80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm sabah ii başlıyomda arkası gelmiyo

sabah:1 yumurta peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek 1b çay

ara:1 kase yoğurt

öğle:mantar ve salata 4 dilim ekmek

akşam:bi çatal tavuk çorba salata yoğurt eh birazda makarna 2 b çay

ara:1 nescafe

tamam iremimmm gördüğüm herkesiii yazıyorummmm ne zaman başlayacak peki bu uygulama pazartesinden mi başlayalımmmm yoksa hemen yarından mıııı

öylemi hiç duymadım metabolizma açısından mı ki acaba?
canımmmm yağ olarak kalmasını engelliyormuşşşş yağ oluşumunu

işte benim menüm

sabah: yarım poğaça
öğle: bir kase çorba, yoğurt, haşlanmıs tavuk
aksam: bir porsiyon sebze yemeği

hiç anlamıyorum bu diyet işinden nasıl olmuş bu günüm bilemedim :/

adaşş nerlerdesn kızz sen göremedm dün falan hiççç ... fena oldu bu hafta demi toparlanmk lazm hem de acillll :18:
buralardayim kiz:))))he valla ben toparlaniyorum yavas yavas..su sütlacta bitseydi daha iyi toparlanacaktim:)))

ya bakıyorum da kaç gündür toparlanalım diyoruzzzz ama sadece diyoruzz gibiiii kızlarrrrrr listeleriii görecemmmm onaaa göree artık listelerde bendeee yandın duyummmmmmmmm DDDDD
hah buldun demi ugrasacak birsey gene:))) yazarim bende hergün listeyi sanki...sen kendine bak..senin listeyide ben takip edicecm naaaber:)))

güldürdün beni almanyada karpuz cekirdeği güneydoğulu bir aile izlenimi verdi bana:)
aynen öyle canim..esim antepli .antep kültüründe iyoruz maalesef.malesef cünkü dolmalar lahmacunlar baklaalar...zor durumlar yani

5. hatta 6. cocukmu... yok canim hanceri al kalbime sapla daha iyi hatta her gün bir parmagimi falan kes:))) yok anam 4 tasa tasa yetiyor bana fazlasini allahim isteyenlere versin..bu herifide bosarim ben zaten kizlarida kocaya veririm..ufakligida babayla gönderirim..yippuuuuu hosgeldin hayat:)))) yoksa elveda hayatmi:26:

zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmışşş bendee seninle oynaşıyom işdee ne yapayımmm :))) saçımı boyadımmm gidip yıkayayımda geleyimmm

sabah: 3 dilim ekmek
birkac catal yumurta
birkac catal sosis

ara: yarim kase sütlac
ögle:2 elma
ara: yarim kase sütlac
aksam:1 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
bir dilim salam

zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmışşş bendee seninle oynaşıyom işdee ne yapayımmm :))) saçımı boyadımmm gidip yıkayayımda geleyimmm

benimde boyamam lazim..beyazlarim bayagi bir cikti
oh iyi valla oynas oynas nereye kadar..alacan kizim beni..evlenecen..yok öyle oynasip oynasip koyvermek ona göre...

bugünkü menüm

sabah

yarım dilim dilpeyniri
1,5 dilim tb ekmek
3 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık

ara

1 bardak süt
3 kuru kayısı

öğlen

5 kaşık zytinyağlı pırasa
1 bardak ayran
2 dilim tb ekmek

ara

çeyrek simit
1 bardak ayran

akşam

5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 köfte kadar haşlama tavuk
yarım kase yoğurt
1 dilim tb ekmek

ara
1 elma
1 çaybardağı süt ilerleyen saatlerde yicem :))

booollll bolllll bitki çayı bolllll bolllll su KAÇAMAK yoookkkk :)))

Öznurcum sen ye yee sütlaçları dilaracımda yesin tulumbaları bizde yazdıklarınızı ağzımızın suları akaraktan okuyalım Allahtan revamı bu ..... İsyan ediyorummmm:))))

Öznurcum sen ye yee sütlaçları dilaracımda yesin tulumbaları bizde yazdıklarınızı ağzımızın suları akaraktan okuyalım Allahtan revamı bu ..... İsyan ediyorummmm:))))

yahu bir kaseyi nerdeyse 3 ögün yedim yaaaa(( ay ne yapayim sütlaci yapan ben olunca dayanamiyorum..cok harika oluyorya...cok ukalayim degilmi:)))
bitti bitti.cok sükür.bundan sonrasi daha kolay olacak:)

:))))))))))sen bizee bakmaa canım benim maşallah çok güzelll ilerliyorrsunnn ee nede olsaaa kankalardansın PP daaa sende 2.5 ayy yapda seni de göreyimmmmm savunmamıda yaparım :)

Benimki tam gaz gidiyorda seni sormalı öznurcum :)))
valla hafif gaz gidiyor..benim araba öyle birden tam gaz almiyor malesef:)) gecen iki haftanin etkisinden yeni kurtuluyorum...birde kirmizi kart görücem tatli krizleri gelmeye basladi istahta aciliyor ama sütlaci saymazsak idare ediyorum

yahu bir kaseyi nerdeyse 3 ögün yedim yaaaa(( ay ne yapayim sütlaci yapan ben olunca dayanamiyorum..cok harika oluyorya...cok ukalayim degilmi:)))
bitti bitti.cok sükür.bundan sonrasi daha kolay olacak:)

Estağfurullah bende olsam dayanamazdım oyüzden son 3 haftadır ne tatlı yapıyorum nede eve sokuyorum :)))

:))))))))))sen bizee bakmaa canım benim maşallah çok güzelll ilerliyorrsunnn ee nede olsaaa kankalardansın PP daaa sende 2.5 ayy yapda seni de göreyimmmmm savunmamıda yaparım :)

Saol canım benim... Oldu o zaman bu tulumbalar senı bi 2.5 ay daha idare eder :))) Şaka bi yana 80 i bi göreyim ödül olarak kendime tatlı partisi vericem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…