kızzzz ben senin rakibin değilmiyimmm ne güzel işdeee bakk yedimmm fırsat sendeee ne baklavasıııı şimdi nerden çıktı
meyvenin yanında 1 bardak süt içersen daha faydalıymış elmaşekeri mden öğrenmiştim...
tamam iremimmm gördüğüm herkesiii yazıyorummmm ne zaman başlayacak peki bu uygulama pazartesinden mi başlayalımmmm yoksa hemen yarından mııııevet canım herkes menü bildirimini yapacak bunun kaçarı yok 3 kere üst üste menü bildirimi yapmayan bi hafta içinde 2 hafta liste bekleme sırasına girecek bua arada sana özelden mesajını cevaplamaya çalışıyorum ama olmuyorrr listede sadec şuankiler var 9 kişi senin listen kabarık olacak canım istersen bi word belgesi oluştur sen kendine
yaaaa 5. hatta 6. çocuk iii gelmez sana:))))
yeme yemeeeeee diyecektim oğluşun yemiş afiyet olsunnnnn
ohhh ohhhhhh bu kadar güzel yiyecek olan evde olmak istemem şuan:) nöbette olmak iyidirrr bak hiçbişey yok cevremde
fena yedik hemde 1 değil 2 değillll((
serapcım senin şeytan bugün pek tatlı çalışıyo uzak tut onu kendindennnn
nöbetteyim kızlar hepinizi öpüyorum yarun sabah görüşürüzzzzz
menüüü:
kalkar kalkmaz 2 adet kuru kayısı 1 activia
kahvaltı 1 kase yoğurt 2 ince dilim ekmek 1 meyve
ara 1 meyve
öğle 1 kase çorba 1 kaşarlı tost
ara 1 meyve 1 ayran
akşam patates salatası çorba meyve
ara 1 meyveeee
canımmmm yağ olarak kalmasını engelliyormuşşşş yağ oluşumunuöylemi hiç duymadım metabolizma açısından mı ki acaba?
buralardayim kiz:))))he valla ben toparlaniyorum yavas yavas..su sütlacta bitseydi daha iyi toparlanacaktim:)))adaşş nerlerdesn kızz sen göremedm dün falan hiççç ... fena oldu bu hafta demi toparlanmk lazm hem de acillll :18:
hah buldun demi ugrasacak birsey gene:))) yazarim bende hergün listeyi sanki...sen kendine bak..senin listeyide ben takip edicecm naaaber:)))ya bakıyorum da kaç gündür toparlanalım diyoruzzzz ama sadece diyoruzz gibiiii kızlarrrrrr listeleriii görecemmmm onaaa göree artık listelerde bendeee yandın duyummmmmmmmmDDDDD
aynen öyle canim..esim antepli .antep kültüründe iyoruz maalesef.malesef cünkü dolmalar lahmacunlar baklaalar...zor durumlar yanigüldürdün beni almanyada karpuz cekirdeği güneydoğulu bir aile izlenimi verdi bana:)
5. hatta 6. cocukmu...evet canım herkes menü bildirimini yapacak bunun kaçarı yok 3 kere üst üste menü bildirimi yapmayan bi hafta içinde 2 hafta liste bekleme sırasına girecek bua arada sana özelden mesajını cevaplamaya çalışıyorum ama olmuyorrr listede sadec şuankiler var 9 kişi senin listen kabarık olacak canım istersen bi word belgesi oluştur sen kendine
yaaaa 5. hatta 6. çocuk iii gelmez sana:))))
yeme yemeeeeee diyecektim oğluşun yemiş afiyet olsunnnnn
ohhh ohhhhhh bu kadar güzel yiyecek olan evde olmak istemem şuan:) nöbette olmak iyidirrr bak hiçbişey yok cevremde
fena yedik hemde 1 değil 2 değillll((
serapcım senin şeytan bugün pek tatlı çalışıyo uzak tut onu kendindennnn
nöbetteyim kızlar hepinizi öpüyorum yarun sabah görüşürüzzzzz
menüüü:
kalkar kalkmaz 2 adet kuru kayısı 1 activia
kahvaltı 1 kase yoğurt 2 ince dilim ekmek 1 meyve
ara 1 meyve
öğle 1 kase çorba 1 kaşarlı tost
