kuzumm sorun şurdakiiii ordaki ikram saat 3 gibiii verilecekkk yani ara saatin de
tbrkkkk ederimm canım benimmmmmmaaaa birinci olmuşum..nette sorun vardı giremedim arkadaşlar tüm kilo verenleri tebrik ederim
eğer orada yemeye mecbursan bu ikramlardan yani reddedemeyeceksen veya dikkat çeksin istemiyosan şimdi evden çıkmadan meyve-süt yapsan orada da öğlen öğünü gibi alsan ikramlardan.bilmiyorum aklıma başka çözüm gelmediiiiiiii
tbrkkkk ederimm canım benimmmmmm
evet onuda düşündüm ama bidee şuna bakınnn şimdi öğlen yemeğimi yiyeyimmmmm ordan daaa tabağımı alıp geleyimmmm akşam yemeğpi yerine yiyeyim hem gözüm kalmamış olur hemdeee öğünn kaydırmammm yaaa devlet meselesi gibi oldu biliyorummmm amaaaa :)))) idare edin kızlar
akşam yok en son aradan bu saate kadar sadec süt ve elmamı varrrrr
akşamı neden yapamadın.sabah ve öğle menülerini beğendim.
Saat geç oldu diye yapamadım ama kaç gündür böyle bir öğün mutlaka bozuk oluyo :)
sabah-ara: 1.5 kk peynir, 4 zeytin,2dlm ekmek
öğle: 4yk kuru biber patlıcan yemeği, 2dlm ekmek
ara: sütlü kahve
akşam: 5yk aynu yemek, yarım kase yoğurt, 2dlm ekmek
ara:yine sütlü kahve
yarım kase kadar da çekirdek
kahveler ve çekirdek misafirlerden dolayııı olduuu kızlar
Bende katılmak istiyorum
dünkü menü
sabah:2 dilim mısır ekmeği+1 kk krem peynir+çay
ara:1 incir+yeşil çay
öğle:1 kase yayla çorba+2 kaşık p.pilavı+kağıt kebabı yrm posiyon
ara:1 hurma+birkaç adet leblebi kurum üzüm
öğle:1 kase mercimek+1 dilim mısır ekmeği+1 küçük kase yoğurt+2 adet minik ızgara köfte+2 adet karnıbahar köfte+biraz salata
ara:adaçayı
günaydın kızlar,şükür bu gün tekrardan başladım 2dilim çavdar ekmeyle sağlıklı güzel bir kahvaltı yaptım.
dünkü menüm:
sabah:
4 dilim ekmek
2 yumurta
bir catal krem peynir
ara:yarim kase sütlac
ögle:yok
ara: diger yarim sütlac:))
aksam:
ceyrek dilim ekmek
iki kase corba
bu arada beni soran arkadaşlara tşk ama kötüyüm mutsuzum aklımdan fena şeyler yapmak geçiyo kızıma kıyamyrm son zamanlarda hayatımda düzende huzurda kalmadı Rabim inş yardım eder dua etmekten başka bi çözüm bulamyrm
ben cikiyorum.herif yarim metre ötemde gicik gicik duruyor.simdi proplem yapmasin hep internettesin diye...o birazdan cikar disari..gelirim o zaman ..gideyipde biraz surat yapayim etkiye tepki neylersin..hadi öpüldünüz...
sabah 2 3 çatal patatesli omlet peynir
ara yok
öğlen 2 çatal makarna
ara yok
akşam 2 tavuk kanat 1 kaşık çorba
gece yok
hayatına fazla gün katmak senin elinde değil ama gününe fazla hayat katmak senin elinde. hayatından gün çalanlara değil, gününe hayat katanlara değer ver...
