günaydınnnnnnn güzelimmmm nasılsın???günaydın dilara....
ooooooooooooo maşallahhhhbildirim:
başlangıç:87.2
geçen hafta:74
bu hafta:73.3
giden:700
t.giden:13,9
hedef:68
spor:1 saat leslie
boy:1172
beden:42
yokkk yokk değişmediiiiii biraz gelsindee sonra yazayımmm dedimmmm bennn :)))2 haftadır 75 küsürü de 73 küsüre de görüyorum bünyem mi tuhaflaştı nedir anlamıyorum..aslında ben de tartıyı yasaklmak istiyorum kendime ama henüz o iradem yok..benden başka bildirim görmedim gün falan değişmedi de mi..
günaydınnnn bebeğimmmmmm iyiyimm şükürrrrrrgünaydın fıstıklar nasılsınızzzz
doğu ekibiii :))) çok hoşumaa gitti bizde senii çoooooooookkkkkkkk seviyoruzzzzzzzzzzz inşallahhhhh çooooookkk iyi olursunnn hayatındaaa ne olumsuzlukk varsaaaa çeksin gitsinnnnirem de gelmiş doğu ekibi tamam gene..kızlar hep aklımdasınız...çok zöledim sizi..kendime gelicem iyi olucam ve daha da çok yanınızdda olucam..sizi seviyorum iyi ki varsınınız..
kolay gelsinnn cnmmmmmm inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnnMerhaba bayanlar... bende 10.gün itibariyle diyete başlamış bulunmaktayım... 89,100 kg ile başladım... listeme aynen riayet ediyorum sadece arada bir 4 yaşındaki kızımın abur cuburlara kanıma giriyor şöyle bir ucundan bakıveriyorum... ayda bir kontrolüm ve doktor haricinde hiçbir şekilde tartılmayı düşünmüyorum. sadece mezurayla beden ölçülerini kaydettim arada bir ona bakarım sanırım... e hepimize tekrar kolay gelsin 10,30 meyvemi kaçırıyorum =)
geçen haftaa ezilee büzülee yazıyordummm bu haftaa göğsümğ gere gereee yazıyorummmmm :)))
başlangıç:84
geçen hafta:73.5
bu hafta:71.5
giden: 2000
toplam giden:12.5
hedef:65
spor:yok
vay beeee süpersin kaptan dediğin bööööle olurrrrrr
haftayada bombayıı sen patlatacaksınn yaniiiiiii süpersin bebeğimmmo zaman bende bildirim yapayım gerçi kendi tartıma göre bi 400 gr daha verdim ama haftaya saklıyorummm
başlangıç:84.5
gecen hafta:71.2
bu hafta:70.9
giden:0.3
toplam giden:13.6
hedef:65
spor yok
mevzeyim zeynebimmmmm çok özledim ben siziiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?