80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm biraz geç oldu ama anca :))

sabah

1 kk peynir
3 zeytin
1 salatalık
1 domates
1,5 dilim tb ekmek

öğle

5 kaşık pırasa
1 bardak ayran
2 dilim tb ekmek

ara

yarım simit
1 bardak ayran

akşam

malesef yok

ara

1 çay bardağı süt
1 elma

akşam yok en son aradan bu saate kadar sadec süt ve elmamı varrrrr

günaydın herkeeeeese soğuk çok soğuk bi gün ama olsun bahar yakın...herkese mutlu çooooook mutlu bi gün diliyorum kendinize iyi bakın :)

günaydın kızlar nasılsınız hemen dünkü menümü yazyım

sabah6.15:2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 3-4 zeytin 1 b çay

ara 9.30:1 mink kurabiye

ara12.00:2 minik kurabiye

öğle13.00:tavuk sote 2 dilim ekmek

akşam18.00atatesli yumurta peynir salata yoğurt 1 dilim ekmek

ara21.30:1 nescafe

ara22.30:1 havuç

günaydınnnnnn güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızz bakayımmmmmmmmmm özleidm sizi yaa erkendenn gelip en son gitmeyi özledim valla :))))

kendin için iyi bir şey yapmak insanı nasıl da mutlu ediyor.azmin dami olsun canım.pes etmek yok.

herkese merhabalar bende zayıflamak için aranıza katılmak istiyorummm 84 kiloyum ve 1,60 boyundayım yardımlarınızı bekliyorum
hoşgeldin canım.bol bol paylaşımda bulun yediklerini yaptıklarını yazmaya çalış.
sabah ve akşam menülerini beğendim.öğle yemeğini mecburen mi muzla atlattın yoksa kendin mi tercih ettin canım.altın günü olayı tehlikeli birazcız.mümkün olduğu kadar yememeye çalışcaksın artık.
çok haklısın kararlılık bu işin olmazsa olmazı.diyete devam etmek için kendimizi ikna etmeliyiz ve çok haklı gerekçeler bulmalıyız ki hemencecik bıkıp pes etmeyelim.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım.nerelerdesin ya.listeye niye girmedin bu hafta.bence tartılsaydın ve bildirseydin daha hızlı toparlanabilirdin.gerçi başka ne sorun yaşıyosun bilemiyorum tam olarak ama daha iyisindir inşallah.
bugün yediklerim gece 5 de uyudum ikindin 5 de uyandım

2 kase karamelli mısır gevreği (sütlü)
3 adet haşlanmış patates ezilmiş şekilde tuzlu

:) nasıl iyimi kızlar :)
şimdi uyku düzenin nedeni ile yediklerini sağlıklı bi şekilde yorumlamak ta zor.ama 3 patates çok fazla.

öğle menün az gibi.1 dilim ekmek olabilirdi.onun dışında güzel.

öğle çok zayıf olmuş.börek çok az dı diyosun.yürüyüş çok iyi.
herkese ii geceler yine mutsuz bi geceye dalıyrm dualarınızı bekliyrm gözyaşı sığınağındayken belki bi dua kurtarır beni bu düşüncelerden
canım bu nasıl bir duygusal mesaj.ne yaşıyosun bilmiyorum umuarım büyük sıkıntı değildir.öyle gelip geçiveren duygusallıklardır.Allah yardımcın olsun
merhaba canım .bizler de bi ileri iki geri yapıyoruz bu sıralar.
akşamı neden yapamadın.sabah ve öğle menülerini beğendim.

günaydın herkeeeeese soğuk çok soğuk bi gün ama olsun bahar yakın...herkese mutlu çooooook mutlu bi gün diliyorum kendinize iyi bakın :)
günaydın canım

aralarda kurabiye tercih etmeseydin olurmuştu.sabah kahvaltısı güzel.öğle menüsü de iyi.
bu arada nasılsın canım.

sen banaaa güvenmiypon muuuuu bana nedennn sormuyonnnnnn (( ben 2. kaptan değilmiyim ((( 2 gün depresyon çektik diye kovdunb mu DD ben takip edebilirmmm kuzummm

sabah-ara: 1.5 kk peynir, 4 zeytin,2dlm ekmek
öğle: 4yk kuru biber patlıcan yemeği, 2dlm ekmek
ara: sütlü kahve
akşam: 5yk aynu yemek, yarım kase yoğurt, 2dlm ekmek
ara:yine sütlü kahve
yarım kase kadar da çekirdek

kahveler ve çekirdek misafirlerden dolayııı olduuu kızlar

iyiyimmmm canımmm benim artık baktım olmuyorr yok benn alışkın değilimmmmm öyleeee depresiff hallere

dünkü menü
sabah:2 dilim mısır ekmeği+1 kk krem peynir+çay
ara:1 incir+yeşil çay
öğle:1 kase yayla çorba+2 kaşık p.pilavı+kağıt kebabı yrm posiyon
ara:1 hurma+birkaç adet leblebi kurum üzüm
öğle:1 kase mercimek+1 dilim mısır ekmeği+1 küçük kase yoğurt+2 adet minik ızgara köfte+2 adet karnıbahar köfte+biraz salata
ara:adaçayı

Hosbulduk bende gonul 85 kıloyum şimdi inşallah zayiflicam herkes verdiğine göre verilmişsek Bişey değil herhalde

tabikide öylee cnaımmm benim yeter kiiiii iradenee biraz hakimmm ollll ve saatinde yemeye çalışşş ara öğünleride atlama memnun oldum bu aradaaa kuzum

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar,şükür bu gün tekrardan başladım 2dilim çavdar ekmeyle sağlıklı güzel bir kahvaltı yaptım.

hazirim haziiir..basladim bile..nerdeyse hergün 40 dak.yürüyorum...iki gündür cok siki olmasada yediklerime dikkat ediyorum..tek sorunm var bu hafta kirmizi kart görücm(( onun siskinligi basladi.ama olsun sorun degil...sende hazirsin demi....

ii gecelerrr şöyle zayıf bi halde berrak bi suyun içinde gör kendini inşallah:)))))))))
ay ne hadar güzel bir hayel bu..biran düsünecek gibi oldum...bu kat kat aglarla sok komik oldu..suyum berrakligi falan kalmadi....

adaşım nerelerde kızlar yaa geçmişte de rastlayamadımm ya ben görmedm :44:
burdayim adasim benim sen yoksun denk gelemedik bir türlü:))))

günaydın kızlar,şükür bu gün tekrardan başladım 2dilim çavdar ekmeyle sağlıklı güzel bir kahvaltı yaptım.
tbrklerrrrrrrrrrrr
hgggg ablammmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…