çooookk haklısın kankammmm ne ü 3 günü koca bşr hafta yemek yemediğim an olmadııı ve şuan kilomu bilmişyorummm tartılmaya korkuyorumm çünküüüüüü bugünn biraz toplamaya çalıştım amaaaaa çöok iyi değilllll inşallahhh daha iyi olacakkkk zaman toparlama zamanıııı
şu anda 76ları görmem lazmdı bnm saldm daa ondan da oldu toparlrz kankamm yaaa inanıormmm ben tmm bugun geçti ama yarınnn da itibaren kaçamak falan yokkkkk
anlaştık kankaaa işin kötü yanı yarında öbür günde misafirlik varrrr çok azz yiyeceğim söz
elmaSekeri sende iyi kilo vermissin...ne kadar zamanda verdin canim bu kilolari?
canım ya ne şanslısın bu benim kaçıncı bi düşüniyim kendim hiç abartısız 30 kere diyete girmişimdir iki kere diyetisyene gittim ve 5 er kilo verdim ikiinde de ama 1 bucuk ay geçti okadar yineliyorum tek sorun KARARLILIK(
evet canım bencede tek sorun kararetlılık zaten bir kez gönülden inandınmı gerisi gelir inşallah bende bir çok kez diyet yaptım ve çok başarırsız denemelerim oldu ama bu sefer kesin çözüm yapacağım inşallah
pazar akşamı saat 10 a kadar diyelim ozman cumartesi akşamdan da başlayabilirler pazar giremeyecek olanlar bide bi ricam var neyse belki burada görünmez ayrıca yazayım onuuuinanmiyorum ya o kadar yazdim yazdim..pencere kapandi birden bire..bütün yazdigim gitti((
özet geceyim bari:
cok haklisin iremcim...kesinlikle düzene sokmaliyiz..birdepazarlari kilo bildirimi verme süresinide belirlesek diyorum..mesela aksam 6 mesela ama:))sabahin köründe bildirim veripte sonucu görmek icin 24 saat beklemek benim gibi sabirsizlar icin zor oluyor
önemli değil canımmmmerhaba kızlar nasılsınız bakalım
kaptanım kusura bakma cuma apar topar köye gittik dünde gece geldik bildirim yapamadım bende gelen giden yok yine bildirm yapayım
başlangıç:80
geçen hafta:73.5
bu hafta 73.5
spor:yok
hedef:60
kolay gelsin zor ev taşıma işleriii yayınlada bakalım kilocuklarıbna:)ellerine saglık irem ben 3 gündür gelemiyorum annemin evi taşındı yardıma gittim internette yoktu haber veremedim ben bu hafta listeye giremedim gec kaldım bildirim yapmada yinede yapıyım mı bildirimi
evet bu konuda büyük sıkıntımız var ama inan zor oluyor menü takibi yeni gelenlerin sorularına cevap vermek liste yapmak bi menü controller ı lazım aslında ne dersin bi müddet evdesin üstlenmek istermisin bu işi gerçekten topiğimizi toplayıp yeni gelenlere ve misafir olarak girip bize bakanlara biraz motivasyon sağlamamız lasımmmmhaaklısın canım ya bencede bildrim ve paylaşım yapmayanları cezalandıralım birde bu menü takibini ii yapsak fena olmayacak mesela ben kaç gündür yapamıyrm menü bildirimi evet zorlayıp yapmam lazım ama kimsenin ruhu duymuyor bi çok arkadaşta yapmıyo menü bildirimi amacımızdan sapmamıza neden oluyor bence kaptanlardan biri yada bu iş için ayrı vakti olan birisi görevlendirilsin ve sadece menü takibi yapılsın yazıp yazmadığı. 2 gün bildirmzse ceza alsın yada başka önerisi olan varsa onu yapalım ama bi düzen yapalım diyorum
