80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah çavdar ekmeğinden kaşarlı 1 tost
ara elma
öğlen elma
ara elma 2 ceviz
akşam 1 kase çorba 1 tbk kuru fasulye salata
gece yok

spor 2 mil leslie

diceksinizki neden bu kadar çok elma yedin midemi çok rahatlattı bide üşendim walla bişiler hazırmalaya

Selam kızlar bakıyorum da gruba renk gelmiş:)
Bugünki menüm:
sabah:2 dilim kepek ekmeği,bi lokma poğaça,1 kk peynir,iki kaşık bal,5 zeytin
ara:2 kupa çay
öğlen:bi kase ısırgan çorbası
-4,5 kaşık yoğurt
-bi dilim ballı ekmek
-1/6 simit:)
ara:çay-nescafe
akşam:6-7 kaşık bulgur pilavı
-2 kaşık yoğurt
-çayın yanında 2 kuru kayısı,bi incir,çeyrek acıbadem,10 tane de fındık
yine ii yemişim :)

Son düzenleme:
aa senin kuru kayisilri gördümde aklima geldi ben dün ara ögünde 3 kuru kayisi bir kuru incir yemistim...aman elmasekeri duymasin..sütlaca bile dünyanin fircasini cekti:)) kiz ben olmayinca bunlarin rengi falan kalmiyor:)))) herkeste bir bunalim bir bosvermislik...dayanamiyorlar bensizlige:)) yani üstüme alinmasam catlar ölürüm demi ama:)))

:))))))))) valla öyle utanmasannnn nefes alışınızın sebebi benim diyecennn :)

evet ben de son zamanların yakın takipçisi olarak sana olan ilginin farkındayım :)) genel bi bunalım vardı ama sanırım geçti bi hocam Allah'ım bana sabır ver die dua etmeyin Allah sabrı çok olana göre derdi verir Allah'tan ferahlık isteyin derdi çok doğru Allah hepinize ferahlık versin(amin)

:))))))))) valla öyle utanmasannnn nefes alışınızın sebebi benim diyecennn :)
yok kiz o kadarda degil..ama defesdarliginiza ben sebep oluyor olabilirim yani:)))

walla pek iyi geldi eve maşallah çay bılem getirdi bana kaloriferin üzerinde havlular felan vardı onları katladı bana iyi davranyo ölecekmiyim lan acaba

hadi ya oh oh ..bizde yarisiyoruz kim daha iyi kas catar surat asar diye..ee her konuda oldugu gibi bundada harikayim:))))
bana cay getirmekmi havlulari katlamakmi kiz evlendik evleneli hic görmedim bana is yaptigini..görecegimide sanmiyorum ..

canımcım sabah güzel ok akşam da güzelll öğlende çorba olsaydı birde elmalarının yanınaaa biraz süt içseydinn miden de yumuşardıııı daha iyi olurduuuuuuu

aslında çok iyi yememişsin:) poğaçayı fazladan yemişsinn kahvaltında hadii tadına baktın görmeyelim balda 1 kaşığı fazla olmuş kuzum aralara bence boşuna çay yazmayınn çaylarr ara öğünn değil çünküüüüü akşam da keşke fındığı yemesiydin olmadı 5 yeseydinnn

ayyyy varyaa sanki 5 tulumbayı ben yemedim ama olsunnn kaptanın dediğini yap yaptığını yapma PPP

Son düzenleyen: Moderatör:

gecti diiyelim gecmis olsun:)) valla cok güzel söylemis tuttum bunu..amiiin amiiiin

çooooookk güzel bir duaymış yaaaaa aslındaa bazennn çok yalnışş dualar ediyoruzzzz meselaaaa başımızaa birşey geldiğindee allahımmm buna da şükürr daha kötüsü gelmedii derizzz ama o dua da yalnışmışşşş teşekkür gibi oluyor bir yerdee allahım hamd olsun demek gerekiyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:

iyi yemişim derken çok yemişim manasında söylüyorum :) farkınndayım da işte malum dönem olunca tatlı krizini bal ilen telafi ettim bugün kaptaaaaaan keşke iki tulumba yeseydim beş tane içimi bayardı yani

Evvet çok mantıklı

Aminnnnnnnnnn

ayyy vallahi hiç baymadı 6. da aldım daaaa bıraktımm yuhh artık deidm :))) bendee o dönmdeyim ne yazıkki ((

ewet aynen öyle şükür ve hamd çok farklı veren Allah alacak olan Alla sabır tevekkül şükür çok önemli çooook Vallahi size saçma geleebilir ama ben vermek istediğim kilo kadar Tefriciye okudum:)) sonuçta bu da Allah'ın iznile olcak bişi dimi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…