tabikide öylee cnaımmm benim yeter kiiiii iradenee biraz hakimmm ollll ve saatinde yemeye çalışşş ara öğünleride atlama memnun oldum bu aradaaa kuzum
evet canım haklısın irade ve sabır şart yoksa sonunu getiremeyiz.
hbb tatlim sekerim benim...idare eder iste sen nasilsin?tbrklerrrrrrrrrrrr
hgggg ablammmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnn
ben yukarıda 4 dlm ekmek ve aşağıda daa sütlaç mı gördümmm tedaşımmm oldumu ama hiçççç akşam da sırff karbonhidrat gördümmmmmm cıks cıks cıkssss tedaşımm dün olmamışşşşdünkü menüm:
sabah:
4 dilim ekmek
2 yumurta
bir catal krem peynir
ara:yarim kase sütlac
ögle:yok
ara: diger yarim sütlac:))
aksam:
ceyrek dilim ekmek
iki kase corba
ben yukarıda 4 dlm ekmek ve aşağıda daa sütlaç mı gördümmm tedaşımmm oldumu ama hiçççç akşam da sırff karbonhidrat gördümmmmmm cıks cıks cıkssss tedaşımm dün olmamışşşşPPP
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben kamile
elma şekerim senmi takip edecen menüleri ben hep ertesi gün yazıyrm akşam evde pek vaktim olmuyo menü yazmaya
bu arada beni soran arkadaşlara tşk ama kötüyüm mutsuzum aklımdan fena şeyler yapmak geçiyo kızıma kıyamyrm son zamanlarda hayatımda düzende huzurda kalmadı Rabim inş yardım eder dua etmekten başka bi çözüm bulamyrm
yok kuzum sadece gönüllü oldummmmm iremmm kimin olduğunu duyururr seninde mi bozuk gidiyorr ne oluyorr bize yaaaaaaa((( allahım yardım etsinnnnnn canım benim yuvandan huzurr mutluluk bereket sağlık eksik olmasınnn
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben kamile
elma şekerim senmi takip edecen menüleri ben hep ertesi gün yazıyrm akşam evde pek vaktim olmuyo menü yazmaya
bu arada beni soran arkadaşlara tşk ama kötüyüm mutsuzum aklımdan fena şeyler yapmak geçiyo kızıma kıyamyrm son zamanlarda hayatımda düzende huzurda kalmadı Rabim inş yardım eder dua etmekten başka bi çözüm bulamyrm
günee iyi başlamaya çalışıyoruz ki iyi gitsin iyi olalım kuzummmm senden nbrrrkızlarrrr ben geldim naberrrr
teşekkür ederim bitanem inan çok ihtiyacım var tamamen resetlenmek istiyorum herşeyi unutmak çekip gitmek istiyrm kızım olmasa belki yapardım ama olmuyo bölede olmuyo kendimi zayıf güçsüz hissediyrm ayırlısı bakalım inş yoluna girer nediyim
boşver beni en azından burda mutlu olayım dimi sen nerelerdesin bakiim kaç gündür boşalttın oertalığı ya duyumla atışmalarınız özledik
kızlarrrr ben geldim naberrrr
görmedim ya acayip uykusuzum canım sıkkın 3 de yattın 8 de kalktım evde kavga gürültü :26: kaçıncı sayfada ya görmedimhosgeldin yolsadim benim..listeyi gördünmü beni yalniz birakmamissin tesekkür ederim:))))
günee iyi başlamaya çalışıyoruz ki iyi gitsin iyi olalım kuzummmm senden nbrrr
:)))))))))) bende özledim vallahiiii bizimde evdee sorunlar vardııı ama anladım ki oturup düşündükce ağladıkcaaa dahaaa kötüye gidiyorrr ağlama ağlamayı getiriyorr derlerr yaaa baktım ki ben birşeye üzüldükcee başka bir sıkıntıı çıkıyorr yok dedimmmm kendinee gelll gülümse kiii hayatta sana gülümsesinnn diyetii saldım o kötü olduu yaaaa tartıyaa çıkmaya korkuyorummmm kötü bir süprizz bekliyor beni biliyorumm vüudumda hissediyorummm olsunnn tek kayıp o olsunnn
yok yok sizi bosbirakmaya gelmiyor.anladim ben:)))
ah ccanim sendemi..bende dende :)) ay bunada gülünürmü gülüyorum iste ne yapayim biktim bu ay moral bozuklugundan...yahu ne diyorum topluca bosakmi kiz bunlari...:))) saka bir yana allah kimsenin yuvasini bozmasin..cözüm bulamiyorsan zamana birak.üstüne üstüne gitmek bazen sorunlari dahada zorlastiriyor...konusmaya ihtiyacin olursa ´herzaman hazirim unutmagörmedim ya acayip uykusuzum canım sıkkın 3 de yattın 8 de kalktım evde kavga gürültü :26: kaçıncı sayfada ya görmedim
görmedim ya acayip uykusuzum canım sıkkın 3 de yattın 8 de kalktım evde kavga gürültü :26: kaçıncı sayfada ya görmedim
Ben kilo bildirimi yapmadım yeni olduğum için yeni gelenlerde yapıyormuydu.Birde bugün tiroitlere baktırmaya gideceğim kilomun yavşlamsından dolayı ona göre yazarım size burdan kızlar.Kolay gelsin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?