hoşgeldinnnnnnnnnnnnmerhaba arkadaşlar ben de 84 kilo ile aranıza yeni katıldım:)) benim yaptığım diyet çiğ beslenme(raw food) diyeti biraz ağır bir diyet:)) sanırım çok kısa sürede fazlalıklarımı atacağım..ben hipotiroidi hastasıyım hergün ilaç alıyorum..buna rağmen metabolizmam yavaş çalışıyor.ayrıca son testlerimde insülin direnci çıktı sanırım 60 kiloya düşmeden rahat edemeyeceğim..hepimizinde gördüğü üzere bu kilolar birsürü hastalığın da kapısını açıyor..şimdilik bu kadar hergün yediklerimi burada sizinle paylaşacağım:))hepimize bol sağlıklı günler
boy:1.57 cm
kilo:84
yeniden küllerinden doğmayı bekliyorrrr:)))kizlar ikinci kaptanimiz sekerim nerde? o bu saatlerde girerdi hep
menü bildirimlerimiz gruba dahil olur olmaz başlıyor sadece listede yer alabilmek için 2 hafta bekliyoruzmerabalar herkese geçen hafta liste gerçkten iç açıcı deil ama sanırım bu hafta çok daha iyi olacak ben sanırım yanlış anladım bu bildirimlerimizi iki hafta grupta kaldıktan sonra yapıcaktık diye bi düşünceyle bayadır öyle havadan sudan yazıyorum bugünden itibaren menümü de paylşaıcam sanırım sürem doldu :))
menü..
sabah:malesef 1 simit,iki kaşık bal,i kk peynir,3 zeytin
öğlen bir dilim kepek ekmeği ile bi kase ısırgan çorbası
akşam:1 dilim ekmekle yine ısırgan çorbası yicem hı arada bi dilim kek de yedim of ya ilk bildirimden çöktüm ne çok yiyorumben cede bildirim olayının net bi düzene girmesi lazım :))
hoşgeldin gruba dahil olmuştun bildirim ve paylaşımlarımıza devam ediyoruz her pazar kilo bildirimi var 2 hafta bekledikten sonra listede yer almaya başlıyoruzzmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım öncelikle bir kaç bişey sormak istiyorum.
kilo bildirimi cuma mı pazar mı yapılıyor hergün menü paylaşılıyordu yanılmıyorsam birde listeye girmek için pazar günleri 2 hafta bilidirim yapmadan beklemek mi lazım birisi açıklayabilir mi tam olarak nasıl oluyor kafam karıştı
evet bi göründün geri gittin burdan ayrılırsan kilocuklar senden ayrılmaz:))))daha önce bir kere yazmıştım ama bazı problemler sebebiyle diyete başlayamadım aranıza katılabilirmiyim bu yaşta bu kiloyla çok utanıyorumne yapıcam neyi ne zman bildirmem gerekiyo size onu da bilemiyorum
beni de aranıza alsanız:26:
geçen haftayı yaşanmamış sayalımmm:))))önemli değil tatlım da.daha birbirimizide pek tanımadığımızdan herhalde ben kaçgündür yazıyorum ama kimse bana ne dönüyo ne cevap veriyo ,bende listede de adımı görmeyince acaba takımda değilmiyim diye en son ortaya değilde bide kaptana sorayım dedim o bakımdan
kesinlikle canım sana tamamen katılıyorum menü paylaşımını önemsemek gerekiyor ve listeye girmeme hakkı isteniyorsa 2 hafta bekleme koymak mantıklı olacakkkk umarım kkkmevsim kabul eder de menü kontrolü de yapılırlisteye girmeyi istememe gibi bir seçeneğimiz var mıydı iremcim.olmalı mı olmamalı mı tartışabiliriz ama sanki motivasyonu düşürmezmi hem kişinin hem de tüm grubun.ama bu hafta listeye girmek istemiyorum diyeni 2 hafta bekletmeliyiz kesinlikle.aksi çok keyfi bir uygulama olur.bu benim fikrim tabi.