Dünkü menüm;
sabah
1 bardak ılık su
omlet
2 d.b.ekmek
ara
meyve
öğlen
sebze yemeği
2 dilim ekmek
salata
yoğurt
ara
c.flakes sütle
elma
akşam
sebze yemeği
tavuk
1 dilim ekmek
salata
ara
meyve
tatlı
bol suuu
Selam canım mısır ekmeği çoook kalori içeriyo diye biliyodum ama yanlışmıyım ??? Bende çook severim de
:)))
Bugünkü menüm
sabah 09:30
2 adet haşlanmış patates
öğlen 14:00
1 adet haşlanmış patates
Akşam tahmini ( 18:00 )
bir kase mısır gevreği + süt )
saat 22:00 gibi bir adet maden suyu
Neden haşlanmış patates ? Farklı bir diyet mi acaba ??
selam ben bişey sormak istiyorum kızlar benim şirkette meraklı arkadaşlardan biri kadınlar kulubüne üye olmuş ve erkek kendisi benim neler yazdığımı öğrenmeye çalışıyo bana çaktırmadan bilgisayarıma bakıp rumuzumu öğrenebilir yazdıklarımı okumasını istemiyorum
engelledim ama yinede yazdıklarımı okuyabilir mi ?
yaaaa bayılırım ben patetesli yumurtaya diyete başladığımdan beri yemiyorum sende gördükçe içim gidiyoooo kaldır onu bakiyimmmgünaydın kızlar nasılsınız hemen dünkü menümü yazyım
sabah6.15:2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 3-4 zeytin 1 b çay
ara 9.30:1 mink kurabiye
ara12.00:2 minik kurabiye
öğle13.00:tavuk sote 2 dilim ekmek
akşam18.00atatesli yumurta peynir salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara21.30:1 nescafe
ara22.30:1 havuç
bende her geldiğimde seni burada görmeyi özledimmmmgünaydınnnnnn güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızz bakayımmmmmmmmmm özleidm sizi yaa erkendenn gelip en son gitmeyi özledim valla :))))
suyumu kirletmeeee:)) ya demi yaklaştı bizim kırmızı kartlarrrr gelsin ama artık ya o kadar gerginim kiii sorma gitsin gerçi sende kocişinle dargın olduğuna göre benden pek farklı değilsinnnnhazirim haziiir..basladim bile..nerdeyse hergün 40 dak.yürüyorum...iki gündür cok siki olmasada yediklerime dikkat ediyorum..tek sorunm var bu hafta kirmizi kart görücm(( onun siskinligi basladi.ama olsun sorun degil...sende hazirsin demi....
ay ne hadar güzel bir hayel bu..biran düsünecek gibi oldum...bu kat kat aglarla sok komik oldu..suyum berrakligi falan kalmadi....
evet evet kaptanımız takip edecek çok da iyi yapar eminimmmmmmyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben kamile
elma şekerim senmi takip edecen menüleri ben hep ertesi gün yazıyrm akşam evde pek vaktim olmuyo menü yazmaya
bu arada beni soran arkadaşlara tşk ama kötüyüm mutsuzum aklımdan fena şeyler yapmak geçiyo kızıma kıyamyrm son zamanlarda hayatımda düzende huzurda kalmadı Rabim inş yardım eder dua etmekten başka bi çözüm bulamyrm
troid önmeli canım mutlaka baktır sonucunu söyle bize deee..Ben kilo bildirimi yapmadım yeni olduğum için yeni gelenlerde yapıyormuydu.Birde bugün tiroitlere baktırmaya gideceğim kilomun yavşlamsından dolayı ona göre yazarım size burdan kızlar.Kolay gelsin hepinize
aha bak kırmızı kart etkilerriiiiibirakirmiyim kiz manyak...bir biraksam belliki 10 kilo birden alicaksiniz..bunalimda cabasi..yok yok sizi güldürmeden olmuyor...
