80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu anda 76ları görmem lazmdı bnm saldm daa ondan da oldu toparlrz kankamm yaaa inanıormmm ben tmm bugun geçti ama yarınnn da itibaren kaçamak falan yokkkkk

bugün yediklerim gece 5 de uyudum ikindin 5 de uyandım

2 kase karamelli mısır gevreği (sütlü)
3 adet haşlanmış patates ezilmiş şekilde tuzlu

:) nasıl iyimi kızlar :)

Son düzenleme:

evet canım bencede tek sorun kararetlılık zaten bir kez gönülden inandınmı gerisi gelir inşallah bende bir çok kez diyet yaptım ve çok başarırsız denemelerim oldu ama bu sefer kesin çözüm yapacağım inşallah

bugünkü menüm bakalım beğenecekmisiniz

sabah peynir 4 zeytin 1 çay k.bal 1 dilim k.ekmek

öğlen 2 kaşık kavurma 1 kase yoğurt

ara 1 muz

akşam 6 ymek k.bamya 1 kase çorba 1 kase yoğurt

ara 1 bardak süt

birde 30 dk evde spor yaptım

inşallah canım gönlümüz hep çok istiyo da nefsimize yeniliyoruz malesef...bu sefer son olsun,kalıcı olsun,çooook olsun...

pazar akşamı saat 10 a kadar diyelim ozman cumartesi akşamdan da başlayabilirler pazar giremeyecek olanlar bide bi ricam var neyse belki burada görünmez ayrıca yazayım onuuu
önemli değil canımmm
ellerine saglık irem ben 3 gündür gelemiyorum annemin evi taşındı yardıma gittim internette yoktu haber veremedim ben bu hafta listeye giremedim gec kaldım bildirim yapmada yinede yapıyım mı bildirimi
kolay gelsin zor ev taşıma işleriii yayınlada bakalım kilocuklarıbna:)
evet bu konuda büyük sıkıntımız var ama inan zor oluyor menü takibi yeni gelenlerin sorularına cevap vermek liste yapmak bi menü controller ı lazım aslında ne dersin bi müddet evdesin üstlenmek istermisin bu işi gerçekten topiğimizi toplayıp yeni gelenlere ve misafir olarak girip bize bakanlara biraz motivasyon sağlamamız lasımmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnn
kizlar ikinci kaptanimiz sekerim nerde? o bu saatlerde girerdi hep
yeniden küllerinden doğmayı bekliyorrrr:)))
menü bildirimlerimiz gruba dahil olur olmaz başlıyor sadece listede yer alabilmek için 2 hafta bekliyoruz
hoşgeldin gruba dahil olmuştun bildirim ve paylaşımlarımıza devam ediyoruz her pazar kilo bildirimi var 2 hafta bekledikten sonra listede yer almaya başlıyoruzz
evet bi göründün geri gittin burdan ayrılırsan kilocuklar senden ayrılmaz:))))
geçen haftayı yaşanmamış sayalımmm:))))
kesinlikle canım sana tamamen katılıyorum menü paylaşımını önemsemek gerekiyor ve listeye girmeme hakkı isteniyorsa 2 hafta bekleme koymak mantıklı olacakkkk umarım kkkmevsim kabul eder de menü kontrolü de yapılır
ohhhhhhh bahçede portakalllll ne güzel yap canım yap ara öğün önemliiiii
herkese merhabalar bende zayıflamak için aranıza katılmak istiyorummm 84 kiloyum ve 1,60 boyundayım yardımlarınızı bekliyorum
hoşgeldinnnnn arkadaşların ve benim paylaştığım menüler var kullanmak istersen
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
doğdunmu kısss külleerinden???

canım hoşgeldin yoksun bikaç gündür farkettim senin bildirimi görmedim yoksa bu hafta konuşma yapılmadan onu alayım bunu almayayım yapmadım liste için....

17 de uyanmış olman açısından az yemişsin ama malesef diyet aynı zmanda düzenli yaşam demek saatli dengeli beslenmek bugün kaçta yatacaksın başka yemeyi düşündüğün bişey var mıı?

canım ya sen yeni başlamıştın sanırım 5 ten sonra yediklerin de ağır gibi duruyo sanki :)) işte bak yorum yapmasan daha iyiydi de diyebilirsin 3 patates de çok olmuş patates çok verilmez diyetlerde mısır gevreğini de bi kase yiyeydin ya hemide karmelli

1.hafta

kalkar kalkmaz 2 adet kuru kayısı

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
bol sebze 2 üçgen peynir büyüklüğünde peynir
2ince dilim ekmek

2 saat sonra yarım çay bardağı kuru üzüm

öğle 5 yemek kaşığı istenilen yemek
1 ince dlim ekmek
salata

13:30 1 adet meyve

15:30 4 adet diyet bisküvi

17:00 2-3 kuru kayısı

yemekten yarım saat önce: 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal

akşam 6 yemek kaşığı istenilen yemek salata

1 saat sonra 1 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı tarçın karıştır ye...

akşamları biraz zor zaman geçiyor çay kahve kola maden suyu yasak meyve çayı ve ve bitki çayları serbest çiğsebzeler serbst

yok ya hiçde ağır gelmedi baktımda sadesi ile karamellisi arasında bir kalori farkı yok fazla. 100 gramda fark 20 kalori.

yok ya hiçde ağır gelmedi baktımda sadesi ile karamellisi arasında bir kalori farkı yok fazla. 100 gramda fark 20 kalori.

işte 20 20 gidecek inşallah canım olabildiğince mideni dolduran ama kalorisi düşük şeyler yemeye çalış başlangıç için salata bunun için birebir tavuklu,eynirli bayılıyorum ben mesela mısır at nohut at maksat az kalori çok tokluk :))

tatlım mısır gevreği baya tok tutuyo ama haşlanmış patates bence çok daha fazla tok tutuyo.. 1 normal boy patatesin kalorisi kaç acaba ona göre bugun kaç kalori aldım hesaplayalım.

bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
1 parça peynir salatalık açık 1 bardak çay

öğlen çok küçük bi parça börek ama gerçekten çok küçük :18:
1 portakal 1 bardak açık çay

ara diyet bisküvi

akşam 1 kase nohut yemegi
küçük bir dilim beyaz ekmek kaynanam gildeydik de:26:
salata

ara 1 elma 1 havuç 1 fincan papatya çayı

2.5 litre su 1saat yürüyüş ve kızımla 15 dk wii oynadım akşam
nasıl kızlar

tatlım mısır gevreği baya tok tutuyo ama haşlanmış patates bence çok daha fazla tok tutuyo.. 1 normal boy patatesin kalorisi kaç acaba ona göre bugun kaç kalori aldım hesaplayalım.

bak işte bu konularda doktorumuz irongirl irem uzman:))) nöbette değilse gelir yorum yapar birazdan::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…