80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaldırdım kaldırdım verdim oğluşuma afiyetle yedi bende kurtuldum :))) Neler yapmışssın sen öyle senin işin dahada zor :))

dün:
sabah:2 bardak us
2 dilim salam bir dilim kaşar ile kepek ekmekli yağsız tost ve 2 tane 10 gr çikolata
ara:süt
öğle:bir tane tuzlu pasta 2 kaşık kadar et ve cacık
ara:2 dilim ekmek 2 dilim hindi salamdan tost yağsız
akşam:5 köfte kadar et 2 ekmek bol salata ve ayran
1 lt su ve yeşil çay 2 kupa ve bir mate

sabah-ara: 1kk peynir, 2dlm ekmek, 4 zeytin, 1 haşlama yumurta
öğle: 5yk kuru biber yemeği, 1 bardak ayran, 2dlm ekmek
ara: evetttt burda başlıyoruzzz tamı tamınaaaa 5 tane tulumbaaaa ne olurr kınayın beniii utandırınnn rezil edinnnn
akşam: 1 kase mercimekli köfte salata

Naptııııınnnnnn naptınnnnnn 5 tane tulumba mı yedin pessss diyorum dilaracıımmmm... Kaptanımız böyle yaparsa biz neler yapalım acaba....

Sabahtan beri savaşıyorum kendimle herkes tatlı kaçamaklarını yazıyo yaaa...

Şeytan diyo yap bir tepsi tavuk göğsü yee hepsini ters yönde gaza geliyorum bugün :)))

hayır hayırrr sakın dur yapmaaaaa siz düşmansınızzzzzzzzzzz :))))

aslındaaaa düzenliii yiyinceeee iradeee istemiyor biliyormusunnn ben ne zaman öğün atlarsaamm atıştırmalığa yönelirimm yada fazla şeyler yerim

işte maharet bu döngüleri kırmakta...uzun süre yemessek ilk yediğimiz yağ olur 1. kuralll...yediğimz şey boş bir atıştırmalık sağlıklısız bir şeker yüklemesi ise en kısa zamanda açlığımızı tetikler 2. kural..sürekli ve sağlıksız yeriz..

güldürdün beni almanyada karpuz cekirdeği güneydoğulu bir aile izlenimi verdi bana:)

ne dedin ne dediiiiiiiiiiiin anlamadım yada gözlerim yanlış görüyo değilmi benim gözün kör olmasın kokmuş elmaşekeri o kadar tulumbayı nereye sığdırdın balık baştan kokar bu ne ya ben o zaman baklava yemeyi hakettim

kızzzz ben senin rakibin değilmiyimmm ne güzel işdeee bakk yedimmm fırsat sendeee ne baklavasıııı şimdi nerden çıktı

evet canım herkes menü bildirimini yapacak bunun kaçarı yok 3 kere üst üste menü bildirimi yapmayan bi hafta içinde 2 hafta liste bekleme sırasına girecek bua arada sana özelden mesajını cevaplamaya çalışıyorum ama olmuyorrr listede sadec şuankiler var 9 kişi senin listen kabarık olacak canım istersen bi word belgesi oluştur sen kendine
yaaaa 5. hatta 6. çocuk iii gelmez sana:))))
yeme yemeeeeee diyecektim oğluşun yemiş afiyet olsunnnnn
ohhh ohhhhhh bu kadar güzel yiyecek olan evde olmak istemem şuan:) nöbette olmak iyidirrr bak hiçbişey yok cevremde
iremm ellerine sağlık çantalar kafamıza kafamıza...
fena yedik hemde 1 değil 2 değillll((
serapcım senin şeytan bugün pek tatlı çalışıyo uzak tut onu kendindennnn

nöbetteyim kızlar hepinizi öpüyorum yarun sabah görüşürüzzzzz

menüüü:
kalkar kalkmaz 2 adet kuru kayısı 1 activia
kahvaltı 1 kase yoğurt 2 ince dilim ekmek 1 meyve
ara 1 meyve
öğle 1 kase çorba 1 kaşarlı tost
ara 1 meyve 1 ayran
akşam patates salatası çorba meyve
ara 1 meyveeee

slm arkadaşlar bugünkü menümü paylaşayım

sabah 1dlim k.ekmek 4 zeytin peynir 1 fincan y.çay(şekersiz)

ara yok

öğlen 1 kase çorba 6 kaşık bamya

ara 1 portakal 5 tane diyet bisküvi

akşam 1 kase çorba 6 ymk k. kuru fasülye 3 k.yoğurt

saat 9 da bir portakal daha yiyeceğim

nasıl olmuş bugünkü menüm birde 30 dk evde spor yaptım tek sorun fazla su içmiyorum bugün toplasanız 1 litre anca içmişimdir en az 2 litre su içemek lazım

sabah uyanınca:1 kayısı ve 2 bardak farklı sıcaklıklarda su
kahvaltı:2 dilim denge ekmek ve 1 dilim kaşar 2 salam ile yağsız tost ve 2 adet 10 gr çıkolata yeşil çay ile
ara:yok
öğle:8-10 adet kuşbaşı et 1 ekmek salata ve ayran
ara:süt
ara:2 ekmek bir hindi salam yarım peynir ile yağsız tost
akşam:6 kaşık menemen 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt ve salata
gece:1 ekmek bir peynir-henüz yemedim
2 meyve hakkım var
1.5 lt su ve 2 kupa yeşil çay spor yook
2

canım ekmeği sabah arttırmalısın ve süt grubun eksik onun dışında iyi gayet...su olmazsa olmaz...

slm kizlar bende yazayim menümü

sabah
iki dilim ekmek
tavada yumurta
cay

ara
minik bi kase ciss

öglen
üc kasik bulgur pilavi bol sebzeli
cacik
birazda kuskus

ara
meyve cayi
bisküvi

aksam
barbunya
salata

bugün cok ekmek grubu oldu farkindayim ayin birinde ise basliyorum ozamana kadar böyle idare etmeyi düsünüyorum cok abartmadan

canım ekmeği sabah arttırmalısın ve süt grubun eksik onun dışında iyi gayet...su olmazsa olmaz...

teşekkürler bilgilerin için ayy korkudan ağzıma attığım her lokmayı sayar oldum çok kısmamaya çalışıyorum.süt grubum eksik olmuş bugün olmadı akşam portakalı yemem onun yerine 1 bardak süt içerim

meyvenin yanında 1 bardak süt içersen daha faydalıymış elmaşekeri mden öğrenmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…