80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk ben cevap vereyim mehalim....
1:hayır
2:slim cream (krem)
3:3 ay kullandım
4:diet yapmadım yedilkerimin kalorilerini hesapladım ve her şeyden yedim,gezmede pasta börek,kısır vs. bile yedim,akşam az yedim meyve yedim kahvaltımı 1 dilim ekmek sınırsız lor veya peynir az tereyağ veya zeytinyağla yaptım,tatlı bile yedim ama az az...
5:az ve sık yemeğe alıştım,kolestrolümü düzenledi,
6lumsuz hiç bir etkisi yada yanetkisini görmedim
7:3 ay 3 paket kullandım 14.5 kilo verdim
8:3 ayda 14.5 kilo
9:kilo vermede dönüm noktam...

ilkbaharda yürüyüşle birlikte tekrar 2 paket alıp kullanmayı istiyorum...

ewet canım dün bildirdik
cumaya cumaya

saol canım cevap için...ben hala 88 im değişen bi şey yok ama bugün isveç diyetine başladım.birkaç gün yapmayı düşünüyorum daha fazla sürer mi bilemiyorum çünkü zor bi diyet.denemek istiyorum arkim çok güzel kilo verdi ben de merak ediyorum açıkcası.şu an 88 olarak -cumaya da tekrar bildiririm kilomu.a.s.

yuppi kızlar ben bugün tartıldım dün tartımı alamadım başkasındaydı bugün baktım iki kilo almışım o kadar sevinçliyim ki nasıl verdim bende hayret ettim kızlar size tavsiyem ilk önce beyinde bitecek ben bitirdim sıra geldi uygulamaya hadi kolay gelsin size arkadaşlar daha çizelge hazırlayamadım biraz da ona uğraşıyım bakim

kızlar yarın yürüyüşe başlayacam ya böyle olmayacak bir saat yürümem lazım soğuk moğuk demiyecem sarılacam sıkıca çıkcam ağzımı burnumu sarcam hazirana kadar tığ gibi olmam lazım sizce olurmuyum ?

olursun canım tığ değil iğne gibi bile olursun 3 ayda yavaş yavaş 10 kilo kesin verirsin,hızlı verilen kilo çabuk alınıyo zaten....a.s.

kız şu lahana diyeti işe yarasın.. daha ne isterem çin işkencesi mübarek...
nimete de laf dinmez emme...
napalım:

canım ya içebiliyormusun lahana çorbasını
ay yaptım bir tencere ama 2 gün zor içtim miğdem hop hop
hopluyor içerken ağzıma aldığımda direk yuttum tadını alamdan
ama olmadı içemedim inşallah içebilirsin canım :1hug:

aay içiyorum ama bana sor canım....
ben de senin durumundan farksızım ama napalım...
vücuda önce şok verip sonra normale geçicem ki...raahtlasın... az yiyince kendini sıkmasın...
şimdi şok diyetten az yemeğe geçince çok yiyomuş zannedicek kendini ya da ben öyle umuyorum....

Kızlar ben henüz tartılmayı düşünmediğimi söylemiştim.Ama bende biraz neler yaptığımdan size bahsedeyim.Yemeklerden 15 dk önce çok az dere otu yiyorum.İki aydır hiç aksatmadım .İlk önce pek farketmiyorsunuz ama;daha sonra iştahınızın gittiğini sizinle birlikte çevrenizdekiler de farkediyor.Yaklaşık 10 gün öncede yemeklerden yarım saat önce çörek otu yemeye başladım 1 bardak su ile.Her ikiside zayıflamak için bir numara imiş. TV de sürekli Saraçoğlu ve bir dr daha var ismi şimdi aklıma gelmedi ,herkese bunları yemeyi öneriyor. Herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:

ayyy fatu zor mu yani içmek?ilk günlerde çok içilcekmiş galiba son günlerde 1 kase muhakkak yazıyo...

ayyy fatu zor mu yani içmek?ilk günlerde çok içilcekmiş galiba son günlerde 1 kase muhakkak yazıyo...

canım öylebi kıstlama yok......
istediğin kadr
ama mutlka bi kere için deniyor....
içine domates çorbası koyunca okadr kötü olmuyor ama bi mercimek çorbasındaki, bi ezogelindeki tadı bulman imkansız....

merhaba arkaaşlar bende geldim aranıza ne yalan söyliyim uzun bi süreden sonra gecen 1.5 hafta önce bi tartıldım tam 93 kg idim we daha ogun başladım diete sadece dıkkat edıorum abur cubur yemıyorum we bol bol su içiyorum az önce ise size yazacagım için tartıldım we 89.5 olmusum cok şükür allahtan boyumda uzun yani :) bnm sizden de daha önce wermem lazım cunku bi ay sonra aşılama yapıcaz we kullanacagım ilaçlar zaten 1-2 kg aldırcak o zamana kdr tam 26 gunum falan war bakalım ne olcak hem kg wermem için hemde aşılamanın tutması için bana dua edin lutfen .......

