ben yatıoym canımmm hadi iii geceler sanaaaa
akşam yok en son aradan bu saate kadar sadec süt ve elmamı varrrrrBugünkü menüm biraz geç oldu ama anca :))
sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 salatalık
1 domates
1,5 dilim tb ekmek
öğle
5 kaşık pırasa
1 bardak ayran
2 dilim tb ekmek
ara
yarım simit
1 bardak ayran
akşam
malesef yok
ara
1 çay bardağı süt
1 elma
kendin için iyi bir şey yapmak insanı nasıl da mutlu ediyor.azmin dami olsun canım.pes etmek yok.bende koyu renk pantolanla dolaşmak istemiyorum kızlar çok azimliyim bu sefer başaracağıma inanıyorum sabahtan beri diyette olduğum için bir mutlu oldum ki sormayın gitsin ilk defa diyette olduğum için mutluyum vardır bunda bir keramet diyorum
hoşgeldin canım.bol bol paylaşımda bulun yediklerini yaptıklarını yazmaya çalış.herkese merhabalar bende zayıflamak için aranıza katılmak istiyorummm 84 kiloyum ve 1,60 boyundayım yardımlarınızı bekliyorum
sabah ve akşam menülerini beğendim.öğle yemeğini mecburen mi muzla atlattın yoksa kendin mi tercih ettin canım.altın günü olayı tehlikeli birazcız.mümkün olduğu kadar yememeye çalışcaksın artık.selamlar bugün çok dengesiz oldu sanırım
sabah
iki dilim ç ekmek
bi kk peynir
bi yumurta
sütlü malt kahve
ara
iki tane çilekli aktivia
öğlen
iki muz
akşam
kereviz yemeği
üç köfte
iki dilim ekmek
ara
yeşilçay
beş petibör
bu hafta altın günü bende bir sürü şey yapıcam hepsi kalıcak ve de mecbur yencek.daha çok buzluğa atmalık şeyler yapıcam bakalım. o yüzden pek umudum yok bu haftadan.güne hazırlanmaktan spor da yapamam.du bakalım nolcak.
çok haklısın kararlılık bu işin olmazsa olmazı.diyete devam etmek için kendimizi ikna etmeliyiz ve çok haklı gerekçeler bulmalıyız ki hemencecik bıkıp pes etmeyelim.canım ya ne şanslısın bu benim kaçıncı bi düşüniyim kendim hiç abartısız 30 kere diyete girmişimdir iki kere diyetisyene gittim ve 5 er kilo verdim ikiinde de ama 1 bucuk ay geçti okadar yineliyorum tek sorun KARARLILIK(
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım.nerelerdesin ya.listeye niye girmedin bu hafta.bence tartılsaydın ve bildirseydin daha hızlı toparlanabilirdin.gerçi başka ne sorun yaşıyosun bilemiyorum tam olarak ama daha iyisindir inşallah.çooookk haklısın kankammmm ne ü 3 günü koca bşr hafta yemek yemediğim an olmadııı ve şuan kilomu bilmişyorummm tartılmaya korkuyorumm çünküüüüüü bugünn biraz toplamaya çalıştım amaaaaa çöok iyi değilllll inşallahhh daha iyi olacakkkk zaman toparlama zamanıııı
şimdi uyku düzenin nedeni ile yediklerini sağlıklı bi şekilde yorumlamak ta zor.ama 3 patates çok fazla.bugün yediklerim gece 5 de uyudum ikindin 5 de uyandım
2 kase karamelli mısır gevreği (sütlü)
3 adet haşlanmış patates ezilmiş şekilde tuzlu
:) nasıl iyimi kızlar :)
öğle menün az gibi.1 dilim ekmek olabilirdi.onun dışında güzel.bugünkü menüm bakalım beğenecekmisiniz
sabah peynir 4 zeytin 1 çay k.bal 1 dilim k.ekmek
öğlen 2 kaşık kavurma 1 kase yoğurt
ara 1 muz
akşam 6 ymek k.bamya 1 kase çorba 1 kase yoğurt
ara 1 bardak süt
birde 30 dk evde spor yaptım
öğle çok zayıf olmuş.börek çok az dı diyosun.yürüyüş çok iyi.bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
1 parça peynir salatalık açık 1 bardak çay
öğlen çok küçük bi parça börek ama gerçekten çok küçük :18:
1 portakal 1 bardak açık çay
ara diyet bisküvi
akşam 1 kase nohut yemegi
küçük bir dilim beyaz ekmek kaynanam gildeydik de:26:
salata
ara 1 elma 1 havuç 1 fincan papatya çayı
2.5 litre su 1saat yürüyüş ve kızımla 15 dk wii oynadım akşam
nasıl kızlar
canım bu nasıl bir duygusal mesaj.ne yaşıyosun bilmiyorum umuarım büyük sıkıntı değildir.öyle gelip geçiveren duygusallıklardır.Allah yardımcın olsunherkese ii geceler yine mutsuz bi geceye dalıyrm dualarınızı bekliyrm gözyaşı sığınağındayken belki bi dua kurtarır beni bu düşüncelerden
merhaba canım .bizler de bi ileri iki geri yapıyoruz bu sıralar.Merhaba arkadaşlar hayat güzel gidiyor zayıflama işlerine devam ediyorum ama bu sıralar biraz zor gidiyor artık,sizler nasılsınız? Ben arada bakıyorum topiğe ,yeni isimler katılmış görüyorum herkese bol azimli kararlı kilo verme süreçleri diliyorum.herkese kolay gelsin...