kaçamak yapanlarımız kesinlikle menü paylaşmıyor.diyetini tam uyguladığını düşündüğü günleri yazıyor.bu doğru mu bilmiyorum.ben ise eğer tüm günü rezil bir biçimde geçirmişsem yazmayabiliyorum ama gün içinde yaptığım kaçamakları yazarım.mesela krakerdir gofrettir filan benim menülerde gözükür hep.yazalım ki birbirimizi uyarabilelim.ben burada bir kişi bile beni uyarsa ben kendimi toparlama eğilimine giriyorum utancımdan.bak diyorum herkes ne düzgün menüler yazıyor bi de sen yediklerine bak diye kendi kendimi fırçalıyorum.geçen hafta grubumuz fena dağıttı.bu hafta toparlanırız inş.
ohhhhhhh bahçede portakalllll ne güzel yap canım yap ara öğün önemliiiiivalla benim buradan gitmeye hiç niyetim yok :) sizlerle daha tanışamadım ama hergün yazılanları okumak beni daha çok hırslandırıyo, yaza kadar 62 falan olmam lazım kardeşimin düğünü var elbise giymek istiyorum :).
evet şuan ödem atıyorum kilo verdiğim bile anlaşılmıyo zaten. ama kendimi öyle motive ediyorum işteyarından itibaren tavsiyeleriniz üzerine ara öğünlere başlıyorum :) çalıştığım için işe gelirken yanımda bişeyler getirmeyi unuttuğumdan böyle oluyor zaten. az önce wintersun ile sizin yazılarınızı okuyunca koştum bahçeden bi portakal koparttım yedim ara öğün yaptım :)))
hoşgeldinnnnn arkadaşların ve benim paylaştığım menüler var kullanmak istersenherkese merhabalar bende zayıflamak için aranıza katılmak istiyorummm 84 kiloyum ve 1,60 boyundayım yardımlarınızı bekliyorum
doğdunmu kısss külleerinden???ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kankammmm nberrr ozledmmm seniiiilisteyi gördmmmm toptan uctuk gttk yaaaaa vallaaaa cumartesinden yazdım bldrmi listede yokum zaten hak de etmedm çok cddyim üç gün çok fena saldm çokkk ama yarınnn hemen kendimi toplayıpp spor duzenli menu paylaşmı ve mekige başlıormmmmmmmmmmmm bi de bi iksir daha ogrendmmm cubuk tarcını kayantıosn üç dk içine bi çay kaşıgı bal sabah akşam birer çay bardagı iççm bunu metoblzmayı acaip hızlandrıomşşş kızlarrrrrrrrr toplanmaaaa zamanııı silkinmeeeeeee zamanııııııııııııııııııııııııııııııııı
bugün yediklerim gece 5 de uyudum ikindin 5 de uyandım
2 kase karamelli mısır gevreği (sütlü)
3 adet haşlanmış patates ezilmiş şekilde tuzlu
:) nasıl iyimi kızlar :)
bugün yediklerim gece 5 de uyudum ikindin 5 de uyandım
2 kase karamelli mısır gevreği (sütlü)
3 adet haşlanmış patates ezilmiş şekilde tuzlu
:) nasıl iyimi kızlar :)
17 de uyanmış olman açısından az yemişsin ama malesef diyet aynı zmanda düzenli yaşam demek saatli dengeli beslenmek bugün kaçta yatacaksın başka yemeyi düşündüğün bişey var mıı?
canım ya sen yeni başlamıştın sanırım 5 ten sonra yediklerin de ağır gibi duruyo sanki :)) işte bak yorum yapmasan daha iyiydi de diyebilirsin3 patates de çok olmuş patates çok verilmez diyetlerde mısır gevreğini de bi kase yiyeydin ya hemide karmelli
yok ya hiçde ağır gelmedibaktımda sadesi ile karamellisi arasında bir kalori farkı yok fazla. 100 gramda fark 20 kalori.
tatlım mısır gevreği baya tok tutuyo ama haşlanmış patates bence çok daha fazla tok tutuyo.. 1 normal boy patatesin kalorisi kaç acaba ona göre bugun kaç kalori aldım hesaplayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?