e kaldır yahu gözünün önünden. :)meyve ye onun yerine. benimde yarın altın günüm var.bir sürü şey yaptım.bugün de yaptıklarımın tadına baktım. bi tane muhallebili çikolata soslu kurabiye yedim.üç ufak dilim patatesli börek yedimfellah köftesi yaptım. köftelerin tadına baktım bi kaç.ama çok harekete ettim.öğle yemeği yemedim.
bak işte bu konularda doktorumuz irongirl irem uzman:))) nöbette değilse gelir yorum yapar birazdan::)))
sabah-ara: 1kk peynir, 2dlm ekmek, 4 zeytin, 1 haşlama yumurta
öğle: 5yk kuru biber yemeği, 1 bardak ayran, 2dlm ekmek
ara: evetttt burda başlıyoruzzz tamı tamınaaaa 5 tane tulumbaaaa ne olurr kınayın beniii utandırınnn rezil edinnnn
akşam: 1 kase mercimekli köfte salata
hayır hayırrr sakın dur yapmaaaaa siz düşmansınızzzzzzzzzzz :))))Naptııııınnnnnn naptınnnnnn 5 tane tulumba mı yedin pessss diyorum dilaracıımmmm... Kaptanımız böyle yaparsa biz neler yapalım acaba....
Sabahtan beri savaşıyorum kendimle herkes tatlı kaçamaklarını yazıyo yaaa...
Şeytan diyo yap bir tepsi tavuk göğsü yee hepsini ters yönde gaza geliyorum bugün :)))
aslındaaaa düzenliii yiyinceeee iradeee istemiyor biliyormusunnn ben ne zaman öğün atlarsaamm atıştırmalığa yönelirimm yada fazla şeyler yerim
aa aksam misafirlikte kacirdigim karpuz cekirdeklerini iyikide yazmamisim:))))
kiz birseycik yokki toplamda bir kase sütlac...dün aksama kadar is yaptim bütün evi arabayi..camlari kapilari...enerjiye ihtiyac duydum...yok hepsi bahane..gözümün önünde sira sira duruyorlardi dayanamadim...
sabah-ara: 1kk peynir, 2dlm ekmek, 4 zeytin, 1 haşlama yumurta
öğle: 5yk kuru biber yemeği, 1 bardak ayran, 2dlm ekmek
ara: evetttt burda başlıyoruzzz tamı tamınaaaa 5 tane tulumbaaaa ne olurr kınayın beniii utandırınnn rezil edinnnn
akşam: 1 kase mercimekli köfte salata
ne dedin ne dediiiiiiiiiiiin anlamadım yada gözlerim yanlış görüyo değilmi benim gözün kör olmasın kokmuş elmaşekeri o kadar tulumbayı nereye sığdırdın balık baştan kokar bu ne ya ben o zaman baklava yemeyi hakettim
hayır hayırrr sakın dur yapmaaaaa siz düşmansınızzzzzzzzzzz :))))
Peki sen nasıl yaptın hiç mi düşünmedin bizi hiç mi vicdanın sızlamadıı sen bunu bize nasıl yaparsın
evet canım herkes menü bildirimini yapacak bunun kaçarı yok 3 kere üst üste menü bildirimi yapmayan bi hafta içinde 2 hafta liste bekleme sırasına girecek bua arada sana özelden mesajını cevaplamaya çalışıyorum ama olmuyorrr listede sadec şuankiler var 9 kişi senin listen kabarık olacak canım istersen bi word belgesi oluştur sen kendineyaşasınnnnn görevim olduuuuuuuuuu :))))) bu ulvi göreve beni seçtiğin içinn teşekkürr edeirmm kaptanım iremimmmmmmmmmm seviyomm seni :)))) şimdi kural haftada 3 gün menü bildirimi yapmayannnn listeye giremiyorrr değil mi???
