80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzumm sorun şurdakiiii ordaki ikram saat 3 gibiii verilecekkk yani ara saatin de

eğer orada yemeye mecbursan bu ikramlardan yani reddedemeyeceksen veya dikkat çeksin istemiyosan şimdi evden çıkmadan meyve-süt yapsan orada da öğlen öğünü gibi alsan ikramlardan.bilmiyorum aklıma başka çözüm gelmediiiiiiii

Dünkü menüm;

sabah
1 bardak ılık su
omlet
2 d.b.ekmek

ara
meyve

öğlen
sebze yemeği
2 dilim ekmek
salata
yoğurt

ara
c.flakes sütle
elma

akşam
sebze yemeği
tavuk
1 dilim ekmek
salata

ara
meyve

tatlı

bol suuu

aaaa birinci olmuşum..nette sorun vardı giremedim arkadaşlar tüm kilo verenleri tebrik ederim
tbrkkkk ederimm canım benimmmmmm

evet onuda düşündüm ama bidee şuna bakınnn şimdi öğlen yemeğimi yiyeyimmmmm ordan daaa tabağımı alıp geleyimmmm akşam yemeğpi yerine yiyeyim hem gözüm kalmamış olur hemdeee öğünn kaydırmammm yaaa devlet meselesi gibi oldu biliyorummmm amaaaa :)))) idare edin kızlar

teşekkür ederim arkadaşım...spor yok..bir ayda toplam 2 ila 3 kilo verebiliyorum spor olsa çok daha iyi kilolar verilecek..
koşu bandı araştırıyorum hala..uygun fiyata iyi birşey olsun istiyorum..çok var..karar veremiyorum..

Herkese selammmmm

akşam yok en son aradan bu saate kadar sadec süt ve elmamı varrrrr

Malesef canım akşam yemeğe kocamı bekledim o geldiğinde bi baktım saat 10 u geçiyor o yemek yedi ben elma ve süt :)))

akşamı neden yapamadın.sabah ve öğle menülerini beğendim.

Saat geç oldu diye yapamadım ama kaç gündür böyle bir öğün mutlaka bozuk oluyo :)

Olmasaymış iyiymiş ama olmuş artık :)))

Bende katılmak istiyorum

Hoşgeldin canım katıldın bile takıl bize hayatını yaşa :)))

Selam canım mısır ekmeği çoook kalori içeriyo diye biliyodum ama yanlışmıyım ??? Bende çook severim de

günaydın kızlar,şükür bu gün tekrardan başladım 2dilim çavdar ekmeyle sağlıklı güzel bir kahvaltı yaptım.

Çooooook güzel başladım dedin ya gerisi gelir .....

dünkü menüm:

sabah:
4 dilim ekmek
2 yumurta
bir catal krem peynir

ara:yarim kase sütlac
ögle:yok
ara: diger yarim sütlac:))

aksam:
ceyrek dilim ekmek
iki kase corba

Sütlaç mı nayırrrrrrr nolamazzzzzz çok severim bir kase bana da yollasana :)))) Tatlı krizlerim tuttu gene zor dayanıyorum yaaaa ((

Zaman zaman hepimiz oluyoruz böyle ama geçiyor canım inan bana geçiyor.... sen kalbini ferah tut bol bol dua et Kötü şeyler düşünme düşündüğün her zaman kızını olsun...Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda huzuru bulursun canım benim...

ben cikiyorum.herif yarim metre ötemde gicik gicik duruyor.simdi proplem yapmasin hep internettesin diye...o birazdan cikar disari..gelirim o zaman ..gideyipde biraz surat yapayim etkiye tepki neylersin..hadi öpüldünüz...

Alemsin sen valla :))

sabah 2 3 çatal patatesli omlet peynir
ara yok
öğlen 2 çatal makarna
ara yok
akşam 2 tavuk kanat 1 kaşık çorba
gece yok

Canım benim hiç birşey yememişsin nasıl ayakta duruyorsun...En önemlisi sağlık onu kaybetmemek için bir şeyler yemeye çalış...

hayatına fazla gün katmak senin elinde değil ama gününe fazla hayat katmak senin elinde. hayatından gün çalanlara değil, gününe hayat katanlara değer ver...

Harikaaaaa .))

Tatlıııı ne tatlısı canım hafif birşeydir umarım :)))

Selam canım mısır ekmeği çoook kalori içeriyo diye biliyodum ama yanlışmıyım ??? Bende çook severim de
:)))

mısır ekmeğini kendim yaptım pazar günü.kayınvalidem bisürü mısır unu verdi unla karıştırıp ekmek ve pohaça yaptım.mecburiyetten yiyorum evde başka ekmek yok.kalorisini bilmiyorum.bitene kadar yiyicem mecburen.sağolasın canım uyarın için.

slm herkese;

dünkü menüm

sabah :yarım simit çok küçük bi parça peynir çay
ara :işlerden aklıma bile gelmedi
öğlen : 1 kase mantar çorbası 2 kaşık mercümek 2 kaşık pilav
ara :1 portakal 2 tane light mısır&pirinç gevreği
akşam :2,5 dilim ekmek bir küçük tabak kuru fasulye ve yoğurt

yediklerimi bile hazmedemeden çok erken yattım yorgunluktan ölüyodum ekmeklerde çok fazla oldu ama çok aç hissettim kendimi durduramadım (

