80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanım ben evde değilim çalışıyrm o yüzden takip etmem çok zor olur ama evdeki arkadaşlardan rica edebiliriz zaten sizin vaktinizin olmayacağını tahmin ediyrm ama gönüllü bi arkadaş bulunablr

anladm kaptanm yok koymasaydın ble inan haketmştm hele annemlere gdnce iice dagttm sorma ben de düşnuorm senn menuyu mu yapsam yarın tam gun okldaym bi deneym bakalm ama işte öğle yemegi sakat bnm çognlkla gecıo cunku ogle arası yok neyse yarın kendmce bşeyler yapayım öğleyin de evde oldgmda senn menuyu yapmaya çalşym bi de ballı tarcın cayı yapcm süper bşeymiş ooo....

herkese ii geceler yine mutsuz bi geceye dalıyrm dualarınızı bekliyrm gözyaşı sığınağındayken belki bi dua kurtarır beni bu düşüncelerden

herkese ii geceler yine mutsuz bi geceye dalıyrm dualarınızı bekliyrm gözyaşı sığınağındayken belki bi dua kurtarır beni bu düşüncelerden

cnmmmm dualarım sennle boyle zor anlarda içinde bi umut kıprtısı olur ya onu kalbnde tut ve Allaha sıgın cnm bnm ki oyle de yapıosn zaten herşey istedigini gibi olur inşş konuyu her ne kadar blmesem de ....

:)))))))) doğdu doğacammmm :))) tamam tamammmm halettimmm şükürrrrrrrr en azından kafamda :)

kızlar menü bildirimini unutmuyoruz lütfen ve menü kontrolü için bi gönüllü aranıyorrrr

pazar saat 10 kadar bildirim yapanlar listede olacak cumartesiden de başlanabilir

2 haftası dolan yeni gelen arkadaşlar lütfen bana bildirim yaptıklarında belirtsinler hatta özelden mesaj atsınlar ki atlama yapmayayımmmmm

kalkar kalkmaz: 2 adet kurukayısı 1 activia
kahvaltı: 2 ince dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 meyve
ara: 1 meyve
öğle 3 yemek kaşığı etli nohut eti fazla yedim ama.. 3 yemek kaşığı pilav
ara 1 ayran 1meyve
akşam 5yemek kaşığı pilav haşlanmış tavuk salata
ara 1 elma hatta kapanış yani:)
bugün mutlu ve huzurlu yatıcam:)

aaa rain gelmişşş cnm nerdesnnn yaaa eskilerin çogu gttiii gelsenizeeeeeeeeee yneeeeeeeeeee bak biz burdayızzzz

canımmm hatırlamazmıyım nasıl gidiyo hayat

Merhaba arkadaşlar hayat güzel gidiyor zayıflama işlerine devam ediyorum ama bu sıralar biraz zor gidiyor artık,sizler nasılsınız? Ben arada bakıyorum topiğe ,yeni isimler katılmış görüyorum herkese bol azimli kararlı kilo verme süreçleri diliyorum.herkese kolay gelsin...

oooo süper kurallar çoook begendmmmm ...az ble bize bence onn için de bi liste mi tutulcak peki? nasl olcak kontrol ?

evet ya artık biz eski olduk:)
bizimde zor gitmeye başlıyo gerçi bizden de kaynaklanıyo bu...
oooo süper kurallar çoook begendmmmm ...az ble bize bence onn için de bi liste mi tutulcak peki? nasl olcak kontrol ?

menü kontrolü yapacak olan kişi 3 kere üstüste bildirim yapmayan kişiyi bildirecek o hafta listeye alınmayacak

aynen cnm biz de şu aralar topkçe duruştayız toparlancz inşş bu haftadan itibaren saoll cnm arada gel boyle e miii opyrmm çookkkk

evet ya artık biz eski olduk:)
bizimde zor gitmeye başlıyo gerçi bizden de kaynaklanıyo bu...

menü kontrolü yapacak olan kişi 3 kere üstüste bildirim yapmayan kişiyi bildirecek o hafta listeye alınmayacak

anladmm kaptanm siz toplantı yaptnz mı bi gün toplantı yapsak orda karr versek gönüllüye falan bi hafta içinde mi üstüste üç kere paylşm yapmazsa mı peki?

Kesinlikle tarçın ve bal

Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)

hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.

yarın ben başlıormmm kızlaaaaaaaaaaaarr tarcın ve balaaaaaaaa yeni bal da aldmmmm....

Son düzenleme:
anladmm kaptanm siz toplantı yaptnz mı bi gün toplantı yapsak orda karr versek gönüllüye falan bi hafta içinde mi üstüste üç kere paylşm yapmazsa mı peki?

bence bi hafta iiçinde olması mantıklı yoksa olmaz öyle herkesin sonuçta özel bi hayatı da var mümkün olmaz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…