yaaaa 5. hatta 6. çocuk iii gelmez sana:))))aa ne bisikleti kiz..ben onu gecen ayda biraktim ..yürüyorum bu ay..bugün yürüyemedim gerci...aksama bisiklete binerim belki..malum herifle limoniyiz hangi odada küslügünü devam ettirecegine bagli:))
ay bizimkinde bir naz bu gün anlatamam ya..inada öylene kadar dayanabildim..ögle geri yanina gittim..amanda kocacim küsmüs bana oy oy arim balim petegim ..yok adamda tik yok..sinir oldun..hadeeeeeeeeeee dedim icimden geri..bu sefer cok zoruma gitti valla surata devam etmesi..valla benden günah gitti.ben üstümedüseni fazlasiyla yaptigim kanisindayim...aslinda öyle ciddi birseyde yok..üstelikte milletin icinde bana bir bagirdi bir kizdiki benim küsmem lazimdi ama genede uzatmayalim dedim
herhalde artik buna cevap vermek icin cok gec:))
okuyabilir..programlari vardir..sifre cözebiliyorlar kolaylikla..ben bu islerden hic anlamam ama cok duydum:))
kirlettim bile..yagli yagli...bu ay benim degil kocamin kirmizi kart haftasi geldi sanirim:)) baksana adam benden nazli alingan cikti:))) neyse hamile olmasindan iyidir..:))))
yeme yemeeeeee diyecektim oğluşun yemiş afiyet olsunnnnnimdattttttt tatlı krizim geldi kaç haftadır ne güzel gidiyodum ama bugün hep tatlı yiyesim var... Bir yesem rahatlıcam sanki :))) Ama sonrada pişman olucam biliyorumm...Koydum karşıma kocaman antep fıstıklı çikolatayı işkence çektiriyorum kendime bakalım kim kazanacak o mu ben mi
ohhh ohhhhhh bu kadar güzel yiyecek olan evde olmak istemem şuan:) nöbette olmak iyidirrr bak hiçbişey yok cevremdee kaldır yahu gözünün önünden. :)meyve ye onun yerine. benimde yarın altın günüm var.bir sürü şey yaptım.bugün de yaptıklarımın tadına baktım. bi tane muhallebili çikolata soslu kurabiye yedim.üç ufak dilim patatesli börek yedimfellah köftesi yaptım. köftelerin tadına baktım bi kaç.ama çok harekete ettim.öğle yemeği yemedim.
fena yedik hemde 1 değil 2 değilllliremm ellerine sağlık çantalar kafamıza kafamıza...
serapcım senin şeytan bugün pek tatlı çalışıyo uzak tut onu kendindennnnNaptııııınnnnnn naptınnnnnn 5 tane tulumba mı yedin pessss diyorum dilaracıımmmm... Kaptanımız böyle yaparsa biz neler yapalım acaba....
Sabahtan beri savaşıyorum kendimle herkes tatlı kaçamaklarını yazıyo yaaa...
Şeytan diyo yap bir tepsi tavuk göğsü yee hepsini ters yönde gaza geliyorum bugün :)))
slm arkadaşlar bugünkü menümü paylaşayım
sabah 1dlim k.ekmek 4 zeytin peynir 1 fincan y.çay(şekersiz)
ara yok
öğlen 1 kase çorba 6 kaşık bamya
ara 1 portakal 5 tane diyet bisküvi
akşam 1 kase çorba 6 ymk k. kuru fasülye 3 k.yoğurt
saat 9 da bir portakal daha yiyeceğim
nasıl olmuş bugünkü menüm birde 30 dk evde spor yaptım tek sorun fazla su içmiyorum bugün toplasanız 1 litre anca içmişimdir en az 2 litre su içemek lazım
canım ekmeği sabah arttırmalısın ve süt grubun eksik onun dışında iyi gayet...su olmazsa olmaz...
serapcım senin şeytan bugün pek tatlı çalışıyo uzak tut onu kendindennnn
Gün boyu uzak tutmayı başardım akşamıda kazasız atlatabilirsem yarına Allah kerim artık :)))
Sana iyi nöbetler canımmm
teşekkürler bilgilerin için ayy korkudan ağzıma attığım her lokmayı sayar oldum çok kısmamaya çalışıyorum.süt grubum eksik olmuş bugün olmadı akşam portakalı yemem onun yerine 1 bardak süt içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?