80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olmami:))

bu yüzden kitap okumak istemiyorsundur:)) günde iki film..birde bu topik birde face..kitaba kim zaman ayiracak:)))
valla doğru söylüyorsunnn ne yoğun biriyim ben yaa üzüldüm bak şi,mdi kendimee birazzzz dinlendirsem iyi olacakkk beni :)))

elma şekeri sen 10 kilo vermişsin nası verdin yaaa :) ne güzel bi de şu tickerları nasıl koyuyosunuz bi tğrlğ yapamadım ben
sağlıklı beslenerekkk canımmmm sendeee zamanlaa burayaa gide geleeeee çözeceksinnn olayııııı senin çizelgende göreceğizzzz inşallahhhh şimdi ben sana nasıl yapıldığını anlatannn yazıyı kopyalarımmm tatlım

Babaanne torununu ziyarete gider. Torunu giyinmeye üşendiği için kapıyı çıplak olarak açar.
Babaanne : Bu ne hal kızım üstüne niye bi şey giymedin deyince
Torunu : babannecim görmüyormusun üstümde aşkın elbise si var der.
Torunun bu cevabı babannenin hoşuna gider..
eve gidince babanne de kocasına kapıyı çıplak olarak açar kocası :
karıcım bu ne hal diye sorunca
babaannede : görmüyormusun Üstümde aşkın elbisesi var der
kocası biraz durakladıktan sonra
cevap verir : keşke ütüleseydin

1) [url]http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php[/URL]
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.​
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

canlarım biiyorum beni sevdiğiniz için heyecan yapıyosunuz ama bu hayatın bana bi oyunu bugünü mutlu geçirmem için yapılmış bişey kırmızı kartı beraber yedik ya öznurum seninleee içimden yapmak geldi yaptım ama sabah kalktığımda kocam kurbağaya dönüşecek biliyorum bütün hayaller bozulacak ben koca bi balkabağı olucammm

ben bunun aynısını 2 yıl önce doğumgünümde yaşadım tüp bebek sonucu bekliyoduk test yapayım dedim çizgi çıktı koşarak hastaneye gittik desem yeridir ağzım kulaklarımda tabiii oolllmamışşş işte bu da aynı oyun ve ben yine kaybeden olucam keşke sölemeseydim sizeee bak pişman oldummm

:)))))))))) ayy fıkralardaaa bilee erkeklerr hanzoooo :)))

olsun..beraber sevinir beraber üzülürüz..ama madem oynur hayat senle (ki hayatin huyu bu herkese oynuyor) sende onunla oyna..tadini cikar mutlu ol.o cizgiyi bile göremeyen o kadar cokki..varsin oyun olsun.tatli bir ruya olsun..nasilsa sonuc olumsuz olursa(allah korusun) ayni aciyi yasamayacakmisin..niye korkuyorsun o zaman mutlu olmaya..belkide bekledigin icinde...bir elmacekirdegi kadar bile degil..olsun bak hayat heyecanlandiriyor seni(ben bu duyguyu sadece herif istemiyorum seni dediginde yasiyorum dermisim:))))) saka saka:))
tadini cikar tatlim..kisacikta olsa mutluluk kacirmaya gelmez..

canımmm benimmmmmmmm iyiki söyledinn hepimizin duasını aldınnnnn olmayabilirrr deee olmasınnnn yani dünyanın sonu mu daaaa nedennn kaybeden olacaksınnn ??? yemşn ederim ki teselli vermek için değil söylediklerimmm ama allahımmmm sadeceeee senii sınıyorrrr en sonundaaa ödülünnn dünyaa tatlısıııı bir kızzz olacakkk ( kız olacağını hissettim ben :) ) sadece zamanııı varrr ben bunun canlı örneğini o kadar çok yaşadımmm kiiiii sennn varyaaaaa herşeydenn önemli olan şeyiii kazandınnn eşiniiiiiii allahımm her kulunaa nasipp etmezz sevdiğinee kavuşmayıııııı

yoldaslarin nerde layn.gökcenim .kkmevsim5 büsra nerdesiniz...haftasonu ya geziyorlar grüyonmu..bizim herifte disarda bugün.gec gelicek..izin alamazdisa sattim prensiplerimi:))) valla sattim..50 euro aldim 2 ye kadar izin verdim:)) normalde 12 ye kadardi..cok pisim degilmi..oo ha 12 de gelmis ha 2 de..hata yapacak adam 12 e kadarda yapar degilmi...hic degilse karim oldu..beles beles geziyor 12 ye kadar:))

içim sıkılıyorr yaaaa çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…