1 REDUCTİL
2 2 AY
3 EVET
4 İŞTAHIMI KESTİ AMA 2. KUTUDA ETKİSİ DAHA AZDI
5OLUMSUZ ETKİSİ İSE UYKUSUZLUK YAPTI BEN DE
6 TOPLAM 6 KİLO FALAN VERDİM
7 İLK KUTUDA 4 KİLO VERDİM İKİNCİDE 2 KİLO TOPLAM 2 AY
8 ALDATICI çünkü bıraktığında iştahın artıyo kilolar geri geliyo

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
hafta sonu nasıl geçti kızlar diyet zor oluyor herkes evdeyken
aranızda hiç pirinç lapası diyeti uygulayan var mı? işe yarıyomuş okuduklarıma göre yarın denesem mi acabafisfisfis

allah rastgetirsin canım,1-2 kilo alırım diyorsunya aşılama zamanı,diete dikkat edersen almazsın canım hatta verirsin bile devam et başaracağız hepimiz...:teytey:

ben yaptım canım ama sonra kilolarım tıkır tıkır gitti diyemem ben pek yararını göremedim,bazı bünyelerde metabolizmayı hızlandırıyormuş ve kilo vermeye başlıyormuşsun ,ama bana ne aldırdı ne verdirdi....a.s.

merhaba kızlar,ben dün diyet yapamadım .gezmedeydim tabii elimden geldiğince dikkat etmeye çaliştim.hamur işi yemedim fakat aşure yedim. buğün az yemeğe yumuşak bir giriş yapmaya çalışıyorum. direkt diyete geçtiğim zaman daha fazla yiyorum .miktarı azaltarak birşeyler yapmaya çalışacağım.kesin kilo vermem gerekiyor .daha öncede yazdığım gibi cushing hastasıyım. 1.5 yıl önce hipofizden tümör alındı. şu aralar hastalık nüks etti gibi. haftanın 2-3 günüm hastanede geçiyor. şimdi beyin anjiyosu istiyorlar fakat acayip tırsıyorum daha öncede yaptırmıştım.rıca ediyorum destek bekliyorum.lütfen beni motive edin ve ses sedam çıkmazsa hatta benden ne yiyip içtiğim konusunda hesap sorun .bu yetkiyi hepinize veriyorum selamlar....

kızlar nasılsınız bakimm..nasılgidiyor moraller nasıl..benvalla dün akşam biraz pilav kaçırdım moralim bozuk..ama bugün bişi yemedim valla:) şimdide gezmeye gidiyoruz ne yapıcam bakalım ya ben çok pisboğazım ya çok zor oluyo valla ama başarıcam başka yolu yok....

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................hayır

Hangi ürünü kullandınız:..................................lida.

Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................20 gün

Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................hayır

Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................cok aşırı tok tutyor hiç bişiy yemek istemiosun ama cok susatıo we wc gıdıosun 1 kase corbayı bıle bıtıremıyodum yani o kadar

Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................el we ayaklarımda uyşma oldu baş dönmesi cok oldu baş ağrısı we feci derecede ağız kurulugu we koku bide kabız yapıo başka bı arkadaımda cok bayılmalar oldu

Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................ewet

Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................20 günde 8 kg werdim

Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................iğrenç bıraktıktan 1 ay sonra 2 misli anlamadan bi anda aldım cok pişmanım kimse kullanmasın sakın zaten tw de fln da cok haberleri çıktı ölümcül etkileri warmış ondan sonra bıraktım zaten korkudan iiki de bırakmısım

Son düzenleme:
paresnamka ve pın@rım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.lütfen destek olunve sesim sedam çıkmassa lütfen sorun. kontrol edildiğimi bilirsem en azından sizlere karşı sorumluluk duygusuyla daha dikkatli olabilirim .kilo vermem çok zor ve ağır oluyor. vucutta üretilen kortizol hormonu normal insandan 5 kat daha fazla üretiliyor.aynı kortizonlu ilaç kullananlar gibi kilo vermeme engel oluyor.beni çok mutlu ettiniz ,sağolun....sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…