aylıncım pm attım aldınmı?
günaydın arkadaşlar
BİLGEN hayırlı olsun bebişin canım inşallah sag saglim kucagındada görürüz
LAVİTA canım neden öyle bir düşünceye kapıldın bilemiyorum verende kendine vermeyende başkası ister 100 kg olsun ister 50 kimseyi ilgilendirmez kendinden başka kimseye zararı olmaz bence sadece burası bizim icin güzel bir yardımlaşma bence yanlışlarımızı ve dogrularımızı anlamak icin birde tabiki güzel bir dostluk kuruluyor burda sen bu yüzden sakın motivasyonunu kaybetme bak ben kac zamandır bir alıp bir veriyorum aslında yerimde sayıyorum ama yinede burdayım sakın bırakma rejimi ve bizleri
AYLİN canımcım neden üstüne alınıyorsun alınacak birşey yok onun düşüncesi bu takma kafana eger öyle kişiler varsa alınsın
selma abla nasilsin bu arada
iyiyim aylin sen nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
brose tabiki canım bizde rakibe olalalım bakalım, eksikmi kalcaz kaydirigubbakcemile3 kilomuzda yakın birbirine, rakibelik sanırım tatlı bi çekişmeyle yarış gibiyerimseniben
lavitacım inan seni anlıyorum, zaman zaman kimseyi gücendirmek istemem ama benim de şüphe ettiğim oluyordu, ama arkadaşların dediği gibi yalan da olsa kendini ilgilendirir kişinin, kendini kandırır. senin şevkin kırılmasın. çok kilo verenler genelde ilk haftada veriyor, bizim gibi uzun zamandır diyet yapanlarda daha sık duraklamalar, yavaşlamalar oluyor. ben kendi adıma resim ekledim, haa tabii inanmak istemeyen ona da inanmaz o ayrı. bence bu nedenle moralini bozma, şevkini kırma. ama gerçekten aşırı zorluk çekiyorsan muhakkak bir endokrinoloğa gözük çünkü bendeki gibi insülin direnci vs. olabilir Allah korusun, o zamanda bir ilaçla hallediyorlar. ben ısrarla söylüyorum ki sağlık engeli olup tıbbi yardım alan, düzenli bir rejimle sağlıklı beslenen ve benim gibi haftada en az 3 gün birer saat yürüyen biri ayda en az 5 kg verir, verir ki ben başardım, evvelden 2 kg zor veriyordum bir ayda. herneyse çenem düştü, amacım nasihat değil, içini ferahlatmak, yanlış anlama e mi?
lavita.. cnmm... düşüncelerine aynen katılıyorum.. biliyosun zaten de burdan da belirteyim dedim.. ama kuzum yalan yazan kimi kandırır. ancak kendini.. biz neden şevkimizi kaçıralım kızz... boşver sen.. herkes kendine eder ne ederse..
canim cok tesekkür ederim yok hayir yanlis anlamiorum kesinlikle seni
hatta cok iyi oldu canim ya, deneyimli birilerinde hep yardim almak güzeldir...
tabiki herkes kendini kandiri beni ilgilendirmez ben
sadece fikrimi belirtim:)
onu biran önce doktora sorup halletcem canim belki dedin gibidir canimcim cok saaol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?