Bugünkü menüm

sabah 09:30

2 adet haşlanmış patates

öğlen 14:00

1 adet haşlanmış patates

Akşam tahmini ( 18:00 )

bir kase mısır gevreği + süt )

saat 22:00 gibi bir adet maden suyu

selam ben bişey sormak istiyorum kızlar benim şirkette meraklı arkadaşlardan biri kadınlar kulubüne üye olmuş ve erkek kendisi benim neler yazdığımı öğrenmeye çalışıyo bana çaktırmadan bilgisayarıma bakıp rumuzumu öğrenebilir yazdıklarımı okumasını istemiyorum
engelledim ama yinede yazdıklarımı okuyabilir mi ?

vallahi tam konuda bilgim yok ama nasıl bir adammış bu yaa ayıp çok ayıp

yaaaa bayılırım ben patetesli yumurtaya diyete başladığımdan beri yemiyorum sende gördükçe içim gidiyoooo kaldır onu bakiyimmm
günaydınnnnnn güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızz bakayımmmmmmmmmm özleidm sizi yaa erkendenn gelip en son gitmeyi özledim valla :))))
bende her geldiğimde seni burada görmeyi özledimmmm
suyumu kirletmeeee:)) ya demi yaklaştı bizim kırmızı kartlarrrr gelsin ama artık ya o kadar gerginim kiii sorma gitsin gerçi sende kocişinle dargın olduğuna göre benden pek farklı değilsinnnn
evet evet kaptanımız takip edecek çok da iyi yapar eminimmmmmm
Ben kilo bildirimi yapmadım yeni olduğum için yeni gelenlerde yapıyormuydu.Birde bugün tiroitlere baktırmaya gideceğim kilomun yavşlamsından dolayı ona göre yazarım size burdan kızlar.Kolay gelsin hepinize
troid önmeli canım mutlaka baktır sonucunu söyle bize deee..
aha bak kırmızı kart etkilerriiiii
yoık yok paylaşımlara devam artık yazmamk girmemek yokkkk hııııııııı
öğle niye yok kız bu menüdee:)çayın yanına kadar süper gitmişsin aslındaaa
midem bozuk deeee benceeee
aaaa birinci olmuşum..nette sorun vardı giremedim arkadaşlar tüm kilo verenleri tebrik ederim
tebriklerrr ama seni burada daha sık görmek istiyoruz haberin olsunnn

okuyabiliyo canım malesef hatta üye olmaynlar bile okuyabiliyor ama sen o arkadaşının nickşini öğrenip editörlere haber verirsen üyeliği silinirrr

yaşasınnnnn görevim olduuuuuuuuuu :))))) bu ulvi göreve beni seçtiğin içinn teşekkürr edeirmm kaptanım iremimmmmmmmmmm seviyomm seni :)))) şimdi kural haftada 3 gün menü bildirimi yapmayannnn listeye giremiyorrr değil mi???

aa ne bisikleti kiz..ben onu gecen ayda biraktim ..yürüyorum bu ay..bugün yürüyemedim gerci...aksama bisiklete binerim belki..malum herifle limoniyiz hangi odada küslügünü devam ettirecegine bagli:))

ay bizimkinde bir naz bu gün anlatamam ya..inada öylene kadar dayanabildim..ögle geri yanina gittim..amanda kocacim küsmüs bana oy oy arim balim petegim ..yok adamda tik yok..sinir oldun..hadeeeeeeeeeee dedim icimden geri..bu sefer cok zoruma gitti valla surata devam etmesi..valla benden günah gitti.ben üstümedüseni fazlasiyla yaptigim kanisindayim...aslinda öyle ciddi birseyde yok..üstelikte milletin icinde bana bir bagirdi bir kizdiki benim küsmem lazimdi ama genede uzatmayalim dedim

herhalde artik buna cevap vermek icin cok gec:))

okuyabilir..programlari vardir..sifre cözebiliyorlar kolaylikla..ben bu islerden hic anlamam ama cok duydum:))

kirlettim bile..yagli yagli...bu ay benim degil kocamin kirmizi kart haftasi geldi sanirim:)) baksana adam benden nazli alingan cikti:))) neyse hamile olmasindan iyidir..:))))

adaşş nerlerdesn kızz sen göremedm dün falan hiççç ... fena oldu bu hafta demi toparlanmk lazm hem de acillll :18:

ya bakıyorum da kaç gündür toparlanalım diyoruzzzz ama sadece diyoruzz gibiiii kızlarrrrrr listeleriii görecemmmm onaaa göree artık listelerde bendeee yandın duyummmmmmmmm DDDDD

imdattttttt tatlı krizim geldi kaç haftadır ne güzel gidiyodum ama bugün hep tatlı yiyesim var... Bir yesem rahatlıcam sanki :))) Ama sonrada pişman olucam biliyorumm...Koydum karşıma kocaman antep fıstıklı çikolatayı işkence çektiriyorum kendime bakalım kim kazanacak o mu ben mi

e kaldır yahu gözünün önünden. :)meyve ye onun yerine. benimde yarın altın günüm var.bir sürü şey yaptım.bugün de yaptıklarımın tadına baktım. bi tane muhallebili çikolata soslu kurabiye yedim.üç ufak dilim patatesli börek yedim fellah köftesi yaptım. köftelerin tadına baktım bi kaç.ama çok harekete ettim.öğle yemeği yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…