dün herifle gen eatistik hemde misafirlikte..neyse oradada unuttuk..eve gelirken konu acildi gene gerildim..yatarken geri unuttuk..sabah bir kalktim herifte iki karis surat...hayirdir sorunmu var yok diyor..ama yanimda buzdolabi olsa daha sicak olur o kadar yani..sarilip öpeyim uzamasin dedim baktim suratini ceviriyor..hadeeeeeee dedim icimden..naz cekecek kadar mutlu degilim..simdi onda surat bende surat disardaki kapkara bulutlar halt etmis yaninda...olsun..ben üstüme düseni yaptim...birde iyi tarafindan bakmak lazim..hic degilse dirdir etmez..kafam raht olur birkac gün..birkac hafta birhac yil..ay kulaga ne hos geliyor:)))
yoık yok paylaşımlara devam artık yazmamk girmemek yokkkk hıııııııııkızlar 2 gündür benım midem çok fena bazen strese bağlı oluyo böle dün doru düzgün bişi yemedim pek bugünde öleyim bu hafta böle geçer sanırım çokda diyet gibi olamıyo maalesef sevgili kaptanlarım baksınlar düşünsünler isterlese ben yınede ne yediğmii yazım listaye girim yada bu hafta menü bildirimi yapmim haftaya devam edim nasıl uygun görürlerse:2:
öğle niye yok kız bu menüdee:)çayın yanına kadar süper gitmişsin aslındaaakızlar merhaba menümü yazıyım
sbah 1 tane incir
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeyi ,2 ilim peynir, 3 dilim kaşar peyniri
ara 1 tane incir
akşam 3,4 tane haşlama kanat ,1 kase yogurt, kıvırcık salata ,3 kase şehriyeli tavuk corbası
cayın yanına 1 tane dido 2 tane pişmaniye
cayın yanındakiler olmadı kızlar ama dayanamadımmmmmmmm
midem bozuk deeee benceeeeyaa kızlar yarın eşimin amcası gile düğün kutlamaya gitcez eltilerle kaynanamla ben ne yapıcam nefsime hakimim ancak yemezsem çok sorun ederler ne yapıyım yardımcı olun lütfenbide yarın kızımın toplantısı var 12 de evden çıkıcam ordan misafirliğe gidicem kahvaltımı yaparım ara öğünümüde ama öğle yemeği ve ara ne olur
tebriklerrr ama seni burada daha sık görmek istiyoruz haberin olsunnnaaaa birinci olmuşum..nette sorun vardı giremedim arkadaşlar tüm kilo verenleri tebrik ederim
selam ben bişey sormak istiyorum kızlar benim şirkette meraklı arkadaşlardan biri kadınlar kulubüne üye olmuş ve erkek kendisi benim neler yazdığımı öğrenmeye çalışıyo bana çaktırmadan bilgisayarıma bakıp rumuzumu öğrenebilir yazdıklarımı okumasını istemiyorum
yaaaa bayılırım ben patetesli yumurtaya diyete başladığımdan beri yemiyorum sende gördükçe içim gidiyoooo kaldır onu bakiyimmm
bende her geldiğimde seni burada görmeyi özledimmmm
suyumu kirletmeeee:)) ya demi yaklaştı bizim kırmızı kartlarrrr gelsin ama artık ya o kadar gerginim kiii sorma gitsin gerçi sende kocişinle dargın olduğuna göre benden pek farklı değilsinnnn
evet evet kaptanımız takip edecek çok da iyi yapar eminimmmmmm
troid önmeli canım mutlaka baktır sonucunu söyle bize deee..
aha bak kırmızı kart etkilerriiiii
yoık yok paylaşımlara devam artık yazmamk girmemek yokkkk hııııııııı
öğle niye yok kız bu menüdee:)çayın yanına kadar süper gitmişsin aslındaaa
midem bozuk deeee benceeee
tebriklerrr ama seni burada daha sık görmek istiyoruz haberin olsunnn
okuyabiliyo canım malesef hatta üye olmaynlar bile okuyabiliyor ama sen o arkadaşının nickşini öğrenip editörlere haber verirsen üyeliği silinirrr
aa ne bisikleti kiz..ben onu gecen ayda biraktim ..yürüyorum bu ay..bugün yürüyemedim gerci...aksama bisiklete binerim belki..malum herifle limoniyiz hangi odada küslügünü devam ettirecegine bagli:))valla kalbim sıkıştıı ne olurr birinizzz güzell haberlee gleinn ltfnnnnnnnn hadi tedaşımmmm ablammm toparlanma vaktiiiiiii çık bakalım bisiklete :)
