canım nasıl verdiğini anlatırmısın bana da
Ya kızlar ben 85 kiloydum,bugün tartıldım 86,5 geldim:bbo:
Ne olduğunu anlamadım bilee, bana neler oluyor? :1shok::1shok:
Canım bir defa hergün yarım saat evdeki yürüyüş bandında yürüyorum.
Sabah çok az beyaz peynir ve Eti formun o disk şeklinde olanında yiyorum.
arada mutlaka bitki çayları içiyorum.
özellikle rezene ve adaçayına bayılıyorum.Ve bağırsakları da yumuşattığı için rejim yaparken kabızlık sorunu çekmiyroum.Ki bence kabızlık kilo vermeyi en çok etkileyen hususlardan biri.
Öğlen ya ızgara köfte ya da tavuk yiyorum tabi yanında salata ile..
Arada ise meyve yiyorum.
Akşam ise daha hafif bir şekilde salata yiyorum.
Ve hergün 25 sabah kalkar kalkmaz akşam ise yemekten önce 25'er mekik çekiyorum.
2 hafta boyunca bunları yaptım.
Pes etmeden bunları yaparsam kilo verememek gbi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.
İlk hedefim 85'ti. az kaldı ikinci hedefim ise 80 kilo olmak.
Hadi kızlar başaralım şunu hihoyyyt
Ocean,
3 ihtimal var;
1-Adet dönemin başlamak üzere ve vücudun su topluyor.
2-Kabızlık gibi bir probleminin olması
3-''Bundan birşey olmaz'' diyerek atıştırdığın abur cuburlar
Kızlar benide alın aranıza .... 89 kiloyum ... Cushing ve hipotiroit hastasıyım ... Sağlığım için acilen zayıflamam lazım. Kendi başıma kilo veremiyorum ..DEsteklerinize ihtiyacım var . Fizikten çok bir sağlık meselesi oldu ..Lütfen yardım edin
selam kızlar bugün aşure yaptım yaparken üzerinden olmuş mu diye tadına baktım sadece, canım tekrar yemek istemiyo bile sizin sayenizde motivasyonum süper:lepi:
sabah 2 dilim ekmek peynir domates öğlen kıymalı pazı 1 dilim ekmek ve yoğurt yedim akşam salata yemeği düşünüyorum bakalım
ekmeğimi evde kendim yapıyorum dönüşümlü olarak tam buğday, kepek ve çavdar böylece aynı şeyden sıkılmamış oluyorum. Bitki çayı olarakta günde 3 fincan yeşil çay içmeye çalışıyorum.
Bir şey sorucam sizlere peyniri light mı alıyorsunuz?
Merhaba kızlar. ben bugün üye oldum aranıza katılmak istiyorum.92 kiloydum şimdi 88 kiloyum.yıllardır diyet yaparım.Artık diyet yaptığımı saklıyorum.çünki herkes alaycı bir edayla bakıyor.Artık kimseye hesap vermek istemiyorum.Bu sefer özel bir diyet yapmıyorum,kendimce yediklerimden bir miktar azaltıyorum.Böylece kendimde diyet sıkıntısına girmiyorum.Hayatımda ilk defa acele etmeden bir iş yapıyorum 2 ayda 4 kilo oldu çok rahatım böyle daha başarılı olacağıma inanıyorum. Sizler ne dersiniz bu konuda .Herkese başarılar.
Ya kızlar ben 85 kiloydum,bugün tartıldım 86,5 geldim:bbo:
Ne olduğunu anlamadım bilee, bana neler oluyor? :1shok::1shok:
selam kızlar bugün aşure yaptım yaparken üzerinden olmuş mu diye tadına baktım sadece, canım tekrar yemek istemiyo bile sizin sayenizde motivasyonum süper:lepi:
sabah 2 dilim ekmek peynir domates öğlen kıymalı pazı 1 dilim ekmek ve yoğurt yedim akşam salata yemeği düşünüyorum bakalım
ekmeğimi evde kendim yapıyorum dönüşümlü olarak tam buğday, kepek ve çavdar böylece aynı şeyden sıkılmamış oluyorum. Bitki çayı olarakta günde 3 fincan yeşil çay içmeye çalışıyorum.
Bir şey sorucam sizlere peyniri light mı alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?