80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse canlarım.. ben şimdi çıkıyorum.. çamaşırlarım yıkandı.. onları asiim.. kızımı uyandı.. karnını doyuriiim.. giydiriim. kendim de giyiniiim ... :)))))))) anneme gidicem.. akşama kadar annemdeyim.. gelirim oraya gidince.. net var.. sorun yokk.. çok kaynatmayın hee ben gelene kadar.. soora üzülüyom muhabbeti kaçırdım diye kaydirigubbakcemile3

akşamda dayımın oğlunun doğum günü var.. kuzenimi yani.. ben evlendiğimde 3 aylıktı.. anamm 9 yaşına giriyo velet.. yaşlanmışık kaydirigubbakcemile3 ... neyse doğum gününde fazla kaçırmıcam sözz...

hadi ben kaçtım... öğlene kadar girerim sanıyorum.. öpüldünüz...

bilgen hayırlı olsun canım bebeğin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaylinsüper görünüyorsun tatlım
lavitaseninde düşüncelerine saygı duyyorum canım benim şahsen hiç aklıma bile gelmedi böyle şeyler herkese inandım onun için burdayız zaten eğer aramızda yalan söyleyenler varsada kendilerini kandırmış olurlar

Son düzenleme:
bebeq ablam, evet üzerime alindim, cünkü bende bu topikteyim, GENEL dendiyse herkese denmistir. Sahsen ben sadece fikrimi söyledim Serayinda Flatrinersin da fikrini söyledigi gibi. HErkes kendini kandirir yalan söylemis olsa bile BENI ILILENDIRMEZ be ablam, ben kilo veriyormuyum? VERIYORUM, bu ilgilendirir beni.
Ben baskada irsey demek istemiyorum. Ben Saygi duydum lavitamin söyledigi seylere, tabiki zaman zaman bende düsündüm, acaba birinci olabilmek icin bazilari 100gr da olsa az mi söylüyo gibi, ama ben böle birsey yapamam cünkü kendimi kandirmis olurum, bunun zevki kalmazki. dimi ama. neyse kapatalim bu konuyu, tartisma olmasin.
senide lavitayida öptüm

sevdemer ve seray tsk ederim yorumlariniz icin, boyum 168, fazla degil...
yeni gelen ablayada hg diyorum clavin

GUNAYDIN KIZLAR BIRAZ GECMISI OKUDUM ORTALIK BAYA KARISMIS.
lmaz:
HAFTANIN BIRINCILERINI KUTLUYORUM.:enbuyukkk:

günaydın arkadaşlar

BıLGEN hayırlı olsun bebişin canım inşallah sag saglim kucagındada görürüz

LAVıTA canım neden öyle bir düşünceye kapıldın bilemiyorum verende kendine vermeyende başkası ister 100 kg olsun ister 50 kimseyi ilgilendirmez kendinden başka kimseye zararı olmaz bence sadece burası bizim icin güzel bir yardımlaşma bence yanlışlarımızı ve dogrularımızı anlamak icin birde tabiki güzel bir dostluk kuruluyor burda sen bu yüzden sakın motivasyonunu kaybetme bak ben kac zamandır bir alıp bir veriyorum aslında yerimde sayıyorum ama yinede burdayım sakın bırakma rejimi ve bizleri

AYLıN canımcım neden üstüne alınıyorsun alınacak birşey yok onun düşüncesi bu takma kafana eger öyle kişiler varsa alınsın

tamam ablam

ay okurken bayılcaktım kızlar napmışınızya 1003 de bıraktım 1016 olmuş oku oku bitmedi ..ortalık karışmış muhabbetler gülmeler kızgınlıklar valla okurken yoruldum .bişi demicem ama ...

ben neden girmedim dün 4 den sonra biliyonuzmu gittim saçıma röfle yaptımmm ohhhsüper oldum valla resim elicem çekineyim kızlar şimdi mama yicez kız mızmız yine byee

kızlar günaydın kaydirigubbakcemile5. bebegcim asıl ben sana imreniyorum, anne olup bu azimle kilo vermen, elinden geldiğince yürüyüşünü eksik ekmemen.. çok takdir ediyorum canım benim, bizleri hep destekliyorsun, iyi ki varsın...
hemen dünkü menümü yazayım:
sabah+öğle: 1/2 simit, 1kk peynir, 6 zeytin
ara: 1 kutu light ice-tea
akşam: 1/5 su bardağı yağsız tuzsuz makarna, 5 köfte
3 lt. su+2 fincan yeşil çay
Hepinizi öpüyorum, bilahare görüşürüz...

canim cok tesekkür ederim yok hayir yanlis anlamiorum kesinlikle seni
hatta cok iyi oldu canim ya, deneyimli birilerinde hep yardim almak güzeldir...
tabiki herkes kendini kandiri beni ilgilendirmez ben
sadece fikrimi belirtim:)
onu biran önce doktora sorup halletcem canim belki dedin gibidir canimcim cok saaol

mujuk bebisim, evet haklisin canim dedim gibi sadece fikir belirtim:) öptüm bebisim
pazartesine kadar sk giremem haberiniz olsuun. bu aksam istanbula yarin sabahda almanyaya ucacam insallah...

eflatun ablam hosgeldinn
flatriners sende hosgeldin ablam
lavita sende hg
ve digerlerinede hg, brose cokbilmis

canım rica ederim, yeter ki senin için rahat olsun, ayrıca iyi yolculuklar dilerim, hayırlısıyla git dön güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…