akşamı neden yapamadın.sabah ve öğle menülerini beğendim.Bugünkü menüm biraz geç oldu ama anca :))
sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 salatalık
1 domates
1,5 dilim tb ekmek
öğle
5 kaşık pırasa
1 bardak ayran
2 dilim tb ekmek
ara
yarım simit
1 bardak ayran
akşam
malesef yok
ara
1 çay bardağı süt
1 elma
günaydın canımgünaydın herkeeeeese soğuk çok soğuk bi gün ama olsun bahar yakın...herkese mutlu çooooook mutlu bi gün diliyorum kendinize iyi bakın :)
günaydın kızlar nasılsınız hemen dünkü menümü yazyım
sabah6.15:2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 3-4 zeytin 1 b çay
ara 9.30:1 mink kurabiye
ara12.00:2 minik kurabiye
öğle13.00:tavuk sote 2 dilim ekmek
akşam18.00atatesli yumurta peynir salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara21.30:1 nescafe
ara22.30:1 havuç
hgggggggggggggg canımmmm nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaamerhaba irem nasılsın beni hatırladın mı?
iyiyimmmm canımmm benim artık baktım olmuyorr yok benn alışkın değilimmmmm öyleeee depresiff hallerekendin için iyi bir şey yapmak insanı nasıl da mutlu ediyor.azmin dami olsun canım.pes etmek yok.
hoşgeldin canım.bol bol paylaşımda bulun yediklerini yaptıklarını yazmaya çalış.
sabah ve akşam menülerini beğendim.öğle yemeğini mecburen mi muzla atlattın yoksa kendin mi tercih ettin canım.altın günü olayı tehlikeli birazcız.mümkün olduğu kadar yememeye çalışcaksın artık.
çok haklısın kararlılık bu işin olmazsa olmazı.diyete devam etmek için kendimizi ikna etmeliyiz ve çok haklı gerekçeler bulmalıyız ki hemencecik bıkıp pes etmeyelim.
hoşgeldin canım.nerelerdesin ya.listeye niye girmedin bu hafta.bence tartılsaydın ve bildirseydin daha hızlı toparlanabilirdin.gerçi başka ne sorun yaşıyosun bilemiyorum tam olarak ama daha iyisindir inşallah.
şimdi uyku düzenin nedeni ile yediklerini sağlıklı bi şekilde yorumlamak ta zor.ama 3 patates çok fazla.
öğle menün az gibi.1 dilim ekmek olabilirdi.onun dışında güzel.
öğle çok zayıf olmuş.börek çok az dı diyosun.yürüyüş çok iyi.
canım bu nasıl bir duygusal mesaj.ne yaşıyosun bilmiyorum umuarım büyük sıkıntı değildir.öyle gelip geçiveren duygusallıklardır.Allah yardımcın olsun
merhaba canım .bizler de bi ileri iki geri yapıyoruz bu sıralar.
akşamı neden yapamadın.sabah ve öğle menülerini beğendim.
günaydın canım
aralarda kurabiye tercih etmeseydin olurmuştu.sabah kahvaltısı güzel.öğle menüsü de iyi.
bu arada nasılsın canım.
Bende katılmak istiyorum
hg canım aramızaaaa katıldın bileeeee ben dilaraaaa inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnn en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde
Hosbulduk bende gonul 85 kıloyum şimdi inşallah zayiflicam herkes verdiğine göre verilmişsek Bişey değil herhalde
hazirim haziiir..basladim bile..nerdeyse hergün 40 dak.yürüyorum...iki gündür cok siki olmasada yediklerime dikkat ediyorum..tek sorunm var bu hafta kirmizi kart görücmSelam Kızlar
Sabatan beri yazıcam birtürlü fırsat bulamadım geçmişe de fazla dönemedim ama bu hafta liste gerçekten fenaaa....
Duyum canımmmm hazırmısın bu hafta rekor yapmak lazım :)))
Geçen hafta menülerim abuk subuktu dışarıda olunca özen gösterilmiyor ona rağmen kaçamak yapmadım
Bu hafta daha iyi olur inşallahhhhhh hepimiz için
ii gecelerrr şöyle zayıf bi halde berrak bi suyun içinde gör kendini inşallah:)))))))))
burdayim adasim benim sen yoksun denk gelemedik bir türlü:))))adaşım nerelerde kızlar yaa geçmişte de rastlayamadımm ya ben görmedm :44:
tbrklerrrrrrrrrrrrgünaydın kızlar,şükür bu gün tekrardan başladım 2dilim çavdar ekmeyle sağlıklı güzel bir kahvaltı yaptım.
hgggg ablammmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnhazirim haziiir..basladim bile..nerdeyse hergün 40 dak.yürüyorum...iki gündür cok siki olmasada yediklerime dikkat ediyorum..tek sorunm var bu hafta kirmizi kart görücm(( onun siskinligi basladi.ama olsun sorun degil...sende hazirsin demi....
ay ne hadar güzel bir hayel bu..biran düsünecek gibi oldum...bu kat kat aglarla sok komik oldu..suyum berrakligi falan kalmadi....
burdayim adasim benim sen yoksun denk gelemedik bir türlü:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?