pazar akşamı saat 10 a kadar diyelim ozman cumartesi akşamdan da başlayabilirler pazar giremeyecek olanlar bide bi ricam var neyse belki burada görünmez ayrıca yazayım onuuu
önemli değil canımmm
kolay gelsin zor ev taşıma işleriii yayınlada bakalım kilocuklarıbna:)
evet bu konuda büyük sıkıntımız var ama inan zor oluyor menü takibi yeni gelenlerin sorularına cevap vermek liste yapmak bi menü controller ı lazım aslında ne dersin bi müddet evdesin üstlenmek istermisin bu işi gerçekten topiğimizi toplayıp yeni gelenlere ve misafir olarak girip bize bakanlara biraz motivasyon sağlamamız lasımmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnn
yeniden küllerinden doğmayı bekliyorrrr:)))
menü bildirimlerimiz gruba dahil olur olmaz başlıyor sadece listede yer alabilmek için 2 hafta bekliyoruz
hoşgeldin gruba dahil olmuştun bildirim ve paylaşımlarımıza devam ediyoruz her pazar kilo bildirimi var 2 hafta bekledikten sonra listede yer almaya başlıyoruzz
evet bi göründün geri gittin burdan ayrılırsan kilocuklar senden ayrılmaz:))))
geçen haftayı yaşanmamış sayalımmm:))))
kesinlikle canım sana tamamen katılıyorum menü paylaşımını önemsemek gerekiyor ve listeye girmeme hakkı isteniyorsa 2 hafta bekleme koymak mantıklı olacakkkk umarım kkkmevsim kabul eder de menü kontrolü de yapılır
ohhhhhhh bahçede portakalllll ne güzel yap canım yap ara öğün önemliiiii
hoşgeldinnnnn arkadaşların ve benim paylaştığım menüler var kullanmak istersen
doğdunmu kısss külleerinden???
canım hoşgeldin yoksun bikaç gündür farkettim senin bildirimi görmedim yoksa bu hafta konuşma yapılmadan onu alayım bunu almayayım yapmadım liste için....
merhaba irem nasılsın beni hatırladın mı?
canımmm hatırlamazmıyım nasıl gidiyo hayatmerhaba irem nasılsın beni hatırladın mı?
kaptanım ben evde değilim çalışıyrm o yüzden takip etmem çok zor olur ama evdeki arkadaşlardan rica edebiliriz zaten sizin vaktinizin olmayacağını tahmin ediyrm ama gönüllü bi arkadaş bulunablr
herkese ii geceler yine mutsuz bi geceye dalıyrm dualarınızı bekliyrm gözyaşı sığınağındayken belki bi dua kurtarır beni bu düşüncelerden
ii gecelerrr şöyle zayıf bi halde berrak bi suyun içinde gör kendini inşallah:)))))))))herkese ii geceler yine mutsuz bi geceye dalıyrm dualarınızı bekliyrm gözyaşı sığınağındayken belki bi dua kurtarır beni bu düşüncelerden
pazar akşamı saat 10 a kadar diyelim ozman cumartesi akşamdan da başlayabilirler pazar giremeyecek olanlar bide bi ricam var neyse belki burada görünmez ayrıca yazayım onuuu
önemli değil canımmm
kolay gelsin zor ev taşıma işleriii yayınlada bakalım kilocuklarıbna:)
evet bu konuda büyük sıkıntımız var ama inan zor oluyor menü takibi yeni gelenlerin sorularına cevap vermek liste yapmak bi menü controller ı lazım aslında ne dersin bi müddet evdesin üstlenmek istermisin bu işi gerçekten topiğimizi toplayıp yeni gelenlere ve misafir olarak girip bize bakanlara biraz motivasyon sağlamamız lasımmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnn
yeniden küllerinden doğmayı bekliyorrrr:)))
menü bildirimlerimiz gruba dahil olur olmaz başlıyor sadece listede yer alabilmek için 2 hafta bekliyoruz
hoşgeldin gruba dahil olmuştun bildirim ve paylaşımlarımıza devam ediyoruz her pazar kilo bildirimi var 2 hafta bekledikten sonra listede yer almaya başlıyoruzz
evet bi göründün geri gittin burdan ayrılırsan kilocuklar senden ayrılmaz:))))
geçen haftayı yaşanmamış sayalımmm:))))
kesinlikle canım sana tamamen katılıyorum menü paylaşımını önemsemek gerekiyor ve listeye girmeme hakkı isteniyorsa 2 hafta bekleme koymak mantıklı olacakkkk umarım kkkmevsim kabul eder de menü kontrolü de yapılır
ohhhhhhh bahçede portakalllll ne güzel yap canım yap ara öğün önemliiiii
hoşgeldinnnnn arkadaşların ve benim paylaştığım menüler var kullanmak istersen
doğdunmu kısss külleerinden???
canım hoşgeldin yoksun bikaç gündür farkettim senin bildirimi görmedim yoksa bu hafta konuşma yapılmadan onu alayım bunu almayayım yapmadım liste için....
aaa rain gelmişşş cnm nerdesnnn yaaa eskilerin çogu gttiii gelsenizeeeeeeeeee yneeeeeeeeeee bak biz burdayızzzz
canımmm hatırlamazmıyım nasıl gidiyo hayat
kızlar menü bildirimini unutmuyoruz lütfen ve menü kontrolü için bi gönüllü aranıyorrrr
pazar saat 10 kadar bildirim yapanlar listede olacak cumartesiden de başlanabilir
2 haftası dolan yeni gelen arkadaşlar lütfen bana bildirim yaptıklarında belirtsinler hatta özelden mesaj atsınlar ki atlama yapmayayımmmmm
evet ya artık biz eski olduk:)Merhaba arkadaşlar hayat güzel gidiyor zayıflama işlerine devam ediyorum ama bu sıralar biraz zor gidiyor artık,sizler nasılsınız? Ben arada bakıyorum topiğe ,yeni isimler katılmış görüyorum herkese bol azimli kararlı kilo verme süreçleri diliyorum.herkese kolay gelsin...
oooo süper kurallar çoook begendmmmm ...az ble bize benceonn için de bi liste mi tutulcak peki? nasl olcak kontrol ?
Merhaba arkadaşlar hayat güzel gidiyor zayıflama işlerine devam ediyorum ama bu sıralar biraz zor gidiyor artık,sizler nasılsınız? Ben arada bakıyorum topiğe ,yeni isimler katılmış görüyorum herkese bol azimli kararlı kilo verme süreçleri diliyorum.herkese kolay gelsin...
evet ya artık biz eski olduk:)
bizimde zor gitmeye başlıyo gerçi bizden de kaynaklanıyo bu...
menü kontrolü yapacak olan kişi 3 kere üstüste bildirim yapmayan kişiyi bildirecek o hafta listeye alınmayacak
anladmm kaptanm siz toplantı yaptnz mı bi gün toplantı yapsak orda karr versek gönüllüye falan bi hafta içinde mi üstüste üç kere paylşm yapmazsa mı peki?
bence bi hafta iiçinde olması mantıklı yoksa olmaz öyle herkesin sonuçta özel bi hayatı da var mümkün olmaz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?