ewet canım dün bildirdik
cumaya cumaya
kızlar yarın yürüyüşe başlayacam ya böyle olmayacak bir saat yürümem lazım soğuk moğuk demiyecem sarılacam sıkıca çıkcam ağzımı burnumu sarcam hazirana kadar tığ gibi olmam lazım sizce olurmuyum ?
kız şu lahana diyeti işe yarasın.. daha ne isterem çin işkencesi mübarek...
nimete de laf dinmez emme...
napalım:
canım ya içebiliyormusun lahana çorbasını
ay yaptım bir tencere ama 2 gün zor içtim miğdem hop hop
hopluyor içerken ağzıma aldığımda direk yuttum tadını alamdan
ama olmadı içemedim inşallah içebilirsin canım :1hug:
aay içiyorum ama bana sor canım....
ben de senin durumundan farksızım ama napalım...
vücuda önce şok verip sonra normale geçicem ki...raahtlasın... az yiyince kendini sıkmasın...
şimdi şok diyetten az yemeğe geçince çok yiyomuş zannedicek kendini ya da ben öyle umuyorum....
ayyy fatu zor mu yani içmek?ilk günlerde çok içilcekmiş galiba son günlerde 1 kase muhakkak yazıyo...
Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.
Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum
ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER
Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................
merhaba arkaaşlar bende geldim aranıza ne yalan söyliyim uzun bi süreden sonra gecen 1.5 hafta önce bi tartıldım tam 93 kg idim we daha ogun başladım diete sadece dıkkat edıorum abur cubur yemıyorum we bol bol su içiyorum az önce ise size yazacagım için tartıldım we 89.5 olmusum cok şükür allahtan boyumda uzun yani :) bnm sizden de daha önce wermem lazım cunku bi ay sonra aşılama yapıcaz we kullanacagım ilaçlar zaten 1-2 kg aldırcak o zamana kdr tam 26 gunum falan war bakalım ne olcak hem kg wermem için hemde aşılamanın tutması için bana dua edin lutfen .......
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
hafta sonu nasıl geçti kızlar diyet zor oluyor herkes evdeyken
aranızda hiç pirinç lapası diyeti uygulayan var mı? işe yarıyomuş okuduklarıma göre yarın denesem mi acabafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?