80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm:

sabah:
4 dilim ekmek
2 yumurta
bir catal krem peynir

ara:yarim kase sütlac
ögle:yok
ara: diger yarim sütlac:))

aksam:
ceyrek dilim ekmek
iki kase corba

dünkü menüm:

sabah:
4 dilim ekmek
2 yumurta
bir catal krem peynir

ara:yarim kase sütlac
ögle:yok
ara: diger yarim sütlac:))

aksam:
ceyrek dilim ekmek
iki kase corba
ben yukarıda 4 dlm ekmek ve aşağıda daa sütlaç mı gördümmm tedaşımmm oldumu ama hiçççç akşam da sırff karbonhidrat gördümmmmmm cıks cıks cıkssss tedaşımm dün olmamışşşş PPP

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben kamile

elma şekerim senmi takip edecen menüleri ben hep ertesi gün yazıyrm akşam evde pek vaktim olmuyo menü yazmaya

bu arada beni soran arkadaşlara tşk ama kötüyüm mutsuzum aklımdan fena şeyler yapmak geçiyo kızıma kıyamyrm son zamanlarda hayatımda düzende huzurda kalmadı Rabim inş yardım eder dua etmekten başka bi çözüm bulamyrm

aa aksam misafirlikte kacirdigim karpuz cekirdeklerini iyikide yazmamisim:))))
kiz birseycik yokki toplamda bir kase sütlac...dün aksama kadar is yaptim bütün evi arabayi..camlari kapilari...enerjiye ihtiyac duydum...yok hepsi bahane..gözümün önünde sira sira duruyorlardi dayanamadim...

yok kuzum sadece gönüllü oldummmmm iremmm kimin olduğunu duyururr seninde mi bozuk gidiyorr ne oluyorr bize yaaaaaaa ((( allahım yardım etsinnnnnn canım benim yuvandan huzurr mutluluk bereket sağlık eksik olmasınnn

yok kuzum sadece gönüllü oldummmmm iremmm kimin olduğunu duyururr seninde mi bozuk gidiyorr ne oluyorr bize yaaaaaaa ((( allahım yardım etsinnnnnn canım benim yuvandan huzurr mutluluk bereket sağlık eksik olmasınnn

teşekkür ederim bitanem inan çok ihtiyacım var tamamen resetlenmek istiyorum herşeyi unutmak çekip gitmek istiyrm kızım olmasa belki yapardım ama olmuyo bölede olmuyo kendimi zayıf güçsüz hissediyrm ayırlısı bakalım inş yoluna girer nediyim

boşver beni en azından burda mutlu olayım dimi sen nerelerdesin bakiim kaç gündür boşalttın oertalığı ya duyumla atışmalarınız özledik

canim ya neler yazmissin...fena seyler diyorsun fena seyler adi üstünde sadece fenaliklar getirir..cözüm asla fenaliklar olamaz....bak bana ..pismis tavuk benden sansli bir sürec getirmistir:))) ben fenalik düsünmedim asla..ne geliyorsa mevlamdan...her gelen benden gencligimi mutlulugumu aldi belki ama bu acimasiz ückagitci iki yüzlü insanlarin karsisindada güclü etti..buna kendi adima degil cocuklarimin adina seviniyorum..onlara ögretecegim cok sey ögreniyorum zorluklarin acilarin karsisinda....anlatmak istersen seve seve dinlerim seni..bana güvenebilirsin...anlatmak istemezsende hosgörür ve saygi duyarim...ama sunu unutma: sorunlarin acilarin sitreslerin karsisinda ceasretli ve güclü olursan basarirsin...ne fenaliklar ne görmezden gelmeler ...yere dökülen bir cöpün üzerine hali sermekten baska birsey degildir..günün birinde mutlaka küflenecek kokacak ve o hali sen istesende istemesende kaldirilacak serildigi yerden...

kızlarrrr ben geldim naberrrr
günee iyi başlamaya çalışıyoruz ki iyi gitsin iyi olalım kuzummmm senden nbrrr

:)))))))))) bende özledim vallahiiii bizimde evdee sorunlar vardııı ama anladım ki oturup düşündükce ağladıkcaaa dahaaa kötüye gidiyorrr ağlama ağlamayı getiriyorr derlerr yaaa baktım ki ben birşeye üzüldükcee başka bir sıkıntıı çıkıyorr yok dedimmmm kendinee gelll gülümse kiii hayatta sana gülümsesinnn diyetii saldım o kötü olduu yaaaa tartıyaa çıkmaya korkuyorummmm kötü bir süprizz bekliyor beni biliyorumm vüudumda hissediyorummm olsunnn tek kayıp o olsunnn

yok yok sizi bosbirakmaya gelmiyor.anladim ben:)))

görmedim ya acayip uykusuzum canım sıkkın 3 de yattın 8 de kalktım evde kavga gürültü :26: kaçıncı sayfada ya görmedim
ah ccanim sendemi..bende dende :)) ay bunada gülünürmü gülüyorum iste ne yapayim biktim bu ay moral bozuklugundan...yahu ne diyorum topluca bosakmi kiz bunlari...:))) saka bir yana allah kimsenin yuvasini bozmasin..cözüm bulamiyorsan zamana birak.üstüne üstüne gitmek bazen sorunlari dahada zorlastiriyor...konusmaya ihtiyacin olursa ´herzaman hazirim unutma

Ben kilo bildirimi yapmadım yeni olduğum için yeni gelenlerde yapıyormuydu.Birde bugün tiroitlere baktırmaya gideceğim kilomun yavşlamsından dolayı ona göre yazarım size burdan kızlar.Kolay gelsin hepinize

Ben kilo bildirimi yapmadım yeni olduğum için yeni gelenlerde yapıyormuydu.Birde bugün tiroitlere baktırmaya gideceğim kilomun yavşlamsından dolayı ona göre yazarım size burdan kızlar.Kolay gelsin hepinize

alışmak açısından yazıyor yeni gelenlerr canımmmm sanada kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…