ara 1 meyve 1 ayran
akşam patates salatası çorba meyve
ara 1 meyveeee
buralardayim kiz:))))he valla ben toparlaniyorum yavas yavas..su sütlacta bitseydi daha iyi toparlanacaktim:)))
hah buldun demi ugrasacak birsey gene:))) yazarim bende hergün listeyi sanki...sen kendine bak..senin listeyide ben takip edicecm naaaber:)))
aynen öyle canim..esim antepli .antep kültüründe iyoruz maalesef.malesef cünkü dolmalar lahmacunlar baklaalar...zor durumlar yani
5. hatta 6. cocukmu...yok canim hanceri al kalbime sapla daha iyi hatta her gün bir parmagimi falan kes:))) yok anam 4 tasa tasa yetiyor bana fazlasini allahim isteyenlere versin..bu herifide bosarim ben zaten kizlarida kocaya veririm..ufakligida babayla gönderirim..yippuuuuu hosgeldin hayat:)))) yoksa elveda hayatmi:26:
zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmışşş bendee seninle oynaşıyom işdee ne yapayımmm :))) saçımı boyadımmm gidip yıkayayımda geleyimmm
öylemi hiç duymadım metabolizma açısından mı ki acaba?
nehaber serapescim diet nasil gidiyor
Öznurcum sen ye yee sütlaçları dilaracımda yesin tulumbaları bizde yazdıklarınızı ağzımızın suları akaraktan okuyalım Allahtan revamı bu ..... İsyan ediyorummmm:))))
Öznurcum sen ye yee sütlaçları dilaracımda yesin tulumbaları bizde yazdıklarınızı ağzımızın suları akaraktan okuyalım Allahtan revamı bu ..... İsyan ediyorummmm:))))
valla hafif gaz gidiyor..benim araba öyle birden tam gaz almiyor malesef:)) gecen iki haftanin etkisinden yeni kurtuluyorum...birde kirmizi kart görücem tatli krizleri gelmeye basladi istahta aciliyor ama sütlaci saymazsak idare ediyorumBenimki tam gaz gidiyorda seni sormalı öznurcum :)))
:))))))))))sen bizee bakmaa canım benim maşallah çok güzelll ilerliyorrsunnn ee nede olsaaa kankalardansınPP daaa sende 2.5 ayy yapda seni de göreyimmmmm savunmamıda yaparım :)
kiz o kankalarla yoldaslari gecen hafta bitirmemismiydin..bilha´ssa sen yeni arkadaslar alinabilir demistin...bunamis ´bu ya artik sen bana abla deme ben sana nene diiim:))))))))))))
yahu bir kaseyi nerdeyse 3 ögün yedim yaaaa(( ay ne yapayim sütlaci yapan ben olunca dayanamiyorum..cok harika oluyorya...cok ukalayim degilmi:)))
bitti bitti.cok sükür.bundan sonrasi daha kolay olacak:)
:))))))))))sen bizee bakmaa canım benim maşallah çok güzelll ilerliyorrsunnn ee nede olsaaa kankalardansınPP daaa sende 2.5 ayy yapda seni de göreyimmmmm savunmamıda yaparım :)
valla hafif gaz gidiyor..benim araba öyle birden tam gaz almiyor malesef:)) gecen iki haftanin etkisinden yeni kurtuluyorum...birde kirmizi kart görücem tatli krizleri gelmeye basladi istahta aciliyor ama sütlaci saymazsak idare ediyorum
Kırmızı kart bendede var az kaldı :)) Senin araba bayağı yol almış zaten hafif gaz iyidir :)) Sana bi yetişeyim bende hafif gaza geçicem :))))
kiz o kankalarla yoldaslari gecen hafta bitirmemismiydin..bilha´ssa sen yeni arkadaslar alinabilir demistin...bunamis ´bu ya artik sen bana abla deme ben sana nene diiim:))))))))))))
Bitmişmiydi gerçekten bende mi bunadım yahu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?