( neysee artıkkkk bu haftaaa gideyimmmmm

geçen haftaa ezilee büzülee yazıyordummm bu haftaa göğsümğ gere gereee yazıyorummmmm :)))
başlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:71.5
giden: 2000
toplam giden:12.5
hedef:65
spor:yok

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman bende bildirim yapayım gerçi kendi tartıma göre bi 400 gr daha verdim ama haftaya saklıyorummm

başlangıç:84.5
gecen hafta:71.2
bu hafta:70.9
giden:0.3
toplam giden:13.6
hedef:65
spor yok

mevzeyim zeynebimmmmm çok özledim ben siziiiiiii

bizde seni özledik canım tam gaz rejim ha keşke yanımda olsan azcık benide motive etsen tickerina bakıyorum ne kadar vermişsin tebrikler canım ya ne yaptın böle maşşalah 65 olunca alpay sigarayı bırakıyor değilmi???dün baktıydım test falan demişsin bugün yaptınmı??merak ettim sabahtan baktım güzel haberlerini bekliyorum öpüldün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…