kısırrr yedin hadiiii cnım benim keşkle yarım börek en kötü ihtimal 1 börek yeseydinnnn keşkee bir dahakinee öyle yapp tamam mı :) akşamı hiç beğenmedim salataa yemek değil ki öğün olarak yazmışsınnnn orayaaaa salata yediğin zaman en azından yanınaaa 1 parçaaaa et tavuk balık köfte fark etmez ve ayran koy ltfn
ay bizimkinde bir naz bu gün anlatamam ya..inada öylene kadar dayanabildim..ögle geri yanina gittim..amanda kocacim küsmüs bana oy oy arim balim petegim ..yok adamda tik yok..sinir oldun..hadeeeeeeeeeee dedim icimden geri..bu sefer cok zoruma gitti valla surata devam etmesi..valla benden günah gitti.ben üstümedüseni fazlasiyla yaptigim kanisindayim...aslinda öyle ciddi birseyde yok..üstelikte milletin icinde bana bir bagirdi bir kizdiki benim küsmem lazimdi ama genede uzatmayalim dedimara öpğünler yok anım sıkıntı olur senin için
sorma hep öleler benimkide öyleydi sabah
canım bence bildirimi yapmaya devam et ben iki haftadır düzenli yapmıyrm kilo falanda vermiyrm bence bırakma derim çünkü bıraktıkça gidiyo tecrübe konuşuyo
maşallah ama bana biraz az gibi geldi ya hele aralarda yok sıkıntı olmuyomu
evet dido pişmaniye bozmuş yoksa gayet iyiymiş canım
evet oluyo ama bizde çok fazla olmaya başladı bi kaç aydır bıktım bu durumdan dualarını bekliyrm
evet ağladıkça arkası gelişyo ben bide sulugöz oldum iyice bakalım neolcak nereye kadar bu ağlama furyası
nazar değdi yaaa hepimize ne güzel gidiyoduk dimi
sabahki ekmeği dağıtsaydın ya canım öğlede yok olmamış
herhalde artik buna cevap vermek icin cok gec:))kızlarr yaaaaa saçma olacak biliyorumm amaa lütfen yarım edinnnnn şimdiiii kahvaltımı yaptımmm güzelceee saat 1 öğle yemeği vaktiiii misafirliğe gideceğimmm yerdeee mercimekli köfte salata tulumba varrrr öğlen yemek yiyeyim miii ordaa neler yiyeyim ne kadar yiyeyimmmmmmm lütfenn bana bir ölçü verinnnnnnnnnnnn
okuyabilir..programlari vardir..sifre cözebiliyorlar kolaylikla..ben bu islerden hic anlamam ama cok duydum:))selam ben bişey sormak istiyorum kızlar benim şirkette meraklı arkadaşlardan biri kadınlar kulubüne üye olmuş ve erkek kendisi benim neler yazdığımı öğrenmeye çalışıyo bana çaktırmadan bilgisayarıma bakıp rumuzumu öğrenebilir yazdıklarımı okumasını istemiyorum
kirlettim bile..yagli yagli...bu ay benim degil kocamin kirmizi kart haftasi geldi sanirim:)) baksana adam benden nazli alingan cikti:))) neyse hamile olmasindan iyidir..:))))
yaaaa bayılırım ben patetesli yumurtaya diyete başladığımdan beri yemiyorum sende gördükçe içim gidiyoooo kaldır onu bakiyimmm
bende her geldiğimde seni burada görmeyi özledimmmm
suyumu kirletmeeee:)) ya demi yaklaştı bizim kırmızı kartlarrrr gelsin ama artık ya o kadar gerginim kiii sorma gitsin gerçi sende kocişinle dargın olduğuna göre benden pek farklı değilsinnnn
evet evet kaptanımız takip edecek çok da iyi yapar eminimmmmmm
troid önmeli canım mutlaka baktır sonucunu söyle bize deee..
aha bak kırmızı kart etkilerriiiii
yoık yok paylaşımlara devam artık yazmamk girmemek yokkkk hııııııııı
öğle niye yok kız bu menüdee:)çayın yanına kadar süper gitmişsin aslındaaa
midem bozuk deeee benceeee
tebriklerrr ama seni burada daha sık görmek istiyoruz haberin olsunnn
okuyabiliyo canım malesef hatta üye olmaynlar bile okuyabiliyor ama sen o arkadaşının nickşini öğrenip editörlere haber verirsen üyeliği silinirrr
imdattttttt tatlı krizim geldi kaç haftadır ne güzel gidiyodum ama bugün hep tatlı yiyesim var... Bir yesem rahatlıcam sanki :))) Ama sonrada pişman olucam biliyorumm...Koydum karşıma kocaman antep fıstıklı çikolatayı işkence çektiriyorum kendime bakalım kim kazanacak o mu ben mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?