FEZELA o senin yazdigin mesaj sayisina göre isimleniyor. bende ögreneli cok olmadi:)))
rica ederim ne demek:))hiç düşünmemiştim valla tşkler
valla doğru söylüyorsunnn ne yoğun biriyim ben yaa üzüldüm bak şi,mdi kendimee birazzzz dinlendirsem iyi olacakkk beni :)))olmami:))
bu yüzden kitap okumak istemiyorsundur:)) günde iki film..birde bu topik birde face..kitaba kim zaman ayiracak:)))
sağlıklı beslenerekkk canımmmm sendeee zamanlaa burayaa gide geleeeee çözeceksinnn olayııııı senin çizelgende göreceğizzzz inşallahhhh şimdi ben sana nasıl yapıldığını anlatannn yazıyı kopyalarımmm tatlımelma şekeri sen 10 kilo vermişsin nası verdin yaaa :) ne güzel bi de şu tickerları nasıl koyuyosunuz bi tğrlğ yapamadım ben
oh oh hemende atarmis havasini..bende gelecek 10 yil icinde 47 kaptanim varmi biii dicegiziz
hadi ya ay irem insallah cok cooooooooooooooooooook sevindim simdiden.silikte olsa kesin var demektir.bana güven. ne güzel cok sevindim yürekten.insallah irem insallah:))
bende aglayabilirim kiz senle..valla bak..icim bir tuhaf oldu...
yazdiklarini okurken dudak kivriminin gülümsemeye dönüstügünü ama aglamamak icinde titredigini görür gibi oluyorum..beni bu aksam kesin aglatirsin sen....bugün yeterince eglendim valla..seninle oturup aglasamda ayri bir haz duyarim:)))
bir sekerler oyuncvaklar topladimki hemde kucagimda son numarayda:)))) bayiliyorum bu almanlarin yasam sevincine..80 yasinda kadim kurbaga kostümü giyinip caddede sekerlemeler dagitan arabadaki adamlara helaaaaav diye bagirip sirinlik yapabiliyor birseyler yakalamak icin..
iremcim senin icin kurbaga kostümünü giyimip allaha helaaaaav die bagirsim geliyor:))
yerimm vallahii kızzzzz d,iyetimi düşünürüm hiç :))) kutlama yapıyoruz sonuçta :)
kızzz varyaa yazarken o kadar hoşumaa gidiyooo allah razı olsunn iremmmm sendeenn yaaaa :))) amaaa görmemiş dersinizz diyeeee sevincimi içimde yaşıyorumm ama valla görmedim daha önce hiç 2. kaptan olmadım
Babaanne torununu ziyarete gider. Torunu giyinmeye üşendiği için kapıyı çıplak olarak açar.
Babaanne : Bu ne hal kızım üstüne niye bi şey giymedin deyince
Torunu : babannecim görmüyormusun üstümde aşkın elbise si var der.
Torunun bu cevabı babannenin hoşuna gider..
eve gidince babanne de kocasına kapıyı çıplak olarak açar kocası :
karıcım bu ne hal diye sorunca
babaannede : görmüyormusun Üstümde aşkın elbisesi var der
kocası biraz durakladıktan sonra
cevap verir : keşke ütüleseydin
canlarım biiyorum beni sevdiğiniz için heyecan yapıyosunuz ama bu hayatın bana bi oyunu bugünü mutlu geçirmem için yapılmış bişey kırmızı kartı beraber yedik ya öznurum seninleee içimden yapmak geldi yaptım ama sabah kalktığımda kocam kurbağaya dönüşecek biliyorum bütün hayaller bozulacak ben koca bi balkabağı olucammm
ben bunun aynısını 2 yıl önce doğumgünümde yaşadım tüp bebek sonucu bekliyoduk test yapayım dedim çizgi çıktı koşarak hastaneye gittik desem yeridir ağzım kulaklarımda tabiii oolllmamışşş işte bu da aynı oyun ve ben yine kaybeden olucam keşke sölemeseydim sizeee bak pişman oldummm
canlarım biiyorum beni sevdiğiniz için heyecan yapıyosunuz ama bu hayatın bana bi oyunu bugünü mutlu geçirmem için yapılmış bişey kırmızı kartı beraber yedik ya öznurum seninleee içimden yapmak geldi yaptım ama sabah kalktığımda kocam kurbağaya dönüşecek biliyorum bütün hayaller bozulacak ben koca bi balkabağı olucammm
ben bunun aynısını 2 yıl önce doğumgünümde yaşadım tüp bebek sonucu bekliyoduk test yapayım dedim çizgi çıktı koşarak hastaneye gittik desem yeridir ağzım kulaklarımda tabiii oolllmamışşş işte bu da aynı oyun ve ben yine kaybeden olucam keşke sölemeseydim sizeee bak pişman oldummm
günayydin:)):)))))))))) ayy fıkralardaaa bilee erkeklerr hanzoooo :)))
içim sıkılıyorr yaaaa çok fenayoldaslarin nerde layn.gökcenim .kkmevsim5 büsra nerdesiniz...haftasonu ya geziyorlar grüyonmu..bizim herifte disarda bugün.gec gelicek..izin alamazdisa sattim prensiplerimi:))) valla sattim..50 euro aldim 2 ye kadar izin verdim:)) normalde 12 ye kadardi..cok pisim degilmi..oo ha 12 de gelmis ha 2 de..hata yapacak adam 12 e kadarda yapar degilmi...hic degilse karim oldu..beles beles geziyor 12 ye kadar:))
yahu yapmadik sarlatanlik birakmadim keyiflenin diye daha hala icinmi SIKILIYOR ...hayirdir sekerim kafani kurcalayan birseymi var:26:içim sıkılıyorr yaaaa çok fena
en son kısımdaaa zorlana bilirsinnn oraya kadar gelll kendimcee anlatayımm canım
evetttttt özeline gelipppp açayım mı konuyuuuu ama bakk baştan söylüyorum kınamak ayıplamak yokyahu yapmadik sarlatanlik birakmadim keyiflenin diye daha hala icinmi SIKILIYOR ...hayirdir sekerim kafani kurcalayan birseymi var:26:
yok canım benimmm neden beceriksizz olasında imzaa ayarları dediğin nee onu anlamadımmmm sen beniiim kusura bakmaa :)beceriksizmiyim beeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?